aminn hepimize inşallah..canım iki günde iki katına çıkması çok iyi gebelik diyolar öyle duydum kötü olmadıgınıda biliyoruz rabbim kucagına almayı nasip etsin
seninle yakın adet tarihlerimiz bendimkisi 13 aralık..
sende bulantı kusma varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn hepimize inşallah..canım iki günde iki katına çıkması çok iyi gebelik diyolar öyle duydum kötü olmadıgınıda biliyoruz rabbim kucagına almayı nasip etsin
son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydumbebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.
![]()
kızlar merhabaaa,
acele etmiş pazartesi olan randevuma dün gitmiştim hatırlarsanız ve kalp atışının olmadığını mutlaka olması gerekirdi dedi ümidi kesme ama hazırla kendini demişti. yine dayanamadım bugün yine gittim. Akşam gece çok dua ettim Allahım nolur bebeğime can ver dedim hayırlısıyla kalbi atsın dedim ve bugün bi gittim kalbi atıyor. Çok mutlu oldum ohh be. o yüzden randevularınıza erken gitmeyin rahat olun olucak olan olucak ben erken gittim kalbi çalışmıyor durmuş olabilir dedi doktor çok kötü bir gece geçirdim.
merhaba kızlar eylül annesi olmak düşüncesi bile çok güzeldi, Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder birgün inşallah.bugün hastaneye gittim ve kanda değerim düşmüş 34.4 iken 23.24 olmuş demekki nasip değilmiş hayırlısı diyorum Allahtan, sizlerede Allah tamamına erdirsin diyorum. benim için de durmak yok yola devam, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yolunuz hep aydınlık olsun sevgiyle ve bebişlerinizle kalın![]()
arkadaşlar mrb ya benim saçlarım çok fena dökülüyor 16 da dr gidicem vitamin falan verir inş. varmı benimle aynı durumda olan![]()
Arkadaşlar bende hep bir korku var Allah korusun bir aksilik oalcak diye, o nedenle hiç bu türlü bebek eşyalarına bakamıyorum.
Kendimi bazen bakarken yakalıyorum hemen kapatıyorum erkenden heveslenmeyim diye...
Size de böyle oluyor mu ?:26:
Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa
Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa
kızlar merhabaaa,
acele etmiş pazartesi olan randevuma dün gitmiştim hatırlarsanız ve kalp atışının olmadığını mutlaka olması gerekirdi dedi ümidi kesme ama hazırla kendini demişti. yine dayanamadım bugün yine gittim. Akşam gece çok dua ettim Allahım nolur bebeğime can ver dedim hayırlısıyla kalbi atsın dedim ve bugün bi gittim kalbi atıyor. Çok mutlu oldum ohh be. o yüzden randevularınıza erken gitmeyin rahat olun olucak olan olucak ben erken gittim kalbi çalışmıyor durmuş olabilir dedi doktor çok kötü bir gece geçirdim.
Benimde turşu istiyor bu ara pek yemezdim ama insan hamileyken neye ihtiyaçı varsa onu istermiş senki benim de tuza varmış diyorum :))
ben çok sık acıkıyorum devamlı bişeyler atıştırmama rağmmen resmen karnım gurulduyo
tatlı tuzlu hiç fark etmiyo
2 ay önce 61 kilo olan ben şu an 68 kiloyum
sigarayı bırakmanın etkisi de var tabi
Benimde turşu istiyor bu ara pek yemezdim ama insan hamileyken neye ihtiyaçı varsa onu istermiş senki benim de tuza varmış diyorum :))
canım öyle düşünme, tuz gebelikte hiç iyi bişey değil.azaltmak gerekiyor hatta
tabi turşu konusu gebelerin zayıf noktası benim de canım acayip ekşi çekiyor turşu da iyi gider ama çok abartmamak lazım
bol bol su günde 2 lt mutlaka unutma
Huh huuuuuuuuKızlar bugün kontrole gittim doktor herşey normal dedi 5,5 haftalık dedi yani buradaki takvimle aynı gidiyor.Keseyi gördük yine sadece ama çıplak gözle bile fark ettim boyutu artmış geçen hafta 4,5 mm iken 12,5 mm olmuş ama bebiş yok henüz göstermedi kendini
Benim gibi olup(aynı hafta) bebişini görebilen oldu mu? 15 gün sonra gel bebeği görelim hem de kalp atışını duyalım dedi
...Ama ben o kadar gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
![]()
Huh huuuuuuuuKızlar bugün kontrole gittim doktor herşey normal dedi 5,5 haftalık dedi yani buradaki takvimle aynı gidiyor.Keseyi gördük yine sadece ama çıplak gözle bile fark ettim boyutu artmış geçen hafta 4,5 mm iken 12,5 mm olmuş ama bebiş yok henüz göstermedi kendini
Benim gibi olup(aynı hafta) bebişini görebilen oldu mu? 15 gün sonra gel bebeği görelim hem de kalp atışını duyalım dedi
...Ama ben o kadar gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
![]()
İnş canım benim bir an önce görmek kalp atışlarını duymak hatta tekmelerini hissetmek istiyorumSende benim gibi canım bend dün gittim senin gibi geçen hafta 5. 8 di bu hafta 13 mm olmuş ama bebeği göremedimi çok üzüldümbende 10 gün sonra gitcem allah büyüktür inşallah evlatlarımiza kavuşucaz pozitif olmakta fayda var
![]()