Çok üzüldüm şimdiÇok beğenerek ve kararlı bir şekilde almıştım halbuki Nuna Pepp'i.. Ama aklımda Mamas&Papas'da vardı.. Şimdi bunları okuyunca ben de değiştirip Mamas&Papas Sola mı alsam diye düşündüm ????
olsun canm alırsın topluca daha iyi olur güle güle yatsın prensesin
canım valla benim mecburen ayrı odada olcaklar
3 tane park yatak aldım 3-4 yaşına kadar yatsınlar sonra yatağa geçerler diye düşünüyorum
herşeyden 3 tane almak baya zor ya hem maddi açıdanda zor
ama çoğunu önceden almıştyım iikide almışım şimdi baya ağırlaştım
az bi eksik kaldı onuda martta tamamlıcam inşallah
Yok kuzum ben İstanbuldayım.Sende bilinçliye benziyorsun ablanlardan dolayı galibagünaydııııın teteleeeerrr
tam sizlere yazarken kızçem bi tepikler attı içeriden göbeğim sola doğru uzadı artık dışarıdan bile farkediliyorr
alllahım şükürler olsun her gününe, birgün tekme yeyince bu durumu kahkalarla karşılayacağım aklıma geelmezdi
ewlat işte ne yaparsınn
bende fotonu görünce avatarıyla aynı olmuş dedim
bende senin gibi tontiş annelerdenim şimdi kilo almak hoşuma gidiyo ama sonrasıııı:18:
ablam diyor ki; ''hamileyken aldığın kilo bi şekilde gidiyor nerden baksan zaten 4kg doğumda gidiyor,geceleri çocuğa uyan uykusuzluk,yemek yerken bebenin ağlaması aç kal vs... derken veriyosun amaaaa gelelim emzirirken aç kurtlar gibi doymuyosunn'' demesi beni daha çok tırsıtıı:26:
yani kendisi emzirme döneminde daha çok aldı
burun kanaması daha çok kuruluktan oluyormuş,zaten damarlar maşallah kan dolu vıkır vıkır azıcık bi çatlaklık görse dışarıya hücum ediyo
günde üç kez organik badem yağı kullanılıyo tatlım eğer yoksa zeytin yağı veya nemlendirici bi kremle burun deliklerini sürekli nemli tut kurumasına izin verme..
badem yağı daha katı olduğu için uzun süre nemli tutuyor
oyyyyy maşallah allah şimdiden sana kolaylık versin canım
peki sen kaç kilo aldın:26:
bildiğim kadarıyla ankaradasın ankarada yaza geç kavuşanlardan
bence uzun kollu pamuklu penyeler al ilk 3 ay için
kalın ciciler alma bebişler zaten hep yatakta sarılı bi şekilde uyuyolar kullanışlı olmaz diye düşünüyoruumm
yinede bilinçli anneler varsa aramızda onlardan fikir almakta gerekir
Teşekkür ederim canım ya valla bu sütyen konusunda çok çekiyorumSütyen - İÇ GİYİM
merve sanırım benim aldığım fiona idi.üzerimde varlığı yokluğu belli değil çok rahat.85 c kullanıyorum şuanda bikini gibi.senin dediğin toparlayıcı sütyenler çok rahat olacağını sanmıyorum.
kızlar biliyosunuz hamilelikte balık tüketimi oldukça faydalı ben çok sık yiyemiyorum peki sizler ne sıklıkta balık tüketiyorsunuz ve hangi balığı daha çok tercih ediyorsunuz ???
Kızlar bugün eşimle pendikte ve yakınlarında 3 ayrı bebe mağazasına girdik, bir sürü çeşit bebek arabasına baktık, sorun şu ki eşim e bebeğe gitmiş ve orda nuna pepe ve diğer bebek arabalarına bakmış ve sırf pusetini en fazla 8-9 ayına kadar kullanacaz diye bukadar para vermeyelim dedi aslında düşününce mantıklı çünkü gerçektenden 70- 80 tl yede arabayada takılabilen puset anakucakları var, ben de iyi tamam dedim haklısın dedim ama mutlaka çift yönlü olmalı diye hala ısrar ettim, bir sürü arabaya baktık kraft, pierre cardin gözümüze çarpanlar oldu ama pierre cardinlerin tiplerini beğenmedim eşimin de gözü tutmadı tenteleri bi oynaktı plastiktendi takma yerleri sanki elimizde kalacak gibi tipini beğendiğim sağlam olanlarınında renkleri kötüydü en düz siyah veya siahlı grili bişey istiyorum hem daha şık geliyo gözüme hem ilerde oğlum olursa o da kullansın diye ama yoktukırmızılı lacivertli turunculu renkleri hiç sevmem hep öyleydi. eşim fiyatları uygun olsun sağlam olsun o şekil arıyo 300-400 arası tabi bu fiyatlara da pierre cardinler var buarada ikimizde kraft twist trave sisteme hasta olduk ama 800 lira ve üzeri mağazdan mağazaya değişiyo.. öff yaa çok cnm sıkkın ben hem sağlam hem şık hem çift yönlü olsun istiyorum ama çok şey istiryorum kızlar sizin bir fikriniz varmı bildiğiniz bir model marka, toptancı uygun satan bir yer....
yazcaktım yazamadım :) göbekleriniz maşallah çok güzel. ve resimlerden gerçekten fit duruyorsunuz :)
bu arada hala eski pantolonlarımı giyiyorum diyenlere şaşırıyordum. bu nasıl mümkün olur diye. ben daha 3 aylıkken kapanmıyordu fermuar.
resimlerinizi görünce anladım. bi çoğunuzun karnı baya yukarda. benim size göre çok aşağıda. gerçi üstte doğruda şişkince. yer kalmadı yani. o ara boşluğum çok mu dar ne.
birde küvetiin içine ne almayı düşünüyorsunuz. file mi sünger mi. e bebekde içinde strafor olan bi file görmüştüm. rahat görünüyordu. sizce o nasıl
en son alışverişten bahsetmiştik aldığın bişeyler oldu mu. hepsiburada da bi ateş ölçer %50 indirim olmuş baktın mı ona? [h=1]Medifine Kızıl Ötesi Alından ve Kulaktan Ateş Ölçer[/h]
bugün karnım çatlayacak gibibir iki gündür çok ağırlaştım ya. hareket etmekte zorlanıyorum artık.
birde sağ sırt tarafta böle ağrı mı desem çekilme gibi mi desem bebek tekmelemesi gibi bişi mi desem bişi var. ne ola ki bu. böle bişi olan var mı. tam tanımlayamıyorum da
gaz veya şişkinlik gibi bişey mi
böbrekler mi
benim bazen böbreklerim gaz olunca çok ağrır
kızlar hepinize iyi pazarlar,
ben yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle, olurda yakın bişeyler gelirse başınıza aklınızda olsun.
geçtiğimiz hafta cuma günü ben baş dönmesi ve halsizliğim çok artınca apartopar hastaneye gidip tahliller yaptırmıştım, kan değerlerimede bakıldı tabi, çok büyük bir eksiklik görülmedi bir serum takıp gönderdiler.
arkadaşım olan kadındoğumcu bir bayanla bunu paylaştığımda, o değerlerin daha düşmeye başlamamış olabilir mühim olan demir depoların, gel bir fertilin bakalım dedi. ve şok; sonuçlara göre 20-200 arasında olması gereken değer bende 10.
bu değer iyice 0 a yaklaştığında kandaki değerlerdeki düşme farkedilebilirmiş, ama bu depolarınızın 0 landığı demek ve bırakın halsizlik yorgunluğu oldukça riskli bir hale gelecekti sağlığım ve bebeğim için.
sonuç olarak hiç vakit kaybetmeden serum takılacak yarın sabah, kaldıki onun kana karışmasıda 2-3 haftayı bulacakmış. mümkünse bir baktırın arkadaşlar demir depolarınıza, doğumda ister istemez kan kaybı olacak ve ben 3 aya ancak toparlayabileceğimi öğrendim, kimse gecikmesin.
şeker yüklememde yapıldı 50 mg lık. açlık 76, tokluk 124 ve normal görüldü. benim ağız çevremdeki kuruluk, adım atmaya mecalim olmaması, uyku hali, göz aklarımdaki sarılık hep o demir depolarındanmış, lütfen dikkat edin sizde kendinize. benim asıl doktorum öyle ilgisizki bu konudan dolayı ona daha da hırslandım, ama hastane doğum için uygun biryer, mecburen devam edicez.
gaz gibi değil. böbrekte gaz olur muki. aklıma şey gelior. burda bahsedilmişti. hamileyken böbrek büyümesi olur diye. acaba öyle birşey mi diyorum. dr. gitmeme de var baya. dışa yansıyan bi görüntü yok. ama mümkün olsa çocuk orda duruyor dicem yani. baya baya sırtımda bi his. öne yakın değil. sanki çocuk ayağını falan dayıyor gibi. bezen çekilme gibi bi his oluyor. değişik bişi. dr anlatsam o da anlamıcak ya
şimdi şöyle bişey
ben uzun yıllar böbrek iltihaplarıyla uğraştım. karnımda hafif bir şişkinlik olsun börbreklerim ağrırdı. yani bağırsaklarda şişkinlik olunca böbreği sıkıştırır gibi oluyor.
bi de böbrek de bir sorun olma sa da gaz çok rahatsız ediyor böbrekleri
Onu çıkarıp tekrar icime sokasim öpüp koklayasim geliyor tabi ki.doktor bakmaya calistikca yüzünü geriye gömüsu falan bana öyle tatlı geldi ki anlatamam.enfeksiyon idrar yolları enf.umarım ciddi boyutta değildirAy seninde karnından çıkarıp sevesin geliyormu ultrasonda öyle görünce
ben parmaklarını felan görünce dayanamıyorum gözlerim doluyor ısırasım geliyor o parmakları
Bu enfeksiyon idrar yolları enfeksiyonu demi vaji mi yoksa:26:
50 lik yaptırdım ben.benim bebek hareketli yerinde duramayan bir bebek canım.dışarı çıkınca nasıl olacak bakalımsen 50 mg lık yaptırdın dimi? 50likte bende de sorun olmadı ama 100 lük iğrençti. ertesi gün bile midem bulandı resmen. benimki çok hareketli değil baştan beri öyle yani, sakin bir bebek olacak sanırım :)
haftada bir yemeye çalışıyorum ama iki haftada bire düştüğü de oluyor.hamsi ve cipura yiyorum,bek balık kulturum yok zaten.cevizle o eksiği gidermeye calisiyorumkızlar biliyosunuz hamilelikte balık tüketimi oldukça faydalı ben çok sık yiyemiyorum peki sizler ne sıklıkta balık tüketiyorsunuz ve hangi balığı daha çok tercih ediyorsunuz ???
bağırsaklarımda rahatsızlık var zaten. önceden de vardı. bu aralar ağrılı oluyor hep tuvalete çıkışım. önce ağrı geliyor, onu çekiyorum. sonra wc sonra geçiyor. ama bu rahatsızlıklarım öncedende vardı. şimdi hem o hem bebek böbreği şıkıştırmış olabilir belki. dr. gitmem gerekir mi. kendi dr. kadar beklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?