2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Minikuş biz de pek bi hevesle almıştık ama durum bu, yani iyi ki yeğenim gelmiş de fark ettik. Biz değiştirdik cybex ile. Tavsiyem değiştirmenden yana olur. E bebek 14 gün veriyomuş iade için, istersen bugün bi görüş problem çıkarmasınlar sonra.

merhaba canım park yatak aldım demişsin bebişlere..ben de bugün almak için gittim yatak odama ondan koymak istiyordum geceleri yanımda yatması için ama satıcı altı aya kadar kullanabilirsiniz bunu dedi zaten çok da sağlıklı değil park yatakta yatması dedi.öyle olunca çok uygun fiyatlı karyolalar var mothercare de onlardan baktım bi de ikea ya bakıp öyle alıcam..paylaşayım dedim okuyunca

Yok kuzum ben İstanbuldayım.Sende bilinçliye benziyorsun ablanlardan dolayı galiba
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım ya valla bu sütyen konusunda çok çekiyorumBiraz büyük olunca İnş çarşıya çıkarsak eşimle ilk işim bunu almak olacak
Çünkü çok biçimsiz duruyor artık pırtlak pırtlak sağdan soldan çıkıyor
kızlar biliyosunuz hamilelikte balık tüketimi oldukça faydalı ben çok sık yiyemiyorum peki sizler ne sıklıkta balık tüketiyorsunuz ve hangi balığı daha çok tercih ediyorsunuz ???

Bende haftada bir yiyorum fırında pişirilmişi.Büyük balık daha güzel oluyor Çipura levrek ve somon tercih ediyorum canım ben lezzetli oluyor bu saydıklarım

Kızlar bugün eşimle pendikte ve yakınlarında 3 ayrı bebe mağazasına girdik, bir sürü çeşit bebek arabasına baktık, sorun şu ki eşim e bebeğe gitmiş ve orda nuna pepe ve diğer bebek arabalarına bakmış ve sırf pusetini en fazla 8-9 ayına kadar kullanacaz diye bukadar para vermeyelim dedi aslında düşününce mantıklı çünkü gerçektenden 70- 80 tl yede arabayada takılabilen puset anakucakları var, ben de iyi tamam dedim haklısın dedim ama mutlaka çift yönlü olmalı diye hala ısrar ettim, bir sürü arabaya baktık kraft, pierre cardin gözümüze çarpanlar oldu ama pierre cardinlerin tiplerini beğenmedim eşimin de gözü tutmadı tenteleri bi oynaktı plastiktendi takma yerleri sanki elimizde kalacak gibi tipini beğendiğim sağlam olanlarınında renkleri kötüydü en düz siyah veya siahlı grili bişey istiyorum hem daha şık geliyo gözüme hem ilerde oğlum olursa o da kullansın diye ama yoktu kırmızılı lacivertli turunculu renkleri hiç sevmem hep öyleydi. eşim fiyatları uygun olsun sağlam olsun o şekil arıyo 300-400 arası tabi bu fiyatlara da pierre cardinler var buarada ikimizde kraft twist trave sisteme hasta olduk ama 800 lira ve üzeri mağazdan mağazaya değişiyo.. öff yaa çok cnm sıkkın ben hem sağlam hem şık hem çift yönlü olsun istiyorum ama çok şey istiryorum kızlar sizin bir fikriniz varmı bildiğiniz bir model marka, toptancı uygun satan bir yer....

merhaba annişler,bebişler
bugün hava çok güzeldi. sahilde yürüyüş yaptık eşim denize ben bebek arabalarına baktım
birçok beğendiğim modeli de gördüm. ama o kadar çok seçenek var ki kafam karışık. şimdi bu yazıyı bu cümleden başlayıp okumuş olanlar benim alışverişe gittiğimi zanneder değil mi
dönüp dönüp arabalara baktım. sahipleri ne demiştir acaba. git bacım mağazadan bak
neyse canım sağolsun dimi ama
dün evi su basacaktı sayemde. :18:kombinin suyu bitmiş neredeyse. su bastım ama elimden kaçtı (küçük bir aletle açılıyor vana) bir borudan tahliye etmeye başladı. ortalık su olmaya başladı. ayaklarım üstüm başım su oldu. yerde de göl oluşmaya başladı. vanaları kapattım ama içeri baya doldu. o sırada sandalyede otururarak yapmaya çalışıyorum bunları. sandalyenin uç kısmına oturmuşum . sandalye popomun altından bir kaydı. en iki büklüm yerde. o anda karnımın üst tarafına bir acı girdi. bildiğiniz kesik acısı gibi. koşa koşa koltuğa gidip yattım. dinlendim ama o acı az da olsa uzun süre devam etti.Allah korudu yine de çok kötü düşebilirdim.

yazcaktım yazamadım :) göbekleriniz maşallah çok güzel. ve resimlerden gerçekten fit duruyorsunuz :)

bu arada hala eski pantolonlarımı giyiyorum diyenlere şaşırıyordum. bu nasıl mümkün olur diye. ben daha 3 aylıkken kapanmıyordu fermuar.
resimlerinizi görünce anladım. bi çoğunuzun karnı baya yukarda. benim size göre çok aşağıda. gerçi üstte doğruda şişkince. yer kalmadı yani. o ara boşluğum çok mu dar ne.

birde küvetiin içine ne almayı düşünüyorsunuz. file mi sünger mi. e bebekde içinde strafor olan bi file görmüştüm. rahat görünüyordu. sizce o nasıl

aynen canım ya çok fazla seçenek var.
neyseki eşimin ilgisini bebek arabalarına çekebildim. bugün birkaçı için yorum bile yaptı. belki bilmezsin benim eşim alışverişle hiç ilgilenmiyor, onun için bu büyük bir gelişme oldu.
kraft twist gerçekten güzel.:13:

en son alışverişten bahsetmiştik aldığın bişeyler oldu mu. hepsiburada da bi ateş ölçer %50 indirim olmuş baktın mı ona? [h=1]Medifine Kızıl Ötesi Alından ve Kulaktan Ateş Ölçer[/h]

en son alışverişten bahsetmiştik aldığın bişeyler oldu mu. hepsiburada da bi ateş ölçer %50 indirim olmuş baktın mı ona? [h=1]Medifine Kızıl Ötesi Alından ve Kulaktan Ateş Ölçer[/h]

minikkus haber vermişti sağolsun da ateşölçeri bebek doğunca alayım diyorum. zaten netten alcam nasılsa. tam doğmasını beklemicemde doğuma yakın şipariş etcem. denerim uygun olmazsa iade etme imkanım olsun diye böle karar verdim.

alışveriş de bu hafta ikeadan beşik almaya gitcektim ama haftaya erteledim.

defter ayarladım bi tane. ona not almaya başlıyorum. not aldıkça kafa karışıklığım geçer diye ümit ediyorum :)

bugün karnım çatlayacak gibi bir iki gündür çok ağırlaştım ya. hareket etmekte zorlanıyorum artık.

birde sağ sırt tarafta böle ağrı mı desem çekilme gibi mi desem bebek tekmelemesi gibi bişi mi desem bişi var. ne ola ki bu. böle bişi olan var mı. tam tanımlayamıyorum da

gaz veya şişkinlik gibi bişey mi
böbrekler mi
benim bazen böbreklerim gaz olunca çok ağrır

kızlar bişi daha sorcam. burda ev kredisi ödeyenler vardı. özellikle sorum onlara.

biz eşimle çalışıyoruz ama ev kredimiz baya yüksek, ikimizin maaşı anca yetiyor. hatta çoğu zaman açık kalıyor. neyse esas sorum şu. doğum izninde ben maaş alınıyor sanıyordum. maaş olarak almıyormuşuz sonradan toplu ssk dan alıyormuşuz.

bu süre içinde krediyi nasıl ödücem onu düşünüorum :) kredi benim üstüme. acaba hamilelik vs durumunda bankanın böle bi kolaylığı var mıdır. işsiz kaldığında işsizlik sigortası devreye giriyor mesela bildiğim kadarıyla. bu durumda da böle bişi varmıdır ki.

sizle ne yapmayı düşünüorsunuz.

gaz veya şişkinlik gibi bişey mi
böbrekler mi
benim bazen böbreklerim gaz olunca çok ağrır

gaz gibi değil. böbrekte gaz olur muki. aklıma şey gelior. burda bahsedilmişti. hamileyken böbrek büyümesi olur diye. acaba öyle birşey mi diyorum. dr. gitmeme de var baya. dışa yansıyan bi görüntü yok. ama mümkün olsa çocuk orda duruyor dicem yani. baya baya sırtımda bi his. öne yakın değil. sanki çocuk ayağını falan dayıyor gibi. bezen çekilme gibi bi his oluyor. değişik bişi. dr anlatsam o da anlamıcak ya

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın

balık yiyenlere imreniyorum. ben balıktan ve etten tiksindim. ceviz de yiyemiyorum ondan da aynı şekilde. hamile olmadan önce bu üçü için çıldırırdım

şimdi şöyle bişey
ben uzun yıllar böbrek iltihaplarıyla uğraştım. karnımda hafif bir şişkinlik olsun börbreklerim ağrırdı. yani bağırsaklarda şişkinlik olunca böbreği sıkıştırır gibi oluyor.
bi de böbrek de bir sorun olma sa da gaz çok rahatsız ediyor böbrekleri

bağırsaklarımda rahatsızlık var zaten. önceden de vardı. bu aralar ağrılı oluyor hep tuvalete çıkışım. önce ağrı geliyor, onu çekiyorum. sonra wc sonra geçiyor. ama bu rahatsızlıklarım öncedende vardı. şimdi hem o hem bebek böbreği şıkıştırmış olabilir belki. dr. gitmem gerekir mi. kendi dr. kadar beklesem mi

Onu çıkarıp tekrar icime sokasim öpüp koklayasim geliyor tabi ki.doktor bakmaya calistikca yüzünü geriye gömüsu falan bana öyle tatlı geldi ki anlatamam.enfeksiyon idrar yolları enf.umarım ciddi boyutta değildir
sen 50 mg lık yaptırdın dimi? 50likte bende de sorun olmadı ama 100 lük iğrençti. ertesi gün bile midem bulandı resmen. benimki çok hareketli değil baştan beri öyle yani, sakin bir bebek olacak sanırım :)
50 lik yaptırdım ben.benim bebek hareketli yerinde duramayan bir bebek canım.dışarı çıkınca nasıl olacak bakalım
kızlar biliyosunuz hamilelikte balık tüketimi oldukça faydalı ben çok sık yiyemiyorum peki sizler ne sıklıkta balık tüketiyorsunuz ve hangi balığı daha çok tercih ediyorsunuz ???
haftada bir yemeye çalışıyorum ama iki haftada bire düştüğü de oluyor.hamsi ve cipura yiyorum,bek balık kulturum yok zaten.cevizle o eksiği gidermeye calisiyorum

şimdi ne desem seni yanlış yönlendiririm.sen doktoruna sor bence.daha gitmene çok mu zaman var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…