2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın güzel anneler ve tatlı minnakları...
Uzuuuuuuun zamandır yazamıyordum ama takip ettim hep:)
Umarım hepiniz iyisinizdir...

Biz iyiyiz bir yaramazlığımız yok çok şükür:)
Haftaya 32. haftamızda kontrolumuz var...sabırsızlıkla onu bekliyoruz..benim kızım bir hafta kadar geriden geliyor ama doktor amcamız çok önemli değil dedi...
Ayrıca şekerimiz de çıktı ama biraz dikkat ederek düzelttik neyse ki...
Şu anda çok fazla dikkat etmiyorum ama aslında ipin ucunu kaçırmamak lazım..
Neyse herkese güzel bir gün diliyorum....

canım hoşgeldin evet uzun zamandır yoktun,
bende geçen gün düşünüyordum senle beraber bir kaç kişi daha pek görünmüyordu ortalarda niye girmiyorlar artık diye :44:

Herşey çok güzel görünüyor. Çok detaylı ve özenerek hazırlanmış. Bloglarda gördüğüm babyshowerlar gibi olmuş. Sana da moral olmuştur. Bardaktaki mavi içecek ne?

Bende albüm yaptım ama hemen silicem, tabiki eski halim şuan o halimden hiç eser yok
Güzel bir bayansın. Eminim hamilelik de yakışmıştır. Doğumdan sonra zaten yine aynı sen olacaksın dert etme.

Benimde çok oluyor bacak ağrım.Doktorum magnezyumu günde 3 e çıkardı.Şimdi daha iyiyim
Canım senin çok krampın oluyor demek ki. Günde 3 tane bayağı bir magnezyum demek. Geçmiş olsun

canım hoşgeldin evet uzun zamandır yoktun,
bende geçen gün düşünüyordum senle beraber bir kaç kişi daha pek görünmüyordu ortalarda niye girmiyorlar artık diye :44:

Hoşbuldum canımmmm:)
Ben takip edebildiğim kadar ettim ama yazamadım bir türlü...
Ayrıntılıdan sonra doktorumuz bebeğimin kalp duvarında kalınlaşmadan şüphelendi. 2-3 kere ona kontrole gittik ama çok şükür birşey çıkmadı..
o arada biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim ve tadım yoktu ben de yazamadım...
bi de biraz da geriden geliyor minnoşum ama yakalar umarım haftasını...
ama şimdi iyiyiz tatlım...bu arada senin fotonu gördüm...inşaallah oğluşun sana benzer..o zaman avatarındakinden de tatlı bir minnoşun olur

Bence güzel hatta fiyatı da çok uygun...hem tatile falan gittiğinde rahat rahat yanına alabilirsin bunu...bence kullanışlı birşey...

Günler sonra ilk defa dün gece doğru düzgün uyudum. Sadece bir kere lavaboya kalktım. Uykucu paşam 7-9 arası uyuyor, fazla hareket etmiyor. Artık uyku periyodunu takip edebiliyorum

Yalnız ben artık yediklerimle doymamaya başladım . İki hafta içinde bir kilo almışım.

Canım senin çok krampın oluyor demek ki. Günde 3 tane bayağı bir magnezyum demek. Geçmiş olsun

Canım benimki kramp gibi değilde kasıktan bacağıma doğru bir sancı giriyor yere basamıyorum.Sanki damar damar üstüne gelmiş gibi.. Normalde huzursuz bacak sendromum var zaten sanırım alıştım onunla yaşamaya..

günaydın kızlar

ysmc cnm resimlere bayıldımm.Benimde eski halim 34 bedendi şimdi basen ve bacaklarım çok kalınlaştı
Yememe dikkat etmeme rağmen 10 kilo aldım
Ama bence eski halimize dönücez ben inanıyorum

canım bebeşinin de seninde iyi olmana çok sevindim.
geriden gelmesi bencede çok önemli degil çünkü son regl tarihini start olarak alıyorlar ama belki senin bebiş bir kaç hafta sonra döllendi. bunu bilemeyiz.
avatarımdaki bebegi çok seviyorum ama bende eşimde kumralız, sanırım bizim bebiş sapsarı bişi dogar güzel düşüncen içinde çok tşk ediyorum

Çok geçmiş olsun canım. Gebelik fıtık, bel ağrısı, varis gibi eklem rahatsızlıklarında ağrıyı artırıyor malesef.

Bence güzel hatta fiyatı da çok uygun...hem tatile falan gittiğinde rahat rahat yanına alabilirsin bunu...bence kullanışlı birşey...

Evet bende öyle düşündüm tatil içinde iyi olur hem sonra kayınvalidem bebeğe bakacağı için onun evine gönderirim orda uyurken kullanılır.

acemiperi : Mavi içecek limonata :) içinde mavi renk için karadut ekstraktı var :) görsellikte bütünlük için yapmış kız kardeşim...

Harika olmus....
ne şanslısın keşke benim de bir kız kardeşim olsaydı:)))
darısı dogumuna olsun:)
Bu arada soyakta mı oturuyorsun??? çok tanıdık geldi mekan:))

merhaba kızlar geçmişi anca bitirebildim

geçmiş olsun canım kim bilir ne kadar korktun kanaman olunca :26: sakın kalkma güzelce dinlen atlatırsınız inş. 32 diil 40 lara kadar gelirsiniz allahın izniyle inş.

kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş

maşallah bebişine canım kocaman olmuş bebeğimin neresi nerde bende çok merak ediyorum

canım çok güzelmiş ve fiyatı da uygun bende resmdekinden aldım yatak odası için bunu görünce bide bundan mı alsam tatilde felan kullanmak için die düşündüm ama heralde 3 tane yatak biraz abartı olacak

buarada bebişini gören tüm anneleri tebrik ediorum hepsi güzel haberlerle dönüyor dr dan ne güzel o riskli dönemleri atlattık heralde. bugün bebişini görmeye gidicek annişlerde inş. güzel haberlerle gelirler.

SLM kızlar umarım herkez iyidir ama ben pek iyi hissetmiyorum kendimi 10 gün önce 3 gece hastanede kaldık mide bulantısı kusma şikayetiyle gitmiştik enfeksiyon şüphesiyle yatırdılar ve enfeksiyon çıkmadı ama safra kesemde taş çıktı atak geçirmişim özelliklede son birkaç gündür midemden kıvranıyorum hamileliğim başladığında bile bulantım olmamıştı ama şimdi sürekli bulantı halindeyim 30. haftamın içindeyim son aylarda mide bulantısı olabiliyomuş galiba sizde de başladı mı ? ben daha kendime gelemediğimden ve çalıştığım için bebek odası arabası fln hiçbişiye bakamadım hatta odasını bile boşaltamadım çok tembel bir anneyim galiba kendize ve mmişlere çok dikkat edin ....

kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
bacak dirseği dediğin dizi mi canım maşallah bebişine kocaman olmuş, ben de şu 2li kilolara yaklaşsın istiyorum artık yaaa

Kizlar bnm gibi hic uyuyamayanlar var mi ciddi uyku problemi cekiyorum
ben neredeyse her akşam doğa sesleri ile uyur oldu, bi uyuglama indirdim, bi saat çalıyor o arada ben uyuyabiliyorum

arkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu ,kramplar giriyor mu bacaklarınıza benim çok fazla oluyor.
hem de nasıl magnezyum içince sanki azalıyor ama dün gece bi kalktığımda yine vardı.

benim o bulantılar 8.haftadan beri geçmedi canım. Hyperimesis var bende. 3. ve 4. ay hastanelik oldum, şimdi 2-3 güne bire düştü şükür ama stresli olursam artıyor. Sana da çok geçmiş olsun, bulantıda başka neden yoksa stres de önemli (tecrübeyle sabit)Umarım atlatırsın çabucak

Kızlar birşey sormak istiyorum. Bizim yatak 65'e 95 boyutunda. Nevresim takımlarına bakıyorum hep 150'ye 200 fln. 65-95 yatak için kaça kaç nevresim takımı almak lazım sizce? Küçük nevresim takımı bulanınız var mı?

Arkadaşlar oğlumu 5 haftadır görmüyordum ve bu arada da şeker için diyet yaptığımdan 5 hafta da 1 kilo da verdiğim içim çocuğumun kilosunu çok merak ediyordum.Veeee bebişim 1600 kg 38 cm..Haftasıyla uyumlu hatta biraz önce bile....Demekki çok yemek yemenin bebeğe hiiiç faydası yokmuş.Bunu test edip onayladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…