Günaydın güzel anneler ve tatlı minnakları...
Uzuuuuuuun zamandır yazamıyordum ama takip ettim hep:)
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Biz iyiyiz bir yaramazlığımız yok çok şükür:)
Haftaya 32. haftamızda kontrolumuz var...sabırsızlıkla onu bekliyoruz..benim kızım bir hafta kadar geriden geliyor ama doktor amcamız çok önemli değil dedi...
Ayrıca şekerimiz de çıktı ama biraz dikkat ederek düzelttik neyse ki...
Şu anda çok fazla dikkat etmiyorum ama aslında ipin ucunu kaçırmamak lazım..
Neyse herkese güzel bir gün diliyorum....
Herşey çok güzel görünüyor. Çok detaylı ve özenerek hazırlanmış. Bloglarda gördüğüm babyshowerlar gibi olmuş. Sana da moral olmuştur. Bardaktaki mavi içecek ne?Güzel bir pazardı biricik kardeşim ablası için çok güzel bir parti organize etti, 15 kişilik küçük bir organizasyondu ama en sevdiğim dostlarım yanımdaydı, oğlum gelmeden bana moral ve motivasyon günü gibiydi ...
Güzel bir bayansın. Eminim hamilelik de yakışmıştır. Doğumdan sonra zaten yine aynı sen olacaksın dert etme.Bende albüm yaptım ama hemen silicem, tabiki eski halim şuan o halimden hiç eser yok
Canım senin çok krampın oluyor demek ki. Günde 3 tane bayağı bir magnezyum demek. Geçmiş olsunBenimde çok oluyor bacak ağrım.Doktorum magnezyumu günde 3 e çıkardı.Şimdi daha iyiyim
canım hoşgeldinevet uzun zamandır yoktun,
bende geçen gün düşünüyordum senle beraber bir kaç kişi daha pek görünmüyordu ortalarda niye girmiyorlar artık diye :44:
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com
Bebeğin karyolasını almıştık, yanıma almak içinde ufak ahşap beşiklerden alcaktım ama tecrübeliler en fazla 3 ay yatırırsın bebeğin kolları çapıyor ve uyanıyor dedibende 6 ay kadar beni idare edecek bir park yatak alıcam linkteki park yatak nasıl sizce?
Canım senin çok krampın oluyor demek ki. Günde 3 tane bayağı bir magnezyum demek. Geçmiş olsun
Hoşbuldum canımmmm:)
Ben takip edebildiğim kadar ettim ama yazamadım bir türlü...
Ayrıntılıdan sonra doktorumuz bebeğimin kalp duvarında kalınlaşmadan şüphelendi. 2-3 kere ona kontrole gittik ama çok şükür birşey çıkmadı..
o arada biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim ve tadım yoktu ben de yazamadım...
bi de biraz da geriden geliyor minnoşum ama yakalar umarım haftasını...
ama şimdi iyiyiz tatlım...bu arada senin fotonu gördüm...inşaallah oğluşun sana benzer..o zaman avatarındakinden de tatlı bir minnoşun olur
Çok geçmiş olsun canım. Gebelik fıtık, bel ağrısı, varis gibi eklem rahatsızlıklarında ağrıyı artırıyor malesef.Canım benimki kramp gibi değilde kasıktan bacağıma doğru bir sancı giriyor yere basamıyorum.Sanki damar damar üstüne gelmiş gibi.. Normalde huzursuz bacak sendromum var zaten sanırım alıştım onunla yaşamaya..
Bence güzel hatta fiyatı da çok uygun...hem tatile falan gittiğinde rahat rahat yanına alabilirsin bunu...bence kullanışlı birşey...
Şanslı bir ablaymışsın. Kardeşin çok güzel düşünmüşacemiperi : Mavi içecek limonata :) içinde mavi renk için karadut ekstraktı var :) görsellikte bütünlük için yapmış kız kardeşim...
Güzel bir pazardı biricik kardeşim ablası için çok güzel bir parti organize etti, 15 kişilik küçük bir organizasyondu ama en sevdiğim dostlarım yanımdaydı, oğlum gelmeden bana moral ve motivasyon günü gibiydi ...
slm kızlar, şimdi doktordan geldim. Bugün çok az kanamam oldu. plasentam ayrılmış galiba biraz. az bir kanama oluşmuş. Doktorum istirahat verdi. ciğer geliştirici iğne olucaz birde nidilat verdi erken doğum riskine karşı tedbir olsun diye. evde yatıyorum,dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğluşum 32.haftaya kadar en az sabretsin.
kızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com
Bebeğin karyolasını almıştık, yanıma almak içinde ufak ahşap beşiklerden alcaktım ama tecrübeliler en fazla 3 ay yatırırsın bebeğin kolları çapıyor ve uyanıyor dedibende 6 ay kadar beni idare edecek bir park yatak alıcam linkteki park yatak nasıl sizce?
bacak dirseği dediğin dizi mi canımkızlar doktordan geldik şimdi,
bebişim kilosu 1.995 boyu 43 cm göbegimdeki top gibi sert olan şeyside bacak dirsegiymişş
ben neredeyse her akşam doğa sesleri ile uyur oldu, bi uyuglama indirdim, bi saat çalıyor o arada ben uyuyabiliyorumKizlar bnm gibi hic uyuyamayanlar var mi ciddi uyku problemi cekiyorum
hem de nasılarkadaşlar bacaklarınızda ağrı oluyormu ,kramplar giriyor mu bacaklarınıza benim çok fazla oluyor.
benim o bulantılar 8.haftadan beri geçmedi canım. Hyperimesis var bende. 3. ve 4. ay hastanelik oldum, şimdi 2-3 güne bire düştü şükür ama stresli olursam artıyor. Sana da çok geçmiş olsun, bulantıda başka neden yoksa stres de önemli (tecrübeyle sabit)Umarım atlatırsın çabucakSLM kızlar umarım herkez iyidir ama ben pek iyi hissetmiyorum kendimi 10 gün önce 3 gece hastanede kaldık mide bulantısı kusma şikayetiyle gitmiştik enfeksiyon şüphesiyle yatırdılar ve enfeksiyon çıkmadı ama safra kesemde taş çıktıatak geçirmişim özelliklede son birkaç gündür midemden kıvranıyorum hamileliğim başladığında bile bulantım olmamıştı ama şimdi sürekli bulantı halindeyim 30. haftamın içindeyim son aylarda mide bulantısı olabiliyomuş galiba sizde de başladı mı ? ben daha kendime gelemediğimden ve çalıştığım için bebek odası arabası fln hiçbişiye bakamadım hatta odasını bile boşaltamadım çok tembel bir anneyim galiba kendize ve mmişlere çok dikkat edin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?