2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende seni merak ediyordum. kılzara sorcaktım hatta nerde diye.

ben çok uyuyorum ama uykuya doyamıyorum. akşam 11 gibi yatıyorum sabah 8 gibi kalkıyorum. tuvalate bile son dakika uyanıyorum bu aralar. ama yetmiyor.

valla benimde acayip uykum geliyo ama gece hep uyanıyorum göbeğimi hiçbiryere sığdıramıyorum yaa... bua arada canım sen yine canını sıkmışsın bişilere dilerim iyisindir şimdi...

canım masajlara falanda başaladım hayırlısı olur inşallahh..

bana da ucunu çıkar masaj yap çocuğun emmesi kolay olsun dedilerdi ama hemşire kuzenim de dedi elleme fazla süt gelir :/ hatta elletme de dedi :) zaten çok acıyo bi tanesi

valla benimde acayip uykum geliyo ama gece hep uyanıyorum göbeğimi hiçbiryere sığdıramıyorum yaa... bua arada canım sen yine canını sıkmışsın bişilere dilerim iyisindir şimdi...

ağladım ağladım uyudum işte. kalktım işe geldim. hava da kapalı. öle...

bana da ucunu çıkar masaj yap çocuğun emmesi kolay olsun dedilerdi ama hemşire kuzenim de dedi elleme fazla süt gelir :/ hatta elletme de dedi :) zaten çok acıyo bi tanesi

bende erken doğuma neden olduğıunu biliyorum aslında ama çok uyarmamaya çalışıyorum zatenn.. dediğin gibi zaten acıyo fazla uğraşamıyosun dilerim sende sorun yaşamassın...:26:

bende erken doğuma neden olduğıunu biliyorum aslında ama çok uyarmamaya çalışıyorum zatenn.. dediğin gibi zaten acıyo fazla uğraşamıyosun dilerim sende sorun yaşamassın...:26:

amin canım kimse sorun yaşamasın ama insan hep düşünüyo biberon mu alsak ne alsak ya emmezse ya süt gelmezse diye. çok tuhaf

aman canım ya ağlama niye ağlıyon dicem ama bende senin gibiym sanki biri bana hortum takmış gibi arada sırada çeşmeyi açıyo kapatıyooo aç kapa gibi oldu herşeye bozuluyorum ağlıyorum ne biliym takma dicem oda olmıcak neyse doğurana kadar dayanıcazz artık bu durumlara rahat olmaya çalış biraz bariii

Sıkma canını ya rahat ol bebeğin de içerde üzülmesin
eşin iş bulabildi mi bu arada?

eski işine devam ediyor ama yeni iş arıyor. burdaki işi belirsiz. yerine birini aldılar. işveren pozisyon değişikliği diyor ama ben inanmıyorum. eşimde güvenmiyor tabi. iş bakıyor. daha bir sonuç yok. zaten bir başvurudan en az 3-4 ay sonra cevap geliyor genelde

canım sıkma canını bu kadar. İnan ki değmez. moralin bişeye bozulunca bebeğini düşün mutlu ol. kaç kere daha yaşayacağız ki bu duyguyu tadını çıkarmak lazım.hep bahar depresyonu hamilelik hormonları birde etraftakilerin patavatsızlığı üst üste gelior ama hiç bişi bebeklerimizden önemli diil

amin canım kimse sorun yaşamasın ama insan hep düşünüyo biberon mu alsak ne alsak ya emmezse ya süt gelmezse diye. çok tuhaf

bebeğin emme gücü çok önemli sütün gelmesi için bebeğin eğer iyi tutarsa sütün gelir korkmaa bişekilde tutturursun ama ben aldım biberon olumdada kullnmıştım hiçte sanıldığı gibi mememi bırakmadı emzirdikten sonra birazda mama verirdim tek göğüs emzirdiğim için ama sen öncelikle tutması için savaşşş belki seninki çıkar bebek emdikten sonraa..

anladım canım sağolasın. ben de şu an öyle düşünüyorum savaşmayı emzirmeyi inşallah başarabilirim...zaten benim uc var bence içeri falan kaçmıyo ama emmez emmez bebek bilemıom şimdi :)

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam bu göğüsler hakkında
benim göğüslerim öyle çok büyümedi. yarım beden felan büyüdü ve ben endişelenmeye başladım sütüm olmassa die. bunu dr sormalı mıyım? bi test yapılyomu acaba prolaktin hormonuna felan bakılıomu ki mesela. :26:

Yagmurlu bir izmir gununden butun annelere selam ve sevgiler insallah herkes iyidir:))

Mavlanka06; cok gecmis olsun Rabbim şifalar verdin cok zor bulantılar ben ilk aylarımda cok çektim olmasını istemiyorum şimdilik yok insallah da olmaz

Mikailesra: kuzum nerelerdesin çabuk neler yaptin özet geç cok merak ettim nerdeyse karakola gidip dünürüm kayıp diye ilan verdirecektim:))))

Zeyyno; masallAh sana ya 27 ha benden bile büyüksün ama sanki 27 18 gibi gösteriyorsun tu tu nazar değmedin totonu kaşı kiz:)))

canım süpersiniz bence doğumdan sonra eskisinden daha da zayıf olacaksınız anlamadan gidecek kilolar:))
gelin kaynana çıtır çıtır gezersiniz artık

canım gözün aydın bebişin iyiymiş kocaman maşallah

canım geçmiş olsun dualarımız seninle...

günaydın kızlarrr sabah sabah bebişime bişiler aldım geldim yinee olum iyi olmaya başladı keyfim yerine gelmeye başladı....bi geziniyim bakim..

canım geçmiş olsun oğluşuna aldıklarını iyi günlerde kullan...

Zeyyno; masallAh sana ya 27 ha benden bile büyüksün ama sanki 27 18 gibi gösteriyorsun tu tu nazar değmedin totonu kaşı kiz:)))

tşk canım benim sen kaç yaşındasın kiii merak ettim şimdii

canım süpersiniz bence doğumdan sonra eskisinden daha da zayıf olacaksınız anlamadan gidecek kilolar:))
gelin kaynana çıtır çıtır gezersiniz artık

hiçte bile sensiz gezmeyiz biz hatta onlar bizle takılmak istemez, onları sepetler ikimiz çıtır çıtır gezerizzzz

Merhaba arkadaşlar,

İş yoğunluğum nedeni ile uzun süredir sizlerle muhabbete dahil olmaıyordum... Sormak istediğim bir şey var..

Son iki gündür ayak bileklerimde inanılmaz bir şişlik oluştu tansiyonumu kontrol ediyorum hep normal çıkıyor bu şekilde ayakları şişen var mı? Şişlikler için erken mi acaba diye baya üzülüyorum. Cumartesi kontrolüm var inşallah güzel haberler alırım...

hiçte bile sensiz gezmeyiz biz hatta onlar bizle takılmak istemez, onları sepetler ikimiz çıtır çıtır gezerizzzz

25 yasımı doldurmak uzereyim cnm benim foto vardı dildim bı ara atarım kapalı olduğumuz icin büyük gösteriyorum sanırım

selam kızzzlarrr yaa benim gibi tükürük bezleri aşırı çalışan var mı ya son zamanlarda ağzım sürekli doluyor kendi kendine tükürüyorm ikidebir ((

ayyyyy çok sevindim bak buna doğru söylüyorsun onlar bizi istemez bana da gezme de başka bişey deme istanbula aşığım zaten 2 yıl sonra istanbula tayin istiyeceğiz bakalım altını üstüne getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…