Simdiden günaydin hepinize uykucu anneler.. Uzun süredir yoktum hic birtürlü zaman bulup bakamadim.. Bebegine yeni ciciler alan annelere hayirli olsun güle güle kullanin herhangi bir rahatsizligi olanlara da gecmis olsun ins. Biran önce düzelir..
Kac gündür aksam olunca baygin düsen ben bu saat oldu hala uyuyabilmis degilim bugün saga dön sola dön wc-yatak odasi mekik cek derken sabahi ettik.. Uyku düzeni diye birsey kalmadi
ben çok uyuyorum ama uykuya doyamıyorum. akşam 11 gibi yatıyorum sabah 8 gibi kalkıyorum. tuvalate bile son dakika uyanıyorum bu aralar. ama yetmiyor.
canım masajlara falanda başaladım hayırlısı olur inşallahh..
valla benimde acayip uykum geliyo ama gece hep uyanıyorum göbeğimi hiçbiryere sığdıramıyorum yaa... bua arada canım sen yine canını sıkmışsın bişilere dilerim iyisindir şimdi...
ağladım ağladım uyudum işte. kalktım işe geldim. hava da kapalı. öle...
bana da ucunu çıkar masaj yap çocuğun emmesi kolay olsun dedilerdi ama hemşire kuzenim de dedi elleme fazla süt gelir :/ hatta elletme de dedi :) zaten çok acıyo bi tanesi
bende erken doğuma neden olduğıunu biliyorum aslında ama çok uyarmamaya çalışıyorum zatenn.. dediğin gibi zaten acıyo fazla uğraşamıyosun dilerim sende sorun yaşamassın...:26:
Sıkma canını ya rahat ol bebeğin de içerde üzülmesin
eşin iş bulabildi mi bu arada?
amin canım kimse sorun yaşamasın ama insan hep düşünüyo biberon mu alsak ne alsak ya emmezse ya süt gelmezse diye. çok tuhaf
bebeğin emme gücü çok önemli sütün gelmesi için bebeğin eğer iyi tutarsa sütün gelir korkmaa bişekilde tutturursun ama ben aldım biberon olumdada kullnmıştım hiçte sanıldığı gibi mememi bırakmadı emzirdikten sonra birazda mama verirdim tek göğüs emzirdiğim için ama sen öncelikle tutması için savaşşş belki seninki çıkar bebek emdikten sonraa..
günaydın kızlarhepimiz için güzel bir gün olsun..
ama dünkü yorgunluktan sonra bugun işe gelmek çok zor olduuu
canım evet bende sizdenimyani belli oluyor ya bildigin tombişleştim güzel yorumun içinde kocaman mck çok tşkler
canım çok tşk ediyorum, allah hepimizi bebeişlerimizle korusun inşş
evet canım oğluşum kocaman olmuş, bacaklarını gördüm dayamış dirsegini göbişimee çok tatlıydı yaa
güzel yorumun içinde çok saol canım,umarım gelinime layık bir kaynana olurum
canım çok tşklerevet herkes çok küçük göründügümü söyledi, bende kabullendim yapacak bişi yok, yaşım 27, çok da küçük degilim
ysmc canım bende 15 kilo aldım ama çok takmıyorum artık, çünkü biliyorum ki dogumdan sonra vericez.. sende şimdiden bunlarla üzme kendini.
benim eşimde benimle beraber 6 kilo almış her akşam mekik çekmeye başladıı, ben gülüncede sen nasıl olsa verceksin dogumdan sonra ben napıcam diyorryani insan hayatının her döneminde aynı istikrarda olamıyor. şu an hamileyiz ve kilo almamız kaçınılmaz. dikkat ettigimiz halde aldık yani napalımm üzülmee lütfen
Arkadaşlar oğlumu 5 haftadır görmüyordum ve bu arada da şeker için diyet yaptığımdan 5 hafta da 1 kilo da verdiğim içim çocuğumun kilosunu çok merak ediyordum.Veeee bebişim 1600 kg 38 cm..Haftasıyla uyumlu hatta biraz önce bile....Demekki çok yemek yemenin bebeğe hiiiç faydası yokmuş.Bunu test edip onayladım :))
slm kızlar,
iyi dilekleriniz için teşekkürler.. dünden beri kanamam yok hamdolsun.. inşallah bir daha da olmaz... sizlerden bol bol dua istiyoruz teyzeleri minik oğluşum sağlıklı olsun sabırlı olsun gününü doldursun inşallah... biraz kasılmalarım var işte yatıyos çok şükür bakanımız var... hepinizi çok öpüyorum.. sizinle paylaştıkça rahatlıyorum. bebişlere iyi bakın...
günaydın kızlarrr sabah sabah bebişime bişiler aldım geldim yinee olum iyi olmaya başladı keyfim yerine gelmeye başladı....bi geziniyim bakim..
Zeyyno; masallAh sana ya 27 ha benden bile büyüksün ama sanki 27 18 gibi gösteriyorsun tu tu nazardeğmedin totonu kaşı kiz:)))
canım süpersiniz bence doğumdan sonra eskisinden daha da zayıf olacaksınız anlamadan gidecek kilolar:))
gelin kaynana çıtır çıtır gezersiniz artık
tşk canım benim sen kaç yaşındasın kiii merak ettim şimdii
hiçte bilesensiz gezmeyiz biz hatta onlar bizle takılmak istemez, onları sepetler ikimiz çıtır çıtır gezerizzzz
tşk canım benim sen kaç yaşındasın kiii merak ettim şimdii
hiçte bilesensiz gezmeyiz biz hatta onlar bizle takılmak istemez, onları sepetler ikimiz çıtır çıtır gezerizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?