2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar selam aylar oldu bu sayfayı okumayali. ...
doğum günleri için planlarını nedir neler yapsak acaba...
1 yaş süsleri ve pasta alıp evde yyapayım diyorum

Bilmiyorum ki benimki de gece çok uyanıyor. Beni yanında görmek istiyor sanırım. Açlıktan olmadığına emin oldum artık. Tıka basa yedirsem de uyanıyor.

Zeytinyağını deneyeceğim mutlaka. Penaten iyi geliyor ama zeytinyağı belki daha etkili olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz ufak bir pasta yaptırıp 1 yaş süsleriyle halletmeyi düşünüyoruz.Zaten çok yakın olanları çağıracağız. Toplam 10 kişi oluruz.
Pasta dışında ikramlık ne yapılır bilmiyorum ama. Var mı kızlar aklınızda birşey?

Son düzenleme:
[/B][/I][/U]

selam canim ben hic bebegimin uykusunu ben belirlemedim valla uykusu gelince uyuyyo cani isteyince uyaniyo bizde zorlama yok..kendi istegiyle uyuyunca dha iyi uyuyo bence zaten bi kac defa su uykusunu bi dozen koyum dedim olmadi bi turlu cocugun uykusu gelince gozu bisi gormuyo uyutmaya caliisincada agliyoo zaman biraktim eskisine gore uykusu sukurler olsunki duzeldi zaten gece uyusunda gunduz bi iki saat uyusa yeterli ...bende size bisi sorcam benm oglanin hiriltisi var napmaliyim naptisam ne denedisem olmadi surekli burnu akiyo oksuruyo hapsiriyo doktora gitik kac defa ilaclar banamisin demiyoo nerdese bi aydir boylee bi turlu iyilesemedi cocuk ...burnuna sprey sikiyorum anne sutu damlatiyorum yinede ses geliyo arti antibiyotikde kullandim ama fayda etmedi napsamda cocuk duzelir..dun birde dediler balla limon veya balla tereyag ver dediler verdim bugunn bekliyorum tvde doktorlar sakin vermeyin diyo belli bi yasa kdr kimide ver diyo zaten daim vermeyi dusunmuyorumda gecici olarakk sizce ball zararlimi :44:

mrb arkadaşımmm öncelikle hikayeni okudum çok duygusal aslında çok güzel.. sende sanırım hisar hastanesinde tüp bebek yaptırdın... nasıl tavsiye ediyormusun bizde başlıyoruz birgül hanımla

Benim oğlumda 4gün direndi ikinci uykuya zorla uyuttum normale döndü ama düşürmeye çalışıyor kimi bebek 1 yaşında teke düşürür ama şuan biz kaldıramayız gibi geliyor gece uykusunu 1 saat uzattı ama kendi düzenlerini kendileri kuruyorlar biyerden sonra bikaç gündaha uğraş bence gene olmazsa teke düşersin diye düşünüyorum .

Ben resimli magnet yaptırıyorum birde 1 yaş kurabiyesi ve micky mause kurabiye konseptimiz bu kostüm falan da aldım50 kişilik bir organizasyon olucak kendim cupceklerini de yapıcam annemim bahçesi büyük benimde ilk yaş günüm orada olmuş resimlerim var oğlumunda olması beni mutlu edicek 10 tanede çocuk olucak onlarada şapka hediye alıcam micky ve mini.heryere balonlar ve ponponlar asıcam zaten aklı erdiğinde kendi istediği gibi okulda kreşte isteyecektir bende hevesimi almak istiyorum.hazırlıklara başladım bakalım.

Henüz değil zamanı var sanırım en az 3yaşına kadar 2uyku şartmış canım benim ki akşam 9 olunca uyuyor tabi gece uykusu deliksiz olunca sabah 7 hortluyo eşek 9 da yatıyo 2saat yada daha fazla uyuyor sonra uyanıyor akşam 4te yatıyor 1saat uyuyor sonra akşam 9 uyku bu şekilde bizde değişmeyen tek şey gece uyku saati gündüz uyku saatleri bazen değişebiliyor benim sıpanın uykusu gelmeden yatırmışsam kıpır kıpır o zaman çileden çıkıyorum ztn hırpalıyorum bazen ama uykusu gelmişse 5dk da uyuyo biz bu şekildeyiz cnm

Evet balı önermiyor çoğu dr.ama zaten piyasada gerçek bal bulmak çok zor bulabilirsen iyi tabi.ama benim oğlumda 1 hafta hastaydı en son burdan bir arkadaşım yazmıştı öksürüğü ve hırıltısı vardı ayva ve elmayı kabuklarıyla haşladım içinede çubuk tarçın attım onu püre gibi çekip 2 gün yedirdim tabi hergün taze olarak geçti heö öksürüpü hemde hırıltısı deneyebilirsin istersen

canım merhaba,
kıvranmadan kastın nedir?? kabızdı oglun,onu mu demek istedin yoksa çok dönüyor manasında mı?? dönme manasındaysa benimkiler hala çok deli yatıyorlar.yatırdıgım gibi bulmayı geçtim,oglum bu sabah park yatagından çıkmış,yerde uyumuş.aglamasına uyandım,baktım kapıya gidiyor uykusunda.park yatak dedigim,chicco nun oyun parkı.turuncu olan.bir tanıdık vermişti,bir tarafı fermuarlı bebek girip çıksın diye,ama fermuarı bozuk bendekinin.annem bende kaldıgında oglumu odama alıyorum onda yatırıyorum.fermuarlı yere ne kadar yastık dayasam da nafile.ya kafasını o yastıklara sokuyor,ya bacagını sarkıtıyor,ya da tamamen kendini yere atıyor.yatagın içindeyken de yüzünü fileye dayayarak yatıyor dışarıyı izler gibi uyanmadıkça sorun yok bence.dedigim gibi,benimki uykusunda kapıya gitmiş.ama uyanmamış.bir ara bagırdı ona uyandım.bıraksam sabaha kadar yerde duracak
kızım da hemen hemen oyle.ama omer kadar degil.o da kafasını her buldugu yere sokuyor.ama omer kadar ugraştırmıyor.

canım emzirmedgim için seni anlayamam ama ben emzirmedigim halde oglum yapışıyor bu aralar bana.memelerime sokuyor kafasını.içgüdü sanırım

canım truff öneririm,hem pratik hem de şık birşey olur.biliyorsundur nasıl yapıldıgını.tuzlu benim de aklıma gelmedi şimdi.kanepeler olabilir ama aile içinde komik olur kürdanlı mürdanlı

mrb arkadaşımmm öncelikle hikayeni okudum çok duygusal aslında çok güzel.. sende sanırım hisar hastanesinde tüp bebek yaptırdın... nasıl tavsiye ediyormusun bizde başlıyoruz birgül hanımla

merhaba,
benim ikizlerim normal yolla oldu,ben tedavi görmedim.tüp bebek nasıl yapılır onu bile bilmiyorum açıkçası.beylikdüzü kolan hastanesinde arzu aydın çuhalı idi benim doktorum.sizlere de rabbim kolalık versin istediginiz gibi olsun inşallah.

İnliyor uykusunda sonra kıpırdanıyor, 2-3 sn kalıyor yine hareket ediyor.bu böyle yarım saat sürüyor. Gazı oluyor sanırım ya çünkü bazen gaz çıkardığında rahatlıyor. Sabah bi baktım ayaklarını beşiğin parmaklıklarından sarkıtmış yanlamasına yatıyor beşikte. Normal değil gibi ya. Sabahları yorgun kalkıyor genelde. Kaç aydır böyleyiz. Şu zahide ile yetiş hayata da çıkan doktor var hayri gözlükgiller. Ona gitmek istiyorum bütçeyi ayarlayabilirsek. Belki o bir çözüm bulur.

Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Şimdi uyuyor. 2 uyku yapacak bugün belli. Uyku düzeni falan da kalmadı yine. Dişleri patladı patlayacak.

Mama gaz yapıyor olabilir mi?

Truff iyi fikir. Bir de kek yapayım tatlı ve tuzlu. Kaynanam da yapar herhalde birşeyler.

Son düzenleme:
hayırlı kandiller...
1 yaş aşılarımızı yaptırdık toplam 3 tane. acayip huzursuzluk yaptı. 3 gün geçti hala düzelmedi yavrum. ateş de yaptı hem de yapmaz demişti doktorumuz. bir de menenjit aşısı varmış devlet yapmıyormuş. düşünen var mı?

Yaşınız hayırlı olsun sağlıklı mutlu yaşlar Kuzuna ben rotayıda yaptırmamıştım bunu yaptırır mıyım acaba bilmiyorum çok zorunluysa yaptırırım herhalde calpol ver tok karnına biraz sakinleştirir inş yada paranız fitil at geceleri

mrb arkadaşlar..
nefiseberk geçen cvp yazmştn cnm sğl aile durumumu falan düşünmen çok güzl.bazen iyi bazen üzücü sürüyo tabi evlilik çoğumuznki gibi.eşimin ailesi çok gelip gitmiyo biraz rahatım :) oğlm 3 haziranda yaşına değecek.tutunarak yürüsede bağmsız yürüyemiyo henüz.bıngıldaklar kapandımı arkadaşlar bnmkinin kapanmş gibi erkenmi acaba.bnm oğlmda gndüz uykusunu bire düşürme çabasnda ama bir uyku da az geliyo.gece yine çok uyanıyo.
nevinmat cnm naslsn görüşemedk gittinmi doktora ne var ne yok.
arkadaşlar biliyo çoğunuz ben hep sağıp verdm anne sütü bir yaşını geçti şükür.bi zaman daha sağmayı düşünüyorm inş.dolapta sütüm olduğu için yetti şimdiye kadar günde 500 cc kadar verdm.sütler bitti.bnm de 250 300 anca çıkar günde.yeme düzenini nasıl yapmalıyım.mama mı keçi sütü mü yoksa yemek ağırlıklı mı gitmeli sizce.görüşleriniz neler.mmaya hiç başlamasam mı

Canım aptamil mama da GDO haberlerini okudun mu? Iyice güvenim bitti benim gerçi benimki hala emiyor ama mama ile desteklemek istiyordum. Bundan sonra inek sütüne geçmeyi düşünüyorum. Zaten ana öğün olarak bizimki çorba içiyor anne sütü çok az geliyor benimde gittigi yere kadar artık...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evt cnm okudm.tabiki sütüm hiç olmasaydı bende mama verecktm arkadaşlar yanlış anlamasnlar.zaten gdo haberlernden sonra iyice soğudum.akşam eşim aradı taze keçi sütü edinme imkanımız var.yine anne sütü de sağıcm bi zaman.ama gelişmesi için yeterli midir bilemiyorm.yine en az 250 300 ml anne sütü alack ve bir yaşında zaten.ama yine de kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…