Bizim ki iki kere uyuyor hala. Ben yatagina koyduğum gibi uyuyor kimildamadan bende bunu anlamıyorum hep bıraktığım gibi buluyorum. Normal mi acaba.. zaten iki saate bir uyanıyor hala geceleri de ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar selam aylar oldu bu sayfayı okumayali. ...
doğum günleri için planlarını nedir neler yapsak acaba...
1 yaş süsleri ve pasta alıp evde yyapayım diyorum
Kızlar merak ettiğim birşey var. Bebeği gündüz uykusunu 1 e düşüren var mı? Benim sıpa sanırım tek uyku düzenine geçiyor. 2 kere uyutunca akşam uyumak bilmiyor. Bir de hala uyurken kıvranmaya devam ediyor. Sizin bebekleriniz de böyle hareketlimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba.benim ikizlerim de yarın 11.5 aylık oluyorlar.dogumdan sonra agır bir depresyon geçirdigim için çocuklarımla aylarca annem ilgilendi ve oglumu ayakta sallamaya kızımı da kucakta uyutmaya alıştırdı.ikisini aynı anda bu şekilde uyuturdu.neredeyse dogduklarından beri böyle,hala devam ediyor.kızım da artık kucakta pışpışlanmak istemiyor onu da ayakta sallıyoruz.ve önceden bir sag bir sol yapınca hemen uyuyan kızım şimdi dakikalarca ugraştırıyor.saatlerce sallanan oglum ise yüzüme bakarak yatıyor,5 dk sallamayla uyuyor.bu aralar uyku öncesi gelip bana sarılmaya,benden ilgi göstermemi nazlamamı beklemeye başladı kuzumben de bu sallamalar ne zaman biitecek diye düşünmüyor degilim.
doktorum aglatacaksın demişti.3 saat aralıksız aglayabilir,bırak aglasın bak almanlar çocugu yediriyor doyuruyor bakımını yapıyor aglasa da aglamasa da koyuyor kenara işine bakıyor demişti.'sen uyumayı bilmiyorsun gel seni uyutayım' diyormuşuz biz bebeklere sallayarak.ama ben aglatamadım.aslında dayanablirdim ama eşim de çok duygusal çıktı,çünkü kızım baba diye aglıyordu yatagına bıraktıgımda.yani biz hala sallıyoruz.annem varken birini o birini ben sallıyoruz,yalnızken oglumu salıncakta kızımı ayagımda sallıyorum,kızımı bazen babası kucagında uyutuyor.etraftan duyuyorum sallanmak istemiyor diye bazı bebekler için.bir benimkiler öyle olamadı.bir deyorulunca sızan bebekler var.benimkiler yorulunca resmen çıglık çıglıga bagırıyor salla beniiiiiiiii uykum geldiiiiiiiiii ne bekliyorsuuuuuuuuun diye sanki.zor valla
Kızlar merak ettiğim birşey var. Bebeği gündüz uykusunu 1 e düşüren var mı? Benim sıpa sanırım tek uyku düzenine geçiyor. 2 kere uyutunca akşam uyumak bilmiyor. Bir de hala uyurken kıvranmaya devam ediyor. Sizin bebekleriniz de böyle hareketlimi?
İlk doğumun normal mi olmuştu?
Kızlar selam aylar oldu bu sayfayı okumayali. ...
doğum günleri için planlarını nedir neler yapsak acaba...
1 yaş süsleri ve pasta alıp evde yyapayım diyorum
Biz ufak bir pasta yaptırıp 1 yaş süsleriyle halletmeyi düşünüyoruz.Zaten çok yakın olanları çağıracağız. Toplam 10 kişi oluruz.
Pasta dışında ikramlık ne yapılır bilmiyorum ama. Var mı kızlar aklınızda birşey?
[/B][/I][/U]
selam canim ben hic bebegimin uykusunu ben belirlemedim valla uykusu gelince uyuyyo cani isteyince uyaniyo bizde zorlama yok..kendi istegiyle uyuyunca dha iyi uyuyo bence zaten bi kac defa su uykusunu bi dozen koyum dedim olmadi bi turlu cocugun uykusu gelince gozu bisi gormuyo uyutmaya caliisincada agliyoo zaman biraktim eskisine gore uykusu sukurler olsunki duzeldi zaten gece uyusunda gunduz bi iki saat uyusa yeterli ...bende size bisi sorcam benm oglanin hiriltisi var napmaliyim naptisam ne denedisem olmadi surekli burnu akiyo oksuruyo hapsiriyo doktora gitik kac defa ilaclar banamisin demiyoo nerdese bi aydir boylee bi turlu iyilesemedi cocuk ...burnuna sprey sikiyorum anne sutu damlatiyorum yinede ses geliyo arti antibiyotikde kullandim ama fayda etmedi napsamda cocuk duzelir..dun birde dediler balla limon veya balla tereyag ver dediler verdim bugunn bekliyorum tvde doktorlar sakin vermeyin diyo belli bi yasa kdr kimide ver diyo zaten daim vermeyi dusunmuyorumda gecici olarakk sizce ball zararlimi :44:
Kız çocukları erken yürürlermiş :) benim oğlanda yurutecinden ite ite bide elinden tutup gezdirmek sayesine yürüdü ama inan yürüyünce daha zor bitim benim diom ona benhep peşimde afedersin wc ye gidiom oturup taşa öylece yakamda hep ya Bi sorunumuz var biz 9 ayında kestik memeden ben gebe kalınca bnm oğlan şimdilerde meme diye ağlıyor napıcam ben bilmiyorum onun bunun yanında yakama asılıyo başta sıkıntı olmadı keserken anlamıodu komşunun kızı emerken bakıp hep ondan dolayı oldu sanırım vicdanım zedelenio böyle olunca
Biz ufak bir pasta yaptırıp 1 yaş süsleriyle halletmeyi düşünüyoruz.Zaten çok yakın olanları çağıracağız. Toplam 10 kişi oluruz.
Pasta dışında ikramlık ne yapılır bilmiyorum ama. Var mı kızlar aklınızda birşey?
mrb arkadaşımmm öncelikle hikayeni okudum çok duygusal aslında çok güzel.. sende sanırım hisar hastanesinde tüp bebek yaptırdın... nasıl tavsiye ediyormusun bizde başlıyoruz birgül hanımla
canım merhaba,
kıvranmadan kastın nedir?? kabızdı oglun,onu mu demek istedin yoksa çok dönüyor manasında mı?? dönme manasındaysa benimkiler hala çok deli yatıyorlar.yatırdıgım gibi bulmayı geçtim,oglum bu sabah park yatagından çıkmış,yerde uyumuş.aglamasına uyandım,baktım kapıya gidiyor uykusunda.park yatak dedigim,chicco nun oyun parkı.turuncu olan.bir tanıdık vermişti,bir tarafı fermuarlı bebek girip çıksın diye,ama fermuarı bozuk bendekinin.annem bende kaldıgında oglumu odama alıyorum onda yatırıyorum.fermuarlı yere ne kadar yastık dayasam da nafile.ya kafasını o yastıklara sokuyor,ya bacagını sarkıtıyor,ya da tamamen kendini yere atıyor.yatagın içindeyken de yüzünü fileye dayayarak yatıyor dışarıyı izler gibiuyanmadıkça sorun yok bence.dedigim gibi,benimki uykusunda kapıya gitmiş.ama uyanmamış.bir ara bagırdı ona uyandım.bıraksam sabaha kadar yerde duracak
kızım da hemen hemen oyle.ama omer kadar degil.o da kafasını her buldugu yere sokuyor.ama omer kadar ugraştırmıyor.
Evet normal doğum yaptım çok şükür
hayırlı kandiller...
1 yaş aşılarımızı yaptırdık toplam 3 tane. achayayip huzursuzluk yaptı. 3 gün geçti hala düzelmedi yavrum. ateş de yaptı hem de yapmaz demişti doktorumuz. bir de menenjit aşısı varmış devlet yapmıyormuş. düşünen var mı?
mrb arkadaşlar..
nefiseberk geçen cvp yazmştn cnm sğl aile durumumu falan düşünmen çok güzl.bazen iyi bazen üzücü sürüyo tabi evlilik çoğumuznki gibi.eşimin ailesi çok gelip gitmiyo biraz rahatım :) oğlm 3 haziranda yaşına değecek.tutunarak yürüsede bağmsız yürüyemiyo henüz.bıngıldaklar kapandımı arkadaşlar bnmkinin kapanmş gibi erkenmi acaba.bnm oğlmda gndüz uykusunu bire düşürme çabasnda ama bir uyku da az geliyo.gece yine çok uyanıyo.
nevinmat cnm naslsn görüşemedk gittinmi doktora ne var ne yok.
arkadaşlar biliyo çoğunuz ben hep sağıp verdm anne sütü bir yaşını geçti şükür.bi zaman daha sağmayı düşünüyorm inş.dolapta sütüm olduğu için yetti şimdiye kadar günde 500 cc kadar verdm.sütler bitti.bnm de 250 300 anca çıkar günde.yeme düzenini nasıl yapmalıyım.mama mı keçi sütü mü yoksa yemek ağırlıklı mı gitmeli sizce.görüşleriniz neler.mmaya hiç başlamasam mı
Canım aptamil mama da GDO haberlerini okudun mu? Iyice güvenim bitti benim gerçi benimki hala emiyor ama mama ile desteklemek istiyordum. Bundan sonra inek sütüne geçmeyi düşünüyorum. Zaten ana öğün olarak bizimki çorba içiyor anne sütü çok az geliyor benimde gittigi yere kadar artık...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?