2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
güznaydın cnm...bence doktoruna bi danış istersen...sancılar normal sayılıyor bu dönemlerde ama uzun sürdüyse eğer doktorunuza söyleyin diyorlar...

sol tarafa yatınca sancıdı..Birkaç kez deneyince vaz geçtim.Sağ tarafıma yattım..Şimdide sol tarafımdan belim ağrıyor..Birşeymi oldu acaba

Karlı bir Ankara sabahından günaydın kızlar. Ben yine üşütüyorum sanırım. Bıtım böyle nanemolla olmaktan. Halbuki ne kadar dirençliydm ben hastalıklara. Bol bol meyve yiyorum, su içiyorum, sağlıklı besleniyorum. Yine de geliyor bu hastalık.

Dün eşim o kadar ilgili o kadar kibardı ki :37: İlk öğrendiği gün de böyleydi. Ya hamile olduğumu yeni yeni anlıyor bu adam. bebeğin büyüdüğünü, karnımın şiştiğini görünce yeni idrak ediyor ya da oğlu olacağı için bu kadar ilgili.

Dün aramızda geçen diyalog:

Ben:Şimdiki erkek, Allah sağlık versin. Ama bundan sonraki kız olacak değil mi?
- Sen önce bunu bir doğur al kucağına.
Ben: O tamam inşallah da bundan sonraki kız olacak tamam mı?
- Ya millet doğuda oğlum olsun diye birbirini kırıyor sen ne diyorsun
Ben: :17::37::49:

Slm Ankara'dan :) evdemisin bilmiyorum da yattığım yerden karı izliyorum,Cook güzel yaa...tabi disardakiler için aynı şey gecerlimi bilemedim :37: gecmis olsun bu arada cnm,B'nde hamileliğinden beri hep burnum tikali,hamile alerjisi diye bişeyler varmış...o da B'ni buldu ztn :(( bu arada hangi hastaneye gidiyorsun kontrole?

günaydın arkadaşlar sağ ve sol kasıklarımda dün gece çok ağrım oldu işten çıktıktan tam 1 saat otobus bekledım dondum dondum acaba ondan olabilirmi ?

canım 6. Aylık arkadaşıma doktoru soğuktan sancın oluyor ayaklarını mutlaka sıcak tut demişti olabilir

sol tarafa yatınca sancıdı..Birkaç kez deneyince vaz geçtim.Sağ tarafıma yattım..Şimdide sol tarafımdan belim ağrıyor..Birşeymi oldu acaba
Canım fazla ayakta durmaktan, yanlış pozisyonda oturmaktan, üşütmekten olabilir. Aslında hamilelerde çok normal. Fazlalaşırsa magnezyum ve D vitamini verebilir doktor
Slm Ankara'dan :) evdemisin bilmiyorum da yattığım yerden karı izliyorum,Cook güzel yaa...tabi disardakiler için aynı şey gecerlimi bilemedim :37: gecmis olsun bu arada cnm,B'nde hamileliğinden beri hep burnum tikali,hamile alerjisi diye bişeyler varmış...o da B'ni buldu ztn :(( bu arada hangi hastaneye gidiyorsun kontrole?
İşteyim ben :37: Sıcacık odadan izlemesi iyi de bir akşam gidiş gelmese aklıma iyi olacak.
Fatihe gidiyorum ben

Günaydın güzel annişler ve tatlı minnoşlarııııııııı:16:
Hepinize çoook güzel bir cuma diliyorum.................

Bugün içim içime sığmıyor yine, 1 aydan sonra bebeğimi görücem saat 4.30 da....
Belki cinsiyetini de öğreniriz bugun minnakımın..İnşallah sağlığı sihhati yerindedir yavrumun....
Döndüğümüzde öğrenmiş olursak size yazarız teyzeleri....
Kalın sağlıcakla

BENDEEEEEE:10::21::52::62::64::66::86::97::118::124:
:123:==:49:

Günaydın kızlar...

Dün gece sol tarafıma yatamadım sancı yaptı...Hep sağ tarafıma yatacam diye uyku uyuyamadım
:50:

Şu bebeğe giden besin damarından dolayımı korktun:26:

Canım fazla ayakta durmaktan, yanlış pozisyonda oturmaktan, üşütmekten olabilir. Aslında hamilelerde çok normal. Fazlalaşırsa magnezyum ve D vitamini verebilir doktor

İşteyim ben :37: Sıcacık odadan izlemesi iyi de bir akşam gidiş gelmese aklıma iyi olacak.
Fatihe gidiyorum ben

BENDEEEEEE:10::21::52::62::64::66::86::97::118::124:
:123:==:49:

İnş. öyledir.Doktora gidecem birazdan

Şu bebeğe giden besin damarından dolayımı korktun:26:

Ne olduğunu bilmiyorumkiii.

bugün doktora gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah:)cinsiyetlerde belli olur umarım:34:

kasık ağrısı ceken arkadaşlarım,ben doktoruma sordum.normal dedi.rahim büyüdüğü için onu tutan kaslarda gerilme oluyormuş.sonuçta rahim artık bu haftalarda yukarı çıkmaya başladı.ama çok uzun ve dayanılmayacak kadarsa doktorunuza danışın derim...

keşke benimde azıcık belirtim olsa,ne bebişim oynuyor,ne kasıgım ağrıyor,ne mide bulantım ne tiksinmem.bebeğim iyimi ordamı hala benimle mi diye düşünmekten gün bitmiyor:36:bu nasıl hamileliktir ya:14:

Kızlar perişan oldum kar tipi yüzünden 4 buçukda çıkacak servisimiz 5'de geldi yola biz çıktık ama bizim servisin kar lastiği olmadığı için rampadan çıkamadı :( şimdi şirkete geri döndük zaten yolum 2 saat sürüyordu offf ya.
Servisin ısıtmasıda bir işe yaramıyordu ayaklarım buz kesti inşallah hasta olmam, kocamı çağırdım ataşehirden ta ayazağaya gelecek ve yine ayazağadan ümraniyeye dönücez :(

cnm sağsalim eve dönmüşsündür umarım dün bende çok zorlu bir eve dönüş geçirdim , işten arkadaşlarla araba ile cıktım , metrobus ve tabanway ile eve geldim diyebilriim bize yakın bir alışveriş merkezine ısınmak için zor attım biara kendimi, eve vardığımda 3,5 saattir yollardaydım. sağsalım eve vardık çok sükür düşmeden :52:
Günaydın kızlar... Sabah sabah işe gelirken bir ağrı girdi sağ kasığıma hala devam ediyor kesilmedi tıretım bak şimdi

Günaydın güzel annişler ve tatlı minnoşlarııııııııı:16:
Hepinize çoook güzel bir cuma diliyorum.................

Bugün içim içime sığmıyor yine, 1 aydan sonra bebeğimi görücem saat 4.30 da....
Belki cinsiyetini de öğreniriz bugun minnakımın..İnşallah sağlığı sihhati yerindedir yavrumun....
Döndüğümüzde öğrenmiş olursak size yazarız teyzeleri....
Kalın sağlıcakla

tatlım bende bugun doktora gidiyorum , 04:00 randevu aldım kısmetse bizde cinsiyetini ögrenicez bakalım :1:
Günaydın kızlar...

Dün gece sol tarafıma yatamadım sancı yaptı...Hep sağ tarafıma yatacam diye uyku uyuyamadım
:50:

Günaydın arkadaşlar sağ ve sol kasıklarımda dün gece çok ağrım oldu işten çıktıktan tam 1 saat otobus bekledım dondum dondum acaba ondan olabilirmi ?
kızlarrrr :26: gece benimde kasıklarımda ağrılar oldu simdi de araara ağrıyooo , sanırım dün bendee üşüttümmmm:ssz::ssz:

bugün doktora gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah:)cinsiyetlerde belli olur umarım:34:

kasık ağrısı ceken arkadaşlarım,ben doktoruma sordum.normal dedi.rahim büyüdüğü için onu tutan kaslarda gerilme oluyormuş.sonuçta rahim artık bu haftalarda yukarı çıkmaya başladı.ama çok uzun ve dayanılmayacak kadarsa doktorunuza danışın derim...

keşke benimde azıcık belirtim olsa,ne bebişim oynuyor,ne kasıgım ağrıyor,ne mide bulantım ne tiksinmem.bebeğim iyimi ordamı hala benimle mi diye düşünmekten gün bitmiyor:36:bu nasıl hamileliktir ya:14:

inş cnm hayırlı haberler ile geleceğizzzz :32::32::64:

:54: canımmm demek ki keyfi yerinde yumurcağın niye dert ediyosun annesi :52: stressss yookkkk :52:

Fatihe gidiyorum ben

acemi peri bende fatihe gidiyorum hangi doktor seninki

Arkadaşlar merhaba daha önce burdada okumuştum burun tıkanıklığı normal ama burun kanaması (az) normalmi iki gündür az da oksa kanıyor damarlardanmı acaba.yaşayan varmı aramızda

Arkadaşlar merhaba daha önce burdada okumuştum burun tıkanıklığı normal ama burun kanaması (az) normalmi iki gündür az da oksa kanıyor damarlardanmı acaba.yaşayan varmı aramızda
Burun kanaması görülebilir diye biliyorum ben. Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştı

Günaydınnnn hanımlarrrrr Cumanız mübarek olsunnnnn :))))

Herkese hayırlı bereketli ve huzurlu bir gün diliyorum.

Safer ayı dolayısıyla dua ederek niyet edip paspasınızın altına bozuk para koymayı unutmayın. ay bitince de o parayı sadaka niyetine vermeniz gerek . .
Rabbim korusun hepimizi bu ay musibetler çok olurmuş dikkat edelim :)

herkese hayırlı günler kızlar ben bu işyerinden nefret ediyorum çok üşüyorum klimanın kendine hayrı yok kış çabuk geçsin yaz gelsin bebişlerimizi kucağımıza alalım ve bende bu işyerinden kurtulayımm

burun kanaması çok normal canım hatta ben kusarken boğazımdan bile kan geliyo o bile zorlamadan dolayı normalmiş

dün öğrendik nasılda dik şekilde cükünü göstermişti..tahmin etmiştik erkek olacğını ..hissetmiştim ben..hayırlısı sağlıklı uzun ömürlr versin..erkek yaptım ankette erkek çokmş..demek haizrn erkek ayı:D:49:

Back
X