Aylin hanım. Hoşderede
günaydınlar herkese
bana bunu bir kadın doğum uzmanı arkadaşım sölemişti onu ziyarete gittiğimde hep böle erkek bebeklere rastladım yaa ne kadar çok erkek doğuracak olan var dedim herhalde bu sene erkekler çoğunlukta demiştim oda bana öle gözüküyo ama 3 5 bebek oynar hep eşit olurlar demişti bende kızların artıcağına inananlardanım yanii şimdilik erkekler çoğunlukta gözüküyo ama bakalım[/QUO
yaa olabilirmi canım öyle bişiy ben doktora gittiğimde 12+2 dim erkeğe benziyo dedi bizde eşimle bacak arasını yaklaştırınca pipiye benzer bişiygördük ve doktor bişiy demeden erkekkk dedik acaba değişirmiki
dün öğrendik nasılda dik şekilde cükünü göstermişti..tahmin etmiştik erkek olacğını ..hissetmiştim ben..hayırlısı sağlıklı uzun ömürlr versin..erkek yaptım ankette erkek çokmş..demek haizrn erkek ayı
Arkadaşlar merhaba daha önce burdada okumuştum burun tıkanıklığı normal ama burun kanaması (az) normalmi iki gündür az da oksa kanıyor damarlardanmı acaba.yaşayan varmı aramızda
hayırlı olsun oglun.kucagında gormeyı de nasıp etsın rabbım.ama nıye kımse resım eklemıyor.erkek kızları bır gorsek ıyi olmazmıııı
günaydınlar herkese
bana bunu bir kadın doğum uzmanı arkadaşım sölemişti onu ziyarete gittiğimde hep böle erkek bebeklere rastladım yaa ne kadar çok erkek doğuracak olan var dedim herhalde bu sene erkekler çoğunlukta demiştim oda bana öle gözüküyo ama 3 5 bebek oynar hep eşit olurlar demişti bende kızların artıcağına inananlardanım yanii şimdilik erkekler çoğunlukta gözüküyo ama bakalım[/QUO
yaa olabilirmi canım öyle bişiy ben doktora gittiğimde 12+2 dim erkeğe benziyo dedi bizde eşimle bacak arasını yaklaştırınca pipiye benzer bişiygördük ve doktor bişiy demeden erkekkk dedik acaba değişirmiki
benım ıkı kere erkege benzıyor dendıkten sonra pıpısı olmadıgını gordu ve cınsıyetımız kız olarak belırlendı.doktor 16.haftamızda degısebıliyor demekkı.senın oglusun vardı degılmı rabbım hayırlısıyla bırde kız bebek verır ınsallah.
arkadaslar hayırlı cumalar.bırsey sormak ıstıyorum sız hangı sutu ıcıyorsunuz bırde gunde kac bardak bılıyorsunuzkı pastorıze sutlerı actıktan sonra hemn tuketmek gerekıyor ben bır bardak gunde anca ıcıyorum gerıye daha kalıyor pastorıze sutlerı ne kadrda bıtırıyorsunuz bır lıtrelıklerı acaba.
arkadaslar hayırlı cumalar.bırsey sormak ıstıyorum sız hangı sutu ıcıyorsunuz bırde gunde kac bardak bılıyorsunuzkı pastorıze sutlerı actıktan sonra hemn tuketmek gerekıyor ben bır bardak gunde anca ıcıyorum gerıye daha kalıyor pastorıze sutlerı ne kadrda bıtırıyorsunuz bır lıtrelıklerı acaba.
Canım bu bendede oldu ya olgunluk mu desem ne bileyim
yada şöyle mi acaba sanki bebeğim eşimin önüne geçti gibi oldu
acaba doğuncada mı böyle olacak ikisini dengeleyemezsem diye korkuyorum
sen gunde bır lıtre sut ıcebılıyormusun benım sutle aram pek yok.canım pastorize sütleri günde tüketmen lazım
canım pastorize sütleri 3 günde tüketmen lazım
e niye 1 ltlik alıyorsun ki yarım litrelik ya da 200 mllik olanları da var
benım ıkı kere erkege benzıyor dendıkten sonra pıpısı olmadıgını gordu ve cınsıyetımız kız olarak belırlendı.doktor 16.haftamızda degısebıliyor demekkı.senın oglusun vardı degılmı rabbım hayırlısıyla bırde kız bebek verır ınsallah.
benim bi tane oğlum var canım 2.cisinide artık emindim yani erkek olucağından ama bu yazılanları okuyunca olabilirmiki acaba diyede düşünmedim değil bende haftaya gidicem 15. haftama girmiş olucam artık netleşir inşallah
benim bi tane oğlum var canım 2.cisinide artık emindim yani erkek olucağından ama bu yazılanları okuyunca olabilirmiki acaba diyede düşünmedim değil bende haftaya gidicem 15. haftama girmiş olucam artık netleşir inşallah
ben 16 artı 2 de gıttıgımde kız dedı doktor.benım bulantım falan olmadı hıc bende erkege adapte olmustum ıyıce artık.bende sok oldum kızı duyunce hatta gun boyu agladım durdum cunku kız bebegımın olmasını ıstıyordum.allahta senın gonlune gore versın saglıklı ve hayırlı olması en basta tabıkıde.yanı degısebılıyor demkkı.
ben 16 artı 2 de gıttıgımde kız dedı doktor.benım bulantım falan olmadı hıc bende erkege adapte olmustum ıyıce artık.bende sok oldum kızı duyunce hatta gun boyu agladım durdum cunku kız bebegımın olmasını ıstıyordum.allahta senın gonlune gore versın saglıklı ve hayırlı olması en basta tabıkıde.yanı degısebılıyor demkkı.
hadiya değişeblyr demi..14+5 benm dün öğrendk erkek dedide.. bi daha ki gidişmde belli olur artı ktam 1 ay sonra fln..kızlar 3 lü tarama testi yaptırsammmı..özelde fiyat ne kdrdır acaba..devlette ücretsiz yapılıyr deilmi..önümzdeki hafta fakülteye gdiicm orda yaptırmayı düşnyrm..doktrm özelde ama..orda yaptırmayı düşnmyrm sonucu gösteriirm ona birz çekinsemde..ne yapayım paramızmı çok testleri özelde yaptırmuycm artık.muayene ücreti ve doğum ücreti yetrli..doğum ücretide 700 800 den aşağı deil zatn.
Bu kadar erkeğe bir kız haberi vereyim:)) Büyük olasılıkla kız dedi benim miniğime doktor amcası. Gurbette kimsesiz olduğumdan yaren bir kız evlada çok sevinsemde hamileliğimin ilk günlerinden beridir karnımı paşam diye seven eşim biraz bozuldu tabikiNeyse şoku çabuk atlattı paşayı prensese çavirme çabaları içinde Benim güzel kızım bize el salladı, parmağı ağzına götürdü, yerinde zıpladı, tekme attı, gözümde halen ultrasyon görüntüleri var Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllah.
hadiya değişeblyr demi..14+5 benm dün öğrendk erkek dedide.. bi daha ki gidişmde belli olur artı ktam 1 ay sonra fln..kızlar 3 lü tarama testi yaptırsammmı..özelde fiyat ne kdrdır acaba..devlette ücretsiz yapılıyr deilmi..önümzdeki hafta fakülteye gdiicm orda yaptırmayı düşnyrm..doktrm özelde ama..orda yaptırmayı düşnmyrm sonucu gösteriirm ona birz çekinsemde..ne yapayım paramızmı çok testleri özelde yaptırmuycm artık.muayene ücreti ve doğum ücreti yetrli..doğum ücretide 700 800 den aşağı deil zatn.
bellı olmaz benımkı degıstıkten sonra demekkı 16.haftadan sonra net bırseyler soylenebılıyor dıye dusunuyorum.ben ıkılı testımı yaptırmıstım sukur temız cıkmıstı doktorum omırılık kemıgıne falan baktı olusup olusmadıgına sonra kafatası kemıklerıne 3.lu teste gerek yok dedı bende zaten yaptırmayı dusunmuyordum.
mrb bende ikinci kez anne olucam bir oğlum var kızım olmasını çok istiyordum bende içimde hep bir şüphe vardı ama erkek olucağına dair 12 haftada doktorum kız dedi çok mutlu oldum tabi 14 haftada erkek dedi çok üzüldüm önce insan kendini alıştırıyor hemen birde çok isteyince bir daha da gitmedim doktora 18 haftada kontrolüm var bakalım ne diycek değişeceğini sanmam ama çok ufakta olsa bir umudum var belki bir mucize olur ama olmazsada artık oğlum için sevinicem ona yoldaş olucak diye zaten içimde kıpırdadıkça karnım büyüdükçe hiç önemi kalmıyor benim bebeğim canım oda kız bebekleri görünce azıcık içim tuhaf oluyor tabi sende kendini çok üzme ama umudunuda yitirme ilk zamanlar çok yıprattım ben kendimide bebeğimide ama kaderimizde olanın önüne geçemiyoruz belki bir gün hiç beklemediğim bir anda bir kızım olur 3. yü düşünmesemde......
birde en güseli 16. haftadan sonra tahminde bulunmalı doktorlar öncesi çok yanıltıcı olabiliyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?