2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
arkadaslar hayırlı cumalar.bırsey sormak ıstıyorum sız hangı sutu ıcıyorsunuz bırde gunde kac bardak bılıyorsunuzkı pastorıze sutlerı actıktan sonra hemn tuketmek gerekıyor ben bır bardak gunde anca ıcıyorum gerıye daha kalıyor pastorıze sutlerı ne kadrda bıtırıyorsunuz bır lıtrelıklerı acaba.

hayırlı olsun oglun.kucagında gormeyı de nasıp etsın rabbım.ama nıye kımse resım eklemıyor.erkek kızları bır gorsek ıyi olmazmıııı

Arkadaşlar merhaba daha önce burdada okumuştum burun tıkanıklığı normal ama burun kanaması (az) normalmi iki gündür az da oksa kanıyor damarlardanmı acaba.yaşayan varmı aramızda

tıkanıo ve sonu kanlı akıo deilmi benmde öyle normlmiş cnm..oku istrsn artık senn geçirecğin evreleri intrnette..korkuo insan önceleri ende dedim başım ağrıo ondanmı acaba..sonra okuyunca anladım.kan akışı fazlalaığndnmı ne oluyrmş..fazla zorlama..

canım pastorize sütleri günde tüketmen lazım

e niye 1 ltlik alıyorsun ki yarım litrelik ya da 200 mllik olanları da var

Canım bu bendede oldu ya olgunluk mu desem ne bileyim
yada şöyle mi acaba sanki bebeğim eşimin önüne geçti gibi oldu
acaba doğuncada mı böyle olacak ikisini dengeleyemezsem diye korkuyorum

kesinlikle canım bebeğin herşeyin önüne geçicek heleki bi doğsun gözün kimseyi görmiycek onun sevgisi bambaşka hiç kimseninkiyle kıyaslanamaz kimi ne kadar seversen sev eşini anneni babanı hiç birinin sevgisiyle eşit tutamazsın evlat sevgisi bambaşka inşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alıcaksınız o zaman daha iyi anlarsınız:))

e niye 1 ltlik alıyorsun ki yarım litrelik ya da 200 mllik olanları da var

bılmem hıc o aklıma gelmedı zaten sutu de cok sevmıyorum yogurt ayrandanda bıkmak uzereyım tamda bebegımızın kemıklerının sertlesecegı donemdeyım ne yapsam bılmıyorum.kullandıgım vıtamınde kalsıyum var ama cok ta degıl.

Bu kadar erkeğe bir kız haberi vereyim:)) Büyük olasılıkla kız dedi benim miniğime doktor amcası. Gurbette kimsesiz olduğumdan yaren bir kız evlada çok sevinsemde hamileliğimin ilk günlerinden beridir karnımı paşam diye seven eşim biraz bozuldu tabiki Neyse şoku çabuk atlattı paşayı prensese çavirme çabaları içinde Benim güzel kızım bize el salladı, parmağı ağzına götürdü, yerinde zıpladı, tekme attı, gözümde halen ultrasyon görüntüleri var Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllah.

hayırlı olsun prensesın rabbım kucagında gormeyı nasıp etsın saglıkla ınsallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…