2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bundan sonra içmezsin canım, birçok gebe içiyor benim ablam ve birçok arkadaş içti ancak bu tip durumlar karşısında hemen sonuçlar görünmüyor , bebeğin ileriki yaşlarında acısı çıkabiliyor bu sadece sigara için değil başka kimyasal şeylere maruz kalırsanızda olabilir..Sen bugün bol yoğurt ye bundan sonrada tut kendini..
Bende bıraktım Allah korusun doktor sana çok kötü bir hastalığın var derse 1 tane bile içmeye cesaret edebilir misin?Şurda kalmış 6 ay içmemeyi başarırsın..

yok canım takmyorum herhalde bilmiyorumki cok alıngan oldum ben ya içmicem inş bi daha dua edin sizde hepimizin saglıklı hayırlı bebekleri olsun inş

Tamam işte ama o testler 1 defa yapılmıyor bu rutin kontrol benimde ilk gittiğimde yapıldı şimdi yine yapılacak..Yani o 5 tüpü yeniden alacaklar değerlerin nasıl herhangibir eksiklik var mı diye kontrol edecekler...

zaten bebegim için içmiyorum sonrasında da içmem inş zaten eşim içmiyo evdede içirtmiyo ben içmesem bende içirtmezdim haklı adam geçen günde eşimin babası arabaya bindi arkaya oturdu hava soguk camı açmadı fosur fosur içiyo sigara eşim dedi sen sigaramı içiyosun arabada bogdun bizi diyo oraya geliyomu sanki bahçedeyiz ayy ne sinirrr millet kaynanasıyla sorun yaşıyo bende kayınbabamla yüzünü bile görmek istemiyorum istememkle kalmayıp görmicem inş artık hep o beni strese sokuyo

Ben okurken sinir oldum yaa deli midir nedir terbiyesizliğe bak

hımm anladım...Tüh gidecek yine 5 tüp kan desene

canım ya ben ikili test yaptıramammıştım doktor geçen hafta üçlü test yaptı bana erken değil mi

cnm ben hamile kalmadan önce 1,5 günde 1 paket sigara içen biriydim gebeligimi ögrendikten sonra 1 tane içtim ve daha da içmedim. üstelik bu performansı kimse beklemiyordu benden hatta hamilelikte stres iyi bir şey degil hemen bırakma günde 3 taneye kadar iç bişi olmaz diyen de çok oldu çevremde ben buna ragmen içmedim. canım çok istiyor hatta sigara içmeyi bile özlüyorum ama başka seçenek yok diye dayatıyorum kendime. biraz psikolojik olarak motive etmelisin kendini.. şu an sigara içemedigine adapte oldugun için zorlanabilirsin. şu an için sadece bebege odaklan kendiliginden içmek istemiceksin belkide

birde geçmişte okumuştum sigarayla ilgili bazı yorumlar. ben mutfakta yada balkonda içilen sigaranın bebege çok zararlı olacagını düşünmüyorum.. ben mutfakta camı açarak içiyordum ama ev sigara dumanı olmuyordu. çok az nüfuz etse bile aldıgımız havada çok temiz degil sonuçta. artı bebegi çok fazla ( yani aşırı) hijyenik koşullardada tutmamak gerekir diye düşünüyorum sonuçta mikroba karşı da bagışıklık saglamalı. bir uzman söyle demişti makalesinde. evde çocuk uyurken ses yapmaktan korkmamalısınız. normal hayat işlemeli. eger bebegi sessiz bir ortamda uyutmaya alışırsan o bebek hep sessizlikte uyumaya alışacak ve en küçük sesde uyanacaktır. hijyende bu şekilde olmalı sürekli korumaya çalışırsan o kadar zarar verirsin diye.

tabi benim gibi düşünmeyenlerde olacaktır aranızda ki saygı duyuyorum herkesin görüşüne ayrı ayrıı... fakat sigarayla ilgili eleştiri yapılacaksa eger içenlerin hayatı iğrençmiş gibi davranılmamalı.

Sanırım adalet hanıma gidicem bu hafta çamlıcada.orası biraz daha sakin oluyor.evet komşum bebişleri gezdiririz birlikte meydanda)
Canım oraya saha Kotu diyorlar
Dogumhanesine merdiven altı deniliyor
Ben vazgeçtim erdemden yeni hastane atıyorum kendime
Canım erdemde hangi doktora gidiyorsun
Sevil Hanım'a gidiyorum CANIM
CANIM icinde ne olduğu bile belli değil
Hemde kabiz yapıyor çok fena

süüüper foto süüüper

Tesekkurler Seyzen'cim.
Tokoyay'cim; cok gecmis olsun. sinir sikismasi vs gibi birsey olabilir mi acaba? Hani ellere, kollara da oluyor ya hamilelik sebebiyle? Ya da varis baslangici gibi birsey? O da hamilelikte cok olan birsey. İleriyi okumadim ama doktora gitmissindir insallah.
Denoz'cum; hayirdir insallah. :)
Saglik ve sihhatle gelsin ogluninsallah. Hayirli olsun.
Canim; Voltaren, Bengay vb her turlu agri kesici krem hamilelikte yasak. Kesinlikle kullanmamak gerekiyor.

Dayanamadım sabah gittim doktorum yıllardır arkadaşım zaten ne olur çok merak ediyorum dedim alttan bakarsam emin olurum dedi alttan ultrason yaptı veeee pipiyi ondan önce ben gördüm:))) Ve şunu söyleyeyim ki hamile olduğumu öğrendiğim ilk öğrendiğim günden beri hep oğlum olacak dedim 12 yaşında bir kızım vardı ondan çok farklıydı aşermem. Kızımda inanılmaz tatlıya düşmüştüm bunda tuzlu yedim. Anneler hislerrinize güvenin . kız erkek farketmez Rabbim sağlıkla sıhhatla cümlemize kucağımıza almayı nasip etsin. Eşime daha söylemedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…