destek için sağ olun kızlar, 
sabah anneme teslim edip 2,5 saat uyudum o arada kaşıkla vermiş annem sağılmış sütü. Çok perişan olmuşlar ikisi de 100ml sütü bitirene kadar. Kalktı, bir saat kadar memeyi emdi sonra iç çeke çeke.İlk defa 3 kez meme değiştirdim. Umarım bitmiştir bakalım şimdi yorgunluktan uyudu,kalkınca göreceğiz

cnm bebeklerde uyku mantığı bizdeki gibi çalışmıyor. İlk aylarda 17 saat fln uyuması lazım normalde onların. Yani gündüz uyanık kalsın gece uysun diye gündüz ses yapma. O şekilde gece uykusunu da bozarsın. Bebek sıkıntısı yoksa, gündüz iyi uyumuşsa gece de iyi uyuyor..Gündüz kaliteli uyuyamamışsa gece de uykuya dalmakta zorlanabiliyor. Uyku eğitimlerine en katı ekolde bile 3 aydan sonra başlanıyor o yüzden rutin oluşturmak dışında bu aylarda pek birşey yapamayız. Genel olarak 3-6 aydan sonra uyku eğitimine tam anlamı ile başlanıyor. Seninle aynı gün doğum yapmışız, anlattığına göre bebeğin standart bir 40ı çıkmamış bebek, gayet normal yaptıkları. 20si, 40ı çıkınca biraz değişir ama 3 aya kadar pek düzeni olmaması normal bebeklerin. Naçizhane tavsiyem rutin kur ama geri kalana müdahale etme hele hele emmeyi her istediğinde emzir bu çok önemliselam kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmadım ben de haziran annesiyim 3 haziranda suni sancıyla normal doğum yaptım dünya tatlısı bir oğlum varhepimizinkini allah bağışlasın
bu cumartesi kırkımız çıkıyor allahın izniyle merak ettiğim bişey var oğlumun düzeni yok hiç,hergün huy değiştiriyor bazen uyuyor bazen uyumuyor,aman aman bi gaz problemimiz yok sadece anne sütüyle besleniyor..dün mesela sadece 2 kere uyudu 2şer saat akşam üstü 3 te bi uyandı 9.30 da uyudu tekrar banyodan sonra..ama önceki gün de çalar saat gibi gece de gündüz de 2-3 saatte bir uyandı emdi tekrar uyudu.uyanık kaldığı zamanda bol bol emmek istiyor kucakta gezinmek istiyor falan...sizinkiler de böyle mi? ne zaman düzene oturcak uykusu falan,o kendi mi belirlicek düzenini ben neler yapabilirim? geceyi gündüzü öğrettim gündüz hep ses yapıyorum evde salonda tv açıkken uyuyor,gece odasında beşiğinde uyuyor..neyse çok uzattım kızlar uyuması ne zaman düzene biner ki?
Sağol carcarcım, ne parası canım yeter ki emsin kaşık işe yaramazsa deneyeceğim umarım işe yarar..kızını öp benim içinKeep merhaba, oğluşuna bayıldım Allah bağışlansın:) biz de kızımızı kucağımıza aldık çok şükür.
Yazını okuyunca yazmak istedim. Biz de Dr brown kullanıyoruz bir de medela calma biberon. Medela anne memesine en çok benzeyen biberon ve bebekler kesinlikle alışmıyor. Hatta biberonu sevmiyorlar:) kızım çalmadan sonra memeyi görünce mutlu oluyor:) eşim çabuk pes ettiği için Dr brown veriyor ama ben vereceksem çalma ile veriyorum. hoşlanmıyor tabi... Çocuk doktorumuz kesinlikle biberon kullanmayın demişti ama calmaya izin vermişti. :) düşün artık:)
İstersen bir de bu biberonu dene ancak 50 tl gibi bir fiyatı var. Ancak bu parayı verdikten sonra calmayı da kabul etmeyebilir paran boşa gidebilir bilgin olsun. Umarım işine yarar . Görüşmek üzere

gas baby massage - YouTube bir çok video var cnm, bak buradan bakabilirsinhiç anlamadım bu masajı. önceden benimki kendi kendine çıkarıyordu, artık ıkınıyor zorlanıyor. videosunun linkini paylaşabilir misin? ben sadece sırtına vurarak çıkarmaya çalışıyorum işe yaramıyor gnelde.