Canım biz oğlum küçükken nike ayakkabı almıştık. Baya sert ama evin içinde taşa basmasın diye ve dışarıya çıkarken giydiriyorum. Bir de babaannesi lcw den yumuşak bir ayakkabı almıştı ama o da biraz dandik gibi :)
Ben de bakınıyorum açıkçası. Ceyoda varsa oradan alabiliriz. Terlikleri falan çok rahat çünkü.Polarise de bakayım bakalım neler var.
Oğlum yine diş çıkarıyor. Hala kabızlığı da geçmedi. Gece inliyor sürekli. 5-6 kere uyanıyor.
Ben Kay marka keçi sütü içirdim oğluma. İnek sütü kabız yapmasın diye.
Kızlar çocuklarınıza günde kaç öğün yediriyorsunuz? Ben 3 öğün ve arada yoğurt meyve falan veriyorum. Hep içimde az yediriyormuşum gibi bir his var.
Bir de bu aralar büyüklerin tavsiyeleri beni çileden çıkarmaya başladı. Artık nasıl davranmam gerektiğine bile onlar karar veriyor. Bunaldım cidden. Sürekli bebekle ilgili yorum dinliyorum. Kayınvalideye yakın oturmanın dezavantajları işte. Başka hiçbir şeye karışmaz ama allahtan. Yoksa kavga çıkardı. Sizde var mı böyle bir durum? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben şimdiye kadar hiç ayakkabı giydirmedim.doktor giydirme demişti ama,bir de ayakkabıya para vermeyelim zaten masraf cok diye ögudunü dinlemiştim.ama annem kemirmisti beni ayakkabisiz cocuk olur mu diye :)
Polariste güzel ayakkabılar var.gerçi bütün markaların ayakkabıları aşağı yukarı ayni.modeller birbirine cok benziyor.
Bizim kabızlık da hala geçmedi.kızım ikinirken ben bacaklarini karnına bastirmasam yapamıyor.ve afedersinizkol kadar çıkarıyor.şaşıp kalıyorum nasil sıkıntı çekiyor.halbuki farklı birsey de yedirdigim yok,anlamadım.
Ben toplamda dort ogün yediriyorum.kahvaltı,çorba,meyve,yoğurt.ama o yetersizlik hissi bende de var.sanki doymuyorlar,sanki yaptıklarımı begenmiyorlar.gün içinde hiç mama vermiyorum,mama geceye düştü son üç aydır.oğlum gece deli gibi mama içiyor,ben de 180 ml suya 6 ölçek degil de 3 ölçek koyuyorum.yarı yarıya su ixiriyorum.alışkanlığından içiyor.kızım sık uyansa da 100 mlden fazla içmiyor tüm gece.
O karismalar bolca var.kavga ediyorum artık ben.ciddi söylüyorum şaka yapmıyorum.bana bugüne kadar zerre destek olmamış kv ve gorumcelerime artık ağız actirmiyorum.daha iki aylıkken inek sutu ver mama verme mantığında olan insanın hiçbir lafı ciddiye alınıp da dinlenmez.çocuklarım da onlara yakın durmuyor zaten.bir tek oğlum güleç olduğu icin onlara da gülüyor kızım suratlarına bakmıyor.annemin bakıp büyütmüş olması da zorlarina gidiyor,tavır yapıyorlar.hem yardim etmiyorlar hem de annemin oğullarının evinde durmasını istemiyorlar.annemin de benim de umrumuzda değil.
Akıllarınca laf sokuyorlar,cevap vermiyorum.alenen söylenirse de asla lafımi esirgemiyorum.sen de peki tamam de bildiğini oku.