2013 ikiz anne adayları buraya

hastane çantamızı da hazırladık bugün tam anlamıyla
çantalarımız kapının ardındaki yerini aldı
sadece biberon ve emziklerin sterilize edilmesi kaldı
onda da yardımlarınıza ihtiyacım var
birileri kaynar suda 5 dk bekletin diyor
birileri ise 5 dakika kaynatın diyor
sizler hangisini tercih ettiniz ?

Son düzenleme:
Maşallah canım Allah esirgesin meleklerini. Rabbim hep mutlu günlerini göstersin sana.

*Kızlar içiniz rahat olsun bebişlerinize bakarken her bir fotoğraflarına ayrı ayrı "Maşallah" demeyi ihmal etmiyorum.

Meralcim sen de yarın kavuşacaksın bebişlerine inşallah. Sağlık ve mutlulukla kavuştursun Rabbim, kuzucuklarına. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım, bence de ihmal etme, ya doktorunla görüş ödemlerinin arttığından bahset ya da dediğin gibi kontrolüne daha erken git. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hadi hayırlısı bakalım papatyacım,sizden de sırsıyla hayırlı haberler ve fotolar bekliyoruz :) sana söylenilen bi doğum tarihi var mı?biberonları ben kaynar suda bekletmiştim,bence yeterli,yine sen bilirsin

çok şüküür canım pompa süper...2saatte 1 115 cc ye çıktı sütüm ki bebeklerimin biri 50 cc biri 30 cc ile besleniyor...hastanedeyken saatim gelince orda sağdım bugün 50 cc çıktı düşün makinadan makinaya nasıl farkediyor..

anneler eşlerimizden bir türlü memnun olmuyor malesef ama onu kibar bi dille idare et..düşünsene erkekler bi baba olunca birde babası ölünce baba olur derler..eşin hem şanslı hem çok şansız...baba oluyo çok şükür ama babasını kaybetti...sen anlayışlı ve sabırlı ol...o zaten bebekler doğunca seni bırakıp gittiğine üzülcek ama inan doğumda yalnızsın...eşin uçarak gelir şimdi bide bu kadar üzüntüden sonra buna sıkılma derim ben...

resim ekliyemiyorum daha eşim çok hassas...bakmaya kıyılmıyor resimlere...bi ara kaçak halletcem söz size..

Geçmiş olsun canım, bence de ihmal etme, ya doktorunla görüş ödemlerinin arttığından bahset ya da dediğin gibi kontrolüne daha erken git. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hadi hayırlısı bakalım papatyacım,sizden de sırsıyla hayırlı haberler ve fotolar bekliyoruz :) sana söylenilen bi doğum tarihi var mı?biberonları ben kaynar suda bekletmiştim,bence yeterli,yine sen bilirsin

papatya canım ben kaynamış suya koyup bes dakikada öyle kaynatıcam daha iyi olur

sağolun cevaplarınız için kızlar
sanırım doktor kontrolünü çarşambaya çekeceğim

canım benim ile sinemisen in doktoru aynı
ha bugün ha yarın diyerek tarihi sürekli öteliyor
doğurup da ne yapacaksın diyo
zaten en rahat ve güvenli yerdeler diyo
çatlayana kadar tutmaya kararlı bebekleri
ödemlerimi söylediğimde pek önemsememişti
biraz benim nazlı olduğumu düşünüyor da kendisi

biberon sterili için önerilerinizi dikkate alacağım
sağolun kızlar

maşallahh çok yakışıklı bu delikanlılar :)

üçünüzünde adına çok sevindim.işler yoluna girmeye başladı çok şükür.inşallah biran önce evinizede kavuşacaksınız

arkadaşlar doğum öncesi o bölgenin temizliğini nasıl yaptınız?
yani doğuma nasıl gittiniz?
ben yarın ağdaya gitmeyi düşünüyorum tertemiz olsun istiyorum her yer
ama bir de şöyle bir durum var
ya ağdaya gidersem doğum da daha gerçekleşmezse
tekrar tüylenme olursa alınamayacak boyutta
o da çok çirkin bir görüntü oluşturur
jilet derseniz ben onu artık beceremiyorum
ne yapacağımı şaşırdım
bana akıl verin arkadaşlar

ay sonunda yapabildim,kaç saattir uğrasıyorum yaaaaa,ne kadar beceriksizim,kızlar nasıl buldunuz paşalarımı:) ERHAN SERDAR ve ERKAN SERHAT

Başak maşallah oğulların çok çok yakışıklı canım, yanaklar filan tam yemelik:) Allah hep güzel günlerini göstersin, sağlıklı uzun ömürler versin:)

günaydın hanımlar....

3 gündür annemler olduğu için okudum ama yazamadım. doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşl. sağlıkla büyütürler bebişlerini. darısı başımıza.
ben pek durgunum 2-3 gündür neden bilmem ama. arada kalkarken aşağıya doğru ağrı hissediyorum. işte mide yanması, sırt ağrısı normal kıvamında devam ediyor.çok şükür.

ay sonunda yapabildim,kaç saattir uğrasıyorum yaaaaa,ne kadar beceriksizim,kızlar nasıl buldunuz paşalarımı:) ERHAN SERDAR ve ERKAN SERHAT
erken doğan çocuk gibi durmuyorlar. maşallah çok iyi toparlamışlar.

lansinoh süt pompası kesinlikle çok iyi. hastanede sıkıntı oluyordu. birinden alıp öbürüne götürüyorlardı pompayı. ebn de kendiminkin, kullandım. ve sütüm 2 katı çıktı ve de sağmadan sağmaya da artıyor. kesinlikle tavsiye ederimm.

herkese günaydın
yeni bir haftadan hepinize sevgiler selamlar türkiye
haftasonu doğuranlar olmuş RABBİM hayırlı evlat nasip etsin ,sağlıcakla büyütmek nasip etsin inş.
sinemisen ve tuğba ,RABBİM kolay bakımlı evlatlar nasip etsin inş.
artık sizin maraton da başladı ,umarım herşey daha da güzel olur olacaktır buna eminim
ben haftasonu saçımı boyattım kuaförde bakıma girdim
bugün kırkımız çıkıyor şükürler olsun
darısı sizlerin başına inş.

merhaba kızlar bende 22+3 haftalık ikizlerime hamileyim.

sayfa konusunda bana bilgi verirmisiniz ben buraya bida nasıl girebileceğimi bi,le anlamış değilim. sayfayı çözemedim cok zor geldi.

boydan tüm vücudu destekleyen boyundan ayağa kadar, hamile yastıklarından alan varmı? nerden nasıl aldınız rahatmı?

Gunaydın arkadaşlar guzel bı hafta olur umarım hepimize .
Boony iyi haberlerle donersın bıze inşallah. Delikız daha nice kırk gunler görürsün umarım.
Ben buhafta alışverişe başlıcam inşLlah birşey sormak istiyorum gecelık ve pijama takımlsrınızın bedenlerıne neye göre aldınız ben suan 68 kıloyum ve 36 haaftaya kadar gelırsem seksen olurum dıyorum doğumda onkılo gıtse yetmış buna goremı almLıyım dar gelır yada bol gelır napım sız naptınız.??

Sorunsuz ve mutlu bir gün dilerim hepimize.
Bugün kontrolümüz var, dualarınızı eksik etmeyin kızlar...
Kontrol günlerini çok seviyorum ben.Mutlu haberlerle dönün inşallah

Oo ne güzel.Normal hayata dönüldü demek ki.Ben de sanırım kırkım çıkınca hemen soluğu kuaförde alırım

Ben bir tane internetten gecelik aldım ama beden konusunda benim de kafam karıştı.Aldığım çok geniş şu an ama doğumda ne kadar büyümüş olacağımı bilemiyorum.O gün aldıklarımız denk gelmezse bir de, sonra da giyemeyiz ki bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…