- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.301
kızlar ben de kendimden haber vereyim dedim
bu haftaya kadar iyi geliyordum, öyle ciddi problemlerimiz yoktu
hala da yok çok şükür ama
vücudum inanılmaz ödem toplamaya başladı
bu hafta 3 kilo aldım
ayak bileklerim, ayaklarım ve ellerim inanılmaz şişti
kontrolümüz cuma günü ama korktum biraz kendimden ve acaba daha erken gitsem mi diye düşünmeye başladım
hastane çantamızı da hazırladık bugün tam anlamıyla
çantalarımız kapının ardındaki yerini aldı
sadece biberon ve emziklerin sterilize edilmesi kaldı
onda da yardımlarınıza ihtiyacım var
birileri kaynar suda 5 dk bekletin diyor
birileri ise 5 dakika kaynatın diyor
sizler hangisini tercih ettiniz ?
Canım aslında ilk hamileliğim olmasına rağmen eşim konusunda çok şanslıydım, hatta dr. gidince hep eşin senden heyecanlı diyordu. Ta ki babasını kaybedene kadar. Acısı çok yeni, haklı olarak bu ani ölüm onu sarstı. Aslınada hepimiz sarsıldık. Eşim girecekti doğuma ama izin vermiyorlarmış hastanemizde( Annem her işimi yapıyor sağolsun, Allah başımızdan eksik etmesin ama o da çok panik. Sürekli eşime söyleniyor, şunu niye böyle yapıyor, burda niye bunu yapmıyor diye. O da beni yıpratıyor. Oysa bizi bize bıraksalar biz çok mutluyuz, takılmıyoruz öyle basit şeylere. Mesela istanbula gitmesine bile annem aşırı tepki gösteriyor, bir daha giderse ben de giderim diyor. Arada kaldım anlayacağın (
Bebişlerine ve sana gelince maşallah. İnşallah hep böyle önden giderler.Nazlı çıkmışlar seninkiler göstermiyorlar demek ısrarla. Acele etme kesinleşsin öyle alırsın her şeyi. Sen tecrübelisin ne de olsa. Ayrıntılıdan iyi haberlerinizi alacağız inşallah.
Gözün aydın Hilal. Şükür bak dualarımız kabul oldu. Boşuna dememişler sabrın sonu selamet diye. Onların cicilerini yerim ben. Sen de resim ekle bir ara. İnşallah en kısa zamanda sesleriyle şenlenecek eviniz.
Sütün var artık değil mi, süt pompasından hala memnun musun?
Geçmiş olsun canım, bence de ihmal etme, ya doktorunla görüş ödemlerinin arttığından bahset ya da dediğin gibi kontrolüne daha erken git. Hakkınızda hayırlısı olsun.
hadi hayırlısı bakalım papatyacım,sizden de sırsıyla hayırlı haberler ve fotolar bekliyoruz :) sana söylenilen bi doğum tarihi var mı?biberonları ben kaynar suda bekletmiştim,bence yeterli,yine sen bilirsin
papatya canım ben kaynamış suya koyup bes dakikada öyle kaynatıcam daha iyi olur
33.09.jpg (38.9 KB (Kilobyte))
2013-02-11 11.05.57.jpg (39.2 KB (Kilobyte))
2013-02-08 11.36.33.jpg (40.4 KB (Kilobyte))
2013-02-07 23.18.42.jpg (34.3 KB (Kilobyte))
2013-02-06 11.49.39.jpg (37.5 KB (Kilobyte))
2013-02-08 11.31.26.jpg (39.4 KB (Kilobyte))
2013-02-06 11.54.21.jpg (50.7 KB (Kilobyte))
kızlar dualar için teşekkür ederim hepinize... o zaman güzel haber...dualarınız sayesinde ve allahın izniyle derin solunum hortumlarından kurtuldu....bugün onuda kucağıma aldımm..denizinde altını aldım yine..ikisinizde öptüm kokladım...ikiside giyiniyor artık :) beslenmeleride düzelince evimize gidicez inşallah...
ay sonunda yapabildim,kaç saattir uğrasıyorum yaaaaa,ne kadar beceriksizim,kızlar nasıl buldunuz paşalarımı:) ERHAN SERDAR ve ERKAN SERHAT
erken doğan çocuk gibi durmuyorlar. maşallah çok iyi toparlamışlar.ay sonunda yapabildim,kaç saattir uğrasıyorum yaaaaa,ne kadar beceriksizim,kızlar nasıl buldunuz paşalarımı:) ERHAN SERDAR ve ERKAN SERHAT
çok şüküür canım pompa süper...2saatte 1 115 cc ye çıktı sütüm ki bebeklerimin biri 50 cc biri 30 cc ile besleniyor...hastanedeyken saatim gelince orda sağdım bugün 50 cc çıktı düşün makinadan makinaya nasıl farkediyor..
anneler eşlerimizden bir türlü memnun olmuyor malesef ama onu kibar bi dille idare et..düşünsene erkekler bi baba olunca birde babası ölünce baba olur derler..eşin hem şanslı hem çok şansız...baba oluyo çok şükür ama babasını kaybetti...sen anlayışlı ve sabırlı ol...o zaten bebekler doğunca seni bırakıp gittiğine üzülcek ama inan doğumda yalnızsın...eşin uçarak gelir şimdi bide bu kadar üzüntüden sonra buna sıkılma derim ben...
resim ekliyemiyorum daha eşim çok hassas...bakmaya kıyılmıyor resimlere...bi ara kaçak halletcem söz size..
Sorunsuz ve mutlu bir gün dilerim hepimize.
Bugün kontrolümüz var, dualarınızı eksik etmeyin kızlar...
dualarımız sizinle inşallah sağlıklı ve güzel haberlerle dönersiniz:)
Kontrol günlerini çok seviyorum ben.Mutlu haberlerle dönün inşallahSorunsuz ve mutlu bir gün dilerim hepimize.
Bugün kontrolümüz var, dualarınızı eksik etmeyin kızlar...
Oo ne güzel.Normal hayata dönüldü demek ki.Ben de sanırım kırkım çıkınca hemen soluğu kuaförde alırımherkese günaydın
yeni bir haftadan hepinize sevgiler selamlar türkiye
haftasonu doğuranlar olmuşRABBİM hayırlı evlat nasip etsin ,sağlıcakla büyütmek nasip etsin inş.
sinemisen ve tuğba ,RABBİM kolay bakımlı evlatlar nasip etsin inş.
artık sizin maraton da başladı ,umarım herşey daha da güzel olur olacaktır buna eminim
ben haftasonu saçımı boyattım kuaförde bakıma girdim
bugün kırkımız çıkıyor şükürler olsun
darısı sizlerin başına inş.
Ben bir tane internetten gecelik aldım ama beden konusunda benim de kafam karıştı.Aldığım çok geniş şu an ama doğumda ne kadar büyümüş olacağımı bilemiyorum.O gün aldıklarımız denk gelmezse bir de, sonra da giyemeyiz ki bunlarıGunaydın arkadaşlar guzel bı hafta olur umarım hepimize .
Boony iyi haberlerle donersın bıze inşallah. Delikız daha nice kırk gunler görürsün umarım.
Ben buhafta alışverişe başlıcam inşLlah birşey sormak istiyorum gecelık ve pijama takımlsrınızın bedenlerıne neye göre aldınız ben suan 68 kıloyum ve 36 haaftaya kadar gelırsem seksen olurum dıyorum doğumda onkılo gıtse yetmış buna goremı almLıyım dar gelır yada bol gelır napım sız naptınız.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?