2013 ikiz anne adayları buraya

sımdıden agırlastım, mınyon tıplıyım zaten, kaldıramıyorum kendımı...bişeyler almak bana moral oldu.sanırım iyi bişey yaptım.
doktor bugun fızıken çok güzel görünüyordu fakat, kötü bi gün geçiriyordu galıba halı tavırları farklıydı.bı dahakı kontrolume umarım guzel seyler duyarım.

fotoları . facebookta herkese açık şuan. sizler için düşündğm bunu. tuğba gökşin ile ararsan facebokktan görürsün. akşama kapatacağım yalnız.

fotolarinizi facebook hesabim olmadigi icin goremedim ama eminim bebeklerin cok tatlidir sende cok guzel bi anne olmussundur.Rabbim sutlerini bollastirsin bereket versin bebislerinde bi sn once eve gelsin ins.sonrada hic olmadiginiz kadar mutlu olun bebislerinizle..Amiiin..

milasis doktoruna çok kızdım resmen saçmalamış yani ..sen o ara açılmlara hi çtakılma çünkü ultrason net bir bilgi değil ,orda öyle görünür ama gerçekte öyle olmayabilir
benim de ara ara bazı dönemler aralarında 300 grama kadar fark oluyordu birşey de olmadı ALLAHın izniyle
bir arkadaşımın ikizleri aralarında yarım kilo farkla doğdu
sağlıklı olsunlar da gerisini boşver doktora da kulak asma
böyle doktorlara gıcık oluyorum ayrıca felaket tellalı gibiler

Canım bizler elimizden geleni yapıyoruz, o konuda içimiz rahat en azından. Rabbim yardımcımız olur inşallah, hamilelikte moral çok önemli biliyorsun, biz ikiz annelerinde iki kat daha önemli. O yüzden rahat olmaya çalış. Şurada birkaç haftada bile ne mucizeler gördük maşallah. Allah' ın izniyle senin bebişlerin de kendilerini toparlayacaklardır.
Rabbim sağlık, mutlulukla kavuştursun inşallah kuzucuklarımıza.
Alışverişini de sonraki haftalara bırakma. Hem moral oluyor hem de sonradan çok zorlanırsın. Şu an ihtiyaçlarımı tamamlamış durumdayım, iyi ki de alışverişimi önceki haftalarda yapmışım. Ben de senin gibi minyon tipliyim ve şu an çok ağırlaşmaya başladım. Bugün kontrolde bekleme odasında oturmak bile yordu beni, sonraki haftalarımı düşünemiyorum bile.

"Facebook sayfamızı takip edin süpriz fırsatları yakalıyın..."
Siteye koskoca reklam koymuşlar ama arkadaşların yazım kurallarından haberleri yok anlaşılan.

fotoları . facebookta herkese açık şuan. sizler için düşündğm bunu. tuğba gökşin ile ararsan facebokktan görürsün. akşama kapatacağım yalnız.

ayyy canım ya kapatmaa bn eve 10:00 da gidiyorum işin kötü tarafı bn dün yeni evime taşındım internet çalışır mı bilemiyorum.iş yerinde face kullanım dışı.Bn de görmek istiyoruumm

Son düzenleme:
tuğbacım maşallah bebeklerin çok talı güle güle büyüt tatlımm
başak bebeklerini göremedim hangi sayfada kaldı bulamadım (

allahın izniyle başarırsınız canım hiç sıkma kendini.benim kızlarımın farkı %30 a kadar çıkmıştı bir ara bende çok korktum.ama 10 gün sonraki kontrolde bide bakmışız farkları %3 bile değildi.küçük kuzum yetişmişti digerine.seninkilerde yetişir.

aradaki farktan korkmayın kızlar
benim dr.um takılmıyordu
ve benimkiler 2100 ve 2800 doğdular yani çok şükür bi sıkıntıları yok

gayet güzel bir anne olmuşsuun bence, annelik güzelliği yeter. Tekrar maşallah sana ve bebişlerine Prematilin birde sıvısı var ben ondan almıştım lazım olur diye. Sanki onu tüketmeleri daha kolay olur diye doktorlara onu bir sor bence. Ben kullanmadığım için tam fikir veremiyorum ama tozdan daha iyi görünüyordu.

prematili sıvısını hastane de verdklerini gördüm bende... ısıtması sanki daha kolay :))
ama benimkiler toz kullanıyor
kızım seviyor ama oğlum öylesine yiyor garibim :)) oğlum küçük ama saatlerce emse daha mutlu oluyor
şimdilik bu mama bize iyi ama inşallah hep anne sütü vermek nasip olur

humana tea bana süper geldi..bol su bide..artar daha endişelenme ne güzel en azından emiyolar ,,benim süt var ama emmedikleri için hala hatanedeler.7 gün oldu bugün

Tavsiyelerınız şçin teşekkeur ederım arkdaşlar. Bende abartmadan yaparım alışverişimi.
Tubagoksin face ım yok kullanmıyorum göremdım senın kuzuları ama emınım çok tatlılardır. Umarım senınde en kısa zamanda sutun bollaşır.
Milasis sende canını sıkma oluyormuş ıkızlerde bu durumlar . Yeterki aağlıklı olsunlar.
Bide ben hastanemı doktorumu değiştirme konusunda kararsıZım. Doğum yapan arkadaşlar yenı doğan yogun bakım doktoruda önemli dimi ?? Benım şimdiki hastanenınkı 83 doğumlu genç doktor tanışmadım ama nejadar tecrubelıdır. Şişli memorıalı duşünüyorum oranınkıde doç. Memorıalda doğu.m yapan arkdşlar. Memnunmusun hastaneden doktorlarnızdan . Hangı doktora gidiyorsnuz..yazarsanız sevınırım.

humana tea bana süper geldi..bol su bide..artar daha endişelenme ne güzel en azından emiyolar ,,benim süt var ama emmedikleri için hala hatanedeler.7 gün oldu bugün
bende bol su ve humana içiyorum ama (
gelecek diye ümitliyim hala... daha 12 gün oldu diye kendimi teselli ediyorum işte

yenidoğan önemli canım
benim doğumuma 2 tane bebek doktoru girdi... hemen bebekleri muayen ettiler...
şu an tecrübeli olanla da yolumuza devam ediyoruz
istanbuldaki arkadaşlar eminim fikir verecektir.

İçinizde biberon ısıtıcısı ve göğüs kalkanı alanlar var mı? Evetse hangi markayı tercih ettiniz? Artı, göğüs ucu koruyucusu gerekli birşey mi? Göğüs pompalarında elektrikli mi manuel mi daha pratik? Artı, biberonları silikon emzikli mi almak lazım? Şimdiden tşkler.

papatya *cım bende geçen hafta kontrele gitiğimde yaptım jilet, çok zorlandım..bi dahakine bilmiyom nasıl olucak..benim aklıma tüy dökücü krem geldi bide onu deniycem..ağda kendim imkansız yapamam,başkasına da yaptıramam öyle bi huyum var...başka alternatif yok galiba he bide epilasyon var ama bana o bölgeye alerji yapıyo...

Beyazinci ,bn de seninle birlikte alışverişe çıkmak isterdim aynı haftalardayız ya:)) bn ev taşıdım çok telaşım var sanırım 2 hafta sonra bnde başlamalıyım,şimdiye kadar hiçbirşey almadım.Dün abimi ziyarete gittiğimde onun kayınvalidesi(bna her zaman duacı olan)bana rengarenke 0-3 ay yelekleri örmüş kısa kollu,tam tamına 6 çeşit patikleri de var bayıldım! çok güzeller çok sevindim.Sanırım bnm de başlamam lazım.Nerden ne alırsan paylaş bn de bakıyım şeker.Özellikle gecelik ve sabahlık güzel modeller bulursan bnde bilmel isterim.Bebişler için herşeyin en güzeli var zaten.Bir de kapalı arkadaşlar varsa doğum yapan başınıza ne taktınız:) bn napıcam bilmiyorum-ne kadar önemli dimi-

Canım tüy dökücü kremler zararlıymış, bu yüzden tavsiye edilmiyor.

ayyy canım ya kapatmaa bn eve 10:00 da gidiyorum işin kötü tarafı bn dün yeni evime taşındım internet çalışır mı bilemiyorum.iş yerinde face kullanım dışı.Bn de görmek istiyoruumm
hımm bakayım. biraz daha bekleteyim senin için.

onu kullanmak pratiktir sadece. sonuçta aynı tat aynı aroma. biz de sulandırıp içiriyoru nihayetinde. ama şaşırdım ya bebekler için farklı mamaları denemelerine. hoşuma gitti. yoksa hastanenin kullandığı bir mama vardır. onunla doyurmaya çalışır diye düşünmüştüm.
günde 4 defa içiyorum. üzerinde öyle yazıyor. yeter herhalde. suyu zaten günde neredyse 4 litre tüketiyorum. az önce tekrar hastaneye gittik. teker teker emzirdim. ama kuvvetli emmiyorlar tabi. mememde uyudu ikisi de. 2 gündür büyüğü iyi emiyor, küçüğü az emiyor. ağızda duruyor meme. 2 çekiyor 3 duruyor. öyle yani. bu arada hilbur göğüs uçların ne durumda. sağarken çok acıyor. ama emzirirken sadece ağızlarına aldıklarında acıyor. iyice kavradıklarında sorun olmuyor. bir de göğüs ucu hep aynı yara düzeyinde kaldı. bundan daha kötü olmadı çok da kötü değil. sağmaya başlayınca çok acıyor sadece. inşallah bebekler iyi emer de bende göğüs pompasının eziyetinden kurtulurum. ama gerçekten memnunum pompadan. aynı anda 20 dakikada iki göğsü çok iyi bir şekilde sağıyorum.

benim hastanemdeki yenidoğan yoğun bakım uzmanı. çok ilgili ve bilgili bir doktor. doğum yaptığıım hastanede olması büyük bir şans gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…