- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.361
papatya *cım bende geçen hafta kontrele gitiğimde yaptım jilet, çok zorlandım..bi dahakine bilmiyom nasıl olucak..benim aklıma tüy dökücü krem geldi bide onu deniycem..ağda kendim imkansız yapamam,başkasına da yaptıramam öyle bi huyum var...başka alternatif yok galiba he bide epilasyon var ama bana o bölgeye alerji yapıyo...
Hıl bur inşallah en kısaa zamnda yavruların yanına gelır. Hastaneye gıdıp emzırıyormusun??
Beyazinci ,bn de seninle birlikte alışverişe çıkmak isterdim aynı haftalardayız ya:)) bn ev taşıdım çok telaşım var sanırım 2 hafta sonra bnde başlamalıyım,şimdiye kadar hiçbirşey almadım.Dün abimi ziyarete gittiğimde onun kayınvalidesi(bna her zaman duacı olan)bana rengarenke 0-3 ay yelekleri örmüş kısa kollu,tam tamına 6 çeşit patikleri de var bayıldım! çok güzeller çok sevindim.Sanırım bnm de başlamam lazım.Nerden ne alırsan paylaş bn de bakıyım şeker.Özellikle gecelik ve sabahlık güzel modeller bulursan bnde bilmel isterim.Bebişler için herşeyin en güzeli var zaten.Bir de kapalı arkadaşlar varsa doğum yapan başınıza ne taktınız:) bn napıcam bilmiyorum-ne kadar önemli dimi-
canlar bugün derin ve denizle çok güzel bi gün geçirdik..babalarıda ilk kez onları kucağına aldı...artık hergün çıkma ihtiamalimiz var ama tabi beslenme performanslarına bağlı...ama miniklerim biraz tembel ve uykucu:) biberonu emmeyi bi türlü beceremiyorlar....dua ediyorum artkık emsinlerde eve gidelim...emzirmeme hiç izin vermediler daha.beslenme ccleri takip ediliyormuş ve memede daha çok yorulurlermış..hiç emziremedim malesef...
canlar bugün derin ve denizle çok güzel bi gün geçirdik..babalarıda ilk kez onları kucağına aldı...artık hergün çıkma ihtiamalimiz var ama tabi beslenme performanslarına bağlı...ama miniklerim biraz tembel ve uykucu:) biberonu emmeyi bi türlü beceremiyorlar....dua ediyorum artkık emsinlerde eve gidelim...emzirmeme hiç izin vermediler daha.beslenme ccleri takip ediliyormuş ve memede daha çok yorulurlermış..hiç emziremedim malesef...
Gogus kalksni kullanitorum aventin cok memnunumİçinizde biberon ısıtıcısı ve göğüs kalkanı alanlar var mı? Evetse hangi markayı tercih ettiniz? Artı, göğüs ucu koruyucusu gerekli birşey mi? Göğüs pompalarında elektrikli mi manuel mi daha pratik? Artı, biberonları silikon emzikli mi almak lazım? Şimdiden tşkler.
Beyazinci ,bn de seninle birlikte alışverişe çıkmak isterdim aynı haftalardayız ya:)) bn ev taşıdım çok telaşım var sanırım 2 hafta sonra bnde başlamalıyım,şimdiye kadar hiçbirşey almadım.Dün abimi ziyarete gittiğimde onun kayınvalidesi(bna her zaman duacı olan)bana rengarenke 0-3 ay yelekleri örmüş kısa kollu,tam tamına 6 çeşit patikleri de var bayıldım! çok güzeller çok sevindim.Sanırım bnm de başlamam lazım.Nerden ne alırsan paylaş bn de bakıyım şeker.Özellikle gecelik ve sabahlık güzel modeller bulursan bnde bilmel isterim.Bebişler için herşeyin en güzeli var zaten.Bir de kapalı arkadaşlar varsa doğum yapan başınıza ne taktınız:) bn napıcam bilmiyorum-ne kadar önemli dimi-
Canim cepten yazdogim icin haftani goremiyorumgünaydın hanımlar...
dünden beri biraz rahatsızım yada ben abartıyorum bilmiyorum ama acil yorum bekliyorum lütfennnnnn....
erken doğum belirtilerine baktım onlar yok ama şöyle kısaca durumumu anlatayım. ayağa kalktığımda sanki karnım ileri gidiyor ve sertleşiyor oturduğumda ve yattığımda yumuşuyor. arada tekmelerden canım yanmakla birlikte karın ağrısı oluyor ama dayanılmıcak kadar değil yani onların pozisyonlarından olabilir. ve işin ilginci ishal oldum ve ara ara bulantım oluyor. ebeye sormuştum bulantıyı son 3 ayda da olabilir demişti.
eşim de akşam panikledi. annemi çağıralım artık kalsın diyor ben daha erken dedim çünkü artık uzuuuunnnn bir süre birlikte yaşayacağız. ev işlerini sen yapmazsın o yapar diyor. ben de bu işler yorucu değil onları yapmazsam iyice kötü olurum hep yatmaktan daha yatacağım çok vakit var diyorum.yaptığım işler sabah kahvaltısı, öğlen kendime yemek hazırlama çorba salata felen bir de akşam yemeği ki bunları da çok yavaş dinlene dinlene yapıyorum hep yatıyorum bir lavaboya kalkıyorum işte.
tecrübeli arkadaşlardan erken doğum riski olabilir mi diye yorum bekliyorum.
perşembe doktor kontrolum var yani rapor almak için gidicem bakalım inşl bişey çıkmaz.lütfen yardım edin
günaydın hanımlar...
dünden beri biraz rahatsızım yada ben abartıyorum bilmiyorum ama acil yorum bekliyorum lütfennnnnn....
erken doğum belirtilerine baktım onlar yok ama şöyle kısaca durumumu anlatayım. ayağa kalktığımda sanki karnım ileri gidiyor ve sertleşiyor oturduğumda ve yattığımda yumuşuyor. arada tekmelerden canım yanmakla birlikte karın ağrısı oluyor ama dayanılmıcak kadar değil yani onların pozisyonlarından olabilir. ve işin ilginci ishal oldum ve ara ara bulantım oluyor. ebeye sormuştum bulantıyı son 3 ayda da olabilir demişti.
eşim de akşam panikledi. annemi çağıralım artık kalsın diyor ben daha erken dedim çünkü artık uzuuuunnnn bir süre birlikte yaşayacağız. ev işlerini sen yapmazsın o yapar diyor. ben de bu işler yorucu değil onları yapmazsam iyice kötü olurum hep yatmaktan daha yatacağım çok vakit var diyorum.yaptığım işler sabah kahvaltısı, öğlen kendime yemek hazırlama çorba salata felen bir de akşam yemeği ki bunları da çok yavaş dinlene dinlene yapıyorum hep yatıyorum bir lavaboya kalkıyorum işte.
tecrübeli arkadaşlardan erken doğum riski olabilir mi diye yorum bekliyorum.
perşembe doktor kontrolum var yani rapor almak için gidicem bakalım inşl bişey çıkmaz.lütfen yardım edin
bu durum normal de olabilir riskli de doktorunuz mutlaka vajinal muayene yapar anlattığınızda bende de aynısı olmuştu ama 30'lu haftalarda. açılma falan varsa ilaç veriyorlar bu kasılmalar azalıyor ben rahatladım çok şükür. bi de doktorunuz da istirahat önerecektir mutlaka ben de çok direndim kimse erkenden gelsin istemedim hatta kendim gittim annemde kaldım. bu haftalara kadar geldik evde yalnızım şu anda ama herkesin söylediği pek akıllıca olmadığı bu durumun. siz endişelenmeyin kontrol gününüze kadar hiç iş yapmayın hep yatın sonrasında da doktor zaten yönlendirir. bende sizinle aynı işleri yaptım kalan zamanlarda yattım ilacımı kullandım o kadar umarım sizinde geçer bir an önce.
teşekkürler... ben de panik yapmak istemiyorum. kontrol günü yakın zaten dinleniyorum.ayrıca bu sıralar erken doğum korkusu oluyormuş psikolojik de olabilir bence.
olabilir bir de çok dinliyoruz kendimizi ondan en küçük değişiklik endişe yaratıyor galiba. doktorlar çok rahat böyle konularda alışmışlar artık hatta dün bana doktorum normal yapacaksın dedi çok şaşırdam resmen kulaklarıma inanamadım, buradaki özel hastanelere güvenemediğim için hep devlete gittim, şimdi de sağlık bakanlığı normal doğum için baskı yapıyormuş, doktor herşey normal kesinlikle sezeryan yapmam bu koşullarda dedi kestirdi attı.
ben de dünden beri kara kara düşünüyorum bu haftadan sonra nasıl doktor değiştiririm bilemedim.
ben de ilk haftalarda bir doktor denemiştim. kesinlikle normal doğurcaksın sezeryan istiyorsan özele git dedi.ağlayarak çıktım odasından çünkü daha çok erkendi doğumu konuşmak için.bir daha o doktora gitmedim. şimdiki doktorum ile daha doğumu bile konuşmadık. sadece geçen hafta rapor alırken erken doğum yazdı sebep için ve ilacı ona göre verdi risk görürsek bu ilaca başlarız dedi. inşl risk felen yoktur benim kendi vesvesemdir. dediğin gibi doktorlar ek rahatlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?