Selam canlarım dünden beri internetim yoktu. Herkesler iyidir umarım. Görüş günü olan annişkolar var. Hadi bakalım güzel haberlerle gelin.
Asyaerencim canım dikkat et, biber gazı koşuşturmaca felan, sen azıcık daha uzak dur. Yine İstanbul'da olan anneler dikkat etsin. Hamile olmasaydım ben de o meydanlarda olmak isterdim. Ama kalbimiz direnişçi arkadaşlarla. Allah polisimizin de yardımcısı olsun. Güzel günler görürüz hep beraber inşallah.
Bugün temizlik günümmmm
Yok canım en azından burada Karşıyakada insanlar bayrağını alıp coşkuyla yürüyor. Herkes kucağında yada benim gibi karnında bebeği ile gidiyor. Bebeğimi tehlikeye atar mıyım hiç?
Neyse ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, çünkü yazının amacı dışında anlamalar çıkacak belli ki buranın tartışma ortamına dönüşmesini istemiyorum.
Ben bir önceki yazdıklarımın içinde siyaset içeren bir şey yok. Ben iki taraflı olarak artık canların acımasını istemediğimi yazdım. Duymak istersiniz yada istemezsiniz tercih meselesi.
Hepimiz başta bebeklerimiz olmak üzere güzel ve yaşanabilir bir hayat istiyoruz. Ben de bunun için çabalıyorum.
Tatlim senin kendine dikkat etmen lazim amaa.valla ben evden destek veriyorum.sosyal medyadan falan.insallah guzel gunler gorecegiz.neyse sanirim buradan siyasi vs seyler yazmamak gerekiyor ama yazdiklrimiz da siyasi degil kimse yanlis anlamasin lutfen.
Amniyosentez sonucun temiz cikacak cnm ben inaniyorum.4lu test cok guvenilir deggilmis bende duymustum.yine en guveniliri ikili test sonucun.
İyi dusunelim iyi yasayalim tatlim.sen boyle olumlu oldukca Rabbim korur melegini annnesi babasi icin
günaydın annecikler
geceleri uyku sorununuz oluyor mu benim kemiklerim,kaslarım çok agrıyor...uyuyamıyorum agrıdan((
günaydın annecikler
geceleri uyku sorununuz oluyor mu benim kemiklerim,kaslarım çok agrıyor...uyuyamıyorum agrıdan((
canım sonuçlar bugün çıkacaktı ne oldu????
canım soylemek ıstedıklerım tam da buydu.bak ıste sen 2 taraf dıyorsun.benım hangı fıkırse oldugumu bılmıyorsun bıle.onun ıcın bu topıkte bebıslerımızı konusmak varken bıber gazını konusmaya gerek yok.nasıl uzuntu veren yazılardan rahatsız olanlar olduysa bundan da rahatsız olanlar olabılır.umarım kendımı anlatabılmısımdır.
bugün bizim görüş günümüz içim içime sığmıyor
Allahım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
Kızlar selam...
Geçmişi okuyamadım, eş dost hepimiz direnişe destek veriyoruz. Beni eve bırakıp geri döndüler. Oldukça yorgunum ama gözümü facebooktan alamıyorum. Arkadaşlarımdan, durumlardan haber almadan yapamıyorum
Allah hem yurtseverlere hem de 66 saat evine gidemeyen sinirleri harap olmuş polislere sabır versin.
Halkını polise düşman etmeye çalışan ve karşılıklı olarak bu durumlardan yararlanıp, provokasyon yapan şahısları kınıyorum!
Hiçbir şey televizyonlarda göründüğü gibi değil ne yazık ki...
Dilerim en kısa zamanda insanlara yapılan işkence son bulur.
Bugün amniyosentez sonucumu almak için çok uğraştım ama maalesef sonuç alamadım. İnşallah yarın öğreneceğim. Bu süreç içinde kendimi bu durumu düşünmeyerek ve kendimi başka şeylere yönlendirerek geçirmeye çalıştım. Bu nedenle burada pek dahil olmadan zaman geçirmek istedim.
Öğrendiğime göre bu 4lü tarama testinde olumsuz sonuçlar çok fazla çıkıyor ama yine çoğunluğunda amniyosentezde bebekte sorun olmadığı ortaya çıkıyormuş. Bu yüzden hiç olumsuz düşünmüyorum, umarım bu olumlu düşüncem tahlil sonucumu da yansıyacaktır. Sonuç çıktığında size de haber veririm.
Ha arada neler yapmışsınız az çok okudum, beni soran merak eden tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.
İyi geceler hanımlar siz bu mesajı sabah okurken ben yavrumu göröyor olucam inşallah iyi haberlerle gelirim heycandan eşimle ne yapacağımızı şaşırdık panik atağım nüksetti stresten nedense bu sefer daha kötü oldum kötü birşeyler duymaktan korkuyorum sanırım benim dua edin lütfen yarın görüşürüz inşallah
Guzel bir gun olsun nneseyle gecsin insallah.
Bn saglikocagina gidip bi ka vereyim diyorum.hazir ise gec gidicem vakit varken.bakalim kan degerlerim nasil.haftaya da kontrolumuz var elimde olur en azindan.birde bugun elimin uzerinden tahlil yaptiricam.deride bir gariplik olustu boyle kizariklik kasinti falan.doktor mantardan suphelendi.elimin uzerinden kaziyip ilacli tahlil yapacaklar.inbsallah.sadece alerjik biseydir diyorum.bakalim ne cikacak.optum sizleri
iki gecedir uykumdan acıyla uyanıyorum. sağ baldırıma kramp giriyor. şuan halen acıyor orası
iki gecedir uykumdan acıyla uyanıyorum. sağ baldırıma kramp giriyor. şuan halen acıyor orası
kızlar ben hala tekmelerı hıssedemıyorum.arada gıdıklanıyorumsızde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?