2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım bugun ınsallah bebegının kalp atısını duyarsın cok heycanlı bı bekleyıs bende kısmet olursa carsamba gunu gıdıcem doktora cok heycanlıyım kalp atısı ıcın :)

kızlar bide bu arada biz henüz ailelere söylemedik. nasıl söylesek acaba? biraz süpriz olduda bize o yüzden hemen veremedik haberi. siz nasıl söylediniz?

filizcim sende hamilesin demek çok sevindim.rabbim kucağına almanıda nasip etsin.normal doğum yapıp pkodan kurtuluruz inşallah
canım sendemı pkosun aaaaaaaa maalesef pkodan kurtulus yok
hep bızımle kalıcak o olene kadar yol arkadasımız
sen nasıl kaldın canım tedavı ılemı

Son düzenleme:
canım sendemı pkosun aaaaaaaa maalesef pkodan kurtulus yok
hep bızımle kalıcak o olene kadar yol arkadasımız
sen nasıl kaldın canım tedavı ılemı

evet pko topiklerinde konuşuyorduk.ben genelde soru soruyordum
ilk denemede femara + çatlatma iğnesi ile hamile kaldım çok şükür.
benim doktorum normal doğumla temizlenceğini söyledi.en canlı örneği benim annem beni doğurmadan önce 5-6 ayda bir adet oluyormuş.doğumdan sonra herşey düzelmiş

ever cnm tahminlere gore yani olcumlare gore soler tahmini dogum tarihini ve kac haftalik oldugunu

evet kullanıyorum ama günde 1 adet doktora gitmeden kesmedim.Çünkü takibe giderken bana bu ilacı kalbini duyana kadar içeceksin demişti.Bakalım 2 gün kaldı ne diycek.aile hekimi kan testine bakarak dedi boş olabilir diye adetim çok geçti diye sağlıksız yumurta olabiliyomuş.inş vardır bebeğim

benim adetim 2 gün geçmişti beta hcg değerim 66.30 ilk gebeliğimde adet günümde 200 küsürdü bende endişeliyim inş yükselir değerim..

Son düzenleme:
kızlar bide bu arada biz henüz ailelere söylemedik. nasıl söylesek acaba? biraz süpriz olduda bize o yüzden hemen veremedik haberi. siz nasıl söylediniz?

en az 3 ay bekleyin derim ben esime dahi demedim yiykimi buyuk oluyor malesef kaybettiklerimide soleyince insAllah saglicakla ilerleyelim ondan sona solicem

benim adetim 2 gün geçmişti beta hcg değerim 66.30 ilk gebeliğimde adet günümde 200 küsürdü bende endişeliyim inş yükselir değerim..
cnm endise etme yukselir insALlah daha cok yeniyiz
Çarşamba gününü iple çekiyorum çok sabırsızım

cnm yarinda bn gidicem hayirli haberle donerim insALlah keseyi gorucem kismetse

ayy evet canım hatırladımmmmm
valla ılk defa duydum hıc gıttıgını soyleyen olmadı kı doktorumda oyle dedı hayırlısı bakalımmmm ancak yumurtalıkları aldıgı zaman gıder dıyor doktorlar

merhaba arkadaşlar nasılsınız

cuma günü öğrenmiştim bende değerim 38 di bu sabah yine kan verdim yumurtlamadan sonra 15. günüm değerim 221,57 cuma günü dr randevum var Allah nasip ederse göbüşten görünmez die tahmin ediyorum kese alttan muayne olmak istemiyorum genel bi kontrol amacı ile giderim bende dr a sizler nasılsınız ?? sizce değer nasıl güzel yükselmiş mi?

ever cnm tahminlere gore yani olcumlare gore soler tahmini dogum tarihini ve kac haftalik oldugunu

cnm endise etme yukselir insALlah daha cok yeniyiz

cnm yarinda bn gidicem hayirli haberle donerim insALlah keseyi gorucem kismetse

İnşallah canım hayırlı haberlerini alırız. Bende söylemek istemiyodum ama eşim adet olup olmadığımı sürekli soruyo ondan saklayamazdım annemde öyle gün kaç kez arıyodu onlara mecbur kaldım ama kayınvalidemlere eşimin ailesinden kimseye daha demedik kesinleşince diyicez

canım benim ilk deger 106 2 gün sonra 226 çıktı

en az 3 ay bekleyin derim ben esime dahi demedim yiykimi buyuk oluyor malesef kaybettiklerimide soleyince insAllah saglicakla ilerleyelim ondan sona solicem

bende 3 ay sona söyliyelim dedim ama eşim duramıyor. ona kalsa ta ilk öğrendiğimiz gün sölicekti. gerçi bende bulantılarımı falan zor sakladım bu hafta sonu bakalım. devam ederse gizleyemeyiz zaten

Arkadaşlar bebeğimin küt küt kalbinin atışını duydum bugun çok mutlu oldum.3mm olmuş karından baktı doktor daha küçük ama duyduk.düzensizmiş bıraz kalp atışları ama o da küçük olduğundan dolayı ara ara duyamıyormuşuz büyük ihtimal 6 haftalıkmış kesşn ölçümü haftaya yapıcak doktor bu arada vitaminlerı kesti doktorbi folik asit kıllan dedi onun dışındakiler mide bulantısını artırırmış darısı herkezin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…