Günaydın güzel anne adayları, bugun 1 de doktora gidiyorum dualarınızı eksık etmeyin inşallah kalp atışlarını duyarım.Bu arada cumadan beri çok kötüyüm hele dün kabus gibiydi sürekli midem bulanıyor ve çıkartıyorum doğru dürüst yemek falan da yiyemiyorum çocuk nasıl beslenecek böyle bilmiyorum şimdiden nasıl biticek bu aylar onu düşünüyorum.
canım sendemı pkosun aaaaaaaa maalesef pkodan kurtulus yokfilizcim sende hamilesin demek çok sevindim.rabbim kucağına almanıda nasip etsin.normal doğum yapıp pkodan kurtuluruz inşallah
canım sendemı pkosun aaaaaaaa maalesef pkodan kurtulus yok
hep bızımle kalıcak o olene kadar yol arkadasımız
sen nasıl kaldın canım tedavı ılemı
Slm canım inallah hepimiz hayırlı haberler alırız sağlıklı gebelik geçiririz. Sen doktora gitmiştin dimi ultrasonda kaç haftalık olduğu ne zaman doğacağını söyler doktor dimi ben çok tecrübesizim ilk olduğu içim
Günaydın aramıza hoş geldin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
bende hiç bir ilaç fayda etmiyordu.bu arada halen glukofen kullanıyormusun ?hamile olup 9 ay kullananlar varmış benim doktorum pek önermedi.onaylasaydı devam etcektim.
değerin çok güzel çıkmış canım.sadece kan testiylemi boş gebelik olabilir dedi.bence gayet iyi giden bir hamileliğin var hiç canını sıkma
kadın doğum doktorları aile hekimlerine fazla itimat etmeyin diyorlar
ever cnm tahminlere gore yani olcumlare gore soler tahmini dogum tarihini ve kac haftalik oldugunu
kızlar bide bu arada biz henüz ailelere söylemedik. nasıl söylesek acaba? biraz süpriz olduda bize o yüzden hemen veremedik haberi. siz nasıl söylediniz?
cnm endise etme yukselir insALlah daha cok yeniyizbenim adetim 2 gün geçmişti beta hcg değerim 66.30 ilk gebeliğimde adet günümde 200 küsürdü bende endişeliyim inş yükselir değerim..
Çarşamba gününü iple çekiyorum çok sabırsızım
evet pko topiklerinde konuşuyorduk.ben genelde soru soruyordum
ilk denemede femara + çatlatma iğnesi ile hamile kaldım çok şükür.
benim doktorum normal doğumla temizlenceğini söyledi.en canlı örneği benim annembeni doğurmadan önce 5-6 ayda bir adet oluyormuş.doğumdan sonra herşey düzelmiş
ever cnm tahminlere gore yani olcumlare gore soler tahmini dogum tarihini ve kac haftalik oldugunu
cnm endise etme yukselir insALlah daha cok yeniyiz
cnm yarinda bn gidicem hayirli haberle donerim insALlah keseyi gorucem kismetse
Hamile olduğumu kandan biliyodumda sırf o çift çizgiyi görmek için yaptım. Senin kanda kaç çıktı beta hcg
Allah razı olsun canım inşallah en yakın zamanda sanada gösterir rabbim öğrendiğimden beri Allahım istiyen herkese nasip et kimseye bu sıkıntıyı gösterme diye dua ediyorum hep.Rabbim isteyen herkese nasip etisn inş.
canım benim ilk deger 106 2 gün sonra 226 çıktı
en az 3 ay bekleyin derim ben esime dahi demedim yiykimi buyuk oluyor malesef kaybettiklerimide soleyince insAllah saglicakla ilerleyelim ondan sona solicem
Değerim normal yani canım yarın belli olacak yükselip yükselmediği inş. yükşelmiştir
valla canım ben doktoruma faks çektim arayıp gebelik oluşmuş dedi 15 gün sonra gelin dedi 2. testi benden istemedi ama ben yinede yaptırdım:)
Benden aile hekimi istedi çarşamba büyük gün bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?