elhamdülillah puffis gittik gorduk bebeisimizi içimiz rahatladı allah ima emanet olsun hepimizin bebesi....cok cok muhteşem bisi yaaaaa yarabbimin mucizesi insan yasamayinca bu kadar detayli bilemiooo....allah im tamamina erdirsin insallahhhhh arka arkaya doguralim bebeislerimiziiii![]()
Cok guzel bir duygu degilmi , ben ağla ağla bir fena oldum , ilk defa o gun icimde bir can oldugunu anladım.
Buyuk Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu , annelik cok yüce br duygu , simdi icin rahatlamistir , Allah nazarlardan saklasın hepimizi

Allah esinle cocuğunla mutlu guzel gunler nasip etsin canim ....
Ben varım her seyden midem bulaniyor canim hic bir sey istemiyor , sadece eksi ve tuzlu seyler alıyor midem ve cok az yiyebiliyorum, cok üzülüyorum bebeği besliyemiyecegim diye Allahtan doktorum bir suru vitamin verdi o biraz arayı kapatiyordur[/yalnız o vitamin haplarıda mide bulantısını artırır benim doktorum vermedi . Bende hiçbir şey yiyemiyorum bebek beslenemiyor dıye kahırlanıyordum bugun doktorumla konuştum hiç kasmaya gerek yokmuş ilk 3 ay yediklerin hiç önemli değilmiş anne kendine çok iyi bakmalıymış o yüzden yok süt , yoğurt boşuna kasmayalım kendimizi tabi yiyebilen yesin ama insanın midesi şiddetli bulanırken mükün değil
Bende soyledim vitamin mide bulantisindan arttırıyormuş diye , benim verdiklerim yapmıyor ona gore verdim dedi , bende cok üzüldüğümü söyleyince moral herseyden onemli ne yiyebiliyrsan onu ye , meyve yiyebiliyorsan cok iyi dedi , Allahtan meyve ve yogurt yiyebiliyorum onlarla idare ediyorum iste , elma , ananas yiyorum , yoğurt yiyorum peynir ve yumurtayı seviyorum , daha nlar midemi cok etkilemedi , birde çorbaları dene bak ben corba icebiliyorum midemi cok tutuyor
Gececek insallah bu zamanlar bebisler saglikli olsun yeter...
Kaderdaslarim ve yiiyenlerim
nasilsiniz yeni gelenler olmus
hosgelmisler ailemiz buyuyor
Cok kaynatmmsiniz be yaw oku oku bitmedi
Ben kuzumla nerdeyse butun gun uyudum isleri yapiyom hopp koltuk sefasiii gozumu acamadim bugun uykudan
Neyseki yemegide yaptim simdi rahat rahat oturam
Kizlar ben tahmini iki haftalikken ruyamda erkek bebek gordum arkadasim hamileydi ona yordum
Meger ben hamile imisim
Iki sefer ruyam gercek oldu ruyamda test yaptim hamile idim uyaninca yaptim ve pozitifti cok sukur
Kizkardesimde erkek bebek gormus ruyasinda bana yormamis cunku bnm katarakt amaliyatim vardi
Olmaz ya demis ben deyince sasirdi demekki seninmis bebek dedi
Saglicakla gelsinde kisinede razyim
ALLAHIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAHHH
Hos geldin uykucu , bakiyorum senin minis yıktı seni , kucucukler ama butun hayatımız değişti :)))
ben aranıza yeni katıldım bi sorum olucak aranızda crinone vajinal jel kullanan var mı ben kullanıyorum sabah akşam ama kullandıktan bi kaç saat sonra jel katı halde dışarı atıyor nedeni ne acaba bilen var mı
canim ben sabah aksam kullaniyorum , jeli yaptıktan sonra hemen kalk yatma ve mutlaka en az yarım saat hareket et jel iyice dagilsin rahim icine , cok az bir sekilde geliyorsa bu normal faaliyet atıyor demektir....