elhamdülillah puffis gittik gorduk bebeisimizi içimiz rahatladı allah ima emanet olsun hepimizin bebesi....cok cok muhteşem bisi yaaaaa yarabbimin mucizesi insan yasamayinca bu kadar detayli bilemiooo....allah im tamamina erdirsin insallahhhhh arka arkaya doguralim bebeislerimiziiii
Ben varım her seyden midem bulaniyor canim hic bir sey istemiyor , sadece eksi ve tuzlu seyler alıyor midem ve cok az yiyebiliyorum, cok üzülüyorum bebeği besliyemiyecegim diye Allahtan doktorum bir suru vitamin verdi o biraz arayı kapatiyordur[/yalnız o vitamin haplarıda mide bulantısını artırır benim doktorum vermedi . Bende hiçbir şey yiyemiyorum bebek beslenemiyor dıye kahırlanıyordum bugun doktorumla konuştum hiç kasmaya gerek yokmuş ilk 3 ay yediklerin hiç önemli değilmiş anne kendine çok iyi bakmalıymış o yüzden yok süt , yoğurt boşuna kasmayalım kendimizi tabi yiyebilen yesin ama insanın midesi şiddetli bulanırken mükün değil
Bende soyledim vitamin mide bulantisindan arttırıyormuş diye , benim verdiklerim yapmıyor ona gore verdim dedi , bende cok üzüldüğümü söyleyince moral herseyden onemli ne yiyebiliyrsan onu ye , meyve yiyebiliyorsan cok iyi dedi , Allahtan meyve ve yogurt yiyebiliyorum onlarla idare ediyorum iste , elma , ananas yiyorum , yoğurt yiyorum peynir ve yumurtayı seviyorum , daha nlar midemi cok etkilemedi , birde çorbaları dene bak ben corba icebiliyorum midemi cok tutuyor
Gececek insallah bu zamanlar bebisler saglikli olsun yeter...
Kaderdaslarim ve yiiyenlerim
nasilsiniz yeni gelenler olmus
hosgelmisler ailemiz buyuyor
Cok kaynatmmsiniz be yaw oku oku bitmedi
Ben kuzumla nerdeyse butun gun uyudum isleri yapiyom hopp koltuk sefasiii gozumu acamadim bugun uykudan
Neyseki yemegide yaptim simdi rahat rahat oturam
Kizlar ben tahmini iki haftalikken ruyamda erkek bebek gordum arkadasim hamileydi ona yordum
Meger ben hamile imisim
Iki sefer ruyam gercek oldu ruyamda test yaptim hamile idim uyaninca yaptim ve pozitifti cok sukur
Kizkardesimde erkek bebek gormus ruyasinda bana yormamis cunku bnm katarakt amaliyatim vardi
Olmaz ya demis ben deyince sasirdi demekki seninmis bebek dedi
Saglicakla gelsinde kisinede razyim
ALLAHIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAHHH
Hos geldin uykucu , bakiyorum senin minis yıktı seni , kucucukler ama butun hayatımız değişti :)))
ben aranıza yeni katıldım bi sorum olucak aranızda crinone vajinal jel kullanan var mı ben kullanıyorum sabah akşam ama kullandıktan bi kaç saat sonra jel katı halde dışarı atıyor nedeni ne acaba bilen var mı
canim ben sabah aksam kullaniyorum , jeli yaptıktan sonra hemen kalk yatma ve mutlaka en az yarım saat hareket et jel iyice dagilsin rahim icine , cok az bir sekilde geliyorsa bu normal faaliyet atıyor demektir....
canımmm salı gunu geldı benım bı tek sonra hemen doktora kostum crıone jelı 2 ye cıkardı sukur olsun 2 gundur leke gelmıyorrrrrrr
banada ekske hap verse jelın ıcınde 15 tane var gunde 2 tane kullanıyorum
bıde 75 tl
git cnm görürsünüz keseyi bence, 3 nisanda da kalp atışlarını duyarsınız zaten baya büyümüş olacak
bende crinone jel kullanıyorum doktorum 12. haftaya kadar kullan dedi fiyatıda yüksek haftada 1kutu almak gerekiyor haberin olsun o jeli sağlık bakanlığı 3aylık raporla karşılıyor ben doktoruma gittim durumu anlattım 5 paket almam gerekiyordu bir türlü rapor çıkmadı eczaneye gittim durumu anlattım günde iki dozdan 5 paket doktorumla konuştu raporsuz yazdırdı hiç hastaneye gitmeme gerek kalmadan halletti 5kutu jel elevit vitamin 70lira verdim bunu bütün ezcacılar yapabilirmiş ama işlerine gelmiyormuş benim eczacım öyle dedi bilgin olsun ben çok eczane gezdim en son bu eczacı halletti boşuna kutu başı 75 lira verme derim ben
ben aranıza yeni katıldım bi sorum olucak aranızda crinone vajinal jel kullanan var mı ben kullanıyorum sabah akşam ama kullandıktan bi kaç saat sonra jel katı halde dışarı atıyor nedeni ne acaba bilen var mı
jelı nıcın kullanıyorsunuz kızlar
ben aile hekimliğinden yazdırdım 4 kutu..sadece hamile olman yetiyor..tedavide ücretli almıştım..şimdi yazdılar..
bende crinone jel kullanıyorum doktorum 12. haftaya kadar kullan dedi fiyatıda yüksek haftada 1kutu almak gerekiyor haberin olsun o jeli sağlık bakanlığı 3aylık raporla karşılıyor ben doktoruma gittim durumu anlattım 5 paket almam gerekiyordu bir türlü rapor çıkmadı eczaneye gittim durumu anlattım günde iki dozdan 5 paket doktorumla konuştu raporsuz yazdırdı hiç hastaneye gitmeme gerek kalmadan halletti 5kutu jel elevit vitamin 70lira verdim bunu bütün ezcacılar yapabilirmiş ama işlerine gelmiyormuş benim eczacım öyle dedi bilgin olsun ben çok eczane gezdim en son bu eczacı halletti boşuna kutu başı 75 lira verme derim ben
aile hekimliği dediğin sağlık ocağında mı yazdırdın ben gittiğimde uzman yazmalı dediler özelde hallettim
aile hekimliği dediğin sağlık ocağında mı yazdırdın ben gittiğimde uzman yazmalı dediler özelde hallettim
jelı nıcın kullanıyorsunuz kızlar
progesteronu düşük olanlar ,düşük tehlikesi olanlar veya tedaviyle hamile kalanlar kullanıyor
ist.da sağlık ocakları aile hekimliğine dnüştürüldü ya orda yazdırdım..
bi sorun çıkmadı hamile olmam yeterliymiş..
allah acıl sıfalar versın hepınıze umarım saglıklı sıhhatlı atlatırsınız
olabilir ben yazdırmaya gittiğimde hamile değildim
evet canım aıle hekımı sagklık ocagındakı doktor ama yazıyor kesınlıkle ben 2 kutu yazdırdmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?