canım o değere çok takılma hafta hesabına son adet tarihinden bakılıo ama kiminde erken döllenme kiminde geç oluyormuş. benim mesela tam 4. haftada 2053 mü neydi. ablamda son adeti biter bitmez hamile kalmış onunda 4 haftalıkken daha yüksekti
Sorunda son adet tarihim zaten ben pcolu olduğum için en son 1 ocakta adet oldum çok büyük bi geçikmeden sonra hamile kalmışım
Kafana takma canım şimdi bazı insanlarda bu belirtiler olmuyomuş belkide seninde öyledir.Kafana takma iyi düşün iyi olsun inş.yamuk kese hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar
son adet tarihlerimiz hemen hemen aynı ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç birşey yok.anormal bir gebelik yaşıyorum sanırım![]()
ben de acaba benim ki mi çok yüksek diye evhamlanıyorum zaman zaman... çünkü dış ya da boş gebelikle ilgili biç bir şey bilmiyorum Allahın izniyle iyidir sağlıklıdır bebeişlerimiz Allah nasip etsin... o kadar çok istedim , diledim ki bebeğimi hayırla sağlıkla geldiğine inanıyorum inşallah Allaha emanet hepsi...![]()
Evet canım testim tekrarlandı bakalım ne çıkıcak Allah hepimizin yanında olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inş.