2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende öyle hissediyorum biliyormusun ama en son işleri toparlıyorum izne çıkacağım falan dediğinide hatırlıyorum sanki acaba ondanmıdırki

ben onu kacırmısım demekkı ama tlf danda olsa mutlaka gelıyordu?
sımdı hıc gelmıyor kuzum :44:

Sağlık acağına gittim eski tahlil sonuçlarımı vermek için istemişlerdi hemşire bana devit diye d3 vitamini verdi damla olarak bakanlık veriyormuş ücretsiz bunu kullan dedi sizin aile hekimlerinizde verdimi ben doktoruma sorup öyle kullanayım dedim

Sağlık acağına gittim eski tahlil sonuçlarımı vermek için istemişlerdi hemşire bana devit diye d3 vitamini verdi damla olarak bakanlık veriyormuş ücretsiz bunu kullan dedi sizin aile hekimlerinizde verdimi ben doktoruma sorup öyle kullanayım dedim

evt ikisindede kullanmıştım ben canım veriyorlar

canım ben gıttıgımde bana vermedı ama benden once gıden bebeklı bır kadına nasıl kullanıcagını anlatıyordu emzıren anne ve bebek ıcın dıye dedı.ama bılemıcem tam.

evt ikisindede kullanmıştım ben canım veriyorlar

canım ben gıttıgımde bana vermedı ama benden once gıden bebeklı bır kadına nasıl kullanıcagını anlatıyordu emzıren anne ve bebek ıcın dıye dedı.ama bılemıcem tam.

Doktorum bununla ilgili birşey demeince aşıyı söyledi sadece Benim doktorum ilaç düşmanı sanırım hiç birşey vermedi yine folik asite devam dedi şikayetin var mı dedi yok dedim tmm öyleyse dedi :)) ilaç içmeyi hiç sevmem troid ilacımı bile zor içiyorum

seninki bence de kız göstermediğine göre :)) doktora kime gideceksin ertuğrul beye mi??

inşallah canım yaa,ilk çocuğum olsa bu kadar istemezdim belki ama üçünçü çocuğu düşünmediğim için bunu da kız olsun istiyorum.evet ertuğrul beye gideceğim şimdilik menunum drumdan.

Doktorum bununla ilgili birşey demeince aşıyı söyledi sadece Benim doktorum ilaç düşmanı sanırım hiç birşey vermedi yine folik asite devam dedi şikayetin var mı dedi yok dedim tmm öyleyse dedi :)) ilaç içmeyi hiç sevmem troid ilacımı bile zor içiyorum

ya o damla çocuğun kemik gelişimi için bebek doğduktan sonra bebeğede vericekler

kızlar nasılsınız bende bebegımın kımıldadıgını hissetmıyorum sadece arada gıddıklıyor bırde iiki gundur sabahları sol tarafıma toplanıyor poposu falan desem o kadar buyumuşmudur çok komık oluyo karnımın bı tarafı sıs bıtarafı normal duruyo:1::1:

slm hamişler:49: ben bugün devlet hastanesindeki dr a gittim. ve bu erkek olabilir dedi ama cuma günü özeldeki dr bayaaa inceledi çok büyük ihtimalle kız demişti. 3 günde pipi çıkmadıya :35:

Kızlar dünden beri pek giremedim ara ara girip okudum ama yazmamadım
Filiz ve selayhus çok geçmiş olsun. Bilgecebuk kontrolün umarım çok güzel geçer ve bebişlerini mutlu mutlu görürsün. 3 lü ve 4 lü test yaptıranlar umarım güzel sonuç alırsınız. Benim Dr sadece 2 ki yaptı 3 lü 4 lüye gerek yok dedi galiba hepsinin yöntemleri farklı.
Asyaeren bebişin sapasağlam herşey güzel olacak yüreğini ferah tut.
Filizcim nazar duası oku tatlım bol bol. Kem gözlere geliyorsun demekki.
Biberon konuşulmuş bende philips avent in pes lerinden alıcam. Sağma makineside istiyorum çalıştığım için mecbur onuda philips alırım süt saklama kaplarında philips alıp ağzını takıp hepsini birbirine uyumlu kullanabilîrim. Benimde bildiğim kadarı ile pes kolik önlemekte daha iyi imiş bpadan. Ben gündüzden sağıp depolayıp gece babamıza bu görevi verip onun sütü vermesini sağlayacağım. Hazırda olunca hiç uyanmam bu sayede çünkü gece kslkamıyorum hiç bebek aç kalır bana güvenirsek. Bu arada telsizide philips alıcam :) indirimde görürseniz burada yazarsak çok iyi olur.
Güneş kremi soran ark olmuş. Şu an clînuqe kullanıyorum ama sebamed kullanmıştım bundan önce ondanda çok memnun kalmıştım.
Çok konuştum galiba kızlar:)

burcak saol canımmm umarım gecer cabucak ılaca GEREk kalmadan ..
buarada bıberonlar ındırımdeydı baya unnoda ama bıtmıs kampanya bugun :1:
ben hıc anlamıom ya arastırmada yapmıom sız alında banada yazarsın :1::1:

cnm ben biberona kesin karar verdim. PHILIPS AVENT SCF 270/60 YENİDOĞAN HEDİYE SETİ diye geçiyor. bunu alıcam.

telsize kesin karar verdim. KRAFT BM147 BEBEK DİNLEME TELSİZİ bunuda alıcam. bebek mağazası com da en uygun fiyat.

sterilize mak. kesin alıcam onda da avente karar verdim. ama evde mikrodalgm olmasına rağmen mikrodalga sterilize istemiyorum normal buharlı olandan istiyorum. bunu da biberonlarla takım olarak mother care mağzasında görmüştüm. önce oraya bakıcam hala öyle bir set varsa hepsini takım alırım. ama yoksa ayrı ayrı alıcam.

emzik primatüre olan emzikten alıcam birer tane. doğduktan sonra kullanıma ve memnuniyete göre başka bişi alırım. ama bnm hem erken doğum olacak, hemde yeni doğum yapanların tavsiyesi; "primatüre emzik alın çok kullanışlı oluyo bebek zorlanmıyo" diyolar.

öle işte. bebek arabası yakın bi arkadaşımın ikizleri vardı. 1.500tl ye almış bundan 5sene önce. hala içi yanıyor ve çok kullanmamış.hepbana dua ediyordu inş. senin ikiz olurda sana veririm diye. bebek arabasını o vericek çok yeniymiş sölediğine göre.

beşiğe gelince ayrı ayrı 2 beşik almaya karar verdik. bu durumda da park yataktan vazgeçtim çok büyük 2 tane sığdıramam. zaten bnm bebişler çiroz bişi olurlar :1:. chicco da şu alta koyduğum beşği gördm çok beğendim. sallanabiliyo. 200tl dedi bana da uygun geldi. 2 tane alınca daha uygun bişi yaparlar. annem alıcakmış öle söledi. çok sevindim ne yalan söleyim
:1:

$baby-tech-sarayli-ahsap-besik-mb104803_2600864_r1.webp

ben birazdan kuzuları gormeye gidicem
oyle heyecanlıyım anlatamam
su üç hafta geçti de dakikalar geçmiyor sanki
bugün hepimiz için ve bebek hasreti çekenler için de dua edicem
(doktorumla ziyaret yeri yan yana da )

rabbim inşallah hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almamızı sağlar
hayırlı sağlıklı aklı fikri yerinde kısmetli akıllı güzel ahlaklı merhametli Allah korkusu olan ana baba sevgisi saygısı olançocuklar nasip eder inşallah
El açıp dua eden cocuk dileyen nice dostlarımızada tez zamanda hayırlı evlatlar verir inşallah
AMİNNN

cnm ne güzel dualar etmişsin çok saol allah razı olsn. rabbim sağ salim sana da bebekleri kucağına almayı nasip etsin. haberlerini bekliyorummm foto da kesin bekliyrum. cnm bide detay ultrasonu ve fiyatını öğrensene ikizde farklı mı oluyor acaba bana 455tl fiyat verdiler. sanırım 200/200 detay ultrason 55de muayene ücreti.
Ben geldimmmmm Flaş Flaş hala kızım oluyor:52::52::52:

Şükürler olsun kızçem çok sağlıklı maşallah kıpır kıpırdı anasının karnında korkularım endişelerim bir anda bitti gitti üçlü test yapıldı kan sonuçları haftaya çıkıcakmış 25 lira ödedim bu arada muane ücreti dışında 3 haftasonra detaylı ultrasona gün verdi ama başka doktora yönlendirdi 150 liraymış onun fiyatıda valla sağlıklı olsunda 1000 lira vermeye razıyım

Doktorun cinsiyete ne demiştik dedi kız demiştiniz dedim bakalım dedi artım kesin kız diyince eşimin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi başlasın alışveriş :))

18+2 görünüyoruz günümüzle uyumluymuşuz offf elim ayağım titriyor hala sevinçten

valla seni böle görünce tüğlerim diken diken oldu. ne güzelll çok sevindimm. gözün aydın olsun. rabbim doğumuyla aynı heyecanı yaşatsın.:16:

Şimdi konuştum nergisyeseminle herşey yolundaymış işleri çok yoğunmuş eve gelincede yorgunluktan giremiyormuş üçlü test sonuçlarıda iyi çıkmış

iş değil bence, o hiç boşlamazdı topiği sanırım bizlere dargın. nergissssssssssss en yakın zaman da bekliyruzzzzzzzzzz seni çook seviyoruzzzzzzzzzz:16:
:16::16::16:

valla seni böle görünce tüğlerim diken diken oldu. ne güzelll çok sevindimm. gözün aydın olsun. rabbim doğumuyla aynı heyecanı yaşatsın.:16:

iş değil bence, o hiç boşlamazdı topiği sanırım bizlere dargın. nergissssssssssss en yakın zaman da bekliyruzzzzzzzzzz seni çook seviyoruzzzzzzzzzz:16:
:16::16::16:

Saol canım teşekkür ederim heycandan birşey yiyemedim hala :))
Dargın olması için birşey mi oldu ben mi kaçırdım

Merhaba Sevgili Anneler,

Soruyu avent annesi olarak cevaplıyorum. PP polipropilen malzemeden, PES poliethersülfon malzemeden yapılmıştır.

İki biberon da BPA içermez. PES'den yapılan bal rengine biberonlar, yüksek ısıya ve çizilmeye karşı daha dayanıklıdır. Ayrıca annelerin bahsettiği anti kolik valf PES biberonlarda ayrı halka olarak çıkmaz, emziğe entegredir.

Anti-kolik valfi, bebeğin biberon emerken yutacağı havayı midesine değil, biberona yollar. Bu da daha az kolik sancısı demektir. İşlevi çok önemli bir parça olduğu için, ben entegre olan PES'i tercih ettim ve kullandım.
Aventle ilgili başka sorularınız için Avent bloguna göz atabilirsiniz. Örneğin:
Biberonla İlgili Her Şey | Hamile ve Anne

Biberonla İlgili Her Şey 2 | Hamile ve Anne

İki biberona da aynı başlığı takabilirisniz. Avent'in neredeyse bütün parçaları birbiri ile uyumludur. Fark sadece valfin hizmeti olur.
Avent başlıklarında silikonu tercih ediyor, çünkü silikon sterilizasyona kauçuktan çok daha uygun bir malzeme.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Alıntı

kızlar nasılsınız doktora gıdıcek olanlar umarım guzel sonuclarla gelırsınız...ben bebekmı bılmıyorum ama kasıklarımda yemek sonrası pıt pıt bısey oluyor bıde bı sefer kayma seklınde bısey oldu cok korkmustum
ben sabah 5 de kalktım hapsurmayla grip olmusum :2: cok fena burnum tıkandı
napsam kı lımon bal karıstırıcam sımdı onu ıcıcem bıktım bu grıpten yaa :43:

canım nedir bu başına gelenler senin :( bence de kesinlikle nazara geliyorsun, bende bi ara öyleydim birileri nasılsın deyince iyiyim demeye korkar olmuştum ne zaman desem başıma bişey daha geldi zaten :( inşallah tez zamanda iyileşirsin tatlım...
Allah bebişlerimizi ve bizi korusun kem gözlerden inşallah :nazar:

Merhaba Sevgili Anneler,

Soruyu avent annesi olarak cevaplıyorum. PP polipropilen malzemeden, PES poliethersülfon malzemeden yapılmıştır.

İki biberon da BPA içermez. PES'den yapılan bal rengine biberonlar, yüksek ısıya ve çizilmeye karşı daha dayanıklıdır. Ayrıca annelerin bahsettiği anti kolik valf PES biberonlarda ayrı halka olarak çıkmaz, emziğe entegredir.

Anti-kolik valfi, bebeğin biberon emerken yutacağı havayı midesine değil, biberona yollar. Bu da daha az kolik sancısı demektir. İşlevi çok önemli bir parça olduğu için, ben entegre olan PES'i tercih ettim ve kullandım.
Aventle ilgili başka sorularınız için Avent bloguna göz atabilirsiniz. Örneğin:
Biberonla İlgili Her Şey | Hamile ve Anne

Biberonla İlgili Her Şey 2 | Hamile ve Anne

İki biberona da aynı başlığı takabilirisniz. Avent'in neredeyse bütün parçaları birbiri ile uyumludur. Fark sadece valfin hizmeti olur.
Avent başlıklarında silikonu tercih ediyor, çünkü silikon sterilizasyona kauçuktan çok daha uygun bir malzeme.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Alıntı

saol neharım herkesi aydınlatmış oldunnn:16:

Back
X