2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım pelin sakın koyma:) ayça ismi çok tatlı bence ve cıtı pıtı oluyolar kız ısmı cok alternatif var ben erkek bbulamıyorum ya çevremde okdar cok oglu olan varkı hepsinde isimler mevcut bende oğluma deniz düşünüyorum

bide neva isminide düşünebilirsin eşin beste istiryorsa nevayıda begenebılır benım hoşuma gdıyor

Günaydın annişler, iyi hafta sonları bugun dişarı çıkıp Ömerime ciciler bakıcam bir mağaza var orada indirim varmiş Mother care ürünleride varmış bi bakıyım dedim benim bir tanıdık var 15 aylık kıza var kadın ayaklı indirim mağazası gibi nerde indirin nerde ne var çok iyi biliyor .

Günaydınlar annişler ve kuzucukları. Nasıl güzel bir gün böyle. Baş ağrım olmadan uyandım,her şey yolunda. Herkesin keyfi yerindedir inşallah.

Ya dayanamadım bugünkü takvimimde bebeğinizin boyu 13-14 cm diyo yanımda cetvelde yok,ne kadar ediyo acaba,bir karış yoktur demi daha :)

Kot tulumundan memnun musun , ben de almıştım aynısında da çok memnunum pantolon giyemiyorum düşcek gibi geliyo, tulum çok şeker, keşke başka renkleri de olsaydı da boyacı gibi gezsek yaz boyu ortalıkta :9::9::9:

Kot tulumundan memnun musun , ben de almıştım aynısında da çok memnunum pantolon giyemiyorum düşcek gibi geliyo, tulum çok şeker, keşke başka renkleri de olsaydı da boyacı gibi gezsek yaz boyu ortalıkta :9::9::9:

İtiraf ediyim hala askıda bekliyo hiç giymedim :) Ben çalıştığım için 6 gün giyemiyorum.Pazarları da denk gelmedi giyemedim.Aslında bugün aklımdan geçti giymek ve sabah denedim hatta.Sonra baktım işyerinde olmaz geri çıkardım :) Ama çok tatlı askıdan seviyorum onu :)

kızlar size birsey danışmak ısedım sızce simdide alışveriş yapsak olurmu cok mu erken ama ben seyde duşundum bızım doğum ekım sonuna denk gelıyorya doktorlard a 2 ay once hazırlığınız bıtsın dıyor erken doğum rıskıne karşılık e bız o sıcaklarda ağustos eylülde nasıll dolaşıp alışveriş yapıcaz ben antalyada yasıyorum burda hersey cok pahalı ve doğru durust bırsey yok annemler ıstanbulda ne güzel ordan alısverıs yapabilsek cok uygun İstanbul acaba ona desem ordan o mu alsa annemde cok zevklıdır guvenırımde

Valla işyerinde kareli defter buldum.Tek tek saydım. Bir karıştan az ama 8 tane parmağımı yanyana koyduğumda denk geliyo. Ay çok büyümüş benim karnım daha o kadar büyümedi :)

İkiye katlanmış şekilde duruyolar sıpalar nasıl sığıyo karnımıza valla ben de hayret ediyorum akıl sır ermiyo, hele 8.9.ayda

İtiraf ediyim hala askıda bekliyo hiç giymedim :) Ben çalıştığım için 6 gün giyemiyorum.Pazarları da denk gelmedi giyemedim.Aslında bugün aklımdan geçti giymek ve sabah denedim hatta.Sonra baktım işyerinde olmaz geri çıkardım :) Ama çok tatlı askıdan seviyorum onu :)

Alemsin :1: askıdan sevmeye devam et yakında olmaz zaten :33::33::33:

kızlar size birsey danışmak ısedım sızce simdide alışveriş yapsak olurmu cok mu erken ama ben seyde duşundum bızım doğum ekım sonuna denk gelıyorya doktorlard a 2 ay once hazırlığınız bıtsın dıyor erken doğum rıskıne karşılık e bız o sıcaklarda ağustos eylülde nasıll dolaşıp alışveriş yapıcaz ben antalyada yasıyorum burda hersey cok pahalı ve doğru durust bırsey yok annemler ıstanbulda ne güzel ordan alısverıs yapabilsek cok uygun İstanbul acaba ona desem ordan o mu alsa annemde cok zevklıdır guvenırımde

Ben henüz tek çöp almadım kızım için.ÇOk özeniyorum alanlara bakıyorum netten .Ama ben hala çok korkuyorum,bugüne kadar herşey yolundaydı şükür ama hep bir terslik olacakmış gibi geliyo ve elim gitmiyor bebeğim için bişey almaya.Gerçekten korkuyorum :(
Eşimle bazen haftasonları avmlerde bebek mağzasının önünden geçiyoruz,ikimizde konuşmadan yavaşlıyoruz,ama hala utanılcak bişeymiş gibi girip bakamıyorum.

Back
X