• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

bu gün vatandaşlıktan yargıya çalıştım 100 soru çözdüm matematikten 40 soru çözdüm.. birazdan da yatacağım.. İyi geceler kızlar..

şeytana git de canım uyma :1: hakikaten forumu ne hale getirdiler.. Sayelerinde kadın doğumcu olacak millet :27:

bende iyiyim kuzum bizimkiyle dün atıştık şakayı başka birşeye çevirdik hala mesaj atmadı bende atmadım beklemedeyim sıkıntıyla :2:
aynen canım, ben onların gerçek olmadığını düşünüyorum. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyolar. duruma da çok üzüldüklerini söylüyolar. ikisi çelişiyo. bi insan gerçekten bunun bi hata olduğunu düşünüyosa ve bundan pişmanlık duyuyosa üstün körü erkek arkadaşımla özel bişeyler yaşadık der geçer. biz anlarız zaten ne olduğunu. böyle resmen fantazi hikaye anlatır gibi tövbe tövbe :53:
kuzum sen mesaj at :34: belki o da senden bekliyodur.
biz de benimkiyle atıştık. bana az önce ''batsın bu dünya'' diye mesaj attı, direkt kıroya bağlıyo :ssz:
aa bize deli dedi :53:

:9::9::9::9:
siz benim tatlı kaçıklarımsınızzz :48:
Ocak da çıktı yav...:ssz::ssz:

üff hiç hatırlatma monam ya, takvime bakamıyorum vallahi :18: daha matematik bitmedi :ssz:

niloş ablam ben de sana 200 Ya Şafi, 100 La ilahe illallah, 100 Ya Allah, 100 Ya Rahman, 100 Ya Rahim okudum, Allah kabul etsin, inşallah sağlıcakla yeğenimizi dünyaya getirirsin ablacım :16:

aynen canım, ben onların gerçek olmadığını düşünüyorum. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyolar. duruma da çok üzüldüklerini söylüyolar. ikisi çelişiyo. bi insan gerçekten bunun bi hata olduğunu düşünüyosa ve bundan pişmanlık duyuyosa üstün körü erkek arkadaşımla özel bişeyler yaşadık der geçer. biz anlarız zaten ne olduğunu. böyle resmen fantazi hikaye anlatır gibi tövbe tövbe :53:
biz de benimkiyle atıştık. bana az önce ''batsın bu dünya'' diye mesaj attı, direkt kıroya bağlıyo :ssz:

üff hiç hatırlatma monam ya, takvime bakamıyorum vallahi :18: daha matematik bitmedi :ssz:

niloş ablam ben de sana 200 Ya Şafi, 100 La ilahe illallah, 100 Ya Allah, 100 Ya Rahman, 100 Ya Rahim okudum, Allah kabul etsin, inşallah sağlıcakla yeğenimizi dünyaya getirirsin ablacım :16:

Eşşek saatine denk gelmiştir Sedefim...:ssz::1: Sıkma canını sen.:16:

sorma sedefim içlerinde ne akdar fantezi varsa döküyorlar ortaya. yok kaydı yok bilmem ne tövbe tövbe :D

canım içim içimi yiyo ama bu sefer de o atsın istiyorum bilmiyorum telefonu sesliye alıp sakladım resmen elime alıp mesaj atmamak için :( ama atarım da cevap gelmezse daha da bozulurum bilmiyom kuzum ya..

Siz ne yaptınız canım?

ay şimdi okudum morim sedefim sevdiceklerle limoniymişsiniz
inşallah hemencecik düzelsin aranız :38:

valla ben böyle durumlarda asla ilk mesaj atan olmuyorum huyum kurusun :27:
kavgayı zaten ben cıkarıyorum her seferinde :ssz:
haklı da olsa ketum oluyorum o an canım cıksa iki kelime yazmıyorum :26: en fazla hiç,ok, hadi iyi geceler :27: yazıyorum o da mesaj at diye zorlarsa yoksa yine atmıyorum. cocuk sabaha kadar mesaj atıyor ben susunca tabi :9:

cidden benim huyum cok kötü bu konuda ama napim valla değişemiyorum:26:

kız linkini kopyala bana merak ettim:27: bi gün monayı dövek mi monaya aşerdim canım çekti ne dersin :1::1:

niye yazdın yaaaa:14::14: çalışamıyorum zaten tam bunalımlık oldum
şakaşaka :1: maşallah sana çok güzel :nazar::nazar::nazar::nazar:

agzına saglık canım :48:
yok canım ya bende yeterlı calısmıyorum
3 bucuk aydır kursa gıdıyorum
hala pekyol alamadım gıbı gelıyor bana:26:
Maşallah canım iyi çalışmışsın.:nazar::21::21:

Allah kabul etsin inşallah.
:nazar::nazar::nazar: :1:
yemek yarısı mı bayılırım yemek yapmaya
iyi akşamlar kızçelerim :6: ne yaparsınız bakem? takılmayın kıs artık bdv ye millet iyice işin cılkını çıkarmış :22:

ayy bdv ne cok merak ettım:1::1:

yok canım ya bende yeterlı calısmıyorum
3 bucuk aydır kursa gıdıyorum
hala pekyol alamadım gıbı gelıyor bana:26:

:nazar::nazar::nazar: :1:

yemek yarısı mı bayılırım yemek yapmaya

ayy bdv ne cok merak ettım:1::1:

kız 5 kalbin var bdvnin ne oldugunu nası bilmezsin :1: bir derdim var bölümü var ya onun kısaltılması :34:

Back
X