• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kızlar matematiği bitirdikten sonra coğrafyaya başlamadım. hem haftasonundayım diye, bari bugünü mat tekrarına yarını da tarih tekrarına ayırayım, pzt coğrafyaya başlarım dedim. o yüzden mat tekrarı yaptım. karma soru çözdüm + eğitimden 60 karma soru çözdüm. bi de kızlar size suyla benim önerdiğimiz bi site vardı ya, hergün 1 deneme. ordan güncel bilgiler indirdim. isterseniz sizde indirin. aslında daha erken ama sınavdan sonraki olaylar var, o yüzden her akşam ordan biraz biraz not alayım dedim. birazdan onun notlarına başlıcam. ve ocak ayını analiz ettim. 4bin küsür soru çözmüşüm. geçen ay 5bin küsürdü, azalma var, arttırmam lazım. bu ay haftaiçi coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam. haftasonu cmt tarih tekrarı, pazar eğitim tekrarı yapıcam. şimdilik planım bu :6:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah sedef :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bende haftalık 1200-1400 arası soru çözüyorum, aylık ortalama 5200 gibi oluyor. Bende 1500 hedefle başladım soru çözmeye her ay fazlalaştıracaktım ama baktım konu çalışamıyorum o zaman, beni tarih ve anayasa konularına ilk defa çalışıyorum çok zamanımı alıyor ondan, ondan akışına bıraktım bu sayılarla ilerliyorum şuan.

canlarım selamlar :16:
bugün tugbimin dua sırası lütfen unutmayalım dualarımızı aksatmayalım :34:

hadi kolay gelsin :10:

şöyle bi göz gezdirdim de süper bi başlık olmuş benim gibi kendi kendini gaza getiremeyenler burda birbirine destek oluyo süpermiş valla geçen sene bundan haberim olsaydı kesin kazanmıştım sınavı:37:
hoşgeldin :3:
selam kızçeler :3:
dün onura telefon aldık. görmemişim bi telefonu olmuş, bütün gün telefonu kurcaladık :27: gece 12 de bizden gitti, o zaman başladım çalışmaya :1: matematikten yüzde faiz problemleri hariç bitirdim. şimdi de yüzde faiz çalışıp matematiğe noktayı koyup coğrafya çalışıcam

maşallah kuzuma :16:

Benim gelmiş bugün yokken.:16::16:

Sevdicekle de üç test kitabı aldık,çoğğ mutluyum ben...:38::nazar:

Terminalden aldım sabahleyin,kahvaltı yaptık beraber.:29: Sonracığıma o küs olduğumuz zamanlardaki hatalı tavırlarından dolayı defalarca özür diledi,ailesi hakkındaki her şeyi anlattı,gizli saklı kalmadı hiçbir şey.:16: Babasıyla anası konuşcaz diye tutturdular,iki dakika konuştuk,sanırsın eskiden hiçbir şey olmamış gibi...:1: Gayet şirin şirin konuştular,ben de salon kadını çizgimi bozmadım.:19::21:

Sonracığıma bana nergis aldı çiçekçiden.:16: Meyve suyu içtik,kitap baktık,vakit geçti zati.:50:

oooyy Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah monam :69:
sedo ön hazırlık için iyi olabilir
ben hiç kullanmadım o kitaplardan ama muhtemelen özet gibidir :6:

maaşallah canım :nazar:

maaşalah kuzuma :nazar: ocak ayı benim de hastalık yüzünden verimli geçmedi
ama şükür ki daha 5 ay var atlatıcaz hayırlısıyla kuzm :16:

kızlar yarın tugbanın dua sırası :124:
eklemek istediğin dua varsa ekleyim tugbim :38:

yok kuzum çok sağol :16:
Bu deneme Milliyet gazetesinin verdiği Başarı yayıncılığındı.93,25 netim çıktı.Ama deneme çok kolay bir denemeydi.Olsun yine de bana moral oldu.:21:

Geldiiim kuzum.:10:Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?İnşallah hepiniz iyisinizdir.:16:

Monam bugün senin için 100 Ya Kadir çekebildim.Bir de namazda dua ettim senin için.Rabbim kabul etsin inşallah.:16:

Bugün uzun zamandan sonra iyi çalışabildim şükür.:16:Alandan dinleme eğitimine çalıştım, özet çıkardım.Gelişim psikolojisinden de bilişsel gelişim kuramları 1'i çalıştım.:6:Konu sonu testlerini çözdüm.Yarın da videolarını izleyip :126: bilişsel gelişim kuramları 2'yi çalışacağım, sorularını çözeceğim.Bir de alan çalışmaya devam edeceğim.:8:

Hala eğitimden biraz fazla yanlışım çıkıyor.:5::5:Belki videoları izleyip soruları çözüünce oturur ama bilimyorum.:50:Bana önerebileceğiniz bir şey var mı güzeller?

maşallah kuzum :16:

kızlar dün ablamın kaynının düğünü vardı iyi
geldi düğün stresimi attım :9:
monam dün sana okuyamadım dua ama bugün okucam
kuzum :34:

Sedefim çalışmalarına maşallah canım..

Mantarım denemen süper maşallah maşallah..

kızçeler kurstan geldim.. Yemek yiyip derse geçiyorum..

kızlaaaaar kac gundur hıc calısamıyorum
kayınvaldemler vardı
hep aklımdaydı
ama yapcak bısı yok
sımdı cok yorgunum yarın artık
sız neler yaptınız

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme...:14::14:

Selvi boylu yarinden ayrı düşmüş Mona geldi...:ssz: O yokken geçmeyen namıssız zaman iki gündür su oldu aktı gitti.:14:

Bugün çook güzel bir gündü.Kavgamızda ben alyansımı atmıştım,ama o atmamış.:14: Tek taş aldık gümüşçüden.:17: 3 kg bal getirmiş öğretmenlik yaptığı yerden,annemle de aramız düzeldi o sayede.:1: Rüya gibi iki gündü.:38:

Monoton,sıkıcı hayata döndüm.:5: Yarın da denemem var.Uğrayamazsam iki üç merak etmeyin kızçelerim,azıcık depresif takılabilirim.:14:

Selvi boylu yarinden ayrı düşmüş Mona geldi...:ssz: O yokken geçmeyen namıssız zaman iki gündür su oldu aktı gitti.:14:

Bugün çook güzel bir gündü.Kavgamızda ben alyansımı atmıştım,ama o atmamış.:14: Tek taş aldık gümüşçüden.:17: 3 kg bal getirmiş öğretmenlik yaptığı yerden,annemle de aramız düzeldi o sayede.:1: Rüya gibi iki gündü.:38:

Monoton,sıkıcı hayata döndüm.:5: Yarın da denemem var.Uğrayamazsam iki üç merak etmeyin kızçelerim,azıcık depresif takılabilirim.:14:

Tek taşın hayırlı olsun kuzum.. kızçem annenle aranı düzeltmişsin ne güzel :1: Selvi boyluna da Allah yol açıklığı versin inşallah atanıp birlikte aileni ziyarete gelirsiniz kuzum :16:

kızlaaaaar kac gundur hıc calısamıyorum
kayınvaldemler vardı
hep aklımdaydı
ama yapcak bısı yok
sımdı cok yorgunum yarın artık
sız neler yaptınız

bu gün paso aylaklık ettim:ssz:
ne güzel hepimiz kuşlanmışız :27:

twitter kuşu gibi:1:

yok mu kimse yaa :ssz:

ben varım canım:23:

iyi gelecekse uzaklaş kısa bi süreliğine kuzucum...

yaf üç seneyi geçiyor biz niye yüzük işine hiç girmedik sen diyince hatırladım:1:

Back
X