Allah razı olsun canımSevdalinka-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 20 ayetel kürsi 110 ya gaffar 90 ya mukaddir
Rengina-> 100 ya Allah ya Rahman ya Rahim Ya Kadir ya fettah 126 ya muhsi 10 ayetel kürsi 100 la ilahe illallah
Clementaine-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir 50 ya muin 33 ya mukaddir
Sededonur-> 100 ya Allah ya Rahman ya Rahim ya kadir ya fettah 10 ayetel kürsi 100 la ilahe illallah
Ekinezya-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 106 ya muhsi 84 ya mukaddir
25kırıkkale71-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 80 ya gaffar 110 ya kuddüs
Mantarkaya-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 64 ya muin 70 ya muhsi
morisi-> ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 10 ayetel kürsi 88 ya mukkaddir 130 ya melik
Duaları internet sıkıntısından dolayı şimdi yazabildim kızlar kusura bakmayın Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsunekinezya1..
asgulll ..
25kIrIkkale71..
mantarkaya ..
100 Ya Fettah,100 Ya Alim,100 Ya Kadir,100 Ya Muktedir,100 Ya Muhsi okudum.Gecikme için özür dilerim.
![]()
Canını sıkma sen çok güzel yüreklisinkızlar bizim kadar ders çalışmayı isteyip de bizim kadar engellerle karşılaşan var mıdır acaba
milletin ders çalışcak ortamı vardır, ama ders çalışmaz. bizdeki emekleri de Rabbim görür inşallah.. her engelde uğraşmaya devam ediyoruz
kızlar rehberlikten 75, ölçmeden 80 soru çözdüm. birazdan bi program yapıcam önümüzdeki hafta için.
kızlar bizim alanın %20 si fen,sosyal,hayat bilgisi, ilkokuma yazma, mat öğretimi derslerinden oluşuyomuş. %80 inini biliyosunuz zaten.. hangi birine çalışayım hiç bilmiyorum
ekinezyam, ayşegülüm, kırıkkalem, mantarım sizler için 100er ya şekur, 100 er ya rahman, 100 er ya muhsi, 100 er ya şafi okudum canlarım
Dersanede hoca samimi olun yeter ki her şeyin hayırlısı olur inşallah diyordu. Sınıf hep 4. sınıftı ben hariç.Bana da seni daha güzel durumlar bekliyordur demişti çok hoşuma gitti. Daha güzel günler bekliyordur inşallah hepimizi