• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

yok canım aramız çok iyiydi.. Sanırım hep ee iyi bak dediğimden falan yüz buldu.. Yani aklıma gelen en iyi ihtimal bu..

o zaman büyük ayıp etmiş canım.. sen bilirsin en iyisini. bazı şeyleri görmezden gelip sineye çekmek olmaz. ilk mesaj atan sen olma bence.
Girdim de sarmadı la,gavurca...:ssz::27:

ben bakmadım la gördüm sadece. hani spor gibi bişeymi dediydim :17:

ederim kuzum..

İyi geceler kızlar benim uyku saati geçiyor :1: Allah rahatlık versin.. teşekkür ederim dinlediğiniz için..

İyi geceler balım.:38::38: Hayırlısı her şeyin.

o zaman büyük ayıp etmiş canım.. sen bilirsin en iyisini. bazı şeyleri görmezden gelip sineye çekmek olmaz. ilk mesaj atan sen olma bence.

ben bakmadım la gördüm sadece. hani spor gibi bişeymi dediydim :17:

Hee spor salonu gibi bi şey oluşturuyon.:27::27:

rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki

öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur mu :9:

canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükür :34: Allah razı olsun canım amin :48:

:48:Sendende Allah razı olsun monacım sana bi de ekstradan az kavga çıkarsın diye dua etcem ben :27::9::1: yakında 2 metreden fazla yaklaşmayın diye afişlerini asacaklar senin ben kendime kavgacı derdimde sen uzaktan egtmle dahi kavga ederek aştın beni üstat :32::15::42:

GÜNAYDIN GÜZELLER BU ARADA bugün rehberlik çalışıcam cumaya kadar bitirsem süper olacak bugün onun içinde dua edin kızzzzzz:35::17: ne yüzsüz oldum bende limiti sonuna kadar kullanıyom valla:51:

Allah hepimizden razı olsun kuzum inşallah.Nilim bugünkü duanı da yaptım, namazda da dua ettim senin için.Allah kabul etsin.:16:Öksürüğünün hafiflemesine de çok sevindim.:1:İnşallah en kısa sürede öksürükten temelli kurtulursun.:16:

canım hep bekleriz :16: inşallah hepimiz atanırız aminn.

maaşallah mantarım Allah arttırsın.
kardesine de dua edelim de inşallah huzurunuz yerine gelir kuzum.
Allah yardımcısı olsun onun da sizin de aminn.
amin fındıgım cok sağ ol :16:
ekledim duanı :12:

öyle kuzum öyle :97:
sürekli dua ediyorum inşallah düzelir bu ruh halim :50:
cok sağol canıım:16:

Sağ ol güzelim.:16:Çok teşekkür ederim dileklerin için.İnşallah her şey düzelir.Yürekten amiiiin diyorum duana fıstığım.

Kuzucuklar geçmişi okuyamadım.Umarım iyisinizdir.:16:Ben bugün de çalışamadım malesef.:14:Dün de söylemiştim.Yatılı misafirlerimiz var.Hal böyle olunca ders de yalan oldu.Buraya da gelemedim.:50:Misafirlerimiz yarın şehir dışına akraba ziyaretine gidecek.Ben de büyük ihtimal o zaman çalışırım kısmet olursa.:6::16:

Ben çıkıyorum.:10:Misafirler olduğundan yarın erken kalkmak zorundayım.Kuzular hepinizi öpüyorum.:54:İyi geceler, tatlı rüyalar.:16:

:9::9:

kuzum sen konuları bir gör krize girersin :27:
sözlükçüler ddandı yine siteye
bir gecede 3 zar konusu kusuciim artık :27:

sorar, adı ösym ise sorar bacım :ssz:

ne yapalım morim yav can sıkıntısı :ssz:

gördüm görmem mi kuzum
dünkü zar konusuna gözüm takıldı hemen konu sahibini
kibledim :23:

Şimcik herkes burdayken tekrar soruyom.:ssz:

Taytlı foto istiyonuz mu zayıflayınca ? :52::27:

tabi ki istiyoruz :23:

bi de yarım oldu yazıyolar, bu işin yarımı ne tamı ne ayol, ya olur ya olmaz :27:

hay Allah. peki canım önce bi tarafsız gözle düşün bakalım tartışmanızı. onun haklı ve haksız, senin haklı ve haksız yönlerini çıkar bi ortaya. ondan sonra hangisi ağır basarsa ona göre hareket et derim ben :34:
ben de aynı rengina gibi yapıyorum. haklı da olsam haksız da olsam, aramam, mesaj atmam. çok kinciyim. hatta ben barışsam bile, barıştıktan sonra da suratımı sürdürüyorum; ama bu hiç iyi değil. zamanla bu huyumdan vazgeçiceğimi umuyorum :1:
az önce mesaj attım bira içiyo galiba, araba kullanıyo, içiyo musun sen yazdım. ''hatasız kul olmaz, hatamla sev beni'' yazdı. sanırım hala orhan babanın etkisinde :60:

aynen ben de böyleyim, ama bu huyumu evlenene kadar değiştirmek istiyorum kısmetse :1:

aayy sedefim alemsiniz :9::9:

Allah hepimizden razı olsun kuzum inşallah.Nilim bugünkü duanı da yaptım, namazda da dua ettim senin için.Allah kabul etsin.:16:Öksürüğünün hafiflemesine de çok sevindim.:1:İnşallah en kısa sürede öksürükten temelli kurtulursun.:16:

Sağ ol güzelim.:16:Çok teşekkür ederim dileklerin için.İnşallah her şey düzelir.Yürekten amiiiin diyorum duana fıstığım.

Kuzucuklar geçmişi okuyamadım.Umarım iyisinizdir.:16:Ben bugün de çalışamadım malesef.:14:Dün de söylemiştim.Yatılı misafirlerimiz var.Hal böyle olunca ders de yalan oldu.Buraya da gelemedim.:50:Misafirlerimiz yarın şehir dışına akraba ziyaretine gidecek.Ben de büyük ihtimal o zaman çalışırım kısmet olursa.:6::16:

Ben çıkıyorum.:10:Misafirler olduğundan yarın erken kalkmak zorundayım.Kuzular hepinizi öpüyorum.:54:İyi geceler, tatlı rüyalar.:16:
mantarım olsun giderlerse yine çalışırsın kızcem sıkma canını
iyi geceler:38:
İyi geceler canlarım.:38::38:
iyi geceler kızcem:38:

gördüm görmem mi kuzum
dünkü zar konusuna gözüm takıldı hemen konu sahibini
kibledim :23:

tabi ki istiyoruz :23:

aayy sedefim alemsiniz :9::9:
iyi yapmıssın kuzum :21:
bu saatte kimse var mı? :24:

benden başka kim olabilir :9:

bdvde bi konuya sinir oldum ya iyiki bişey demiş kız saldırmışlar yine :ssz:

bdvde bi konuya sinir oldum ya iyiki bişey demiş kız saldırmışlar yine :ssz:

ay o konuya ben de yazdım:9: ama saldırmadım
bakımsızlardan hoşlanmam ama ne güzel baska derdi yok konu acmıs:ssz:
bir de bize bak :1:

ay o konuya ben de yazdım:9: ama saldırmadım
bakımsızlardan hoşlanmam ama ne güzel baska derdi yok konu acmıs:ssz:
bir de bize bak :1:

elbette insanlar yıkanamayabilir vs bir yerde doğrudur ama insanın tırnaklarını kesmemesini ne açıklarki
nefret ederim tırnaktan nesacet yahuu

elbette insanlar yıkanamayabilir vs bir yerde doğrudur ama insanın tırnaklarını kesmemesini ne açıklarki
nefret ederim tırnaktan nesacet yahuu
öyle canım bir bayana özellikle hiç yakışmaz:31:

kızlar girince cevaplarsınız. mantık için soru bankası mı alayım yoksa netten çıktı alarak mı çözeyim? sizce hangisi daha hesaplı olur?

günaydın kızlar.....-nasılsınız? girmeyeli belki uzun zaman oldu ama unutulmadınız.....çok sıkıntılı dönemlerde mucadele ettik hep kpss için..rabbim tüm emeklerin karşılığını bir an önce verir inş.. hayatınızda herşey güzel olsun kızlar..bu arada nilim bebişin oluyormuş galiba çok sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Back
X