• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

mantarım olsun giderlerse yine çalışırsın kızcem sıkma canını
iyi geceler:38:
iyi geceler kızcem:38:

iyi yapmıssın kuzum :21:

benden başka kim olabilir :9:

Sağ ol kuzum.:16:Birazdan gidecekler ben de bir süpürge yapıp başlayacağım inşallah.:16:

Selam kuzular.:3:İnşallah güzel, hayırlı bir gün olur hepimiz için.:16:Ben de bugün inşallah eğitim videosu izleyip konu çalışacağım.:6:Akşama da başka misafirlerimiz olacak galiba.Eğer misafirlerimiz gelmezse sorularımı da çözerim.:16:

günaydın kızlar.....-nasılsınız? girmeyeli belki uzun zaman oldu ama unutulmadınız.....çok sıkıntılı dönemlerde mucadele ettik hep kpss için..rabbim tüm emeklerin karşılığını bir an önce verir inş.. hayatınızda herşey güzel olsun kızlar..bu arada nilim bebişin oluyormuş galiba çok sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

zahmet etmişsin boşuna. :ssz:

çok şükür iyiyim tubişim sen nasılsın tatlım :70:eve döndüm sonunda nete kavuşunca neler yapmışsınız onları okuyordum :8:

asgülüm fındıgım iyi ki gedin cok özledim ben senii :16::16:
ama bir daha gidersen küserim :5::5:

günaydın kızlar.....-nasılsınız? girmeyeli belki uzun zaman oldu ama unutulmadınız.....çok sıkıntılı dönemlerde mucadele ettik hep kpss için..rabbim tüm emeklerin karşılığını bir an önce verir inş.. hayatınızda herşey güzel olsun kızlar..bu arada nilim bebişin oluyormuş galiba çok sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

evet çok sıkıntılı dönemlerde mücadele ettik ama
atanan kpss ile işi kalmayan uğramaz oldu buralara.
bir selamı esirgediler.aylar sonra gelip hal hatır sormanın bir
manası da yok artık :31:

çok şükür iyiyim tubişim sen nasılsın tatlım :70:eve döndüm sonunda nete kavuşunca neler yapmışsınız onları okuyordum :8:

iyiyim kuzum :16::16:
özledik valla ya :48:
sen nasılsın neler yaptın ayşom :6:

Son düzenleme:

evet çok sıkıntılı dönemlerde mücadele ettik ama
atanan kpss ile işi kalmayan uğramaz oldu buralara.
bir selamı esirgediler.aylar sonra gelip hal hatır sormanın bir
manası da yok artık :31:

hatunun dibisin :ssz:

ama boşa cevap attık cevaplarımızı dahi okumaya tenezzül etmezler kızcem :51:

kkda yüzyılın kavgası olmuş ya hu :53:
bekret konusunun son sayfalarını okudunuz mu
:53:

Son düzenleme:

aynen kuzum
senenin ortasına gelmişiz
bir selamı çok görmüşler şimdi yalandan unutulmadınız demek komik ötesi :ssz:

aynen kuzum :31:
ya bir de her her sıkıntısında yanında olduğumuz insanlar bunu
yapınca daha da komik oluyo :ssz:

neyse balım sen nasılsın kuzum ders çalışmaya başladın mı yavaştan :16:

aynen kuzum :31:
ya bir de her her sıkıntısında yanında olduğumuz insanlar bunu
yapınca daha da komik oluyo :ssz:

neyse balım sen nasılsın kuzum ders çalışmaya başladın mı yavaştan :16:

yok kızcem ya :50:
inşallah calısacagım ama :5: senin nasıl gidiyor :6:

hangi bekret konusu o kadar çok var ki :9::9::9:

orjinal bekret başlıklı konu :9:
Allahtan kapanmıs konu
bir bak hayrete düşersin. ortalıgı karıstıran kişi de 2. uyelık cıkmıs :6:

Son düzenleme:
iyi dileklerin içi teşekür ederim öncelikle :31:
unutulduk unutulmasak aylardır 1 gün olsun aklınıza gelirdik daha kim nereye atandı kpss hayalinden başka girip yazan olmadı ki senden daha az paylaşımımız vardı onunla ,sıkıntılı olabilirsiniz başka şeylerde olabilir ama kimse dört dörtlük hayat sürmüyor sende bdv topiğine geldin derdini yazdın ama gelip bize yazsaydın emin ol daha çok daha fazla destek bulurdun demekki o kadar yakın görmedin bende gördüğüm halde yazmadım yorum. neyse lafı uzatmanın gereği yok şimdiye kadar siz yoktunuz bundan sonra biz yokuz :14:

Back
X