• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Sağolasın arkadaşım daha iyiyim artık sende kendine iyi bak tatlım emi:54:

:16:

ne yazmışsınız kaç sayfa olmuş:9:

evi temizledim çamaşır suyu çarptı herhal bi boşluktayım:25:

daha yeni çalışmaya başlayacağım:37:

kızlar ilk sayfadaki dua listesini yazdım hepinize her gün dua etmeye gayret ediyorum...dua günü olanlara ekstra tabi:15:

sayfada çoğunluğun sevdiceği uzak şehirlerde ne zor şartlarda flört ediyoruz yazık bizlere:1::ssz:

Son düzenleme:
benn geldim kuzum :29:
nasılsın canımsın :38:
:16:

ne yazmışsınız kaç sayfa olmuş:9:

evi temizledim çamaşır suyu çarptı herhal bi boşluktayım:25:

daha yeni çalışmaya başlayacağım:37:

kızlar ilk sayfadaki dua listesini yazdım hepinize her gün dua etmeye gayret ediyorum...dua günü olanlara ekstra tabi:15:

sen nasılsın pikaçum :38:

rengina, tuğba , nil ve belkide sessiz kalarak tepki veren diğer arkadaşlar....

belki haklısınız...
ama ben kimseye kötü bişi demedim kimsenin de sinirini bozacak bişi demedim...

ne dersem diyeyim siz zaten öyle bi tepki verdiniz ki .
hiç değilse allahın selamını alsaydınız.

neyse madem ki yok görüyorsunuz öyle olsun...

Belki değil,haklıyız.Siz köprüyü geçene kadar değer verdiniz buradaki herkese.Allah'ın selamı vs. deyip de işin içinden sıyrılmaya çalışmayın.

84 aldım dedin,evleniyorum dedin gidiş o gidiş...Neyin tavrı bu ? :34:

nil emin ol bende sizi çok sevdim.. sadece kk de değil başka yerlerde de görüştük az cok da olsa.
haklısınız bişi demiyorum. sizi kırmak yada üzmek istemezdim. bende yeri geldi sizler için feragat ettim renginanın değişiyle...
senin her tahlil sonucunu dua ile bekledim, sedef için beyazanne için, clementine için dua ettim, ve daha sayamadıklarım...
hepimiz birlikteydik.
kendimi savunmak değil bu. 5 ay yoktum evet ama bu süreç içinde çok karıştım yoruldum sağlığımdan oldum.
evimde netim yoktu zaten.

neyse yine söylüyorum haklısınız belki evet ama ben vefasız değildim...

her neyse daha fazla sinirlerinizi bozmayayım ben...

Siz bizi hiç sevmediniz. Bari bunu demeyin.Ne hikmetse herkesin çok önemli işi oluyor,ya da hasta oluyor.

Gelip de daha fazla sinir bozmayın.Size banka kartlarınızla mutluluklar.

Ayşegülüm hoş geldin.

Monam sen benden 30 gün sonra almışsın üyeliği ama benden çok mesaj sayın var :27:

Back
X