- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.436
- 798
kızlar matematiği bitirdikten sonra coğrafyaya başlamadım. hem haftasonundayım diye, bari bugünü mat tekrarına yarını da tarih tekrarına ayırayım, pzt coğrafyaya başlarım dedim. o yüzden mat tekrarı yaptım. karma soru çözdüm + eğitimden 60 karma soru çözdüm. bi de kızlar size suyla benim önerdiğimiz bi site vardı ya, hergün 1 deneme. ordan güncel bilgiler indirdim. isterseniz sizde indirin. aslında daha erken ama sınavdan sonraki olaylar var, o yüzden her akşam ordan biraz biraz not alayım dedim. birazdan onun notlarına başlıcam. ve ocak ayını analiz ettim. 4bin küsür soru çözmüşüm. geçen ay 5bin küsürdü, azalma var, arttırmam lazım. bu ay haftaiçi coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam. haftasonu cmt tarih tekrarı, pazar eğitim tekrarı yapıcam. şimdilik planım bu![]()
Bende haftalık 1200-1400 arası soru çözüyorum, aylık ortalama 5200 gibi oluyor. Bende 1500 hedefle başladım soru çözmeye her ay fazlalaştıracaktım ama baktım konu çalışamıyorum o zaman, beni tarih ve anayasa konularına ilk defa çalışıyorum çok zamanımı alıyor ondan, ondan akışına bıraktım bu sayılarla ilerliyorum şuan.