- 24 Ekim 2013
- 713
- 203
- 133
oyy yaa kıyamam ben annişe.. doğru dr u bulmak çok önemli gerçekten. size de geçmiş olsun kuzum, ben aile hekimine çıkıyorum genelde. sigortam olmadığı için onura yazdırıyorum ilaçlarıaile hekimi ablam tanıdığım ve çok sevdiğim bi ablam, ama iş hastalığa gelince pek ilgilenmiyo. aylak olsak her neyse de, sınav sürecinde sağlık problemi olunca derslerimizden kalıyoruz kuzum,
olabilir kuzum, zaten çoğu hastalığın sebebi stres oluyo, ben de şaşırıyorum kendime, kolumu kaldırmaya halim yok işte. sağol canım benim desteğin içinoyy oyy reglken ben de çekilmez oluyorum valla, yazık sevdiceklerimize
buna şükür monam, hiçbişey yapmamaktan iyidir.
canlar ben de coğrafyanın 2. ünitesini bitirdim. dağ, ova, bayır, çayır vs. bittisoruları biraz sonra ya da yarına kısmetse
![]()
Sedefim geçmiş olsun canım.. Canım herşeyi içine atmamaya çalış.. İçine attığından dolayı vücudun tepki vermeye başlamış artık.. Maşallah canım coğrafyanın en sevmediğim konusudur ikinci ünite ama nihan hoca güzel anlatmış
Canlarım ben bugün coğrafyadan tarım tekrar yaptım ölçme tekrarı yaptım ve sorular çözdüm bu arada sözel mantık bulmaca gibi eğlenceli gelmeye başladı bana