ne güzel bi sonuç bu böyle. helal olsun canım, sağolasın. darısı başımıza inşallah.
cloşum sana 100 ya şafi, 200 ya kuddüs, 200 ya muhsi, 200 ya rahman okudum. Allah kabul etsin. gece de dua edicem
cloşum bilmiyorum ki, ailevi sorunlar da var, sanırım bunlardan bıktım artık, tepki bile veremiyorum, bi boşvermişlik var, her şeye karşı. ama tiroitlerimden de olabilir. ben zaten 1-2 aydır sürekli bi halsizlik yorgunluk uyku modundayım. acaba tiroitlerim mi yavaş çalışıyo diye doktora gittim. evet yavaş çalışıyomuş. ama dr ilaç vermedi, bi anlık öyle olmuştur, geçer dedi. ben 1 ay geçtikten sonra dahiliyeye gidicem tekrar. çünkü hiç geçtiği yok. kolumu kaldırcak halim yok. sen nasılsın cloşum
canım arkadaşım, benim tiroitlerim yavaş çalışıyo, sanırım onun etkisini yaşıyorum. sürekli bi halsizlik yorgunluk var. hiçbişey yapasım yok. sen nasılsın, nasıl gidiyo dershane ve çalışmaların
aynen hasretçim, çok ihtiyacımız var vallahi öyle bi hayalin gerçek olmasına
konular bitince bol bol çözeriz inşallah canım.
napıyosun balım?
aa ben de görmemiştim![]()
geçmiş olsun bitanem yaaa ihmal etme sakın herşeyi kafaya takmakdan oldu demi herşey yoluna girer sen kendine verdiğin zararla kalırsın sana söylüyorum da bende herşeyi kafaya takan biriyim.İNŞALLAH KENDİ YUVANI KURDUĞUNDA MUTLU OLURSUN CANIMCIM.Burda bir arkadaş bana 18 defa ya hayy çek demişti enerjik ve neşeli olmak için işe yarıyor gerçekten benimde böbrek rahatsızlığımdan dolayı sürekli halsiz ve yorgunum da tatlım o yüzden seni anlıyorum dersleri sorma canım çalışamıyorum ya matematik çözemiyorum sorular zor geliyo tarih kötü hoca yazdırıyor okuyorum unutuyorum soru gümmm oluyor denemeye girdim tarih 30 sorudan 10 doğru yapabildim sadece türkçe dilbilgisi kötü dersaneye de uzun zaman gidemedim ya eksik çok tatlım ya içini sıktım dimi