Allaha emanet hepside. Melekler korur derler zaten. Benim kullanmadığım büyük bir halı vardı. Onu yıkama verdikten sonra sermeyi düşünüyorum. Koltukların altına kadar gider sanırım halı. Yerler laminant olsa yine iyi ıslak zemine kullanılan karo taşlardan var odalarda.
Az önce kızımı salıncağına koydum bende banyoda saçıma yağ sürüyordum. Kızım mızmızlandı ben geliyorum kızım diye seslenince eşim uyanıp odaya koşmuş. yerde halıda kızımı göremeyince kanepelerin arasına bakıyormuş garibim.Sandalye köşede kalıyor bir anda görememiş kızımda cadı babası içeri girince sustu demekki. Çok korkmuş eşimde...
menenjit aşısı oldular 6. ayda büyük ihtimal çünkü hemşireye kasıtlı olarak sormuştum bunlar hangi aşılar menenjit varmı diye . Nette bir ara aramıştım 2009 da aşı karnesine geçti diye yazıyordu. Yine sormakta fayda var.
kızımın gece burnu çok tıkandı. inş. soğuk algınlığını hafif atlatırız....
Selam teyzoşlar.buda bizim ilk dişlerimizEki Görüntüle 816701
nazlma, maşallah kuzuşuna. O dişlerle bol bol yesin :)
Kızlar, kahvaltı olarak bebeğime -her biri gün aşırı- üzüm, elma, armut suyu veriyorum.
Çeyrek yumurta sarısının yarısını anca yiyor.
Meyve suyundan 4-5 çay kaşığı anca alıyor.
papatya teyzemizden öğrendiğimiz peynirden de iki minnacık lokma alıyor.
Daha fazla yedirmeye çalışırsam kusuyor
Diğer öğünlerimiz de öyle, çok az yiyoruz, zorlarsak olduğu gibi çıkarıyor oğlum.
Bu durumda ne yapmak lazım?
Lütfen yardım
Dostlar
Biz 5. Ayin sonnda falan guzel tarhana corbasi yemek suyu iciyorduk severek. Ancaakkk gecen hafta ben hastahanede kalnca oglum ek gida ya tavir aldi galiba
Benim onun yanindn ayrilmamla özdeştir di.
Simdi agzini kilitlyor
Agizina koydugumu puskurtuyor.
Bizim sofralarda bir iki ne yerse sadece o kadar.
Ogun olarak yediremiyorum ...
İyi geceler.kızlar aranızda diyet yapan varmi?kızıım atın 7si 6 aylık oluyor.bence vakti.ağır olmayan diyet yapıcam inşallah.bide benim kv.ve kp.kızıyor bana.zayıflarsan size gelmiycez diyorlar. Ne alakaysa.kv diyor grlib bütün yeni aldığın.38 numaraları dağıtıcam millete diyor.bide kendisine büyük olan şeyleri sana vericem diyor.
İyi geceler.kızlar aranızda diyet yapan varmi?kızıım atın 7si 6 aylık oluyor.bence vakti.ağır olmayan diyet yapıcam inşallah.bide benim kv.ve kp.kızıyor bana.zayıflarsan size gelmiycez diyorlar. Ne alakaysa.kv diyor grlib bütün yeni aldığın.38 numaraları dağıtıcam millete diyor.bide kendisine büyük olan şeyleri sana vericem diyor.
arkadaşlar oğlumun dişi çıktı. 15 mart doğumlu oğlum. doktor dentinox diye bir jel verdi kullananınız var mı? sizler nasıl baş ediyorsunuz diş huzursuzluğuyla ... oğlumun çok sancıyor sanırım çok huzursuz...ne kadar zormuş bu dönem
Ek gıdaya başlamadan günde bir kez kaka yapıyordu kızım. Başladıktan sonra da günde 3-4 kez yapmaya başladı. Çok şükür kabızlık sorunumuz yok, ilk kakasında problem yok ta gün içindeki diğer kakaları sıvı, ishal gibi oluyor.Bende mart annesiyim :) oglusum 7'sinde 7 aylik olacak insallah.
Ek gidaya basladik bizde. Yanisira da emziriyorum.
Disleri cikmadi hala
Bu arada, ek gidaya basladigimizdan beri ara ara kabizlikla basimiz dertte. Siz neler yapiyorsunuz kabizliga karsi?
Bizde de tam tersi oldu. Ek gidaya baslamadan önce en az 3 kere yapiyordu. Simdi en fazla bir kere
Neler veriyorsun ki ek gida olarak?
Bir şey olmaz inşAllahKabiz derken, cok zorlaniyor yaparken. Bir kac hafta önce 5 gün boyunca yapamamistidoktor ilac verdi de ancak rahatladi yavrum.
Yine öyle olmasindan korkuyorum.
Verdigin tarife göz aticam simdi.
Bu arada yogurt mayalamayi ögrenmem lazim en yakin zamanda.
Bebisin kac aylik?
Hoşgeldin canım. Beni hatırladınmı bilmem.evet ben hatırladım senı.kuzuna geçmiş olsun. Bu arada benimde ilk kzımın ismi nazlıözlemişim burayı hamileliğimiz boyunca yazardık sonra bebeklerden fırsat olmadı dağıldık benim de 8 mart doğumlu bi kızım var nazlı:) ek gıda sorunsuz devam ediyor kabızlık ara sıra bu aralar grip olduk ilk antibiyotiğimizi almak zorunda kaldık artık sizden de bir şeyler öğrenirim yazarım sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?