yok yaa yapmazlar bize bunuartik buraya kimse ugramiyor her kes face de sanirim
evet tatlım ben balı süt yapsın diye yememiştimBalida deneyecegim tesekkurler.tarcinli elma cayini deniyorum su an sanki arttiriyor gibi.bal yiyip uyuyayim bu gece,
Şifa teyzoşumuz isterse yapmazmıyız.yok yaa yapmazlar bize bunubebişlerden fırsat bulunmuyordur
bu arada profil resmin değişmiş :26: kızlarının resmini atsaydın ya tatlım cıvıl-cıvıl içimiz açılırdı
herkes diş konuşuyor, bizim henüz dişimiz yok
süt sağarken sizleri okuyorum, birazdan okula gideceğim,
bugün 7 saat dersim var yaaaaaaaaaaa
zor bir gün beni bekliyor
Ben heykelde oturuyorum eger buralara yolun duserse bizim minikleri bir araya getirelim mail adresim ebah234@hotmail buradan kisisel bilgileri veririz istersen...
oyy maşallah prenseslerine NazımmmmŞifa teyzoşumuz isterse yapmazmıyız.nasıksın canım kızın naasıl.dişiniz çıkmış hayırlı oldun topiğin en küçük bebişi benimki.o bile diş çıkardığına göre büyüdülür bizim yaramazlar
göremedim tatlım :26:[video=youtube;GcfyoUnwUM4]https://www.youtube.com/watch?v=GcfyoUnwUM4[/video]
MAŞALLAH :))
olsun ne güzel ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi derlerKizim 7 ay 3 gunluk bizde de dis yok daha....doktor bakti daha 1-2 ayi var gibi dedi...gerci ben ve ablam d.gunlerimizde kosuyormusuz ama dislerimiz yokmus.demekki bana ve teyzesine benzyecek.....
oyy maşallah ne güzel babaanne hızır gibi yetişmişTeyzelerimiz merhaba,
Biz içgüveysinden hallice devam ediyoruz.
Oğlum huysuz huysuz huysuz.
Gerçi iyi desem kötü oluyor, kötü desem daha kötü oluyor
Ek gıdaydı, diş idi, nezleydi derken hangisi oğlumu değiştirdi bilmiyorum.
Babaannemiz bizde.
Elim, ayağım, kolum, gözüm, herbişeysim oldu :)
8 dişimiz var ama hiç birinin çıkış serüveni çıkmak üzere olan azı dişler kadar zor olmadı.
Oğlum artık birey oldu diyebilirim. Eskiden eline biz ne verirsek onu alıyor, onu nereye koyarsak orda kalıyordu. Şimdiyse oyuncak seçiyor, istemediğini atıyor, istemediği yerde debelenmiyor. Delikanlı oldu yahu
Ek gıdaya gelince.
Sabahları haşlanmış yumurtanın yarısını ve peyniri ve pekmezi ayrı ayrı veriyordum, olmuyor yemiyordu, sulandırıyordum, bazen yiyor bazen reddediyordu. Hiç yapmayacağım bir şeydi ama bunları karıştırıp içine bir adet bebe bisküvisi eklediğimden beri -ki bir kaç gündür -yiyor.
Akşam ise pirinç unu+meyve+pekmez karışımını -bin türlü şaklabanlıkla - yiyor.
Çorbalarla aramız yok pek.
Herhalde zamanla oturur yeme düzeni.
Bir yerde okudum, bebeklerinize yumurta sarısını gün aşırı verin, peynir veriyorsanız yumurtayı, yumurta veriyorsanız peyniri vermeyin yazıyordu? Bilginiz var mı kızlar?
oğluşu getirdi babaannemiz, fırsat bulunca devam kızlar:)
dün doktor kontrolümüze de gittik, bronşit başlangıcı demişlerdi geçen hafta, kullandık ilaçlarımızı düzenli olarak, geçmiş çok şükür... bir hafta sonra da kendi doktorumuza 7.ay kontrolümüze gidicez, kan sayımımız yapılıcak ona göre demir damlası kullanıcaz biz daha hiç kullanmadık...
Bizde hic kullanmamistik cnm bende hep kan sayimini bekledim bi kere randevu aldim hastaydi gidemedik bi kere daha aldim sunnet olduk gidemedik en sonunda dun yaptirdim ama dusuk cikti degerli artik kullancam bende ama kabizliktan cok korkuyorum dr gosterdim endiselenicek bi durum yok dedi kilosu istahi filan iyiyse damlaya basla toparlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?