2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
artik buraya kimse ugramiyor her kes face de sanirim
yok yaa yapmazlar bize bunu bebişlerden fırsat bulunmuyordur

bu arada profil resmin değişmiş :26: kızlarının resmini atsaydın ya tatlım cıvıl-cıvıl içimiz açılırdı

Balida deneyecegim tesekkurler.tarcinli elma cayini deniyorum su an sanki arttiriyor gibi.bal yiyip uyuyayim bu gece,
evet tatlım ben balı süt yapsın diye yememiştim enerji kaybı yaşıyordum emzirmeden kaynaklı en besleyici tatlı baldır deyip kaşıklamıştım yarasın sanada süt yapsın inşallah ve fırsat bulabilirsen bebeğin uyudukça sende az da olsa uyumaya bak uyku da çok güzel süt artırıyor

bu arada Azra diş çıkarttı yani patlattı yeni yeni ortaya çıktılar alttan 2 diş (aslında sol alt diş daha kabarıktı ilk o patladı ama birkaç gün içinde yanındaki de yetişiverdi ) ama çok zorlandık ki :2: çok zormuş diş çıkarmak ahh anneciğim hakkını nasıl öderim

süt sağarken sizleri okuyorum, birazdan okula gideceğim,
bugün 7 saat dersim var yaaaaaaaaaaa
zor bir gün beni bekliyor

yok yaa yapmazlar bize bunu bebişlerden fırsat bulunmuyordur

bu arada profil resmin değişmiş :26: kızlarının resmini atsaydın ya tatlım cıvıl-cıvıl içimiz açılırdı
Şifa teyzoşumuz isterse yapmazmıyız.nasıksın canım kızın naasıl.dişiniz çıkmış hayırlı olduntopiğin en küçük bebişi benimki.o bile diş çıkardığına göre büyüdülür bizim yaramazlar

Kizim 7 ay 3 gunluk bizde de dis yok daha....doktor bakti daha 1-2 ayi var gibi dedi...gerci ben ve ablam d.gunlerimizde kosuyormusuz ama dislerimiz yokmus.demekki bana ve teyzesine benzyecek.....

Ben heykelde oturuyorum eger buralara yolun duserse bizim minikleri bir araya getirelim mail adresim ebah234@hotmail buradan kisisel bilgileri veririz istersen...

Getirelim.tabi cnm.ben o tarafa genelde ömer yokken geliyorum.zor oluyo diye hemen islerimi.halledip donuyorum kararlastirdigimiz bi gun geliriz nede guzel olur valla

Teyzelerimiz merhaba,
Biz içgüveysinden hallice devam ediyoruz.
Oğlum huysuz huysuz huysuz.
Gerçi iyi desem kötü oluyor, kötü desem daha kötü oluyor
Ek gıdaydı, diş idi, nezleydi derken hangisi oğlumu değiştirdi bilmiyorum.
Babaannemiz bizde.
Elim, ayağım, kolum, gözüm, herbişeysim oldu :)

8 dişimiz var ama hiç birinin çıkış serüveni çıkmak üzere olan azı dişler kadar zor olmadı.

Oğlum artık birey oldu diyebilirim. Eskiden eline biz ne verirsek onu alıyor, onu nereye koyarsak orda kalıyordu. Şimdiyse oyuncak seçiyor, istemediğini atıyor, istemediği yerde debelenmiyor. Delikanlı oldu yahu

Ek gıdaya gelince.
Sabahları haşlanmış yumurtanın yarısını ve peyniri ve pekmezi ayrı ayrı veriyordum, olmuyor yemiyordu, sulandırıyordum, bazen yiyor bazen reddediyordu. Hiç yapmayacağım bir şeydi ama bunları karıştırıp içine bir adet bebe bisküvisi eklediğimden beri -ki bir kaç gündür -yiyor.
Akşam ise pirinç unu+meyve+pekmez karışımını -bin türlü şaklabanlıkla - yiyor.
Çorbalarla aramız yok pek.
Herhalde zamanla oturur yeme düzeni.

Bir yerde okudum, bebeklerinize yumurta sarısını gün aşırı verin, peynir veriyorsanız yumurtayı, yumurta veriyorsanız peyniri vermeyin yazıyordu? Bilginiz var mı kızlar?

oğluşu getirdi babaannemiz, fırsat bulunca devam kızlar:)

oyy maşallah prenseslerine Nazımmmm teşekkürler resim için iyiyiz teyzesi zorlu bir diş çıkarma süreci atlattık aynen yaa kızım diş çıkarınca dedim ki kızım büyüyorrrr maşallah hepsi sıkıntısız çıkarsın sağlıkla ilerlesin

[video=youtube;GcfyoUnwUM4]https://www.youtube.com/watch?v=GcfyoUnwUM4[/video]
MAŞALLAH :))
göremedim tatlım :26:

Kizim 7 ay 3 gunluk bizde de dis yok daha....doktor bakti daha 1-2 ayi var gibi dedi...gerci ben ve ablam d.gunlerimizde kosuyormusuz ama dislerimiz yokmus.demekki bana ve teyzesine benzyecek.....
olsun ne güzel ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi derler

oyy maşallah ne güzel babaanne hızır gibi yetişmiş ayy hakikaten mi diyeceğim ama duydummm malesef azı dişler zormuş kolay atlatır inşallah paşa yeğenim bende okudum hafta en fazla 3 kez verin yumurtayı diye ama peynirle aynı anda vermeyin diye senden duydum :26: öptük sizi

kızım ilk kez kahvaltı yaptı bugün, ama miktar olarak çok az oluyo tadı damağında kaldı kızımın, sonrasında verdiğim meyve püresini ağlayarak yedirdim kahvaltıdan istiyo yine :) tabi meyve püresinin miktarını azalttım bugün kahvaltı veriyorum diye kalanını yoğurduna ekliycem akşamüstü... kahvaltımıza küçük kutudaki tek kullanımlık labne peynirlrinden yarım kutu ve yarım haşlanmış yumurta sarısı koydum karıştırdım kıvam fena değildi ama yine de azıcık devam sütüyle kıvamını biraz açtım bikaç çay kaşığında bitiverdi... başka neler veriyosunuz kahvaltıda, bebek ekmeği ya da bisküvi katıyo musunuz bu şekliyle doyurucu olmaz çünkü... he bi de pekmez var tabi ama ben onu gece mamasının içinde veriyorum her akşam 2-3 çay kaşığı kadar...

dün doktor kontrolümüze de gittik, bronşit başlangıcı demişlerdi geçen hafta, kullandık ilaçlarımızı düzenli olarak, geçmiş çok şükür... bir hafta sonra da kendi doktorumuza 7.ay kontrolümüze gidicez, kan sayımımız yapılıcak ona göre demir damlası kullanıcaz biz daha hiç kullanmadık...

Bizde hic kullanmamistik cnm bende hep kan sayimini bekledim bi kere randevu aldim hastaydi gidemedik bi kere daha aldim sunnet olduk gidemedik en sonunda dun yaptirdim ama dusuk cikti degerli artik kullancam bende ama kabizliktan cok korkuyorum dr gosterdim endiselenicek bi durum yok dedi kilosu istahi filan iyiyse damlaya basla toparlar dedi

kabızlık konusu beni de korkutuyo ek gıdalara geçmeden önce bizde çok ciddi süreli kabızlık sorunu vardı zaten, şimdi de her gün yapabilse de oldukça katı... umarım gerek kalmaz damlaya...

bebeklerim her şeyi yiyorlar çok şükür ama artık anne sütü içmek istemiyorlar
acaba neden olabilir?
dolaba süt koyabilenlere imrenirdim, çünkü benimkiler günlük olarak ne sağarsam onu içerdi
şimdi dolap süt dolu ama içmiyorlar maalesef
sabaha kadar 300 cc süt içen çocuklar sabaha kadar ancak 100 cc süt içiyorlar
bu konuda bir fikri ya da önerisi olan var mı arkadaşlar?

Benim kızım niye böyle yapıyorya.ne güzel yiyordu.şimdi ağzını öyle sıkıyorki açamıyorum.yemeği görünce basıyor çığlığıı.güldüre güldüre yediriyoruz.bumda ablasının katkısı var tabii.dişdenmi acaba.offff ne zormuş.ilk kızın ne verdiysem yedi hatta arkasıyca alıyprdu.bu anasına çok çekdircek anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…