Yalniz degilsin papatyacim benim minnos pamugumda 2 gundur biberon mamasini icmiyor...uyurken veriyorum tum gece toplamda 200 bile olmuyor gunduz de 150 civari iciyor....sabah iyice cileden ciktim bagrindim oylece bakakaldi sonra ciktim balkona agladim geri geldim hala oyle bakiyor optum kokladim tum gun icim acidi..su dunyada hersey oldum herseyin ustesinden elimden geldigince basedebildim ama anladim ki anne olmak cok zormus....heleki 2.290 kg.dogan bir bebegin 7 aydir yemek sorunu uyku sorunu olunca daha da zormus....7 aydir 10 bebege bakiyor gibiyim....yesin diye neler yapmadim...bugun 3 mama kasigi elma puresi yedi diye dunyalar benim oldu....cok uzuluyorum cok
MaşAllah 200 ml içiyor mu gece? Benimki 40-50 ml anca içiyor, o da 5-6 taksitte, benimki 200 ml falan içse daha da bir şey istemem çünkü karnı doyunca mışıl mışıl uyur.Karnı aç olduğu için uyumuyor da, bazı geceler sürekli emziğe uyandığı ve aç olduğu için 30-40 defa emziği ağzına vermek için kalktığımı bilirim. Benimki de o kiloda doğdu. Şimdi toparladı sayılır,şükür.
çok büyük ihtimalle alerji canım. muhtemelen ilk yediği şeylerden biri yapmıştır. pırasa ve brokoliyi birlikte değil tek tek ver hangisine olduğunu anlarsın alerjinin.bugn akşama doğru kızımın burmunun ucu ve iki yanağının orta yerleri al al oldu sevimli geldi bize baştan, sıcaktan olmuştur ev sıcak falan dedik, gitgide arttı baya koyu pembe ama dağılmıyo çizgi filmlerde olur ya yanaklarda top top allık gibi öylei bi de burum ucu... alerji falan olabilir mi böyle bişey.... bugün sebze çorbasına ilk kez pırasa ve brokoli koymuştum onlar yapar mı acaba alerji... iki ğünlük yapmıştım yarın vermesem mi acaba... bi de minik paketteki labne peynirlerden yarım kutu labneyi bugünkü yoğurduna ekledim o ağır gelmiş olabilir mi... bikaç gündür hem labneyi hem yoğurdu veriyorum ama labneyi sabah meyveyle veriyodum yoğurdu da ikindide.. şimdi ikisini birlikte vermem ağır gelmiş olabilir mi sizce... başka bi şikayeti yok kızımın neşesi falan yerinde.... bi de yanaktaki o kızarıklar biraz kabarık gibi...
Dun gece 150 yaptim 110 icti sabaha karsi 6.30 da kalkti 100 cc.icti...90 cc.mama yaptim sabah 10 da icmedi kasede mama yaptim yemedi yatti....benim kizim toparlayamadi hala minicik...6.250 kg.ve hala daha yemicem diye inat ediyor...
çok büyük ihtimalle alerji canım. muhtemelen ilk yediği şeylerden biri yapmıştır. pırasa ve brokoliyi birlikte değil tek tek ver hangisine olduğunu anlarsın alerjinin.
Maşallah canım kızın iyi dert etme.bide benimkine bak.3650 doğdu.şimdi 6.500.3 gün sonra 6 aylığız.kilolu doğdu ama zarzor kilo alıyor.daha iki katı bile olamadı.canları sağ olsun.ablası 7600 dü 6 aylıkken.Dun gece 150 yaptim 110 icti sabaha karsi 6.30 da kalkti 100 cc.icti...90 cc.mama yaptim sabah 10 da icmedi kasede mama yaptim yemedi yatti....benim kizim toparlayamadi hala minicik...6.250 kg.ve hala daha yemicem diye inat ediyor...
Kızıma yarım muz yedirdtim.sevdi muzu.bide ispanaksız çorba içmiyor kızım.mutlaka olması lazım.pırasa, brokoli ispanak olmassa olmazı kuzumun.
Canım bide ben balkbağıda veriyorum.ama o zamanda havuç az katıyorum.çok tatlı oluyor.benim kızım da muzu çok seviyo, o yüzden hergün muz verip içine diğer meyveleri karıştırıyorum ki muzun hatırına onlar da gidiyo, muz daha baskın lezzet çünkü... öğle yemeğinde bizim olmazsa olmazımız da havuç ve kabak özellikle de havuç, her yemekte havuç var bizde de, tatlandırıyo her yemeği geçen gün tarhanaya bile koyduk... dün yaptığım çorbayı da çok sevdi, tavuk suyu alıp o suda tavuk parçaları-pırasa-brokoli-kabak-havuç-pirinç kaynatıp blenderdan geçirerek yapmıştım...
Arkadaşlar merhaba;
Gayet güzel uyuyan oğlum dün gece mahvetti beni.4-5 kere uyandı.Bu gece de 11 de zor uyuttuk ki 11:30 da yine uyandı.Şimdi uyuyor..Ne oldu anlamadım.Diş falan da yok.Ateşi de yok.Umarım geçici bişeydir.Yoksa halim fena
Bu arada mama sandalyemizi bugün aldık.Sağolsun bir kaç arkadaş ikea'yı tavsiye edince aslında önce pek beğenmedim.Bugün gidip baktık,bizimkini de içine oturttuk.Çok hoşumuza gitti.Fiyatı da acayip uygun.En kötü atarız dedik yani :)) 60 tl mi öyle bişey.İçine minderi ayrı o da 12 tl'di sanırım.2 tane de ondan aldık.Bi de beğendiğim mama önlükleri vardı,koldan giyilen onlar da ikisi 10 tl :))
Ay çok hoş bi alış verişti..
Linkini koyacaktım ama ikeanın sitesi açılmadı.
maşallah size çooook güzelsinizzzzbu da 15 gün önceki hallerimiz
VİRAL ENFEKSİYON olmasın ! ateşten sonra vücudunda döküntü oldu mu?dun aksam 39.4 atesle acile gittik. ondan onceki gunde vardi ama cok degildi. kuzumu oyle gorunce kotu oldumgece uyuyamadi hastanede simdi uyuyo artik. atesi de dustu sukur
Yalniz degilsin papatyacim benim minnos pamugumda 2 gundur biberon mamasini icmiyor...uyurken veriyorum tum gece toplamda 200 bile olmuyor gunduz de 150 civari iciyor....sabah iyice cileden ciktim bagrindim oylece bakakaldi sonra ciktim balkona agladim geri geldim hala oyle bakiyor optum kokladim tum gun icim acidi..su dunyada hersey oldum herseyin ustesinden elimden geldigince basedebildim ama anladim ki anne olmak cok zormus....heleki 2.290 kg.dogan bir bebegin 7 aydir yemek sorunu uyku sorunu olunca daha da zormus....7 aydir 10 bebege bakiyor gibiyim....yesin diye neler yapmadim...bugun 3 mama kasigi elma puresi yedi diye dunyalar benim oldu....cok uzuluyorum cok
Arkadaşlar merhaba;
Gayet güzel uyuyan oğlum dün gece mahvetti beni.4-5 kere uyandı.Bu gece de 11 de zor uyuttuk ki 11:30 da yine uyandı.Şimdi uyuyor..Ne oldu anlamadım.Diş falan da yok.Ateşi de yok.Umarım geçici bişeydir.Yoksa halim fena
Bu arada mama sandalyemizi bugün aldık.Sağolsun bir kaç arkadaş ikea'yı tavsiye edince aslında önce pek beğenmedim.Bugün gidip baktık,bizimkini de içine oturttuk.Çok hoşumuza gitti.Fiyatı da acayip uygun.En kötü atarız dedik yani :)) 60 tl mi öyle bişey.İçine minderi ayrı o da 12 tl'di sanırım.2 tane de ondan aldık.Bi de beğendiğim mama önlükleri vardı,koldan giyilen onlar da ikisi 10 tl :))
Ay çok hoş bi alış verişti..
Linkini koyacaktım ama ikeanın sitesi açılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?