merhaba kızlar bebeklernizi nasıl oyalıyorsunuz hep kucak istiyo
Geçmiş olsun sweetim.geçen benim kızım D a ateşlenndi.bebeklerde oluyor arada.dun aksam 39.4 atesle acile gittik. ondan onceki gunde vardi ama cok degildi. kuzumu oyle gorunce kotu oldumgece uyuyamadi hastanede simdi uyuyo artik. atesi de dustu sukur
Kızıma yarım muz yedirdtim.sevdi muzu.bide ispanaksız çorba içmiyor kızım.mutlaka olması lazım.pırasa, brokoli ispanak olmassa olmazı kuzumun.
ne guzel cocuklar pek sevmez onlari bastan alismasi ii olmus. ins hep sever oyle saglikli seyleriGeçmiş olsun sweetim.geçen benim kızım D a ateşlenndi.bebeklerde oluyor arada.
burnu falan akiyodu zaten ama cok hafifi kulak enfeksiyonu var dedi dr ondan olabirmis. bi de dun farkettim sanirim ust disler gelicek kabarmislar.VİRAL ENFEKSİYON olmasın ! ateşten sonra vücudunda döküntü oldu mu?
oglum 8 mart dogumlu bizde hala emeklemiyoruz. kollari uzerinde ileri geri sallaniyor ama atmayi bilmiyor daha kollarini. kollarindan tutuncada adim atmiyor bzmkide temmel sankibizimkide hep kucakta.25 mart doğumluyuz ve sürekli dönüyor oğlum dirsekleri üzerinde 2 dakika duruyor sonra kendini bırakıp ağlıyor.benim kuzum biraz tembel galiba geç emekleyecek sanırım sizlerde durum ne kızlar?
bugn akşama doğru kızımın burmunun ucu ve iki yanağının orta yerleri al al oldu sevimli geldi bize baştan, sıcaktan olmuştur ev sıcak falan dedik, gitgide arttı baya koyu pembe ama dağılmıyo çizgi filmlerde olur ya yanaklarda top top allık gibi öylei bi de burum ucu... alerji falan olabilir mi böyle bişey.... bugün sebze çorbasına ilk kez pırasa ve brokoli koymuştum onlar yapar mı acaba alerji... iki ğünlük yapmıştım yarın vermesem mi acaba... bi de minik paketteki labne peynirlerden yarım kutu labneyi bugünkü yoğurduna ekledim o ağır gelmiş olabilir mi... bikaç gündür hem labneyi hem yoğurdu veriyorum ama labneyi sabah meyveyle veriyodum yoğurdu da ikindide.. şimdi ikisini birlikte vermem ağır gelmiş olabilir mi sizce... başka bi şikayeti yok kızımın neşesi falan yerinde.... bi de yanaktaki o kızarıklar biraz kabarık gibi...
dun aksam 39.4 atesle acile gittik. ondan onceki gunde vardi ama cok degildi. kuzumu oyle gorunce kotu oldumgece uyuyamadi hastanede simdi uyuyo artik. atesi de dustu sukur
bu da 15 gün önceki hallerimiz
Canım bide ben balkbağıda veriyorum.ama o zamanda havuç az katıyorum.çok tatlı oluyor.
Geçmiş olsun. İnşallah uyur bebeğin.benim kızım yanımda yatıyor.kötü yaptım alıştırmadım beşiğe.onsuzda yatamıyorum gerçi.
Mama sandalyeniz hayirli olsun.iştahla yesin yemeklerini kuzucuk
merhaba kızlar bebeklernizi nasıl oyalıyorsunuz hep kucak istiyo
Bebeklerinize ek gıda olarak ne veriyorsunuz. Oğlumda inek sütü alerjisî çıktı yoğurt peynir gibi süt içeren şeyler veremiyorum. Meyve püresi veriyorum. Muz kabız yaptığı için o hariç.bir de sebze çorbası veriyorum. Tavuk suyuna patates havuç ıspanak şehriye pirinç falan katıyorum. Sebzeleri daha çeşitlendiremedim. Bağırsakları bu alerjiden dolayı çok hassas. Gazımız hala devam ediyor. Başka hangi sebzeleri veriyorsunuz?Bir de kahvaltıda gün aşırı yarımdan biraz fazla yumurta yiyoruz. Oğlum ayın üçünde 7.ayı bitirdi. Çok az ek gıda veriyormuşum gibi geliyor. Bir de sütüm okula başladıktan sonra çok azaldı. Yine aynı şeyleri yiyip içiyorum oğlum da aynı derecede emiyor. Niye böyle oldu anlayamadım. Yardımınıza ihtiyacım var kızlar ..
cnm bizimkide kreste oyle uyuyo.en fazla 45 dk uyuyor bir seferde ama evde olurda ben sallarsam tam uyaninca yine devam ediyor 2 saati buluyor o zmn uyumasiKucakta durma konuşulmuş, kızlar ben de size uyuma mevzusunu sorayım.Bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyo.Benim kızım 3 , kez falan yerım saat en fazla 45 dk uyuyo. Uzun uyumadığı için hem hemen uykusu geliyo hem de mız mız. Uykusunu uzatmak için napabilirim önerisi olan varsa sevinirim böyle hiç bişey yapamıyoz , yanından da ayrılmamı istemiyor. Yardım lütfen
Selam kızlar, bebeğimi bakıcıya veriyorum mecburiyetten.kasım gibi işe başlıyorum.bebeğime bakıcım,tanıdık sayılır.kendi evinde bakacak. bebeğine bakıcıya baktıranlar(bakıcının kendi evinde), ne kadar maaş veriyor.bebeğin yiyeceklerini yemek-çorba tarzı şeyleri siz mi yapıyorsunuz,bakıcıyla çalışma şartlarınız nasıl, aciiil bilgi verir misiniz ??????
Kucakta durma konuşulmuş, kızlar ben de size uyuma mevzusunu sorayım.Bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyo.Benim kızım 3 , kez falan yerım saat en fazla 45 dk uyuyo. Uzun uyumadığı için hem hemen uykusu geliyo hem de mız mız. Uykusunu uzatmak için napabilirim önerisi olan varsa sevinirim böyle hiç bişey yapamıyoz , yanından da ayrılmamı istemiyor. Yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?