evet çatlatma iğnesinden canımm ama bende daha çok gaz gibi ağruı vardı hala var bir de otururken falan yne ağrılarım oluyor aşılamadan önce. Bende o kadar olmadı ama inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm
Valla bende okudum canım yemeklerimi yaptım dün sabahtan ev işlerini hallettim yarım saat kala evden çıkmaya okudum yolda okudum işlem sırasında, işlemden sonra 1 saat yatırdılar yine okudum içimden geldi okudukça okudum çok çeşitli okudum aklıma ne gelirse ne içimden geliyorsa. İnşallah bizimde tutar.
canım aynı gün olduk desene bende 2 de oldum. Çok ağrım yoktu benimde nasıl desem aşılamadan birkaç gün öncesinde başladı aşılama gününe yakın daha da fazlalaşan bir gaz şişkinlik gibi birşey otururken kasıklarım acıyordu baskı vardı geçen sefer hiç öylr olmaıştı şimdi kabızlık var kuru kayıdsı yiyorum. Bana jel vermedi. Gçen sefer 10. günü gel demiştigittim negatif çıktı 2 gün sonrada regl oldum bu sfer gtmicem beklicem.
Ya sana birşey dicem bugün yataktan kalktım birşey aktı benden dedim eyvah kanama oldu galiba. Gittim nasıl yoğun aynı ymurta akkı kıvamaında yapışkan akıntı hani yumurta çatlerken gelir ya aynen öyle akıntı ama aktığını daha kalkarken hissettim çok yoğundu fındıktan büyük böyle içinde kırmızımsı birşey vardı ama iplik gibi böyle içinde daha olmadı. Neden oldu ki geçen sefer hiç böyle birşey olmamıştı başka kanama vs yok çok şükür acaba çatlatma iğnesi vuruldum ama geç mi çatladı ki ya da başka bir yumurta mı çatladı neye dalalet anlamadım dr arayayım dedim ama bnun içinde aramıyım deidm bilemedim ya tutmayacak gibi geliyor bana geç çatladıya gerçi sperm 48 saat dayanıyor ama :26: