2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayırlısı ne ıse o olsun hepimiz için allah hepimizin sağlık ile kucagımıza almayı nasip etsin :) iyi düşün iyi olsun :)

Tesekkur ederiz senin bebisede masallah az kaldi ama sabirda kalmadi saglikla gelsinler insallah

Slm kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir dün sancım olduğu için hastaneye yattım açılma yok rahim ağzı kapalıymış serum yedim sabaha kadar Allah hastanede yatanlara yardımcı olsun zor valla 1 saat bile uyumadım çok şükür iyiyiz şimdi ama artık sabah akşam kayınvaldemdeyim 2-3 hafta idare edicez kayınvaldem 1. katımda oturuyor yatmadan yatmaya eve gelirim çok sıkı takip edemiycem sizi galiba ama Allah herkese vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin öpüyorum

tesekkur ederiz senin bebisede masallah az kaldi ama sabirda kalmadi saglikla gelsinler insallah

sabırda kalmadı doğru :) inan ben artık ne yata biliyorum ne de yatınca kalkabiliyorum :) gece uyku yok 1 st uyusam 2 st ayaktayım :) allah sağlık versin hepimize az kaldı çok şükür heyecan da doruk da dolabımız eşyalarımız her şey hazır bir tek beklenen gelecek inş sağlık ile :)

Benim aslinda uykum superdi dun geceye kadar surekli terliyorum bunaliyorum surekli wc neyse az kaldi doktorda unut artik eski gunlerini dedi sukur bizimde herseyimiz hazir birtek sahibi gelecek gelsinde sevelim gozumuzun onunde olsunlar allahin izniyle saglikla

tesekkur ederiz senin bebisede masallah az kaldi ama sabirda kalmadi saglikla gelsinler insallah

benim sadece kafama takılan suyun geldiğini nasıl anlayacagız onu bilmiyorum gerçi beni,m sezeryan mecburen rahim de donukluk var benim hamile kaldıgım an dan itibaren kaç dr gitti isem kesin sezeeryan normal doğumda kanam çok olur risk olur dediler bende normal ı hic dusunmedim ama olur da erken bir durum olursa ki inş olmaz suyum gelirse nasıl anlarım onu bilmiyorum
sanırım ciddi boyut da ıslaklıla belli eder kendini diye dusunuyorum..

Gecmis olsun canim sukur birsey yok yaninda olacak kisilerde var allah saglikla vaktinde gelmesini nasip etsin

bende oyle soylenen kadar ateş basmaları falan olmadı :) fakat wc olayında kendimi ilk sanıyordum :) baktım ki her kez aynı wc den çıkıyorum yarım saat geçmeden sanki uzun zamandır gitmemişim gibi tekrar :) inan dun akşam eşime dedim ki gerçek den son aylar daha zormuş artık gelsin de zaten kendini baktırır cimcime hiç olmaz ise alışana kadar duzen oturtana kadar alışırız bizde böyle kapalı kutu :) doğumu dusun emzirme zman yaklaştıkça olmadık dusunceler oluyor geçiyor ınsanın aklından ıstesekde ıstemesek de
gecn aksam durduk yere agladım ya bana bir şey olsa kim bakar kim benim gibi sever diye dr a dedim ki boyle dusunceler var bende bana bunlar normal annellık iç güdüsü ile dogmadan seviyor ve kabul ediyorsun ki daha şimdiden o senin ve en iyi ona sen bakarsın bunun bilincinde olmaya başladıgınız için her hamile bu durumu yaşar ded..

Bence cok takma kafana az miktar gelirse anlamak zor tabi ama etrafimdaki herkes dogumu baslatan bol miktarda oluyor anlamamak imkansiz diyor onun disinda cok takiyorsan eczznede bunun icin ped ve kagitlar var onlardan alabilirsin , saglikla gelsin insallah sezeryan yada normal onemli degil doktora guvenmek lazim

kizlar sut geldi gogsumden ilk defa hayret,son ayimdayim diye mi acaba ?

benimde bir haftadır geliyo canım ben çok mutlu oldum genelde sezeryanla doğum yapanların sütü hemen gelmiyo benimde gelmezse mamaya alışıp emmezse diye üzülüyodum

bakalım kızımın gelmesine kaç gün kalmıııııışşş=)))

gerçi bakalım kızım bu günleri içerde geçirmeyi tercih etcek mi :):):):)

rahimde yumuşama varmı canım ?
bende 1 gun yattım hıc uyumadan kaçarak çıktım hastaneden cok gecmıs olsun
kendıne dıkkat et sana bakıcak bırı olması ıyı inşallah vaktı saatınde gelsın bu yumurcaklar bızı korkutmasınlar

selammmmm

bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn

ayy çok heyecanlandımm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

koç bebeği olacak desene benimde 13 nisan doğum günüm bu ayda doğduğum için mi bahar gelip her yer yeşerdiği için mi bilmem nisan ayını çok seviyorum hayırlısı ile gelsin miniğin

RABBİM hepimizede hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin benm ilk çocuğum normaldi bu gebeliğim sıkıntılı olduğu için sezeryan olacak doktorlar doğumda bebeğimi kaybedebileceğimi söylediler inş. böyle bişi olmaz dualarınızı bekliyorum arkadaşlar RABBİM kimseye evlat acısı yasatmasın hastaneden kucağımızda yavrularımızla çıkmayı nasip etsin inş.

Selam kızlar Geçmişi okudum az biraz smone geçmiş olsun canım sancın nasıl oluyordu ne tarz yani?Yatınca sancıların azalıyor mu durumun nasıl?

nurray Rbbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına...

snowflakeN ne güzel darısı bizlerin de başına inşallah Duyması bile insanı heyecanlandırıyor.

ashanur sütünüzü sıkmayın ilk gelen süt çok değerli

Bizim de yarın randevumuz var bakalım doktor ne diyecek.Sanki kızım yan döndü gibi sağdan ve soldan ama en çok sağ taraftan gerdiriyor,ama bazen de bakıyorum hıçkırıklar üst taraftan geliyor gibi,bazen de göbek deliğimin aşağısından,karar veremedim bi türlü anlayamıyorum Onun haricinde dün akşam hemen hemen 10 dkda bir karnım gerildi 3-4 kere oldu böyle kasılmam vardı Allah'ım dedim yoksa miniğim geliyor mu Tuvalete gittim geldim mekik dokudum yanlış alarmmış Ama kasılmalarım son günlerde daha da arttı ve dha da ağırlaştım yatamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum çok sık acıkıyorum sabah karnımın kıyılmasına uyanıyorum ne diyim

Son düzenleme:

çok sagol canm RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Tiramisu bu kasılmalar bende de oluyor bu aralar hele ayakta kalınca karnım taş gibi oluyo

bir de arada regl ağrısı gibi ağrılar hissediyorum uzanınca geçiyo yalancı sancılar bunlar olsa gerek yarın sorucam doktoruma

çantaları hazırladık bile tabi daha çok erken ama nolur nolmaz pimpiriklik var kanımda

Son düzenleme:
selammmmm

bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn

Canımmmm yolun sonuna geldin sağlıkla sıhhatle inşallah böyle güzelce tamamlarsın bu süreci. nasıl güzel bir heyecandır tahmin edemiyorum inan. dualarım seninle. Allah beraberinde olsun.

canım ben doktora sorduğumda doktorum anlamaman imkansız dedi, annem de kova ile dökülmüş gibi geliyor dedi. böyle sızıntı şeklinde de oluyormuş gerçi ama sanırım çoğunlukla fazla geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…