- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.761
kızlar 36. Haftama girdim bugün çok şükür, işyerimde de son haftam:) sabah kilosuna bakıldı oğluşumun, 2900 çıktı, haftaya da doğum muayenesi yapılacak normal mi sezeryan mı karar verilecek, çok heyecanlıyım çok..
benim yaslanma biraz da yas dan benim yaş 37 ve ilk doğum sanırım ondan dr da sordum yaşın çok etkisi var dedi ama sorun yok dediyse de bir kaç gün araştrıdım inan kafama çok takmıştım da şimdi daha rahatım bu konuda senin de bebeiş iyi maşallah :)allah sağlık versin hepimize.
tesekkur ederiz senin bebisede masallah az kaldi ama sabirda kalmadi saglikla gelsinler insallah
Günaydın anneler..
Bugün saat 14:00 da 6 ay dogum izni konuşulacak bakanlar kurulunda inş. bu sefer çıkar da kanun rahat bir nefes alırız...
sabırda kalmadı doğru :) inan ben artık ne yata biliyorum ne de yatınca kalkabiliyorum :) gece uyku yok 1 st uyusam 2 st ayaktayım :) allah sağlık versin hepimize az kaldı çok şükür heyecan da doruk da dolabımız eşyalarımız her şey hazır bir tek beklenen gelecek inş sağlık ile :)
tesekkur ederiz senin bebisede masallah az kaldi ama sabirda kalmadi saglikla gelsinler insallah
Slm kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir dün sancım olduğu için hastaneye yattım açılma yok rahim ağzı kapalıymış serum yedim sabaha kadar Allah hastanede yatanlara yardımcı olsun zor valla 1 saat bile uyumadım çok şükür iyiyiz şimdi ama artık sabah akşam kayınvaldemdeyim 2-3 hafta idare edicez kayınvaldem 1. katımda oturuyor yatmadan yatmaya eve gelirim çok sıkı takip edemiycem sizi galiba ama Allah herkese vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin öpüyorum
benim aslinda uykum superdi dun geceye kadar surekli terliyorum bunaliyorum surekli wcneyse az kaldi doktorda unut artik eski gunlerini dedi sukur bizimde herseyimiz hazir birtek sahibi gelecek gelsinde sevelim gozumuzun onunde olsunlar allahin izniyle saglikla
benim sadece kafama takılan suyun geldiğini nasıl anlayacagız onu bilmiyorum gerçi beni,m sezeryan mecburen rahim de donukluk var benim hamile kaldıgım an dan itibaren kaç dr gitti isem kesin sezeeryan normal doğumda kanam çok olur risk olur dediler bende normal ı hic dusunmedim ama olur da erken bir durum olursa ki inş olmaz suyum gelirse nasıl anlarım onu bilmiyorum
sanırım ciddi boyut da ıslaklıla belli eder kendini diye dusunuyorum..
kizlar sut geldi gogsumden ilk defa hayret,son ayimdayim diye mi acaba ?
Slm kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir dün sancım olduğu için hastaneye yattım açılma yok rahim ağzı kapalıymış serum yedim sabaha kadar Allah hastanede yatanlara yardımcı olsun zor valla 1 saat bile uyumadım çok şükür iyiyiz şimdi ama artık sabah akşam kayınvaldemdeyim 2-3 hafta idare edicez kayınvaldem 1. katımda oturuyor yatmadan yatmaya eve gelirim çok sıkı takip edemiycem sizi galiba ama Allah herkese vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin öpüyorum
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
Selam kızlarGeçmişi okudum az biraz smone geçmiş olsun canım sancın nasıl oluyordu ne tarz yani?Yatınca sancıların azalıyor mu durumun nasıl?
nurray Rbbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına...
snowflakeN ne güzel darısı bizlerin de başına inşallahDuyması bile insanı heyecanlandırıyor.
ashanur sütünüzü sıkmayın ilk gelen süt çok değerli
Bizim de yarın randevumuz var bakalım doktor ne diyecek.Sanki kızım yan döndü gibi sağdan ve soldan ama en çok sağ taraftan gerdiriyor,ama bazen de bakıyorum hıçkırıklar üst taraftan geliyor gibi,bazen de göbek deliğimin aşağısından,karar veremedim bi türlü anlayamıyorumOnun haricinde dün akşam hemen hemen 10 dkda bir karnım gerildi 3-4 kere oldu böyle kasılmam vardı Allah'ım dedim yoksa miniğim geliyor mu Tuvalete gittim geldim mekik dokudum yanlış alarmmış Ama kasılmalarım son günlerde daha da arttı ve dha da ağırlaştım yatamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum çok sık acıkıyorum sabah karnımın kıyılmasına uyanıyorum ne diyim
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
benim sadece kafama takılan suyun geldiğini nasıl anlayacagız onu bilmiyorum gerçi beni,m sezeryan mecburen rahim de donukluk var benim hamile kaldıgım an dan itibaren kaç dr gitti isem kesin sezeeryan normal doğumda kanam çok olur risk olur dediler bende normal ı hic dusunmedim ama olur da erken bir durum olursa ki inş olmaz suyum gelirse nasıl anlarım onu bilmiyorum
sanırım ciddi boyut da ıslaklıla belli eder kendini diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?