2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ay ay ay çantalara bak maaşallah 3 tane çanta eşin bişey demez mi benimki olsa hemen ne bu kadar çanta diye laf atar bana Ama bir yere gittiğimizde de tam tekmil gidince ben,hoşuna gider orası ayrı,ama yine de söylenir Ayakta kalınca yada iş yapınca filan benim de çok oluyor ama iş yapmadan da olmuyor ki bugün mesela köşe bucak kloraklı vsli silme günümdü önce kloraklı,sonra kokulu duru sulu silme,en son da kurulama Demek senin de yarın kontrolün var bakalım ne diyecek dr.Bugün ben de çantamı elden geçirecektim ama işler yoğunmuş işe gelmek zorunda kaldım çantalar da kaldı yatağın üstünde Akşam bir daha elden geçiricem eksiğim vardı bayağı aslında pijamaları filan da alırken biraz acele ettim aslında bu havalar (bu son 2 gün hariç) çok güzel günlük güneşlik ince pijama da alabilridim gerçi aldığım da kalın değil o kadar ama çok ince de değil acayip sıcak basıyor evde çorapsız geziyorum bilerek yerlere basıyorum böyle ohhh buz gibi

çok sagol canm RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin canım hep olumlu düşün inşallah herşey çok güzel olacak

Merhaba arkadaşlar, bugun dr.a gittim oglus 2150 gr biraz minik ama olsun :) dr.a bebek karnimi cok itiyor rahatsizlik veriyor dedim, gunde 3den fazla olursa gel onlar dogum kasılması dedi..ama benim gunde 4-5 kez kesin oluyor.icerde bebek sanki sertlesip karnimi itiyor gibi oluyor..bugunde yorulup ayakta kaldim bu saate kadar 3 kez oldu bile:) bende saatlerce gecmeyen düzenli bir kasilma olmadikca gitmeyim diyorum bir sakincasi olur mu acaba. .

selammmmm

bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
Allah hayırlı doğum nasip etsin canım:)
kızlar suann 33+4 günlük hamışım dr 15 gunde bır cagırdı sızce erken degılmı bu önce 3 hafta sonra dedı sonra degıstırdı sızce napmalıyımm
Normal cnm bende öyle gidiyordum bugün kntrol vardı haftada bire düştük haftaya ilk defa nstye girice
. Bendede oluyor sertleşmler canım şu an için pek önemli değilmiş gibi geliyor bugün doktora sormadım bile iki hafta önce sormuştum saatte 3 4 ü geçerse ve dinlenmeyle geçmezse gel dedi haftaya ntsye gircem zaten belli olur:)

bugün bizimde kontrol günümüzdü bebeğimiz 2440 gr olmuş biraz zayıf tabi. doktor beli ince olucak yanakları tombiş ama ben ve eşim zayıf genetik :) haftaya ilk defa ntsye gircez ama bebeğimiz hala ters doktor 38. haftaya dönebili dedi inşşşş...

geçmiş olsun cnm kendine dikkat et :)

Kayinvalidemle konustuk bebek 2200 gr olmus dedim biraz abur cubur yede kilo alsin dedi..bi de her gorustugumuzde cocugu ac birakiyosun diyo..kaynimda gecen bize g e ldiginde sakın kilo almamak için az yiyor olmayasin dedi..artik iyice kizmaya alinmaya basladim kilo almak istemesem surekli tatli cikolata dondurma niye yeyim..canim ne cekerse onu yiyorum..yedigim yemek bogazima geliyor siskinlikten nefes alamiyorum..her boyle oldugumda kendi annem kizim niye böyle yapiyosun az ve sık ye sonra kötü oluyosun derken , kayinvalidem cok sistim nefesim daraliyo desemde hadi şunu ye bunu ye bişey olmaz alisirsin deyip duruyor..normalde boyle olsaydi kizmazdim ama o hamileligimde yapti bunu..yani beni degil sadece bebegi düşünüyor benim cekecegim eziyet umurunda degil gorumcemin kizinada cok uzun sure o bakti, her hafta cocugu zayiflattiniz, hasta ettiniz deyip duruyor..cocugun iyi seylerine ananrsine cekti deyip kotu huylara kime cektiyse bu cocuk bizde boyle yoktur diyor..acikcasi dogum sonrasindan cok korkuyorum gerekirsr mesafeli davranip uzak kalmak istiyorum..normalde evime yilda 3-4 kez gelen esimin ailesi hamileligimde ayda 1-2 kez geldiler..demekki bebek olunca hic burdan cikmicaklar icim sıkıldı valla

hamileyken üstüne gelinmesi gibi bir şey yok gerçekten bende kyınvlidemle çok görüşmüyorum ipleri eline versem bnmkide çok krışır biliyorum karnım küçük diye bnada o gzle bakyor bazı cahil insanlar oysaki ben çok sağlıklı besleniyorum çok iştahım yok besin değeri yüksek gıdaları yemeye çalışıyorum o yüzden hiç takma cnm sen onları önemli olan senin bebeğinin sağlıklı olması ultrasonda %15 ynılma payı varmış doktorum dedi benimkide çok geriden geliyordu bende et yemeyi çoğalttım hala gününden geride ama çok farketti her gün yemeye çalış mümkünse

merhaba kızlar 35+6 günlük hamileyim ve dogum yaklastıkca korku sardı sezeryanı daha mantıklı ve rahat buluyorum ama korkuyorum normal dogumdanda aynı sekılde siz dogumunuzu nasıl dusunuyosunuz ve bebegım cok zayıf 2 hafta once 2 kg dı yarın kontolum var bakalım ne kadar olmus sizin bebekleriniz kaç kilo ve karın şişkinliğiniz çok oluomu nefes alamıcak gıbı hıssedıyorum kendımı

benimde usgde 1 hafta gerıden gelio acaba bu dogum tarıhımızı degıstırırmı ??

tabı kızım torun degerlıdır bıde kılonun cok yemetle ılgısı yokkı bazıları kıloyu sadece kendıne alır dıkkatlı beslen yeter bosver soylenenlerı...

benimde usgde 1 hafta gerıden gelio acaba bu dogum tarıhımızı degıstırırmı ??

degıstırmez canım ....

Benim 33 + 3de1998 gramdı bugün 35+3 de 2440 grm olmuş 5 gün geriden geliyor çok br fark yok çok takmıyorum o yüzden . Ben normal doğumu çok istiyorum inş nasip olur bebeğim dönerse. Sezaryan bir ameliyat sonuçta normal şansın varsa ben normali tavsiye ederim kişiye göre doğum yönteminin uygunluğu değişir tabi hayırlısı artık

Son düzenleme:
Herkese merhaba, benim is yerinde son haftam artik cok yoruluyorum devamli yatasim uyuyasim var. Bir de cok sık sanci giriyor kasiklarima normal mi sizce bu haftalrda. Ayrica en kötüsü de istahim hic olmadığı kadar acik napicamm bennn?

yok canım benim eşim nerdeyse hiçbişeyime karışmaz bana bırakır 3 tane olmasının sebebi düzeni seviyorum biraz titizim
aradığımı hemen bulmam lazım birine bebişin kıyafetlerini birine kendi kıyafetlerimi birine de bakım ürünlerini (prima,göğüs pedi,ıslak mendiller,havlu mendiller kendi kişisel bakım ürünlerim) doldurdum. Bende pijama alırken 4 mevsim olanlardan aldım ikitane, iki tane de kısa kollu aldım sonuçta emzirirken de lazım olcak bikaç ay sonra sonbaharda kışa da giyeriz.Birde doğumdan sonra kan kaybından dolayı çok üşüme de oluyormuş mutlaka uzun kollu bir sabahlık ya da pijamaların birirnin uzun kollu olması gerek diye düşünüyorum.

umarım yarın güzel haberlerle geliriz bebişler büyümüştür çok özledim ben oğlumu

selammmmm

bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn

hayırlısıyla işalllah.allah yardımcın olsun.bebişine kavuşacan sonunda..iyi haberlerini...doğumun nasıl olduğunu en kısa zamanda yazarsın işallah...

Allah yardımcın olsun ne diyim taşınmak son ayda cok zor ama sakın stres yapma disarda kalcak degilsin sonuçta stresten sancı başlıyor bende taşınma sırasında bişey yapmadım cok sancım cikiyodu simdi daha hareketliyim simdi sancım baya azaldı her şey yoluna girer vicdandizlar bu ev sahibi insan anlayisli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…