- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #33.821
kızlar geceleri çok terliyor musunuz ateş basıyor beni su içinde kalıyorum ya
Merhaba arkadaşlar, bugun dr.a gittim oglus 2150 gr biraz minik ama olsun :) dr.a bebek karnimi cok itiyor rahatsizlik veriyor dedim, gunde 3den fazla olursa gel onlar dogum kasılması dedi..ama benim gunde 4-5 kez kesin oluyor.icerde bebek sanki sertlesip karnimi itiyor gibi oluyor..bugunde yorulup ayakta kaldim bu saate kadar 3 kez oldu bile:) bende saatlerce gecmeyen düzenli bir kasilma olmadikca gitmeyim diyorum bir sakincasi olur mu acaba. .
Kayinvalidemle konustuk bebek 2200 gr olmus dedim biraz abur cubur yede kilo alsin dedi..bi de her gorustugumuzde cocugu ac birakiyosun diyo..kaynimda gecen bize g e ldiginde sakın kilo almamak için az yiyor olmayasin dedi..artik iyice kizmaya alinmaya basladimkilo almak istemesem surekli tatli cikolata dondurma niye yeyim..canim ne cekerse onu yiyorum..yedigim yemek bogazima geliyor siskinlikten nefes alamiyorum..her boyle oldugumda kendi annem kizim niye böyle yapiyosun az ve sık ye sonra kötü oluyosun derken , kayinvalidem cok sistim nefesim daraliyo desemde hadi şunu ye bunu ye bişey olmaz alisirsin deyip duruyor..normalde boyle olsaydi kizmazdim ama o hamileligimde yapti bunu..yani beni degil sadece bebegi düşünüyor benim cekecegim eziyet umurunda degil gorumcemin kizinada cok uzun sure o bakti, her hafta cocugu zayiflattiniz, hasta ettiniz deyip duruyor..cocugun iyi seylerine ananrsine cekti deyip kotu huylara kime cektiyse bu cocuk bizde boyle yoktur diyor..acikcasi dogum sonrasindan cok korkuyorum gerekirsr mesafeli davranip uzak kalmak istiyorum..normalde evime yilda 3-4 kez gelen esimin ailesi hamileligimde ayda 1-2 kez geldiler..demekki bebek olunca hic burdan cikmicaklar icim sıkıldı valla
Kizlar sanirim kasilma denn sey bndede var ama sik yada duzenli degil oyuzden omnsemiorum
Herkese günaydın ..... Ben bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sizlerdede böylemî
benim bebeğimde dönmedi henüz.yani bebeklerim %97 si normal pozisyonda doğup %3 ü ters geliyorsa..biz bu şanlı %3te miyiz yani..onu anlamadım.cunku baya dönmemiş arkadas var aramızda.yada son anda falan döncekler yaramazlar.
kızlar ben bide su geçirmez alez bakıyorum.gece yatarken suyum gelirse diye..siz aldınız mı???
Ben varım:)) Kızçem sol tarafımda ki pozisyonunu hiç bozmadı maşallah başından beri istikrarla kafa yukarda ayaklar aşağıda:) Burda bizim gibi bebeği henüz dönmeyen çok arkadaş var canım hayırlısı versin Allahım hepimize inşallah:)günaydın annecikler biz de bebeği ters duranlar kervanına katıldık 28.haftadan sonra suyumuz da az.ne olacak bakalım başka var mı bizimle aynı durumda olan?
Al benden de o kadar canım gündüz gece farketmiyor sürekli bir ateş basıyor beni.kızlar geceleri çok terliyor musunuz ateş basıyor beni su içinde kalıyorum ya
Evet canım ben aldım pazardan ama suyum gelırse dıye değıl ufaklık yanımıza geldıgınde kaçırmasın dıye hem korma su öle bırden gelmez herhalde yanı benım basıma hıc gelmedı öle olanıda hıc duymadım
aynen valla atletle yatıyorum ama nafilekızlar geceleri çok terliyor musunuz ateş basıyor beni su içinde kalıyorum ya
günaydın güzel anneler..bel ağrısından topallıyorum resmen.zar zor geldim işe.bu haftayı bitircem sanırım ama işkence oldu bana((
sizler iyisinizdir umarım.nasıl geçer ki bu bel ağrısı bilen var mı?yatış pozisyonumdan mı? yoksa bebek sağda ondan mı.daha dönmemişti çunku.off ne biliyim yaaa.ve sanırım bu saatten sonra doktorumu değiştircem.cunku bu doktorla doğum yaparsam cebimden ekstra 2bin tl.çıkıcak.başka hastanenin doktoruna gidersem para ödemicem banka karsılıyor.
benim dğum sezeryan olacak baştan bu yana öyle idi rahim çok dönük normal doğum da rsik olur dediler o yuz den ben hiç ormali düsünmedim fakat gunler geçtikçe hepimizi korku sarıyor sanırım bu da çok normal inş saglık ile kucagımıza aldıgımız da bunları unuturuz hepimiz :)
ben şu an 33+6 dayım 3 gun once kontrol egittiğimde dr bana 23oo gr dedi ve herşey yolunda dedı kilosu evet önemli, ebbeklerin ama
o kadar sıkıntı yapma kendine bazı çocuk zayıf doğar ama doğduk dan sonra kendini kilolu doğan dan daha çabuk toparlar merak etme senin ki zayfı da olsa kucagına alınca toparlar :) baktırı kendini hem bazı anne ne yse bebk kilo almaz ki mi de benim gibi 6 ay ne yesem çıkardım yarım st bile midem de kalmadı ama her kont de dr bana çok iyi bakmıssın dedi nasıl oldu inan bend e anlamadım :)
şişkinlik ellerim de var o da yeni yeni olmaya başladı sabahları bileklerim ve parmaklarım şişmiş hareket bile edemiyroum fakat onun dışında hiç bir yerimde şişlik yok aksıne karnımda sadce top var gibi ne kalça ne basen var arkadan gören hamile olduguma inanmıyor :) şişkinlik kişilerin bunyelerine bağlı biraz da sanırım..
Hayırlısı tabi canım. Zaten bebişler nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor doğum anında dönen de varmış hiç dönmeyende benim Doktorumun kızı da dönmemiş ilk hamileliğinde sezeryan olmuş ben çok memnunum demişti mesela:)
benim bebeğimde dönmedi henüz.yani bebeklerim %97 si normal pozisyonda doğup %3 ü ters geliyorsa..biz bu şanlı %3te miyiz yani..onu anlamadım.cunku baya dönmemiş arkadas var aramızda.yada son anda falan döncekler yaramazlar.
kızlar ben bide su geçirmez alez bakıyorum.gece yatarken suyum gelirse diye..siz aldınız mı???
gunaydin sevgili anneler ,ben de sabir kalmadi desem inanirmisiniz ?dr haftaya alicam dese sezeryan dese evet yapalim diyecek durumdayim suan birtanemi gormeyi kucagim almayi cok istiyorum
günaydın kızlar nasılsınız
benim sağ tarafımdaki kaburga kemiklerimin uç kısmında felaket bi acı oluyor. bu acı bazen uykudan uyandırıyor bazen uyanıkken aniden oluyor. 5 dakika önce tekrar oldu. bebeğim sağlıklı olsun da inş. dayanırım dayanılmayacak bişey değil ama acaba diyorum bebeğimin ayağı felan mı sıkıştı ya da bu kemik keseye rahime felan zarar mı veriyor. ya da sadece büyümeye devam ettiği için normal bir durum mu :26:
Herkese günaydın
aynen valla atletle yatıyorum ama nafileher sabah yatak su içinde 2-3 günde bir yatak değiştirmekten yamuldum... Yanıyorum ağzım kuruyor terliyorum hepiside var...
Benimde belim çok ağrıyor bebişin dönmesi ile alakası yok sanırım bu haftalarda bel ağrısı normal hiç bir şey yapmasakta sadece yürüyünce bile ağrıyor tabi birde işte oturma pozisyonu ile de alakalı olabilir ben Bilg. a çok eğiliyorum sanırım ondan ağrıyor gibi şu iş çilesi bir bitse artık. Senin bebiş de döner inşallah canım, doktor önemli tabi ama fiyat fark çok olunca insan düşünüyor mecburen..
Ben su geçirmez alez aldım gittig. dan geçende bim de gördüm. Hatta serdim bile
Kızlaaaar bizim odamız daha yeni geldiiiii bu kadar geç getirmenin dezavantajı da koca göbek yüzünden temizleyememek ;(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?