2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın, ha gayret annecikler az kaldı bunlar yavrularımızla aynı bedeni paylaştığımız son günler evet giderek daha çok zorlamaya başladı ama bu anların da tadını çıkarmak lazım, biraz daha sabır

kızlar geceleri çok terliyor musunuz ateş basıyor beni su içinde kalıyorum ya

al benden de o kadar. İnce pijama ile yatıyorum kalorifer kapalı ama ben yine de terliyorum. birde ağzım felaket kuruyor.

melicim o kasılmalar normal braxton hicks kasılmaları. doğuma hazırlıyorlar seni. güzel kasılmalar yani. doktorum bana günde 10 dan fazla olursa. dinlendiğinde geçmezse önemse yoksa normal bu kasılmalar dedi.

amaaan ne cahillik bu ya, sanki herkes kaymaklarla yağlarla beslenebiliyor. biz de biliyoruz herhalde beslenmeyi. sen niye kafana takıyorsun bunları? seni ve bebeğini senden fazla kimse düşünemez. bebişkon zayıf olsa ne olur. tombiş bebekler sağlıklı mı oluyor sanki. üzme kendini.

Kizlar sanirim kasilma denn sey bndede var ama sik yada duzenli degil oyuzden omnsemiorum

kasılmaların olmaması anormal zaten. iyi ki varlar. sadece aşırı olmayacak, dinlenince geçicek, düzensiz olacak ve karında olacak, bele çok vurmayacak. bunlara dikkat et, gerisini önemseme dediğin gibi.

Herkese günaydın ..... Ben bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sizlerdede böylemî

canım bebek büyüdükçe hareket alanı daraldığından daha az ama daha sert hissedilirmiş hareketler.

günaydın kızlar bizde dün kontrole gittik 35 haftalık olduk oğluşum 2700 gr 43 cm maşallah
ama işe gelmek işkence artık çok yoruluyorum ellerim ayaklarım davul gibi şişti ,doktor albüminden şüphelendi baktık çok şükür negatif çıktı ama doktorum bile şişlerime şaşırdı çok kilo almadın ama çok şiş ellerin ayakların dedi :26:
akşama kadar işte olmak çok yorucu 37.haftaya kadar dayanmak istiyorum Allah'ım o sabrı verir inşallah
hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım sürekli hayaller kuruyorum,yatakta eşimle ortamızda gülüşüyoruz cilveleşiyoruz oğlumla zaman yaklaştıkça özlemim artıyo sanki

benim bebeğimde dönmedi henüz.yani bebeklerim %97 si normal pozisyonda doğup %3 ü ters geliyorsa..biz bu şanlı %3te miyiz yani..onu anlamadım.cunku baya dönmemiş arkadas var aramızda.yada son anda falan döncekler yaramazlar.
kızlar ben bide su geçirmez alez bakıyorum.gece yatarken suyum gelirse diye..siz aldınız mı???

Evet canım ben aldım pazardan ama suyum gelırse dıye değıl ufaklık yanımıza geldıgınde kaçırmasın dıye hem korma su öle bırden gelmez herhalde yanı benım basıma hıc gelmedı öle olanıda hıc duymadım

günaydın annecikler biz de bebeği ters duranlar kervanına katıldık 28.haftadan sonra suyumuz da az.ne olacak bakalım başka var mı bizimle aynı durumda olan?

günaydın annecikler biz de bebeği ters duranlar kervanına katıldık 28.haftadan sonra suyumuz da az.ne olacak bakalım başka var mı bizimle aynı durumda olan?
Ben varım:)) Kızçem sol tarafımda ki pozisyonunu hiç bozmadı maşallah başından beri istikrarla kafa yukarda ayaklar aşağıda:) Burda bizim gibi bebeği henüz dönmeyen çok arkadaş var canım hayırlısı versin Allahım hepimize inşallah:)

Günaydın hanımlar ve mini mini yavruları :)
Gece ağrım yok sızım yok ama o kadar çok uyanıyorum ki
Eşim bile fark etti niye bu kadar çok kalkıyorsun sen geceleri diye adamı da uyutmaz oldum :) o da tetikte birşey mi oluyor diye :)
Dünden beri kasıklarımda tatlı tatlı bi ağrı var sanki adet olacakmışım gibi varmı aramızda böyle şeyler yaşayan ? Dr kafana ne takılırsa saat farketmez ara dedi ama gereksiz yere de aramak istemiyorum

walla benim ilk oldugu için biraz bilinçsizim. ne biliyim işte önlem olsun diye alıyım diyorum.hem sonrasında da lazım olur.kanama falan olursa.yada bebiş yaparsa yatak korunmuş olur.. :)))

Herkese günaydın

kızlar geceleri çok terliyor musunuz ateş basıyor beni su içinde kalıyorum ya
aynen valla atletle yatıyorum ama nafile her sabah yatak su içinde 2-3 günde bir yatak değiştirmekten yamuldum... Yanıyorum ağzım kuruyor terliyorum hepiside var...

Benimde belim çok ağrıyor bebişin dönmesi ile alakası yok sanırım bu haftalarda bel ağrısı normal hiç bir şey yapmasakta sadece yürüyünce bile ağrıyor tabi birde işte oturma pozisyonu ile de alakalı olabilir ben Bilg. a çok eğiliyorum sanırım ondan ağrıyor gibi şu iş çilesi bir bitse artık. Senin bebiş de döner inşallah canım, doktor önemli tabi ama fiyat fark çok olunca insan düşünüyor mecburen..

Ben su geçirmez alez aldım gittig. dan geçende bim de gördüm. Hatta serdim bile

Şişmeler daha cok 35 sonra oluyor galiba su iki haftadır daha cok şiştim inşallah sismessin sabahları cok zor oluyor yuruyemiyotum

Bebegi ters duran mayis anneleri topigi oldu burasi :)

Günaydın guzel anneler ve melekleri,
Herkes iyidir umarim..tabi bu haftalarda eller ayaklar sismis mide yanmalari kramplar uyku kacmalari (kaynanalar:)) hepimiz yaklasik ayni sıkıntılardayiz :)
Kizlar dun kuafore gittim agda icin.herzamanki kız yoktu suratsiz bi kadin vardi oyle canimi acittiki..sanki cansız birseye agda yapiyor gibiydi..aciyor falan desemde sallamadi pek..bende cikinca bi guzel dua ettim insallah o da benim gibi hamileyken kendi yapamaz ve biri ona ayni sekilde agda yapar diye :)
Dün aksam ve gece de cok fazla yalanci kasilma oldu uykudan uyandirdi beni..karnim surekli tas gibi sert oldu ama pozisyon degistirince bir sure sonra gecti..korktum bende agdanin agrisi dogumu falan mi tetikledi diye simdi bekliyorum iki kez falan yine aynisi olursa gidip nst ye gircem..bu arada alt katta siginakta sabahtan beri çalışma var inanilmaz yuksek sesler çıkıyor. .sicrayip duruyoruz cocukla

Ayni sey bana da oluyor canim cocuk ayağıyla kaburgami itiyor sanirim..gece tam anlattigin yere kramp girdi hatta, orda boslugumda siskinlikte var bebegin ayagi orda diye düşünüyorum

bende bütün gün pc başındayım o yuzden olabilir.
alez için de bim e bakıyım.omadı gittigidiyordan alırım bende...sagol canım.

Kızlaaaar bizim odamız daha yeni geldiiiii bu kadar geç getirmenin dezavantajı da koca göbek yüzünden temizleyememek ;(((((((

Kızlaaaar bizim odamız daha yeni geldiiiii bu kadar geç getirmenin dezavantajı da koca göbek yüzünden temizleyememek ;(((((((

walla canım benim daha ev temizlencek halılar perdeler yıkancak bebeğin yatagını ikeadan aldık onlar monte olcak.avizesi takılcak...ve daha bir sürü işim var ve ben hala çalışıyorum. bu hafta son neyse ki.
annemler de gelir yardıma hallederim inşallah doğumdan önce.bebek bi süpriz yapmazsa.gecen gun kuafore gittim orda hamile bi arkadas calısıyordu.doğuma 25 gün kala normal doğum yapmış.o yuzden beni de telaş sardı :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…