- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.281
merhabalar annişler ve minik bebişler bende en son geçen hafta bugün gittim doktora herşey yolundaydı nst yede bağlandım tedbir amaçlı sancım çıkmadı. Bu hafta bebişim resmen dans ediyo içerde dışardan farkedilen hareketler yapıyo inanamıyorum bende :) bu arada işyerinde son 2 haftam hayırlısıyla bi bitseydi. Sabah kalkmak çok zor geliyo işim ağır değilde. 10 kilo aldım şimdiye kadar arkadan görüntümde hiçbir değişiklik yok desem yeridir. Çalışmayıp evde oturanların çok kilo alması normal aslında bende evde otursam çok daha fazla kilo alırdım eminim:) Yeni doğan bebişlere rabbim anne babalarıyla sağlıklı ömürler versin inşallah. Benim hazırlıklar eh işte bitmeye yakın sayılır. bişey sorcam sizlere ben hasta bezi olarak depent in külot gibi olanını gördüm daha düzgün olur diye onu aldım ama sonra bilemedim yanlardan bantlı klasik hasta bezi dahamı iyi olurdu acaba?? siz hangisinden aldınız bana bi fikir verirmisiniz lütfen ????
webercim belli ki çok üzülmüşsün, içini dökmek istemişsin ama Baskent in de dediği gibi artık hepimiz öyle hassasız ki son zamanlarda, buradan duymaya ihtiyacımız olan güzel şeyleri paylaşalım. bu üzücü haberler inan hiç aklımdan çıkmıyor benim duyunca. keşke sana da söylemeselermiş. Allah'ımıza emanetiz. yapacak hiçbir şeyimiz yok. isteyen duasını eder, Allah'a sığınır, kimisi evrene güzel dilekler yollar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
lohusa 40 gün yalnız bırakılmaz derler ya inanıyor musunuz buna kızlar? ben 40 gün evde sürekli birisiyle yaşaymam sanırım 15 gün kadar annem kalıcak yanımda sonra işine dönücek hani gün içinde kayınvalidem eltim uğrayıp gider yemeğimi yapıp 24 saat benim yanımda durmak zorundalarmı siz bu konuda ne düşünüyosunuz??:44:
Canım benim kayınvaldeme sordum 1 hafta annem gelecek 1 haftada o kalır sonra kimseye gerek yok diye konuştuk ona yemeğe gidicez sadece kayınvaldem 40 gün yalnız uyunmazmış yani yanında kimse yoksa uyumıycakmışsın uyumak için akşam kocaları beklemek en iyisi yanlız kalmakta sıkıntı yokmuş yani
Snowcumm bu sabah gözümü açtığım gibi aklıma geldin, Allah'ım beraberinde olsun. sağlıkla kavuş yavruna inşallah. darısı da geride kalan bizlere olsun.
ildauni cim can sıkıcı bir durum yaşıyorsun cidden ama bırak herbişeyleri odasını da düzersiin en güzelinden evine de yerleşirsin. yeni hayatınla yeni bir evde güzel olur her şey inşallah. yorma kendini ve stres yapma. özel günler yaşadığımızdan her şey çok güzel olsun, düzenleyelim, organize edelim istiyoruz ama asıl yaşanacakları kaçırıyoruz. en kısa zamanda istediin gibi bir ev bulursunuz inşallah
[/SIZE]
valla gulsevdam inan ben de kendime şaşırıyorum hamilelik öncesi hiç durmazdım evde, işte. Allah sağlık verdikçe hep koşturur dururdum. yürüyüş, spor, yemek, gezmek, koşturmak ama şimdi tam bir şişko tembel teneke olduminşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşur ve eski sağlıklı günlerimize döneriz.onlarla koşturur, onlara uyanırız inşallah...
lohusa 40 gün yalnız bırakılmaz derler ya inanıyor musunuz buna kızlar? ben 40 gün evde sürekli birisiyle yaşaymam sanırım 15 gün kadar annem kalıcak yanımda sonra işine dönücek hani gün içinde kayınvalidem eltim uğrayıp gider yemeğimi yapıp 24 saat benim yanımda durmak zorundalarmı siz bu konuda ne düşünüyosunuz??:44:
benimde annem kalıcak 15 gün kadar o süre de bebeğe alışmak için yeter sanırım sonrasında da kayınvalidem gelirim yemeğini yaparım süpürgeni açarım dedi benim de işime geldi açıkçası yapamam 40 gün biriyle aynı evde alışık değilim hiç, bebeğimle kendim ilgilenmek istiyorum ama öyle çok saçma sapan lohusa hikayeleri anlatıyolarki bunaltı geldi artık ister istemez olumsuz etkileniyorum
ben gurbette olduğum için 10 gün annem 10 gün kayınvalidem kalıcaklar canım sonra iş başa düşecek 40 gün 24 saat yalnız kalmıcaksın diye bişey yok bence hurafe onlar yaaaa
cnm ev işlerını bırısı hallettıkten sonra sureklı kalmaalrı gerekmez..bızımkıerl uzakta mecbur gelınce kalıcaklar
ama bende senınkıler gıbı gunduz gelıp gıtmelrını tewrcıh ederdimm..
yenı doğum yapmıs bı arakadsım,kım varsa basına topla
değil yemek yapmak, yıyemısun bıle dedi
hatta kızı durmamıs klozete bebeği kucağında oturmus artık
kırkı yenı cıktı zıllosun ıste
güzel anne adayları; anneleriniz yanınızda mı yoksa sizde benim gibi gurbette misiniz? yada doğum için ne zaman gelecek anneleriniz yanınıza? sanki benimki doğumdan sonra bebek görmeye gelecek gibi 2 günlüğüne sonra güle güle kızım
ben dün okulda düştüm..çok üzgünüm...kasılma çıktı. nts de.suyum falan gelmedi...ama 35+4 olınca 37 kadar bekletmeye çalışcaz dedi..serum taktı.iğne yaptı.kahvaltı yapıp 2. iğne için gitcem...bakalım..işallah çıkmaz belki kasılma
biz hala yatıyoruz ilaçlar devam ediyor beni de yatırdı doktor hastaneye bebiş aşağıya baskı yapıyordu açılmam filan yoktu allahtan ama 3 litre serum yedim ve şimdilik ilaçlar sayesinde bebiş biraz daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?