2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım sende hamilelıkle ılgılı hiç bir belirti yokki... hiç açık vermıyorsun =)))))))) hissedemiyorum hisedemiyorum =))))))))))

Benimm börülcemm fırlamaa hiç açık vermiyorr
Annesinide zorlamıyorr (çok şükür)
Bulantım, uyku halim yok
Ekşide aşeriyorumm (çorbaya limon sıkmadan yiyemez oldum),
tatlıdaa aşeriyorum (bir oturuşta ülkerin kırmızı gofretinden 4 tane yedim, halada nefsim körelmedidee önümden aldılar )
Bir sağda bir solda kasılma hissediyorum
Sağ gözümde sol gözümde parlıyor
Tüylenmem çokk (Buara evrimimi tamamlamaya çalışıyorumm )
Çin rus kız diyor, yüzük çevirme, makas bıçak oturma erkek çıkıyor
Hissetmemen normal bende hala hissedemedim :18:
Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Rabbim hiç önemli değilll

Yani canım sen verdığin şu Açıklıkta Ben sende çift kese oluştugunu hiseddiyorum .. Biri erkek Biri kız :=))))))))))))))))) Neyse canım hakkında hayırlısı olsun.... :)

kızlar bugün cuma anneme gideceğim.uzun bir süreden sonra o kadar mutluyum ki, aynı öğrenciliğimdeki gibi heyecan var:))) aslında aramızda 1 saat ama.ilk 3 ay yolculuk tehlikeli diye gitmedim.

Yani canım sen verdığin şu Açıklıkta Ben sende çift kese oluştugunu hiseddiyorum .. Biri erkek Biri kız :=))))))))))))))))) Neyse canım hakkında hayırlısı olsun.... :)

Bak onu yazmayı unuttumm, tek keseyiz tek bebekizz canım
Doktorda üstüne basa basa baktım ama tek dedii
Allahım uzun ömür versinnn, neticesinde göreceğiz zamanı gelincee ne yapalımm
Benim kariyer başlamadan bitti, senin kariyeride bitirmeyim

kızlar bugün cuma anneme gideceğim.uzun bir süreden sonra o kadar mutluyum ki, aynı öğrenciliğimdeki gibi heyecan var:))) aslında aramızda 1 saat ama.ilk 3 ay yolculuk tehlikeli diye gitmedim.

ne güzel benimde öyle olur galiba bundan sonra 20 saat uzağım bende yalnız ben hastaneye 1 1,5 saatte gidiyorum zaten onun da tehlikesi olmaz herhalde

bende tahmin istiyorum pekbiicici erkek dedi ama peki sen ne diyosun
o aman kiz olabilir senin tersini dusunmek lazim pekbicicinin di mi kiz saka bir yana herkes merak ediyor bu ara hergunku konumu bu
ben simdi kurtuldum bu meraktan darisi basiniza
ne güzel benimde öyle olur galiba bundan sonra 20 saat uzağım bende yalnız ben hastaneye 1 1,5 saatte gidiyorum zaten onun da tehlikesi olmaz herhalde

aslinda ilk 3 ay da yolculuk zararlidir diye birsey okumadim hic nette hele ki bir saatlik yolculuktan hicbir sey olmaz bence ben de yolculuk yapicam yakin zamanda hem de cok uzun

son cumlene koptum afıyet olsun

ah gunler nasıl geccek ya bend e gormek ıstıyorum :)
cınsıyet öğrencez dıye ümitlenmıyelım ozaman ztı soyleselerde emın olmak ıcn 4 ay sonrasını beklemek lazım
malum kımısı dogumda bıle kız beklerken oglan oglan beklerken kız oluyor :)

sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
canım ne sıkıntın varsa şuan ezan okunuyor Rabbim gidersin İnşallah

esımede dedım bende showlu ultrason ıstıyorum dıye güldü :)
masallah ne guzel hareketlı :)
nazar değmesın yeğenimize

esım atıp tutuyor sunu yapcaksın bunu yapcaksın dıye bıgun boğmasam yeridir :)
bosver canım sen hamılelıgın tadını cıkar

kızlar aranızda köy sütü alıp kendi mayalayan var mı hazır yoğurdu yiyemiyorum midem bulanıyor ancak ev yoğurdu yiyebiliyorum siz ne yapıyorsunuz

ah koy sutu bulup alabılsem gunluk cam şise sut tuketıyorum en ıyısı İtimatın 2 gunluk oluyor
bu aralar sek süt alıyorum yarım lt oda 3 4 gunluk oluyor galıba ama hıc bırı dogal sutun yerını tutmuyorsada dıger karton sutlerden ıyı ..

slm kızlar ben de bugün doktora gittim.ense kalınlığına bakıcaktı doktor.bi türlü uygun pozisyonda durmadı.şekerli şeyler ye gel dedi,yedim oynuyor ama,sırt üstü yatması gerekiyormuş,yatmadı bi türlü.bakamadı doktor.pazartesi tekrar gidicem.sizinde bu kadar zor oldu mu?

slm kızlar doktor ordan sağlık ocağı kaydı derken ancak geldim
çoook mutluyum azıcık burukluğum var malesef eşim gelemedi benle
benimki (maşallah diyelim ltf :) ) hiç yerinde durmuyo
el sallıyo ayaklarını tutmaya çalışıyo kafasını gözünü tutuyo
ya elim ayağım titriyo halaaa :)
çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere versin
buarada ense kalınlığımız 1.2, normal dedi kan da verdim
ancak ben devlet hastanesine gittiğimden 2 hafta ediler sonuçlar için
napayım iyi çıksında hiiiç önemli değil
buarada eşşeğim 5,56 cm olmuş :)
ee anasına benziyceği kesinleşti (ben 1.83 üm de :) )
öyle işte kızlar
ha buarada dr umun bugün kullandığı ultrason biraz kötüydü
ondan söyleyemem daha sonra dedi sen ne istiyosun dedi
ikiside kabulüm ama içimden erkekmiş gibi geçiyo dedim; o da benimde dedi :)
zeynep sen kariyerini sabitleyebilirsin artık :)

sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
inş. canım rabbim tez zamanda sorunlarınızı halletmenızı nasip eder
sen içini ferah tut hamileliğine odaklan

kan tahlili sonuçlarını aldım yarın dr gitcez netten baktım ama sorun yok gibi :26:ama açlık kan şekeri 80 çıktı yüksekmi sizce ?
benım de şekerim 80 çıktı doktor gayet iyi dedi

evde olmak o kadar iyi geldi ki
gerçi 6,30 da üst komşum tarafından uyandırıldım ama olsun alıştım densizliklerine oglunu almış (1,5yaşında) balkonda oynatıo, komşularla sohbet ediyo heyy allahım dedim
kahvaltı masam duruyo biraz keyıf yapayım bir sürü iş beni bekliyor
yarında inş 2 haftalık sürecek aile ziyaretine çıkacağız
biraz korkuyorum inş. bebeğime birşey olmaz

evet canım nerdeyse bır saat uğraştı.. bizim ki inat dönüyor ama yan yatmıyor ya başını aşagı cevırıyordu ya yukarı yada poposu dönuktu... 10 15 dk ara verdi tekrar aldılar çok uğraştık yani anlayacağın bı ara uyudu :) falan zordu yani... bolca konus dedı doktor sakinleşsin gercekten de konustuktan sonra rahat ölçüm yapıldı

inşallah pazartesi uslu durur oğlun doktor ölçüyü rahatlıkla alır

sağlık ocağı derken aile hekimi dimi ?
bu arada maşallah canım yavruna

sağlık ocağı derken aile hekimi dimi ?
bu arada maşallah canım yavruna[/QUOTE]

evet cnm aile hekimi
daha ancak elim erdide :)
ama ordakilerde çok ilgilendi
peki şimdi ne yapıcam dedim sen boşver biz artık her ay
seni arıycaz konuşcaz dedi :)

Selam kızlarrrrrrr
umarım herkes iyidirrr bi süredir giremedim
ayy dr maceralarınızı okudumda birazzz
çok güzel olmalııııııı bu yaaaaaaaaaa
çok özendimmmmmmmmmmm
gözü aydın kıpraşannn bebegini görenlerrrrriinnnn cinsiyet ögrenenlerinnn testleri güzel çıkanlarınnnnn
darısı başımaa inşallahhhhhhh
ben 29 ekimde gideceğim kontrole 11+0 falan olcak sanırım
o zaman bende bunları görebilecek miyimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…