- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.681
Canım sende hamilelıkle ılgılı hiç bir belirti yokki... hiç açık vermıyorsun =)))))))) hissedemiyorum hisedemiyorum =))))))))))
Benimm börülcemm fırlamaa hiç açık vermiyorr
Annesinide zorlamıyorr(çok şükür)
Bulantım, uyku halim yok
Ekşide aşeriyorumm (çorbaya limon sıkmadan yiyemez oldum),
tatlıdaa aşeriyorum (bir oturuşta ülkerin kırmızı gofretinden 4 tane yedim, halada nefsim körelmedidee önümden aldılar)
Bir sağda bir solda kasılma hissediyorum
Sağ gözümde sol gözümde parlıyor
Tüylenmem çokk(Buara evrimimi tamamlamaya çalışıyorumm )
Çin rus kız diyor, yüzük çevirme, makas bıçak oturma erkek çıkıyor
Hissetmemen normal bende hala hissedemedim :18:
Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Rabbim hiç önemli değilll
cok sukur cnm bende 5 kasımda gıdıcem cabucak gecsın gunlerrrr
Yani canım sen verdığin şu Açıklıkta Ben sende çift kese oluştugunu hiseddiyorum .. Biri erkek Biri kız :=))))))))))))))))) Neyse canım hakkında hayırlısı olsun.... :)
kızlar bugün cuma anneme gideceğim.uzun bir süreden sonra o kadar mutluyum ki, aynı öğrenciliğimdeki gibi heyecan var:))) aslında aramızda 1 saat ama.ilk 3 ay yolculuk tehlikeli diye gitmedim.
o aman kiz olabilir seninbende tahmin istiyorum pekbiicici erkek dedi amapeki sen ne diyosun
ne güzel benimde öyle olur galiba bundan sonra 20 saat uzağım bende yalnız ben hastaneye 1 1,5 saatte gidiyorum zaten onun da tehlikesi olmaz herhalde
ben resmen abur cubura verdim kendimi :26:
midem çok kötü oluyo hemen bişey yiyesim geliyo
cips de yiyiorum :26: fırından lays i yiyorum çok rahatlatıyo midemi
soda da öyle
kiloyu vermek sorun değil de dediğin gibi hareket etmek de zorlanmak işte ürkütücü olan
bilmiyom valla
inşallah bayram tatilinde eve ve mutfağa çeki düzen verip düzenli yemek yapmaya başlicam
dün akşam gittik burgere yedim wuuuupırıkolayı da içtimmm
ohhh çocuuğum obez doğacak
yerim onu ben onu da yiriimm dünyayı da yiriimmmm
Günaydınlaarr!!!
biz bugün olan doktor randevumuza dün gittik bazı aksiliklerden ötürü.
ultrasona girdik bebeğimizin ilk defa uzuvlarını gördük harika bir duyguydu.
gerçi kardeşim ve eşim benden daha ayrıntılı izlediler ben çok da vakıf olamadım, heyecan bir de tabi :)
ense kalınlığımız normalmiş, ikili test için kan verdik onun da bugün çıkacak sonucu, inşAllah o da iyi gelir.
yalnız doktorum cinsiyet için henüz erken dedio zaman üzüldüm biraz, nedense epey ümitlenmişim cinsiyeti öğrenirim diye.
ama sağlık olsun. bebeğimiz sağlıklı olsun da önümüzdeki ay öğreniriz napalım.
umarım sizler ve bebişlerinizi de çok sağlıklısınızdır, hayırlı bir gün olur hepimiz için..
canım ne sıkıntın varsa şuan ezan okunuyor Rabbim gidersin İnşallahsizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
Kızlar günaydın :)
Dün 2li test için gitmiştim,sonuçlarım bayramdan sonraya kaldı,alttan muayene etmedi sadece karından baktı ve tüm ölçülerini alabildi :) ama nasıl güzel bi ultrasondu anlatamam,çok hareketliydi,doktorumuz "bol showlu bi ultrason oldu bu" dedihiç yerinde durmuyor yaa,resmen eller,kollar hep havada,bi bize dönüyor,bi yan dönüyor :) hal böyle olunca cinsiyet tahminleri başladı :) doktor henüz erken dedi ama ben "kız bu kız" eşim "kesin erkek" diye tahmin yürüttük artık bi dahaki muayeneye
gunaydınn
bugun ütü gunum ama yapamıyorum belım agrıyo yarısını zar zor yaptım cektım fısı oturuyorum sımdıbıraz dınlenım devam edıcem artık...
ya bırde eşiyle dogmamıs bebek ıcın kavga eden varmı?????bu adam benı delırtıcek her gun kavga edıyoruz once isim konusunda yok oyle yapamazmısım yok bunu yapamazmısım herseye karısıyorrr offf kaynanam yetıyordu bana yaaaaaaaaaa
kızlar aranızda köy sütü alıp kendi mayalayan var mı hazır yoğurdu yiyemiyorum midem bulanıyor ancak ev yoğurdu yiyebiliyorum siz ne yapıyorsunuz
canım erkek anneleri cabuk öğreniyo senin ki kızdır muhtemelen.
inş. canım rabbim tez zamanda sorunlarınızı halletmenızı nasip edersizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
benım de şekerim 80 çıktı doktor gayet iyi dedikan tahlili sonuçlarını aldımyarın dr gitcez netten baktım ama sorun yok gibi :26:ama açlık kan şekeri 80 çıktı yüksekmi sizce ?
o aman kiz olabilir senintersini dusunmek lazim pekbicicinin di mi kiz saka bir yana herkes merak ediyor bu ara hergunku konumu bu
ben simdi kurtuldum bu meraktan darisi basiniza
slm kızlar ben de bugün doktora gittim.ense kalınlığına bakıcaktı doktor.bi türlü uygun pozisyonda durmadı.şekerli şeyler ye gel dedi,yedim oynuyor ama,sırt üstü yatması gerekiyormuş,yatmadı bi türlü.bakamadı doktor.pazartesi tekrar gidicem.sizinde bu kadar zor oldu mu?
slm kızlar ben de bugün doktora gittim.ense kalınlığına bakıcaktı doktor.bi türlü uygun pozisyonda durmadı.şekerli şeyler ye gel dedi,yedim oynuyor ama,sırt üstü yatması gerekiyormuş,yatmadı bi türlü.bakamadı doktor.pazartesi tekrar gidicem.sizinde bu kadar zor oldu mu?
slm kızlar doktor ordan sağlık ocağı kaydı derken ancak geldim
çoook mutluyum azıcık burukluğum var malesef eşim gelemedi benle
benimki (maşallah diyelim ltf :) ) hiç yerinde durmuyo
el sallıyo ayaklarını tutmaya çalışıyo kafasını gözünü tutuyo
ya elim ayağım titriyo halaaa :)
çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere versin
buarada ense kalınlığımız 1.2, normal dedi kan da verdim
ancak ben devlet hastanesine gittiğimden 2 hafta ediler sonuçlar için
napayım iyi çıksında hiiiç önemli değil
buarada eşşeğim 5,56 cm olmuş :)
ee anasına benziyceği kesinleşti (ben 1.83 üm de :) )
öyle işte kızlar
ha buarada dr umun bugün kullandığı ultrason biraz kötüydü
ondan söyleyemem daha sonra dedi sen ne istiyosun dedi
ikiside kabulüm ama içimden erkekmiş gibi geçiyo dedim; o da benimde dedi :)
zeynep sen kariyerini sabitleyebilirsin artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?