- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.701
evet canım nerdeyse bır saat uğraştı.. bizim ki inat dönüyor ama yan yatmıyor ya başını aşagı cevırıyordu ya yukarı yada poposu dönuktu... 10 15 dk ara verdi tekrar aldılar çok uğraştık yani anlayacağın bı ara uyudu :) falan zordu yani... bolca konus dedı doktor sakinleşsin gercekten de konustuktan sonra rahat ölçüm yapıldı
inşallah pazartesi uslu durur oğlun doktor ölçüyü rahatlıkla alır
sağlık ocağı derken aile hekimi dimi ?
bu arada maşallah canım yavruna
Ama ben bebegimi 5hafta daha goremeyecegim,18hafta olunca girecegim dortlu teste sanirim,dr ozamana kadar seni ve bebegi rahat birakalim dedi.ama 2 hafta sonra alttan elleme muayenesine gidecegim,bir anlasam niye parmaklaniyorum uf bir aciyor ki sormayin
karıssalar bı dert karısmalasar bı dertesımede dedım bende showlu ultrason ıstıyorum dıye güldü :)
masallah ne guzel hareketlı :)
nazar değmesın yeğenimize
esım atıp tutuyor sunu yapcaksın bunu yapcaksın dıye bıgun boğmasam yeridir :)
bosver canım sen hamılelıgın tadını cıkar
ah koy sutu bulup alabılsem gunluk cam şise sut tuketıyorum en ıyısı İtimatın 2 gunluk oluyor
bu aralar sek süt alıyorum yarım lt oda 3 4 gunluk oluyor galıba ama hıc bırı dogal sutun yerını tutmuyorsada dıger karton sutlerden ıyı ..
inşallah pazartesı gunu senı hıc uzemez annesı uslu uslu sırt ustu yatarslm kızlar ben de bugün doktora gittim.ense kalınlığına bakıcaktı doktor.bi türlü uygun pozisyonda durmadı.şekerli şeyler ye gel dedi,yedim oynuyor ama,sırt üstü yatması gerekiyormuş,yatmadı bi türlü.bakamadı doktor.pazartesi tekrar gidicem.sizinde bu kadar zor oldu mu?
maşallahh sızeee...yahu bır ben goremdım bebegımın harektnı uslu uslu ytıyordu dokto cok ugrastı ama bu tembel uyuyor dedislm kızlar doktor ordan sağlık ocağı kaydı derken ancak geldim
çoook mutluyum azıcık burukluğum var malesef eşim gelemedi benle
benimki (maşallah diyelim ltf :) ) hiç yerinde durmuyo
el sallıyo ayaklarını tutmaya çalışıyo kafasını gözünü tutuyo
ya elim ayağım titriyo halaaa :)
çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere versin
buarada ense kalınlığımız 1.2, normal dedi kan da verdim
ancak ben devlet hastanesine gittiğimden 2 hafta ediler sonuçlar için
napayım iyi çıksında hiiiç önemli değil
buarada eşşeğim 5,56 cm olmuş :)
ee anasına benziyceği kesinleşti (ben 1.83 üm de :) )
öyle işte kızlar
ha buarada dr umun bugün kullandığı ultrason biraz kötüydü
ondan söyleyemem daha sonra dedi sen ne istiyosun dedi
ikiside kabulüm ama içimden erkekmiş gibi geçiyo dedim; o da benimde dedi :)
zeynep sen kariyerini sabitleyebilirsin artık :)
hosgeldın canımmm randevuna bırsey kalmamıs hayırlı haberle gel ınsallahSelam kızlarrrrrrr
umarım herkes iyidirrr bi süredir giremedim
ayy dr maceralarınızı okudumda birazzz
çok güzel olmalııııııı bu yaaaaaaaaaa
çok özendimmmmmmmmmmm
gözü aydın kıpraşannn bebegini görenlerrrrriinnnn cinsiyet ögrenenlerinnn testleri güzel çıkanlarınnnnn
darısı başımaa inşallahhhhhhh
ben 29 ekimde gideceğim kontrole 11+0 falan olcak sanırım
o zaman bende bunları görebilecek miyimmmmmm
Ama ben bebegimi 5hafta daha goremeyecegim,18hafta olunca girecegim dortlu teste sanirim,dr ozamana kadar seni ve bebegi rahat birakalim dedi.ama 2 hafta sonra alttan elleme muayenesine gidecegim,bir anlasam niye parmaklaniyorum uf bir aciyor ki sormayin
slm kızlar doktor ordan sağlık ocağı kaydı derken ancak geldim
çoook mutluyum azıcık burukluğum var malesef eşim gelemedi benle
benimki (maşallah diyelim ltf :) ) hiç yerinde durmuyo
el sallıyo ayaklarını tutmaya çalışıyo kafasını gözünü tutuyo
ya elim ayağım titriyo halaaa :)
çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere versin
buarada ense kalınlığımız 1.2, normal dedi kan da verdim
ancak ben devlet hastanesine gittiğimden 2 hafta ediler sonuçlar için
napayım iyi çıksında hiiiç önemli değil
buarada eşşeğim 5,56 cm olmuş :)
ee anasına benziyceği kesinleşti (ben 1.83 üm de :) )
öyle işte kızlar
ha buarada dr umun bugün kullandığı ultrason biraz kötüydü
ondan söyleyemem daha sonra dedi sen ne istiyosun dedi
ikiside kabulüm ama içimden erkekmiş gibi geçiyo dedim; o da benimde dedi :)
zeynep sen kariyerini sabitleyebilirsin artık :)
sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken
esımede dedım bende showlu ultrason ıstıyorum dıye güldü :)
masallah ne guzel hareketlı :)
nazar değmesın yeğenimize
esım atıp tutuyor sunu yapcaksın bunu yapcaksın dıye bıgun boğmasam yeridir :)
bosver canım sen hamılelıgın tadını cıkar
ah koy sutu bulup alabılsem gunluk cam şise sut tuketıyorum en ıyısı İtimatın 2 gunluk oluyor
bu aralar sek süt alıyorum yarım lt oda 3 4 gunluk oluyor galıba ama hıc bırı dogal sutun yerını tutmuyorsada dıger karton sutlerden ıyı ..
ayyyy cok kıskandım yaaa bende görmek istiyom bebişimin hareketleriniiii............o zaman benimki de kıprasmaya baslamıstır inş...ALLAHIM YAA NE KADAR GÜZELLL BİR DUYGUDURRR....cok özendim kızlar size...........darısı benim basıma ...bende 1 kasım da inş. gidecem kontrole bebişimi görmeye.......sabırsızlıkla bekliyorummm
canım neden alttan elle muayene ediyor anlamadım, ilk defa duydum
alttan mı??????hamılelıkte alttan bakılıyormu herkeze mı bakılıyor pff hıc bole bırsey demedı bana doktorum..
bırde neden o kadar gec cagırıyor benım doktorum 3 haftada 1 cagırıyor hep
aa canım daha cinsiyeti belli değil dedi..Allah mı söyletti ne..
:) heycanını anlıyorum canım sende bebgının ılk kıpırtılarını gorebılırsın ınsallah giderken çikolata fln ye bence daha hareketli oluyo :):)
tesekkürlerr canımmm tavsiyen için..benn gitcegim zaman bi düzşne cukulata yermişimmm ALLAAAHHH benim bebişşş baslarmıss kolbastı oynamaya....
bende uht içiiyordum şimdiye ama pastörize ye başlayayım en iyisi hamileler ondan tüketiyor galiba köy sütünü yoğurt yaptım içmeye biraz ayırdım ama her isteyince olmuyor malesf bu aralar hayvanların sütleri azmış çünkü uht de hiçbir şey kalmıyor diyordu doktorlar geçen yıl
Burada boyle ne zaman gitsem kontrol ediyor alttan dr,2 hafta sonra kontrole gidecm ama dr un ultrason aleti yok ben radyoloji metkezine gidip yaptiriyorum hep,zaten dr bir sorun olmadigi surece istemiyor gitmemi ultrasona,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?