2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ama ben bebegimi 5hafta daha goremeyecegim,18hafta olunca girecegim dortlu teste sanirim,dr ozamana kadar seni ve bebegi rahat birakalim dedi.ama 2 hafta sonra alttan elleme muayenesine gidecegim,bir anlasam niye parmaklaniyorum uf bir aciyor ki sormayin

tatlıyı yedim zaten eli kolu durmuyordu.ama bi türlü uygun pozisyona gelemedi.öksür diyor doktor.öksürdüm yok.

yaa konuşmanın etkisi olur mu?ilk defa duydum onu.deneyeyim.

canım neden alttan elle muayene ediyor anlamadım, ilk defa duydum

karıssalar bı dert karısmalasar bı dert
inşallah pazartesı gunu senı hıc uzemez annesı uslu uslu sırt ustu yatar
maşallahh sızeee...yahu bır ben goremdım bebegımın harektnı uslu uslu ytıyordu dokto cok ugrastı ama bu tembel uyuyor dedicok merak edıyorum o anı bende tıtrerım heyecandan heralde
hosgeldın canımmm randevuna bırsey kalmamıs hayırlı haberle gel ınsallah

alttan mı??????hamılelıkte alttan bakılıyormu herkeze mı bakılıyor pff hıc bole bırsey demedı bana doktorum..
bırde neden o kadar gec cagırıyor benım doktorum 3 haftada 1 cagırıyor hep

maşallah canım kuzuna

sizden dua istiyorum bugün ne olur...Evliliğimde karabulutlar var hem de bu haldeyken

canım bebişlerimizin doğum tarihi seninle aynı Allahım kısmet ederse.senin adına üzüldüm inş. bu güzel cuma gününün merhametiyle Allah yuvanı mutlulukla doldurur.çok zor ya.hele bu durumdayken insan daha çok ilgi ve şefkat bekliyor.

En son topige dün aksam girdim 657.sayfadaydı masallah simdi kaç olmus ama hepsini okuyamadım :):) Allah muhabbetinizi muhabbetimizi bozmasın kızlar :):):)
Cok sıkıldım kendımı hemen kk' ya atıyorum bi yemek yedim az önce iştahlı iştahlı sormayın .. Ama şimdi maden suyu içiyorum sıgınamadım sanırım İkili testimizin sonucu salı gunu cıkacak bende 41 yasin okuyayım dedım annemı aradım alan olursa dıye maşallah 32tanesini dağıtmş kalanıda ben okuycam kaç kaldı 9 ama yengemde istedi 4ünü ona verdim ben biraz yavaş okuyorum dıye 5i bana kaldı ıkısını okudum 3unude aksama okurum belkı iyice hızlanırsam bi 41daha yaparm inşallah sonucları tertemız cıkar riskimiz yoktur korkuyorum açıkcası Dunki ultrason goruntulerı gozumun onunden gıtmıyo nasıl bişeydi o öyle yaa

ayyyy cok kıskandım yaaa bende görmek istiyom bebişimin hareketleriniiii............o zaman benimki de kıprasmaya baslamıstır inş...ALLAHIM YAA NE KADAR GÜZELLL BİR DUYGUDURRR....cok özendim kızlar size...........darısı benim basıma ...bende 1 kasım da inş. gidecem kontrole bebişimi görmeye.......sabırsızlıkla bekliyorummm

bende uht içiiyordum şimdiye ama pastörize ye başlayayım en iyisi hamileler ondan tüketiyor galiba köy sütünü yoğurt yaptım içmeye biraz ayırdım ama her isteyince olmuyor malesf bu aralar hayvanların sütleri azmış çünkü uht de hiçbir şey kalmıyor diyordu doktorlar geçen yıl

:) heycanını anlıyorum canım sende bebgının ılk kıpırtılarını gorebılırsın ınsallah giderken çikolata fln ye bence daha hareketli oluyo :):)

canım neden alttan elle muayene ediyor anlamadım, ilk defa duydum

alttan mı??????hamılelıkte alttan bakılıyormu herkeze mı bakılıyor pff hıc bole bırsey demedı bana doktorum..
bırde neden o kadar gec cagırıyor benım doktorum 3 haftada 1 cagırıyor hep

Burada boyle ne zaman gitsem kontrol ediyor alttan dr,2 hafta sonra kontrole gidecm ama dr un ultrason aleti yok ben radyoloji metkezine gidip yaptiriyorum hep,zaten dr bir sorun olmadigi surece istemiyor gitmemi ultrasona,

HANIMLARR SLMLARR..BUGUN KONTROLUM VARDI GITTIM DOKTORA TAM 12 HAFTALIKMIS BEBGIM GORUNCE SOK OLDUK KIPIR KIPIR BI SN DURMUYRODU ELLERI AYAKLARI KIPIR KIPIRDI :) GORUNNUR GORUNMEZ ELLERINI HAREKET ETTRDI DOKTOR BAK SANA EL SALLIYOR DEDI SOK HOSUMA GITTI :d TERS DONDU SORA YAN DONDU ACAYIP HAREKETLIYDI HERSEY COK NET BELLIYDI ..SORA DOKTOR TAM KALKARKEN CINSIYETINI BIDAHAKI GLEMENE SOLERIM ARTIK DEDI BENDE BIRAZ BISILER GORDUNUZ HERALDE DEDIM GULDU :d HADI HADI BIDAHAKINE OGRENIRSIN ONU ARTIK DEDI BENDE ISRAR EDEMEDIM COK MERK EDIYRM YAA SIZCE NE OLABILIR

:) heycanını anlıyorum canım sende bebgının ılk kıpırtılarını gorebılırsın ınsallah giderken çikolata fln ye bence daha hareketli oluyo :):)

tesekkürlerr canımmm tavsiyen için..benn gitcegim zaman bi düzşne cukulata yermişimmm ALLAAAHHH benim bebişşş baslarmıss kolbastı oynamaya....

dokturum gunluk cam şişe sut ıcıyorum dıyınce aferın dedı ama bır bardaktan fazla ıcmememı soyledı
kutu süt içmektense hiç içmem daha ıyı
yoğurtu evde yapmak ısterım ama esım onu begenmıyor mecbur hazır alıyoruz..

kızlar cıkolata yerıne baska ne yıyebılırız fıstıklıısnı cok severım evde paket paket var yıyemıyorum
bal mı yesem hakıkı alıyoruz esımın arkadasından yada muz ballı sut falan

Ayy bebişlerinin hareketlerine görenlere öyle özendim ki bir an önce zaman geçse de 5 kasım gelse bende görsem bebeğimi off içim eridi valla çok özendim size darısı benim de başıma inşallah :)))

Burada boyle ne zaman gitsem kontrol ediyor alttan dr,2 hafta sonra kontrole gidecm ama dr un ultrason aleti yok ben radyoloji metkezine gidip yaptiriyorum hep,zaten dr bir sorun olmadigi surece istemiyor gitmemi ultrasona,

daha önce duymamıştım öyle muayene ettiklerini
37inci haftanın sonunda burda elle çatı muayenesi yapıyorlar:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…