- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.721
kızlar cıkolata yerıne baska ne yıyebılırız fıstıklıısnı cok severım evde paket paket var yıyemıyorum
bal mı yesem hakıkı alıyoruz esımın arkadasından yada muz ballı sut falan
1 hafta oldu grıbım hala geçmedi
saat 12 de mudure gıdıp dayanamıyorum artık eve gidicem, sesim çıkmıyo burnum akıyo eziyet gibi dedimgit dinlen dedi yarına da izin yazdıracam gelmeyecem dedim
tamam dedi2 de bir yattım 1 saat once karnım acıktı uyandım
dün gece zorla ıspanak pişirmiştim onu yedım
şükür ki iş yogunlugumuz az bu aralar vatandas nadır geliyor
haftaya da 2 gun ızın yazdırdım bayram sonuna kadar kapattım
şükürler olsun kı iyi ki memur olmuşum,
yeri gelmişken özelde çalışıpta memur olmayı dusunenler varsa şiddetle tavsiye ederim 3 yıl özelde deyim yerindeyse köpek gibi çalıştım hastalıktan sürünerek gidip geldiğim günler oldu
düğünden 1 yıl once dedim olmayacak böyle memur olmalıyım
çok çalıştım şükür rabbim de nasip etti :)
allahım isteyen herkese nasip etsin
kızlar cıkolata yerıne baska ne yıyebılırız fıstıklıısnı cok severım evde paket paket var yıyemıyorum
bal mı yesem hakıkı alıyoruz esımın arkadasından yada muz ballı sut falan
dokturum gunluk cam şişe sut ıcıyorum dıyınce aferın dedı ama bır bardaktan fazla ıcmememı soyledı
kutu süt içmektense hiç içmem daha ıyı
yoğurtu evde yapmak ısterım ama esım onu begenmıyor mecbur hazır alıyoruz..
birsey diyecegim,ben bebegimin ilk hareketlerini gordugumde ac karinla gitmistim kipir kipr oynuyordu,tatli yemekle ne alakasi var bebegin hareket etmesinin bilen varsa desin lutfen?
Kızlar sizde var mı? Sağ yanağım pütür pütür oldu 2-3de sivilce attı
Ama sol yanağım tertemiz, pütürlük bile yookk?
Yumurtanın fırçalanmışla, fırçalanmamış tarafı gibi
Regli zamanlarımıda takip etmiyorum şimdii acaba buaralarda vucut böyle mi attı
Zeynep ipucu olur mu sana? Bak sivilce bastı bana
Kızlar sizde var mı? Sağ yanağım pütür pütür oldu 2-3de sivilce attı
Ama sol yanağım tertemiz, pütürlük bile yookk?
Yumurtanın fırçalanmışla, fırçalanmamış tarafı gibi
Regli zamanlarımıda takip etmiyorum şimdii acaba buaralarda vucut böyle mi attı
Zeynep ipucu olur mu sana? Bak sivilce bastı bana
slm kızlar doktor ordan sağlık ocağı kaydı derken ancak geldim
çoook mutluyum azıcık burukluğum var malesef eşim gelemedi benle
benimki (maşallah diyelim ltf :) ) hiç yerinde durmuyo
el sallıyo ayaklarını tutmaya çalışıyo kafasını gözünü tutuyo
ya elim ayağım titriyo halaaa :)
çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere versin
buarada ense kalınlığımız 1.2, normal dedi kan da verdim
ancak ben devlet hastanesine gittiğimden 2 hafta ediler sonuçlar için
napayım iyi çıksında hiiiç önemli değil
buarada eşşeğim 5,56 cm olmuş :)
ee anasına benziyceği kesinleşti (ben 1.83 üm de :) )
öyle işte kızlar
ha buarada dr umun bugün kullandığı ultrason biraz kötüydü
ondan söyleyemem daha sonra dedi sen ne istiyosun dedi
ikiside kabulüm ama içimden erkekmiş gibi geçiyo dedim; o da benimde dedi :)
zeynep sen kariyerini sabitleyebilirsin artık :)
Oyy canım hoşgeldın bende şimdı saglık ocagından geldım .. Sabahtan bu yana seni bekliyorum.. Sabahları foruma girmeyen ben,, Sabah ilk aklıma gelen sen oldun =))) Öncelıklle MAŞALLAH herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim ..=)) Kariyerimin zedelenmemesine çok sevindim =))) HaYIRLI OLSUN BU ARADA :=)
Oyy canım hoşgeldın bende şimdı saglık ocagından geldım .. Sabahtan bu yana seni bekliyorum.. Sabahları foruma girmeyen ben,, Sabah ilk aklıma gelen sen oldun =))) Öncelıklle MAŞALLAH herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim ..=)) Kariyerimin zedelenmemesine çok sevindim =))) HaYIRLI OLSUN BU ARADA :=)
Ayy bebişlerinin hareketlerine görenlere öyle özendim ki bir an önce zaman geçse de 5 kasım gelse bende görsem bebeğimi off içim eridi valla çok özendim size darısı benim de başıma inşallah :)))
ahhh aahh.. bende bankada çalışıyorum canım..öyle canım istediği zaman izin falan vermiyorlar.hatta hasta olsan bile rapor aldıgında binbir surat yapıyorlar..
keşke memurluğa geçme şansım olsa.hem maaşları daha iyi hem izin alırken zorlanmıyolar..bide çalışma saatleriniz de daha iyidir bize göre..biz 5.30da kapatıyoruz ama cıkmamız 7 yi buluyo((
sağol cnm bnm :)
allahım hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere
sağlık ve sıhhatle :)
haa buarada da doğal olarak 1 hafta önden gidiyoruz :)
Sence benm neyım olur sence banada sole banada soyleee lutfen lutfennn:44:
Amin Canım.... Ben geriden gittiğimi hissediyorum.. cunku test yaparken ıkıncı cizgi cok hafif renkteydi... ve doktora gittiğimde 8 haftalık olmasına ragmen bebebği göremedi ... Geç döllenme oluştuğunu tahmın ediyorum :)
ee müdür halimi görüyordu perşembe biraz dinlenmek için arka masaya geçmiştim uyuyakalmışım adam geldi uyandırdı
1 saat sonra da yanına çağırdı kötü hissediyorsan çıkabilirsin dedibende yok daha iyiyim demiştim
ee nihayetinde hamileyiz gözleri görüyor şükür rahat çalışıyorum öyle önceki hamileler gibi saatlerce mutfakta oturmuyorum anca kramp girerse kalkıp gidiyorum
öyle olunca da rahat izin alıyorum
ee bir de çalıştıgım servisin en hızlısıyım öyle de olunca görmezden geliyor bir ded tayin meselemiz var ugraşmıyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?