2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar cıkolata yerıne baska ne yıyebılırız fıstıklıısnı cok severım evde paket paket var yıyemıyorum
bal mı yesem hakıkı alıyoruz esımın arkadasından yada muz ballı sut falan

Tatlı bişeyler yemen yeterli olacaktır dıye dusunuyorum canım cıkolata şart degl yıyemıyosan :):)

Birsey diyecegim,ben bebegimin ilk hareketlerini gordugumde ac karinla gitmistim kipir kipr oynuyordu,tatli yemekle ne alakasi var bebegin hareket etmesinin bilen varsa desin lutfen?

ahhh aahh.. bende bankada çalışıyorum canım..öyle canım istediği zaman izin falan vermiyorlar.hatta hasta olsan bile rapor aldıgında binbir surat yapıyorlar..
keşke memurluğa geçme şansım olsa.hem maaşları daha iyi hem izin alırken zorlanmıyolar..bide çalışma saatleriniz de daha iyidir bize göre..biz 5.30da kapatıyoruz ama cıkmamız 7 yi buluyo ((

Kızlar sizde var mı? Sağ yanağım pütür pütür oldu 2-3de sivilce attı
Ama sol yanağım tertemiz, pütürlük bile yookk?
Yumurtanın fırçalanmışla, fırçalanmamış tarafı gibi
Regli zamanlarımıda takip etmiyorum şimdii acaba buaralarda vucut böyle mi attı
Zeynep ipucu olur mu sana? Bak sivilce bastı bana

kızlar cıkolata yerıne baska ne yıyebılırız fıstıklıısnı cok severım evde paket paket var yıyemıyorum
bal mı yesem hakıkı alıyoruz esımın arkadasından yada muz ballı sut falan

bal sütle kaynayınca zehir etkisi yapıyormuş biliyorsun değil mi ılık olabilir ama kaynar olmayacak

allah allah 1 bardaktan fazlası zararlı mı ki niye öyle söyledi acaba benimde bırakmam lazım kutu sütü
benim eşimin annesi kendi yaptığı için onu daha çok seviyor ev yoğurduna alışınca öbürü çok tatsız geliyo bende süt yerine yoğrt tüketmeyi planlıyorum

Bebişlerinin kıpır kıpır hallerini gören arkadaşları tebrik ediyorum, ne güzel yaa her girdiğimde güzel haberler alıyorum inş hep böyle devam eder birbirimize hep güzel haberler veririz...

birsey diyecegim,ben bebegimin ilk hareketlerini gordugumde ac karinla gitmistim kipir kipr oynuyordu,tatli yemekle ne alakasi var bebegin hareket etmesinin bilen varsa desin lutfen?

valla bende açtım
hatta tsh ölçümü yaptırmak için aç karna çıktım
saat 11 den sonra dr u görebildim yani 8 den beri açtım
belki açlıkta işe yarıyodur :)

kızın mı olacak acaba kız annenin güzelliğini alır erkek güzelleştirir derler ya

Tamam yavaş yavaş ilham gelmeye başladı =))))))))))))))))) %50 kız gibi PPPPPPPP

Bu arada arabayla yolculuk yapacak olan anneler birkaç saatte bir dinlenmeye özen gösterin, inip bir yürüyün ki kan akışı sağlansın, bir de sandalyede filan otururken oturak kısmının bacağınızı kesmemesine dikkat edin bir yerde okumuştum.

Oyy canım hoşgeldın bende şimdı saglık ocagından geldım .. Sabahtan bu yana seni bekliyorum.. Sabahları foruma girmeyen ben,, Sabah ilk aklıma gelen sen oldun =))) Öncelıklle MAŞALLAH herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim ..=)) Kariyerimin zedelenmemesine çok sevindim =))) HaYIRLI OLSUN BU ARADA :=)

sağol cnm bnm :)
allahım hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere
sağlık ve sıhhatle :)

haa buarada da doğal olarak 1 hafta önden gidiyoruz :)

Son düzenleme:

Sence benm neyım olur sence banada sole banada soyleee lutfen lutfennn :44:

Ayy bebişlerinin hareketlerine görenlere öyle özendim ki bir an önce zaman geçse de 5 kasım gelse bende görsem bebeğimi off içim eridi valla çok özendim size darısı benim de başıma inşallah :)))

Aynen ya.. Benim doktorum tatılden gelmıs lakın 13 kasım'a randevu aldım. hem o zaman 13 haftalık olmus oluyor belkı cınsıyetınıde ogrenırım dusuncsıyle ılerıkı tarıhe aldım =)) ama pazartesi devlet hastanesinde randevum var tahlıl sonuclarını gosterecegım... ultrasonoda sokuyorlar lakın cok kısa ve özentisiz =))

ee müdür halimi görüyordu perşembe biraz dinlenmek için arka masaya geçmiştim uyuyakalmışım adam geldi uyandırdı
1 saat sonra da yanına çağırdı kötü hissediyorsan çıkabilirsin dedi bende yok daha iyiyim demiştim
ee nihayetinde hamileyiz gözleri görüyor şükür rahat çalışıyorum öyle önceki hamileler gibi saatlerce mutfakta oturmuyorum anca kramp girerse kalkıp gidiyorum
öyle olunca da rahat izin alıyorum
ee bir de çalıştıgım servisin en hızlısıyım öyle de olunca görmezden geliyor bir ded tayin meselemiz var ugraşmıyor benimle

sağol cnm bnm :)
allahım hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere
sağlık ve sıhhatle :)

haa buarada da doğal olarak 1 hafta önden gidiyoruz :)

Amin Canım.... Ben geriden gittiğimi hissediyorum.. cunku test yaparken ıkıncı cizgi cok hafif renkteydi... ve doktora gittiğimde 8 haftalık olmasına ragmen bebebği göremedi ... Geç döllenme oluştuğunu tahmın ediyorum :)

bende 4 haftalıkken yani tam adet günüzde yapmıştım
silik çıkmıştı amann geç olsun güç olmasın :)
sağlığı sıhhati olsunda önde gerde farketmez

benimki de bugün "nasılsın?" dedi.eh işte fena değil idare ediyorum dedim..öyle değil turp gibiyim dimdik ayaktayım diyeceksin dedi..kendince motive ediyor ama aslında işe gelemezsem boş dersleri nasıl dolduracaklarını düşünüyorlardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…