- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.741
kızlar bugün cuma anneme gideceğim.uzun bir süreden sonra o kadar mutluyum ki, aynı öğrenciliğimdeki gibi heyecan var:))) aslında aramızda 1 saat ama.ilk 3 ay yolculuk tehlikeli diye gitmedim.
Kızlar sizde var mı? Sağ yanağım pütür pütür oldu 2-3de sivilce attı
Ama sol yanağım tertemiz, pütürlük bile yookk?
Yumurtanın fırçalanmışla, fırçalanmamış tarafı gibi
Regli zamanlarımıda takip etmiyorum şimdii acaba buaralarda vucut böyle mi attı
Zeynep ipucu olur mu sana? Bak sivilce bastı bana
Benimde ayni,sivilceler sac dokulmesi yorgunluk..banada kiz gibi geliyor butun guzelligimi aldi bu cimcimeselam kızlarrr
okadar kasma bence canım kanaman düşük tehliken yoksa tabii ben 6 haftalıkken kendi aracımızla kemere tatile gittik tekirdağda oturuyorum tam 13 saat sürdü yolculuk bir de dönüşü düşünürsek doktordan izinliydim üstelik 2 saatte bir mola verdim biraz yürüdüm sırtıma yastıklar koymuştum sorunsuz bir yolculuktu üstelik 10 günlük tatil acaip moral oldu
anneciğini git gör1 saat hiçbişey değil işlerine gitmek için o yolu çekenler var her sabah
benimde sivilceler coştubütün güzelliğim gitti :18: bebek gibi tenim vardı halbukine
Canım doktor sana erkek demiş zaten .. =)) Bir tahmın yurutemıyorum lakin ultrason resimlerin bana kız gibi gelmişti.. Tabi doktor daha iyi bilir =))
kızlar aranızda daha önce rahimden veya yumurtalıktan ameliyat olan var mı?
ben geçen sene miyom ameliyatı oldum açık, rahmimden ve rahmimin arkasından toplamda 750gr. ağırlığında miyomlar çıkarmışlardı
neyse ben doktoruma kontrol oldum sürekli hem bir sızım oluyordu ama hamile kaldıktan sonra özellikle 1 hafta 10 gündür kasıklarım ciddi anlamda ağrıyor, doktoruma sordum dokuların genişliyor sen ameliyat olduğun için dokuların genişelmişti sonra geri çekildiler şimdi yine genişliyorlar ağrın olur demişti ama bu kadarı normal mi bilmiyorum
öyle canı tatlı biri değilimdir, herkes o ameliyattan sonra haftalarca evde yatarken ben 10 gün sonra işe döndüm
ama bu durum kafama takılıyor
aranızda aynı durumda olan var mı merak ediyorum
Benimde ayni,sivilceler sac dokulmesi yorgunluk..banada kiz gibi geliyor butun guzelligimi aldi bu cimcime
benimki de bugün "nasılsın?" dedi.eh işte fena değil idare ediyorum dedim..öyle değil turp gibiyim dimdik ayaktayım diyeceksin dedi..kendince motive ediyor ama aslında işe gelemezsem boş dersleri nasıl dolduracaklarını düşünüyorlardır..
bal sütle kaynayınca zehir etkisi yapıyormuş biliyorsun değil mi ılık olabilir ama kaynar olmayacak
allah allah 1 bardaktan fazlası zararlı mı ki niye öyle söyledi acaba benimde bırakmam lazım kutu sütü
benim eşimin annesi kendi yaptığı için onu daha çok seviyor ev yoğurduna alışınca öbürü çok tatsız geliyo bende süt yerine yoğrt tüketmeyi planlıyorum
OFFF binayı boyuyorlar koku mahvetti beni
evden cıksam yorgunum gidemem bir yere
yarın yola çıkacağız bir dünya işim var
mec_, ben 2011 mart ayında sol yumurtalığımdan ameliyatı oldum, doktorumun risk görmesi sebebiyle açık ameliyat oldu. senin gibi ben de canının kıymetini bilmeyen biri olduğum için 5 gün sonra işe döndüm, herşey yolunda gitti çok şükür. şu anda hiçbir şikayetim yok; sıradan, hepinizde olan kasık ağrıları var arada. bazen kramp gibi ağrılar bende de var, ancak iki tarafa da girdiğinden önceki ameliyatıma bağlamıyorum. sadece sezaryen kesiği gibi dikiş izim var (elbette rahime inen bir dikiş değil) orası içerden kaşınıyor ender olarak, o da vücudun genişlemesi yüzündendir diye düşündüm hep. senin durumun farklı, sen rahimden ameliyat olmuşsun ancak doktorun endişe etmemeni söylediyse üzme kendini. ikinci bir doktor tavsiyesi kafanı karıştırabilir ama yine de danışıp içini rahatlatabilirsin...
Tamam yavaş yavaş ilham gelmeye başladı =))))))))))))))))) %50 kız gibiPPPPPPPP
benimde sivilceler coştubütün güzelliğim gitti :18: bebek gibi tenim vardı halbukine
Benimde ayni,sivilceler sac dokulmesi yorgunluk..banada kiz gibi geliyor butun guzelligimi aldi bu cimcime
benmde saçlarım acayip dökülüyokaç şampuan denedim ama faydası yok eşiminkide cok dokuluyo ama kendimi de çok çirkin hissediyorum dün gzl hisssediyodum ama sivilcelerm cıkms bugn cok cırkınım
Yiriiimm ben onuu pamuklara sararıımmm
Zaten %50-50 değil miii
Yaa içinden geçeni söyle iştee
Toplu kız geliyor kızlaaarr
Aynen sivilcelerim çıktı, saçım dökülüyor (gerçi bu mevsimselmişşş)
Daha çirkin demediler
Kızlar kılo durumunuz nasıl .. Ben hiç kilo almadım karnımda herhangi bi çıkıntı yok .. Sizde durumlar nasıl..?
benmde karnım eskisi gibi cocuk oldugu bellı degıl.Ama popom buyudu gıbıme gelıyo bıraz. ama atrtıldım 2kilo almışım. Çok geldi bana iki kilo sanki .??
Kızlar kılo durumunuz nasıl .. Ben hiç kilo almadım karnımda herhangi bi çıkıntı yok .. Sizde durumlar nasıl..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?