2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrr

kızlar bugün cuma anneme gideceğim.uzun bir süreden sonra o kadar mutluyum ki, aynı öğrenciliğimdeki gibi heyecan var:))) aslında aramızda 1 saat ama.ilk 3 ay yolculuk tehlikeli diye gitmedim.

okadar kasma bence canım kanaman düşük tehliken yoksa tabii ben 6 haftalıkken kendi aracımızla kemere tatile gittik tekirdağda oturuyorum tam 13 saat sürdü yolculuk bir de dönüşü düşünürsek doktordan izinliydim üstelik 2 saatte bir mola verdim biraz yürüdüm sırtıma yastıklar koymuştum sorunsuz bir yolculuktu üstelik 10 günlük tatil acaip moral oldu

anneciğini git gör 1 saat hiçbişey değil işlerine gitmek için o yolu çekenler var her sabah

benimde sivilceler coştu bütün güzelliğim gitti :18: bebek gibi tenim vardı halbukine

OFFF binayı boyuyorlar koku mahvetti beni
evden cıksam yorgunum gidemem bir yere

yarın yola çıkacağız bir dünya işim var

Benimde ayni,sivilceler sac dokulmesi yorgunluk..banada kiz gibi geliyor butun guzelligimi aldi bu cimcime

aile bireylerinden ilk olarak kardeşime bu gün "dayı" olacağını söyledim üniversite okuyor yanımda değil ahh keşke olsaydı tepkisini yanımda gösterseydi
canımın içi nasıl sevindi ağlamaktan konuşamadıı "abla işte bu hayatımdaki eksik buymuş,2 saniyede hayatımın amacı değişti sanki" dedi
nasıl duygulandım çok seviyorum onu rabbim herpimize hayırlı evlatlar versin kardeşim gibi..

bu gün babamın yaşgünü güzel bir yemek organize ettik eşimle hediyelerimizi de aldık tabi en büyük hediye torun haberi olacak videoya çektircem eşime ve ölümsüzleştircez bu anları inşallah çok heyecanlıyım

mec_, ben 2011 mart ayında sol yumurtalığımdan ameliyatı oldum, doktorumun risk görmesi sebebiyle açık ameliyat oldu. senin gibi ben de canının kıymetini bilmeyen biri olduğum için 5 gün sonra işe döndüm, herşey yolunda gitti çok şükür. şu anda hiçbir şikayetim yok; sıradan, hepinizde olan kasık ağrıları var arada. bazen kramp gibi ağrılar bende de var, ancak iki tarafa da girdiğinden önceki ameliyatıma bağlamıyorum. sadece sezaryen kesiği gibi dikiş izim var (elbette rahime inen bir dikiş değil) orası içerden kaşınıyor ender olarak, o da vücudun genişlemesi yüzündendir diye düşündüm hep. senin durumun farklı, sen rahimden ameliyat olmuşsun ancak doktorun endişe etmemeni söylediyse üzme kendini. ikinci bir doktor tavsiyesi kafanı karıştırabilir ama yine de danışıp içini rahatlatabilirsin...

Valla Zehrahcım ben mandıradan aldığım sütü 20dk kaynattıktan sonra içiyorum. Uht süt de içiyorum, hepsini içiyorum. Hiç kalbimi bozmuyorum. Sen de öyle yap. Annem söyledi ben bebekken 6. aydan sonra annem bana köy sütü vermiş geceleri. Annem diyoki, 30 yıl önce kutu süt diye bişey yoktu, bi de bebeklere inek sütü verilmez diye bişey yoktu. Ben hep sanada abine de verdim diyo.
Ben biraz rahatım heralde. Çok şükür bize bişey olmamış çocukken, Allahın izniyle bebeklerimize de bişey olmaz.

Bir de kızlar Aile Hekimliğimize hamile olduğumuzu bildirmek zorundaymışız. Yoksa Aile Hekimimizin ve hemşirelerin maaşında kesinti yapıyormuş Sağlık bakanlığı. Haberiniz olsun.

Benimde ayni,sivilceler sac dokulmesi yorgunluk..banada kiz gibi geliyor butun guzelligimi aldi bu cimcime

benmde saçlarım acayip dökülüyo kaç şampuan denedim ama faydası yok eşiminkide cok dokuluyo ama kendimi de çok çirkin hissediyorum dün gzl hisssediyodum ama sivilcelerm cıkms bugn cok cırkınım

herkes kendini kurtarma peşinde
iyi hissetmediğin günler yapacak bir şeyin yok ya rapor alacaksın ya da gidip derslere girmeyeceksin
şu dönem bence bebeklerimizden ve bizden başka hiçbişey önemli değil
umrumda değil iş güç evin temizliği falan rahat hissettikçe yapıyorum, iş yerinde cok kötüysem geçiyorum arka masaya
milletin enayisi biz değiliz ya
iş yerindekiler belki takılıyor belki de ciddiler ara ara eskiden kadınlar hamileyken sesleri çıkmazdı tarlaya giderdi öyle yorgunum , bulantım var demezlerdi sen baştan cıvıttın diyorlar

dedim hiç umrumda değil ben mi kurtaracam iş yerini bebeğime bana bişey olsa hesabını verecek misiniz
öncekinde kanamam vardı salak gibi gittim öğleye kadar çalıştım o ağrılar içinde ne diye laf gelmesin diye değdi mi düşükten sonra doktor
5 gun rapor verdi doktor ohhh bu sayede işten yırttın dedi birkaç densiz kan pıhtısı bile olsa evlat işte
hele bebğim bu zamana kadar annesine tutunduysa dunya umrumda olmaz
işten mi atacaklar zor o biraz

Son düzenleme:
bal sütle kaynayınca zehir etkisi yapıyormuş biliyorsun değil mi ılık olabilir ama kaynar olmayacak

canım balı hiç sütle kaynatırmıyım :) süt ısıtınca ılımasını bekleyıp balı içine koyuyorum :)

yağlı diye içme dedi ben nasılsa yarım lt ayran içiyorum onunlada gereklı vıtamını alıyorum
doğal yoğurdun varsa neguzel mis gibi sağlıklı bol bol tuketırsın ..

OFFF binayı boyuyorlar koku mahvetti beni
evden cıksam yorgunum gidemem bir yere

yarın yola çıkacağız bir dünya işim var

ah ah bızde giriş kattayız kapının önünde sigara içiyorlar evın ıcıne gelıyor koku suan bıle bırı oturmuş içiyo
esıme dedım kagıt as kapı önünde ıcmeyın dıye hamıle ıken dahada hassas oluyoruz mıdem kalktı

Güzel arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok sağolun. O kadar ihtiyacım var ki...

canım ben ameliyatımın üstünden 6 ay geçtikten sonra başka bir doktora görünmüştüm o da kim yaptıysa çok profesyonel yapmış
ben bir sorun görmüyorum demişti
sonra da başka doktora gitme gereği duymadım
genelde benim ameliyatımı geçirenler zor hamile kalıyor ama Allah'a şükürler olsun bizi fazla bekletmedi

Inşallah sende sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım

ah ah bızde giriş kattayız kapının önünde sigara içiyorlar evın ıcıne gelıyor koku suan bıle bırı oturmuş içiyo
esıme dedım kagıt as kapı önünde ıcmeyın dıye hamıle ıken dahada hassas oluyoruz mıdem kalktı [/QUOTE]

uyacaklarını hiç sanmam
bana da bir süredir tüm erkekler kokuyo gibi geliyor midemi kaldırmıyor ama onlardan gelen koku rahatsız ediyor garibim eşim eve gelince direk duşa giriyor
yavrum bir de kokmuyorum ki ben diyo
kızı olacağını düşündüğü için karnımı sevip kızın bu annen beni üzüyor doğda birlik olalım şu ananı aramıza almayalım diyo
şaka bile olsa nasıl zoruma gidiyo

Boyunuz:168 Cm. Kilonuz:63 Kg.

Gebelik Öncesi Vücut Kitle İndeksiniz: 23
Gebelikte Almanız Gereken 11.5 Kilo ile 18 Kg. arasında
Ortalama Haftalık Alınacak Kilo 0.4 Kg.

Kızlar Dengeli beslenme için Bize yardımcı olacaktır..

Tamam yavaş yavaş ilham gelmeye başladı =))))))))))))))))) %50 kız gibi PPPPPPPP

Yiriiimm ben onuu pamuklara sararıımmm
Zaten %50-50 değil miii
Yaa içinden geçeni söyle iştee

benimde sivilceler coştu bütün güzelliğim gitti :18: bebek gibi tenim vardı halbukine

benmde saçlarım acayip dökülüyo kaç şampuan denedim ama faydası yok eşiminkide cok dokuluyo ama kendimi de çok çirkin hissediyorum dün gzl hisssediyodum ama sivilcelerm cıkms bugn cok cırkınım

Toplu kız geliyor kızlaaarr
Aynen sivilcelerim çıktı, saçım dökülüyor (gerçi bu mevsimselmişşş )
Daha çirkin demediler

Ya vallahi Seninle ilgili bi tahminde bulunamıyorum....bir tarafım erkek bir tarafım cıx cıx kız diyor =)))))))

Kızlar kılo durumunuz nasıl .. Ben hiç kilo almadım karnımda herhangi bi çıkıntı yok .. Sizde durumlar nasıl..?

benmde karnım eskisi gibi cocuk oldugu bellı degıl.Ama popom buyudu gıbıme gelıyo bıraz. ama atrtıldım 2kilo almışım. Çok geldi bana iki kilo sanki .??

Kızlar kılo durumunuz nasıl .. Ben hiç kilo almadım karnımda herhangi bi çıkıntı yok .. Sizde durumlar nasıl..?

kilomda şükür bir değişiklik yok 5 kilo verip hamile kalacaktım ama üşengeçliğimin kurbanı oldum
ama benim göbüş daha şimdiden çıktı dün komşum 2 aylık olduguna emin misin dedi
alt kısımda cıkıntı oluştu pantolonlarımın cogunun dugmesı iliklenmiyordu bende hamile pantolonuna döndüm
çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…