2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende de oldu aynı zamanlarda aşağı yukarı bi gece oldu sonra sabah toplamda 3 sefer gördüm hemen doktora gittim sonraki gün hafta olarak artık korkulucak zamanın geçmek üzere demişti doktor hafif bi kanama birikmiş rahimdemi kesedemi hatırlamıyorum orayı önemli bişe deil gb ama dinlenmeye çalış demişti çokda korkutmamıştı bide her ihtimale karşı bi seferlik iğne yaptırdık o kadar bi daha da olmadı çok şükür inşallah seninkide önemsizdr

inş canm ya çok sağol yarın gidicem artık hayırlısı bakalım inş bişey çıkmaz benm komşumunda oldu aynı böyle onunda 1o gün sürdü bu akıntı geçti sonra

canım allah sabır versın((
cok sukur canımm gozun aydın
Gunaydin kizlar nasilsiniz?tuzlu suyla gargara yaptim iyi geldi bogazima,o kadar da saglikli besleniyorum neden boyle oldum
gecmıs olsun canımm maalesef ben gargara ıcın ılac kullanıyorumbenım grıbımın normaldede agır gecer bende cok dıkkat ettım ama yıne yakaladı
gunaydin anneler araniza yeni katildim bugunlerde bende merak icindeyim neyim olacak diye herkese hayirli bebisler
hosgeldın aramıza canım
ÇOK GEÇmiş olsun canım biran once düzelirsin inşallahhhh

cok gecmis olsun canim

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine...

geçmiş olsun canım anneciğin seni güzelce iyileştirir

3 hafta önce kestırdım ben cok uzundu şimdi daha rahat

cok geçmiş olsun canım bol bol dinlenin ve sıcak tut kendını bende öksurmeye başladım havalar birden sogudu
anneciğin misler gibi bakar sana

canım cok gecmıs olsun ya bıraz dınlen aksama dogru arıcam senı balım annen saan ıyı bakar cok ıyı oldu onun yanına gıtmen

hepınıze cok tesekkur ederım heryerım agrıyor kıpırdayamıyorum ıcten ateslenıyorum dudaklarım patlamak uzeresaolsun annecıgım de bakıyor bana evıme geldım sabah tekrar gıdıcem...sızlerı ozledım

ahhh ahh benim 2 gundur var sabah doktora gittim rahim duvarında kanama varmış koyu kahvemsi leke geliyordu da benimki hiç çamaşıra bulaşmadı pecetye geliyordu
iğne yaptırdım progestan verdi haftaya salı bakacak tekrar bunlar normal ama düşük riski oluyor dedi

bir de bebek rahimde kendıne yer acıyormus o yuzden de olabiliyormuş

Son düzenleme:

Canim benim hala var rahimde kanama hatta en son bakildiginda buyumustu,bende de ilk kahverengi geldi bir daha olmadi,igne ve ilaca basladim yine progestan,dr bebek buyuyorsa endiseye grek yok,buyumezse sorun olur dedi,allaha sukur suan icin sorun yok gibi,bende umursamiyorum cok,5 hafta sonra gorcem bebegi insallah o zamana kuculur

kızlar bebegin sağda yada solda olması bişey degiştiriyomu benim soldada :) bide cinsiyetleri kaçıncı haftada ögrendiniz meraktan çatlamak üzereyim hepinize mutlu ve saglıklı hamilelikler

kızlar bebegin sağda yada solda olması bişey degiştiriyomu benim soldada :) bide cinsiyetleri kaçıncı haftada ögrendiniz meraktan çatlamak üzereyim hepinize mutlu ve saglıklı hamilelikler

cinsiyet tahminleri yapıyorlar
benim karnımın sağ kısmında duruyor da kesenın neresinde emin olamadım

şimdi kesenin sağında mı solunda mı ???

oyy sevsinler onu annesi:)) Alllah nazarlardan saklasın bayağı büyümüş
bende haftaya gideceğim inşallah sabırsızkla bekliyorum ve korkuyorum ilk gittiğimiz doktor yüzünden hala atlatamadık o durumu.kalp atışını duymayıp kürtaj demişti de

geçmiş olsun Allah tekrar hamile kalmayı nasip etsin canım.
ben 1 mayıs gibi doğum yapıcam ilki sezeryan çünkü izne ayrılmak istediğim tarih 36. hafta falan aslında iznim yetiyor haziranı kaptmaya 32de ayrılınca ama ben istemiyorum evde oturmayı.
Ahh kızlar sabahtan berı ara ara kahverengı lekler gelıyor ıns kortugum basıma gelmez sabah olupta bır doktora gıdebılseydım
yat dinlen canım şimdi ne durmdasın merak ettim geçmişin hepsini okuyamadım

hepimizin ki lokmalık doktor hakıkaten cok önemliymiş ya
yengem anlatmıştım kuzenıme hamıleyken gitmişler kalbi durur ölür bu alayım ben bunu demiş yengem de yok demiş kızı şimdi 16 yaşında doktora uysaydı kzından olacaktı

yat dinlen canım şimdi ne durmdasın merak ettim geçmişin hepsini okuyamadım

şükür iyiyiz 2 de doktora gittik rahim duvarında kanama varmış iğne vurdu ilaç verdi cok ciddi değil dinlenmene bak dedi
melegımın kalp atışlarını dinletti ya yetti o bana

cinsiyet tahminleri yapıyorlar
benim karnımın sağ kısmında duruyor da kesenın neresinde emin olamadım

hımm erkekte kızda hissediyorum çok degişik ne olcak acaba saglıklı olması herseyden önce gelio ama kız isteyen tarafım daha baskın gelse yağmurumuz ismimizde hazır

hımm erkekte kızda hissediyorum çok degişik ne olcak acaba saglıklı olması herseyden önce gelio ama kız isteyen tarafım daha baskın gelse yağmurumuz ismimizde hazır

ilk bebek oldugu için cinsiyet farketmiyo ama kız istiyorum ben cicili bicili giydirmek için pek şeker oluyorlar
babası da kız istiyor ama sanki erkek olacak gibi geliyor
tek dileğim sağlıklı olsun yeter bana

Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.ben de hastalanıyorum burnum,boğazım sinyal vermeye başladı.inş ilerlemeden atlatırım.

Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar kızlar.ben de hastalanıyorum burnum,boğazım sinyal vermeye başladı.inş ilerlemeden atlatırım.

Sen gidersen bende durmam buralarda hih benimde 30 nisan dedi dr ben basladim vitamin takviyesine,sabah folikasit,oglen kalsiyum d3vitamini,aksam multivitamin,yuklendik bakalim bir de demir vercek herhalde

yok gitmeyiz bir yere burda basladik burda devam
ooo baya aliyorsun ne guzel
ya benim de baslamam gerek diye dusunuyorum o yuzden doktoruma soyliycem bugun
o durumun ciddiyetini bilmiyordu ama ben birsey yiyemiyorum hem de onemli zamanlar bsladi
senin baya varmis aldigin takviye
bakalim bana da vrir umarim bugun ogrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…