- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #7.161
ya kızlar bişey diycem bugün kahverenginde bi akıntım oldu 11.haftaya gircem doktorumu aradım progestan kullan dedi geçmezse yarın gel dedi bitane kullandım şuan için yok akıntım hani beyaz bi akıntı olurya onun kahverengisi sizin başınıza böyle bişey geldimi yda duydunuzmu sonuç ne bilen varsa lütfen yazsın
bende de oldu aynı zamanlarda aşağı yukarı bi gece oldu sonra sabah toplamda 3 sefer gördüm hemen doktora gittim sonraki gün hafta olarak artık korkulucak zamanın geçmek üzere demişti doktor hafif bi kanama birikmiş rahimdemi kesedemi hatırlamıyorum orayı önemli bişe deil gb ama dinlenmeye çalış demişti çokda korkutmamıştı bide her ihtimale karşı bi seferlik iğne yaptırdık o kadar bi daha da olmadı çok şükür inşallah seninkide önemsizdr
canım allah sabır versınMerhabalar güzel anne adayları,
Ben 11. haftam içerisinde bebeğimi kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim maalesef. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı böyle imiş. Sizlere çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerinizle çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kendinize ve ve bebişlerinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın :)
cok sukur canımm gozun aydınkızlar merhaba.. ancak girebildimm.. dün kontrolümüz vardı. bebişimizi gördük.çok değişmiş, büyümüş gördüm 3 hafta önceki halinden.. eğilmiş vaziyetteydi, doktor biraz keyfini bozalım dedi, hareketlendirdi. pozisyon değiştirdi.. ölçümünü yaptı.. kolları başına kalkıktı. kuzum benim. burnu falan da belliydi.. o kadar mutlu oldum ki onu görünce.. ağzım kulaklarımda leyla gibiydim :) 2 hafta sonra gideceğim. ense kalınlıgı falan ölçülecek. 2 test zamanı da geldi ama onu yaptırmayacağım.. öyle işte.. bizden haberler bu şekilde...
gecmıs olsun canımm maalesef ben gargara ıcın ılac kullanıyorumGunaydin kizlar nasilsiniz?tuzlu suyla gargara yaptim iyi geldi bogazima,o kadar da saglikli besleniyorum neden boyle oldum
hosgeldın aramıza canımgunaydin anneler araniza yeni katildim bugunlerde bende merak icindeyim neyim olacak diye herkese hayirli bebisler
ÇOK GEÇmiş olsun canım biran once düzelirsin inşallahhhh
cok gecmis olsun canim
Geçmiş olsun cnm ne oldu bize böyle yaa ben de bütün gece öksürmekten uyuyamadım koltuğa geçtim oturur vaziyette uyumaya çalıştım kafamı yastığa koyduğum anda boğulacak gibi oluyorum çünkü şimdi kahvaltı filan yaptım daha iyiyim yumuşadı biraz boğazım ama kafam zonkluyor
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine...
Canım çok geçmişşş olsunn
Dikkat et kendine ve bebişinee
Valla benimde inandığım tek şey bu saç olayıı :18:
Ömür denince akan sular duruyor işte ne bileyiiiimm
Yoksa benim saçım bildiğin karakoyun gibi yumak yumak oldu
geçmiş olsun canımanneciğin seni güzelce iyileştirir
geçmiş olsun canım biz de yarın gıdıoz anneme,kayınvalıdemden sonra
yemekelrını cok özledımm..
ayy kıslarr taranmıo artıkk,bılemedım sımdı imama mı danıssak
yada alo diyaneti filanmı arasak
bı avuc oluo zorda taranınca döulen saç
sanırım kestircem dinen bi dayanağı yok cunku ama bi amamdan fetva da alsam daha rahat etcek içim:)
3 hafta önce kestırdım ben cok uzunduşimdi daha rahat
cok geçmiş olsun canımbol bol dinlenin ve sıcak tut kendını bende öksurmeye başladım havalar birden sogudu
anneciğin misler gibi bakar sana
canım allah sabır versın.yenıden saglıklı bı şekılde anne olursun ınşallg.gecmış olsun.
ara ara kahverengı lekeler normal canım.kan rengınde olursa o zaman sorun.en azından ılaç verıyolar işte.
maşallh.gozun aydın.
bende 2 kız var hiç sıvılcem olmadı canım..
ınşallh canım.
hoşgeldın canım.
ne demelı o kadına şimdi.
hadı bakalım guzel haberlerle gelırsın
bız 2 li degıl.3 lü test yaptıracagız tabı zamanı gelınce.
çok gecmış olsun canım.ınşallh cabucak toplarlarsın.kendıne ıyı bak en guzelı anne yerı zaten.
ben hiç ınanmıyorum boyle şeylere.
bunyaya gore degışıyo canım.ben hala eskı kıyafetlerıme sıgıyorum rahatca
hoşgeldın canım
bendede yok henuz
maşallh gozun aydın.
maşallh canım..epey hızlı çıktı senın bebeık.:)
allah gonlune gore versın canım.
canım cok gecmıs olsun ya bıraz dınlen aksama dogru arıcam senı balım annen saan ıyı bakar cok ıyı oldu onun yanına gıtmen
ya kızlar bişey diycem bugün kahverenginde bi akıntım oldu 11.haftaya gircem doktorumu aradım progestan kullan dedi geçmezse yarın gel dedi bitane kullandım şuan için yok akıntım hani beyaz bi akıntı olurya onun kahverengisi sizin başınıza böyle bişey geldimi yda duydunuzmu sonuç ne bilen varsa lütfen yazsın
ahhh ahh benim 2 gundur varsabah doktora gittim rahim duvarında kanama varmış koyu kahvemsi leke geliyordu da benimki hiç çamaşıra bulaşmadı pecetye geliyordu
iğne yaptırdım progestan verdi haftaya salı bakacak tekrar bunlar normal ama düşük riski oluyor dedi
kızlar bebegin sağda yada solda olması bişey degiştiriyomu benim soldada :) bide cinsiyetleri kaçıncı haftada ögrendiniz meraktan çatlamak üzereyim hepinize mutlu ve saglıklı hamilelikler
şimdi kesenin sağında mı solunda mı ???
geçmiş olsun Allah tekrar hamile kalmayı nasip etsin canım.Merhabalar güzel anne adayları,
Ben 11. haftam içerisinde bebeğimi kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim maalesef. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Hayırlısı böyle imiş. Sizlere çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerinizle çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kendinize ve ve bebişlerinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın :)
ben 1 mayıs gibi doğum yapıcam ilki sezeryan çünkü izne ayrılmak istediğim tarih 36. hafta falan aslında iznim yetiyor haziranı kaptmaya 32de ayrılınca ama ben istemiyorum evde oturmayı.senin programı görünce kendimi çok boş hissettim bir an:)) 10 20 kişilik sınıflar vs. yıllarca çalışınca alışmışsın galiba ondan sıkılıyorsun evde ben geçen yıl da evdeydim sınava hazırlanıyordum o yüzden evde pek sıkılmıyorum bizim okulda öğretmenlerin en eskisinin üçüncü yılı:)) gelen gidiyo buralardan bende 4 yıl burda görev yapınca tembellliğe alışırım galiba:S senin kadaar yoğun olamam çünkü
sucuk salamı da çiiğ sevmem zaten pastırmayı severim ama doğumdan sonra artık:))
Allah bağışlasın oğlunu tam abi olacak yaşta araları güzel
izne o zaman 32 den sonra ayrılacaksın öylemi benim o zamanlara denk geliyor çünkü
yat dinlen canım şimdi ne durmdasın merak ettim geçmişin hepsini okuyamadımAhh kızlar sabahtan berı ara ara kahverengı lekler gelıyor ıns kortugum basıma gelmez sabah olupta bır doktora gıdebılseydım
hepimizin ki lokmalıkoyy sevsinler onu annesi:)) Alllah nazarlardan saklasın bayağı büyümüş
bende haftaya gideceğim inşallah sabırsızkla bekliyorum ve korkuyorum ilk gittiğimiz doktor yüzünden hala atlatamadık o durumu.kalp atışını duymayıp kürtaj demişti de
yat dinlen canım şimdi ne durmdasın merak ettim geçmişin hepsini okuyamadım
cinsiyet tahminleri yapıyorlar
benim karnımın sağ kısmında duruyor da kesenın neresinde emin olamadım
hımm erkekte kızda hissediyorumçok degişik ne olcak acaba saglıklı olması herseyden önce gelio ama kız isteyen tarafım daha baskın gelse yağmurumuz ismimizde hazır
ilk bebek oldugu için cinsiyet farketmiyo ama kız istiyorum ben cicili bicili giydirmek içinpek şeker oluyorlar
babası da kız istiyor ama sanki erkek olacak gibi geliyor
tek dileğim sağlıklı olsun yeter bana
bende aynı senin ilk bebek mi peki
Sen gidersen bende durmam buralarda hih benimde 30 nisan dedi drben basladim vitamin takviyesine,sabah folikasit,oglen kalsiyum d3vitamini,aksam multivitamin,yuklendik bakalim bir de demir vercek herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?