- 22 Mayıs 2010
- 143
- 83
- 123
ya kızlar bende aşırı derecede kabızlık sorunu oluşmaya başladı.sizdede var mı? daha önceleri hiç kabız oldugumu hatırlamam.şimdi ne yapsam fayda etmiyor bol su içiyorum her gün bana mısın demiyor.bi çareee bilen varsa söylesin
merhabalar,
bugün doktora gittim, ultrasonla baktı ve biraz kanama var düşük tehlikesi var dedi, progesteran yazdı.
bu ilacı herzaman veriyorlar biliyorum da kanama olması korkuttu beni.
sizde de kanama olup düşük tgehlikesi olan var mı?
inşallah sorunsuz duyarsınız canım.
ben cuma günü gitmiştim üstten ultrasonla duyulmadı, alttan ultrason gerektiğini söyledi, dr erkekti yapmak istemedim eve gelince hemen ertesi güne yani cumartesi sabaha 9buçuk için randvu aldık, orda da alttan ultrason bakıldı ama varla yok arası dedi dr renkli doplere gönderdi, çok yavaş atan 2 ses duyduk. dr, gelişmediğini ve normale göre çok yavaş attığını söyledigerileme görülürse kürtaj gerekebilir dedi çok ama çok üzüldüm pazartesi tekrar gitcez.
sabah hastaneden döndüğümüzde çok kötüydüm orda da tutamadım kendimi çok ağladım... ama yapcak bişey yok herşey allahtan
rabbim herşeyin hayırlısını versin, taşıyamayacağımız yükler vermesin, zor imtihanlarla sınamasın....
essela tatlım seninle aynı durumdayız ben de cuma günü kısmetse dtr'a gideceğim.
benim bebeğimin de kalp atışı yok tekrar gidince de duyulmazsa alınır dedi doktor bu düşünce beni strese sokuyor çünkü kürtajdan çok korkuyorum...
Rabbim ikimize de hayırlısını verdin...
ben de aynı şeyi düşünüyordum ki ne kadar yanıldığımı anladım :)))) kalp atışını duyunca acaba gelişimi düzenli mi diyorsun? ALLAH sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin... isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısı ile... (amin)
su içmeye korkuyorum.. ne yesem anında çıkartıyorum( Nasıl geçecek 2 ay ((
Midem çok kötüüüü
merhabalar,
bugün doktora gittim, ultrasonla baktı ve biraz kanama var düşük tehlikesi var dedi, progesteran yazdı.
bulantı konusu benim ilk bebeğimde 4. ayın bitimine kadar sürdü 3.ay itibari ile 1 ay sürekli akşamları serum aldım... bebeğim 3,350 gr doğdu...
şimdi ise 5. haftada başladı ve tam gaz devam ediyor bazen hakikaten çok mutsuz oluyorum ve bulantısı olmayanlara imreniyorum... 6. haftamda 3 gün üst üste serum aldım biraz olsun azalttı ama gene devam ediyor şu an bütün gün bulanıyor evde olsam yatarım v.s. ama işyerinde çok zor...
umarım kısa zamanda geçer :) türk kahvesi sade iyi geliyor , limon üstüne tuz iyi geliyor , çubukmuş , ayranmış hiç bir işe yaramadı malesef...
kolaylıklar diliyorum...
merhabalar,
Malesef ben de düşük tehlikesi var.Doktorun bana dediği dinleneceksin ,ilaçlarını düzenli kullanacaksın ve bol su içeceksin.Tabi bir de moralimizi yüksek tutacağız.Sen elinden geleni yap canım.Allah 'ın izni ile de inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Sıkma tatlı canını
gecmis olsun canim hemen korkutma kendini belki yerlesme kanamasidir boyle olabiliyormus bazi hamilelerde
Cnm kotu dusunme iyi dusun iyi olsun hersey cok cok gecmis olsunmerhabalar,
saol canım
kanama akıntı olarak değil, kesede sanırım. ultrasonda gördü.
yerleşme kanaması öyle de oluyor mu, ben hep akıntı olarak geliyor diye biliyordum?
saol canım
kanama akıntı olarak değil, kesede sanırım. ultrasonda gördü.
yerleşme kanaması öyle de oluyor mu, ben hep akıntı olarak geliyor diye biliyordum?
öylemi canım sana da geçmiş olsun ozaman.
moral bozmamak elde değil maalesef, başka doktora gideceğim, bu gittiğim devletti 5 dk bile kalmadım içerde.
doktorun da biraz konuşup morali düzeltmesi gerek diye düşünüyorum...
Merhaba ,
Bu sabah ben de HErman Bey' e muayene oldum.İnanılmaz tatlı bir insan.Zaten ona gitmeden önce de internette kendisi hakkında çok güzel yorumlar okumuştum.Muayenenin en güzel yanı 1 kere ücret ödeyip 1 ay içinde bir daha ücret ödememek.Tek sorun ise çok tercih edildiği için yoğun olması.Sağlıklı gebelikler :)
Aaa ilginç, bekleme odasındakilerden biri sizdiniz demek :)
olabilir :) benim 9.30 daydı randevum ama 10.30 gibi girebildim içeri .Ben oradayken bir bayan tam herman beyin odasının karşısındaki odaya geçerek yeni kayıt yaptırdı.Sanırım o sizdiniz :)
Doktorun özel muayenehanesine gidersen sana zaman ayırır! Benim ilk kontrolüm de devletteydi.O bendeki sorunu anlamamıştı mesela.Dr gittğim akşamı kanamam oldu.Sonra Allah'a şükür ki 5 gün sonra durdu kanamam ama tabi düşük tehlikem hala devam ediyor.Farklı doktorlar deneyebilirsin.
Moralin en önemli şey olduğunu söylüyorlar.Çok ufak olsa da şuanda hissedermiş.Beklide bir süre sonra her şey normale dönecek.Sen elinden geleni yap.Gerisi Allah'ın takdiri.
Çok geçmiş olsun canım benim.Güzel haberlerini almak isterim :)
ben kizima hamileyken cok mide bulantim oluyordu bana eksi yesil elma iyi geliyordu bir elmayi aksam kadar anca yiyordum bulantim basladimi bir isirik aliyordum geciyordu sonra bidah bulandiginda bir isir daha 3 ay boyle gecti bulantilarim 3 ayi 1 hafta gecince birden yok oldu busefarde korkmustum kizima bisaemi oldu acaba diye annelik iste ama hersey yolundaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?