2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hergun yarimsaat duzenli yuruyus yap yuruyus cok onemli cunku bagirsaklar daha hizli calisiyiyor birde kuru kayisi yiyebilirsin

Malesef ben de düşük tehlikesi var.Doktorun bana dediği dinleneceksin ,ilaçlarını düzenli kullanacaksın ve bol su içeceksin.Tabi bir de moralimizi yüksek tutacağız.Sen elinden geleni yap canım.Allah 'ın izni ile de inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Sıkma tatlı canını

uzulme essela hemen aklina kotu kotu seyleri getirme hem aglayipda kucuk mercimegide uzme annesi allahim bebegini korusun dua edelimki insallah sagligi yerindedir

allah seninde yardimcin olsun insallah bebegini saglikla kucagina alirsin

amin canım benim .. napalım işte kendimizi baştan böyle avutmaya başlıyoruz. kalp atışı , gelişimi testleri derken Allahım inşallah bebişlerimizi kucağımızda görmeyi nasip eder.

su içmeye korkuyorum.. ne yesem anında çıkartıyorum ( Nasıl geçecek 2 ay ((
Midem çok kötüüüü

ben kizima hamileyken cok mide bulantim oluyordu bana eksi yesil elma iyi geliyordu bir elmayi aksam kadar anca yiyordum bulantim basladimi bir isirik aliyordum geciyordu sonra bidah bulandiginda bir isir daha 3 ay boyle gecti bulantilarim 3 ayi 1 hafta gecince birden yok oldu busefarde korkmustum kizima bisaemi oldu acaba diye annelik iste ama hersey yolundaydi

canım sen morelini bozmamaya çalış biliyorum zor ama bebeğin için ilaçlarını alıp bol bol dinlen.
Allah yardımcın olsun . rabbim meleğini sana bağışlasın

canim yesil eksi elmayi denedinmi benim kizda bana cok iyi gelmisti

gecmis olsun canim hemen korkutma kendini belki yerlesme kanamasidir boyle olabiliyormus bazi hamilelerde

öylemi canım sana da geçmiş olsun ozaman.
moral bozmamak elde değil maalesef, başka doktora gideceğim, bu gittiğim devletti 5 dk bile kalmadım içerde.
doktorun da biraz konuşup morali düzeltmesi gerek diye düşünüyorum...

Cnm kotu dusunme iyi dusun iyi olsun hersey cok cok gecmis olsun
saol canım
kanama akıntı olarak değil, kesede sanırım. ultrasonda gördü.
yerleşme kanaması öyle de oluyor mu, ben hep akıntı olarak geliyor diye biliyordum?

Cnm yerlesme kanamasi vajonadan gelir acik pembe yada bordo renginde
Kaybetigim bebekte adet gunumde pembe kanamam oldu yerlesme kanamasi
Simdiki bebekte adet gunumde esimle iliski sonrasi resmen akti koyu bordo renkte puturlu akinti ve sonrasinda o gun sulu geldi akinti kirli su dahada gelmedi sali gunu olmustu bende 24 agustosta cuma test yaptim silkte olsa gormustum pozitifi 27 agustosta iki cizgi koyulugu esitlenmisti simdi cok sukur lekelenme yok bol dinlen ayaklarini yukari kaldir yat bo su ic ikinma wcdeyken
Gcmis olsun cnnm

saol canım
kanama akıntı olarak değil, kesede sanırım. ultrasonda gördü.
yerleşme kanaması öyle de oluyor mu, ben hep akıntı olarak geliyor diye biliyordum?

evet bende akinti olarak geliyor biliyorum doktor kesedeki kanamayi ultrasonda nasil goruyor sonucta bebek kendi sivisinin icinde yuzuyor kanda sivi nasil ayir ediyor kani anlamadim

Doktorun özel muayenehanesine gidersen sana zaman ayırır! Benim ilk kontrolüm de devletteydi.O bendeki sorunu anlamamıştı mesela.Dr gittğim akşamı kanamam oldu.Sonra Allah'a şükür ki 5 gün sonra durdu kanamam ama tabi düşük tehlikem hala devam ediyor.Farklı doktorlar deneyebilirsin.

Moralin en önemli şey olduğunu söylüyorlar.Çok ufak olsa da şuanda hissedermiş.Beklide bir süre sonra her şey normale dönecek.Sen elinden geleni yap.Gerisi Allah'ın takdiri.
Çok geçmiş olsun canım benim.Güzel haberlerini almak isterim :)

Aaa ilginç, bekleme odasındakilerden biri sizdiniz demek :)

olabilir :) benim 9.30 daydı randevum ama 10.30 gibi girebildim içeri .Ben oradayken bir bayan tam herman beyin odasının karşısındaki odaya geçerek yeni kayıt yaptırdı.Sanırım o sizdiniz :)

Yok ben başka odaya girmedim, randevum 11'deydi, yetişemeyeceğiz diye acele acele geldik ama 12'de girdik.:)

çok saol canım, inşaallah bizim büyüttüğümüz kadar önemli şeyler değildir.
dediğin gibi biz elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz.

başka bir dr. randevu aldım, c.tesi gideceğim. hem 5 gün hapı da düzenli almış olurum, hem de kalp atışını duyabiliriz belki 8.haftada olacak çünkü. ama senin gibi kanamam olursa hemen giderim tabiki...

bir de canım bana ilişki yasak dedi 10 gün kadar, sana da demiş miydi?

teşekkür ederimm yeşil elma denerim

selam kızlar
bende gittim bugün kalp atışlarını duymaya
duyduk çok şükür bi problem çıkmadı:)
daha duymayan arkadaşlar inşallah bu anı sorunsuzca yaşarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…