Kizimi uyuttum ve geldim. Ama yalnizim galiba.Cok sakin buralar nerlerdesiniz kizlar?
Ben sonbahar depresyonuna girdim sanki. Hatta dogum sonrasi depresyonla birlesti.
Problemlerimizi halinin altina supurduk. Onlarin da etkisi var tabi. Daha cok esimin vurdumduymazligina uzuluyorum. Cocugu ben tek basima yaptim sanki. Kendine yeni yeni ugraslar cikarip duruyo. Bende 24 saat telasli, uykusuz ve bitkinim. Ucretsiz izin aldim. Okula gitsem belki kafam dagilacak. Ama ben eve hapsoldum.Hayirdir cnm?? Esinle nasil durumlar iyimi?
Problemlerimizi halinin altina supurduk. Onlarin da etkisi var tabi. Daha cok esimin vurdumduymazligina uzuluyorum. Cocugu ben tek basima yaptim sanki. Kendine yeni yeni ugraslar cikarip duruyo. Bende 24 saat telasli, uykusuz ve bitkinim. Ucretsiz izin aldim. Okula gitsem belki kafam dagilacak. Ama ben eve hapsoldum.
Yaa kızlar ne yapcam bilemedim son bir aydır şu gaz problemibitirdi beni. Üstten atamıyor bitürlü gazını, o yüzden sürekli huzursuz ve kucakta olmak istiyor.
Problemlerimizi halinin altina supurduk. Onlarin da etkisi var tabi. Daha cok esimin vurdumduymazligina uzuluyorum. Cocugu ben tek basima yaptim sanki. Kendine yeni yeni ugraslar cikarip duruyo. Bende 24 saat telasli, uykusuz ve bitkinim. Ucretsiz izin aldim. Okula gitsem belki kafam dagilacak. Ama ben eve hapsoldum.
14 Nisan doğumlu kizim dun bi baktimki alt damaktan bi tane dis cikarmis :) hem sevindim hemde panik oldum biraz erken gibi geldi bana.
gerçekten bazen düşünüyorum. yalnız değilimdir. mutlaka birilerinin eşleri de böyle davranıyodur. sabret geçecek diyorum ama yokk.Üzülme , yalnız değilsin
şuan için kv bakarım diyo ama zaten eltimin 3 çocuğuna bakıyo ve yaşları da küçük. ben de ona bırakmamak için ücretsiz izin aldım zaten. şubatta yine bi tartışma çıkacak. o ben bakarım dicek ben yok vermem dicem. o kadar karamsar oldum ki. nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum.Bende senin gibiydim ise basla bebege bakicak birileri varsa mutlaka basla rahayliycaksin kafani toplayip bebegin be esinle daha guzel vakit gecirisin
hayırlı olsun ilk inciniz. ben büyük bi hevesle bekliyorum ama bizde hala bir şey yok. erken mi geç mi bilemem ama her çocukta farklı oluyo.14 Nisan doğumlu kizim dun bi baktimki alt damaktan bi tane dis cikarmis :) hem sevindim hemde panik oldum biraz erken gibi geldi bana.
sende de durumlar aynıymış. en kısa sürede atlatırız inşallah. bazen iyi ki kızım var diyorum. o da olmasa kendimi yapayalnız hissedicem. burda da öyle çıkıp gezebileceğim bir yer yok. geçen hafta sonu pazara gittik. saftirik ben bi mutlu oldum ki anlatamam. pazarla falan kendimi avutuyorum işte.Kesinlikle yalnız değilsin!! Tr yeye hamile olarak döndüm, İstanbul da daha önce hiç yaşamadım. Geldik hamileyken ne gezdim gördüysem şimdi ne yer yurt biliyorum ne de çocukla tek başıma çıkabiliyorum. Asansör yok 5. Kattayız ve bulunduğumuz yer tepe bayır doğru düzgün kaldırım bile yok ülkem sokaklarında. Çocukla ilgilenmek tamam güzel de insan da kendi için de birşeyler yapmak istiyor. Ben yavaştan iş bakmaya başlayacağım ama kreşi olan yerler olursa düşünüyorum çalışmayı. Kv de dahil kimseye güvenmiyorum
Gece saat 9.30-10.00 civarı uyutma girişimimiz saat 12 de sonuçlandı. Haftaya doktora götürücem oğlumu bu normal olamaz. Eskiden yatağına koyardım kendi kendine uyuya kalırdı şimdi ise iflahım kesiliyor o minicik bedenden 2 saat içinde kaç kere gaz attırdığımın hesabı yokbiogaia: işe yaramadı. Sab simplex: işe yaramadı sıradaki alternatifleri denicem. İşin garibi o kadar yoruluyor ki gece saat 11 civarı anca uyanıyor gündüz, yetişkinler gibi uyuyo..
gerçekten bazen düşünüyorum. yalnız değilimdir. mutlaka birilerinin eşleri de böyle davranıyodur. sabret geçecek diyorum ama yokk.
şuan için kv bakarım diyo ama zaten eltimin 3 çocuğuna bakıyo ve yaşları da küçük. ben de ona bırakmamak için ücretsiz izin aldım zaten. şubatta yine bi tartışma çıkacak. o ben bakarım dicek ben yok vermem dicem. o kadar karamsar oldum ki. nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum.
hayırlı olsun ilk inciniz. ben büyük bi hevesle bekliyorum ama bizde hala bir şey yok. erken mi geç mi bilemem ama her çocukta farklı oluyo.
Hayırlı olsun canım
inş öyle olur dört ay olacak ama hala aynı
Tatlim bende senin gibiydim infacol ve omx biraz ise yaradi gibi birde ben 1 su bardagi su ile 1 cay kasigi kimyonu kaynatip ondan 2, 3 cay kasigi kadar bebise iciriyordum biraz ise yaradi gibiydi ama hicbiri sak diye bitirmiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?