2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hayirdir cnm?? Esinle nasil durumlar iyimi?
Problemlerimizi halinin altina supurduk. Onlarin da etkisi var tabi. Daha cok esimin vurdumduymazligina uzuluyorum. Cocugu ben tek basima yaptim sanki. Kendine yeni yeni ugraslar cikarip duruyo. Bende 24 saat telasli, uykusuz ve bitkinim. Ucretsiz izin aldim. Okula gitsem belki kafam dagilacak. Ama ben eve hapsoldum.

Üzülme , yalnız değilsin

Yaa kızlar ne yapcam bilemedim son bir aydır şu gaz problemibitirdi beni. Üstten atamıyor bitürlü gazını, o yüzden sürekli huzursuz ve kucakta olmak istiyor.

Tatlimmm 4 ay gece gunduz o gazdan neler cektim aklima geldikce hala aglamak istiyorun gecen ay tam ise baslayacagim sirada kendiliginden gecti . Biogaia, nurse harvey sab simplex falan derken OmX kullandim en son o mu ise yaradi yoksa artik kendiligjndenmi duzeldi onu cok bilemiyorum ama doktorun dwdigi gibi birden bire kendiligimden yok oldu. Allah yardimcin olsun en kisa surede atlatirsin umarim.

Bende senin gibiydim ise basla bebege bakicak birileri varsa mutlaka basla rahayliycaksin kafani toplayip bebegin be esinle daha guzel vakit gecirisin

14 Nisan doğumlu kizim dun bi baktimki alt damaktan bi tane dis cikarmis :) hem sevindim hemde panik oldum biraz erken gibi geldi bana.

Gece saat 9.30-10.00 civarı uyutma girişimimiz saat 12 de sonuçlandı. Haftaya doktora götürücem oğlumu bu normal olamaz. Eskiden yatağına koyardım kendi kendine uyuya kalırdı şimdi ise iflahım kesiliyor o minicik bedenden 2 saat içinde kaç kere gaz attırdığımın hesabı yok biogaia: işe yaramadı. Sab simplex: işe yaramadı sıradaki alternatifleri denicem. İşin garibi o kadar yoruluyor ki gece saat 11 civarı anca uyanıyor gündüz, yetişkinler gibi uyuyo..

Kesinlikle yalnız değilsin!! Tr yeye hamile olarak döndüm, İstanbul da daha önce hiç yaşamadım. Geldik hamileyken ne gezdim gördüysem şimdi ne yer yurt biliyorum ne de çocukla tek başıma çıkabiliyorum. Asansör yok 5. Kattayız ve bulunduğumuz yer tepe bayır doğru düzgün kaldırım bile yok ülkem sokaklarında. Çocukla ilgilenmek tamam güzel de insan da kendi için de birşeyler yapmak istiyor. Ben yavaştan iş bakmaya başlayacağım ama kreşi olan yerler olursa düşünüyorum çalışmayı. Kv de dahil kimseye güvenmiyorum

Üzülme , yalnız değilsin
gerçekten bazen düşünüyorum. yalnız değilimdir. mutlaka birilerinin eşleri de böyle davranıyodur. sabret geçecek diyorum ama yokk.
Bende senin gibiydim ise basla bebege bakicak birileri varsa mutlaka basla rahayliycaksin kafani toplayip bebegin be esinle daha guzel vakit gecirisin
şuan için kv bakarım diyo ama zaten eltimin 3 çocuğuna bakıyo ve yaşları da küçük. ben de ona bırakmamak için ücretsiz izin aldım zaten. şubatta yine bi tartışma çıkacak. o ben bakarım dicek ben yok vermem dicem. o kadar karamsar oldum ki. nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum.

14 Nisan doğumlu kizim dun bi baktimki alt damaktan bi tane dis cikarmis :) hem sevindim hemde panik oldum biraz erken gibi geldi bana.
hayırlı olsun ilk inciniz. ben büyük bi hevesle bekliyorum ama bizde hala bir şey yok. erken mi geç mi bilemem ama her çocukta farklı oluyo.

sende de durumlar aynıymış. en kısa sürede atlatırız inşallah. bazen iyi ki kızım var diyorum. o da olmasa kendimi yapayalnız hissedicem. burda da öyle çıkıp gezebileceğim bir yer yok. geçen hafta sonu pazara gittik. saftirik ben bi mutlu oldum ki anlatamam. pazarla falan kendimi avutuyorum işte.
eşim de sabah okula gidiyo. okuldan sonra çarşıya çıkar. akşama doğru eve geliyo ki zaten bir iki saat içinde kızım uyuyo. hafta sonları dersaneye gidiyo derse. hafta içi en az 3 özel dersi olur. bir de bunların üzerine lys ye girdi. hukuk kazandı. çok boş zamanı varmış gibi. sınavdan sınava gidecek ama gittiğinde en az iki hafta evde olmayacak. şimdi akşamları da ders çalışmam lazım diyip bi koşeye çekilecek. ben de sinirden iyice kudururum artık. herkes aman ne güzel hukuk kazanmış falan diyo da benim hiç gözümde yok. onda bu kafa olduktan sonra avukat olur yine burda kalır. hakimlim savcılık düşünse de uzaklara gitsek o kadar mutlu olurum ki.

Tatlim bende senin gibiydim infacol ve omx biraz ise yaradi gibi birde ben 1 su bardagi su ile 1 cay kasigi kimyonu kaynatip ondan 2, 3 cay kasigi kadar bebise iciriyordum biraz ise yaradi gibiydi ama hicbiri sak diye bitirmiyor ((

Tatlim bende kv ye cok kiziyodum kizim 4 ay bir fiil uyumadi ve hep agladi bu kv buna bakamaz diyodum ise basladim kizim 4 aylikken benim kv kiza bir bakiyor anlatamam hatta bazen diyorumki keske 3 aylikken baslasaymistim ise surekli agliyor etrafima hatta esime ve kv ye sık sık sariyordum. Valla ise basladim bi iyi geldiki. Yanliz cok enteresan bi sekilde benim kiz ona gidince duzeldi sanki bana garezi varmisti cocugun bende insan icine karisinca medeniyet gordum duzeldim. :)) evdeyken sacimi bile tarayamiyordum kiz agliyordu ben agliyordum evden cikmak iyi bisey .

Sagol tatlim umarim sizin incilerde yakinda agrisiz sizisiz gelir.

Tatlim bende senin gibiydim infacol ve omx biraz ise yaradi gibi birde ben 1 su bardagi su ile 1 cay kasigi kimyonu kaynatip ondan 2, 3 cay kasigi kadar bebise iciriyordum biraz ise yaradi gibiydi ama hicbiri sak diye bitirmiyor ((

Misafirler vardı onlara o kadar sakin ki sanki ben abartıyorum veya yalan söylüyorum :)) herkes bu çocuk çok uslu diyor diyemiyorum shrekteki masum duran kedi gibi diye :)) ama misafirler gitti yerimizden kalkamıyoz nazar değdi sanırım okudum üfledim bebişimi de uyuttum inşallah düzelir oğlumun gazı kendiliğinden düzelir. Senin ilaçları da sorcam doktora güzelim saolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…