kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
ya kızlar bana okadar iyi geliosunuzki malum benimde görümceler ellerinden geleni yapıolar ama allaha havale ettim bende eminim cezalarını çekecekler hamile hamile beni ağlatıolar zaten çok zor günler geçirdim rabbim en güzel dersi verir ben sadece dua ediorum ve sizi örnek alıorum
kızlar alınacaklar listesi kaçıncı sayfadaydı kaydeden var mı? izine gitmeden çıkartayım belki bişeyler alırız.
Abo benimki birde öyle yapsa vurrum onu
Biz kus gibi suratsizca oturuyoruz
ya kızlar benimde tam tersi oldu hormonlardan heralde bazen utanıyorum ama hormonlar
ya biz hiç ara vermedik.. ama korkmuyor değiliz :) valla iyi sabrediyorsunuz :)
sabredin kızlar.. bu görümceler neymiş yahu..kardeşimin eşinin doğum günü var bir haftadır bırak kendi hediyemi annemin babamın ve kardeşimin bile ne alacağını organize ettim ki gönlü hoş olsun gelinimizin diye.. sabrınızın mükafatını görürsünüz inşallah
inş bunlar değişik tip alışmışlar herkesi kendi etraflarında pervane etmeye beni çeviremediler bide çalışıorum para kazanıorum geziorum ediorum kıskanıolar bence ohhh çatla görümceeeeeeben eşimle resimlerimizi dolaba astım buzdolabına sen git görümcemde as bu kadar yane
Kelebegimm sen nereye gidiyorsun ne izni ne listesi:26:
dr yasakamadı canım ben sormadan o söyledi zaten üç aydan sonra bir risk yok dedi ama biz kendimiz korkuyoruz iştetatlım benim ilk 3 ay yasaktı zaten rahim içi kanamam varmış dışarı kanama yoktu ama ultrasonda gördü yasak dedi iğneye basladık hafta da bir iğnem vardı sonra kanama bitmiş bebek sağlıklıymış doktora sordum utana sıkıla =) oda hayır bir problem yok aksine gebelikte ilişki hem eşin senin ve bebeğin arasında ki bağı güçlendiriyor hemde normal ve sağlıklı dogumu kolaylastırıyor dedi sen muayenen de sorarsın doktora bi zararı olurmu die bebeğinin sağlık durumuna bakar ve zarar verip vermediğini söyler sağlıgı iyiyse ilişki iyi bişi emin ol hani biz de cok birlikte olmadık 5-6 kere anca bizde korkuyoruz bir düşük yasadık buda riskliydi ama yavas yavas olması gerekio
ya kızlar benimde tam tersi oldu hormonlardan heralde bazen utanıyorum ama hormonlar
inş bunlar değişik tip alışmışlar herkesi kendi etraflarında pervane etmeye beni çeviremediler bide çalışıorum para kazanıorum geziorum ediorum kıskanıolar bence ohhh çatla görümceeeeeeben eşimle resimlerimizi dolaba astım buzdolabına sen git görümcemde as bu kadar yane
bende görümceyim canım ama hiç karışmam. bezen annemin kızdığı bişey olur kızım çok alındım diye konuşayım der anne boşver hatasını anlar deyip annemi de frenlerim bişey söyletmem.sabredin kızlar.. bu görümceler neymiş yahu..kardeşimin eşinin doğum günü var bir haftadır bırak kendi hediyemi annemin babamın ve kardeşimin bile ne alacağını organize ettim ki gönlü hoş olsun gelinimizin diye.. sabrınızın mükafatını görürsünüz inşallah
o zaman şekerim cehalet deyip geçeceksin.. ne kendini üz ne bebişini.. sen onu bunu bırak da oda takımı konusunda vaz mı geçtin netten ?
ya biz hiç ara vermedik.. ama korkmuyor değiliz :) valla iyi sabrediyorsunuz :)
sabredin kızlar.. bu görümceler neymiş yahu..kardeşimin eşinin doğum günü var bir haftadır bırak kendi hediyemi annemin babamın ve kardeşimin bile ne alacağını organize ettim ki gönlü hoş olsun gelinimizin diye.. sabrınızın mükafatını görürsünüz inşallah
kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
Çok geçmiş olsun Canım, Rapor verdiyse dr.un evde kalsaydın keşke, Bu dönemde en ufak yorgunluktan korkar oldum da ben hassaslaştım belkide raporu olanların işe gelmelerini anlamıyorum :))
İşler elbet ilerler..
Bol su içiyor musun ? Sürahini al yanına ,Bende 1 lt. var Onu bitirip birde yarım çiyorum. Su çok iyi geliyormuş enfeksiyonda kolay atıyormuşsun..
Ersnil gecmis olsun canım enfeksiyona en iyi su gelecektir,enfeksiyon kolay gecer aksatma ilacını suyunu yoksa normal dogum avantajın azalir:26:
hahaha bende utanıyorum bazen bi ara çok utandım ben istedim kocam yok bişi olur korkuom dedi nasıl döndüm uyudum bilmiom allahtan karanlıktı kızarmıştırım kesinnn =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?