- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Amaaa 20 gün yok musunvoltajcım sabırlı annem benim, eşim izine ayrılıyor 20 gün olmayacağım. eşimin memleketine gidicez. bakalım belki bursayada gideriz. 6 aydır ailemi görmüyorum çok özledim burnumda tütüyorlar valla. kayınvalidemler bir sürü benzin parası verceksiniz oturun oturduğunuz yerde demezlerse annemleride görücem inşallah. bursaya gidersek alışveriş yaparız diye düşünüyorumda o yüzden listeyi sordum. bulunduğum ilde özdilek var sadece orasıda çok pahalı zaten. bursa daha uygun oluyor.
Peh peh peh...Yüksek Voltaj; canım valla bıraktım mı güzel ilgilenir çocukla, temizlikti yemekti çokta güzel becerir ama işine gelmedi mi bişey yapmaz. hakkını yemeyim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır ama bunları yaparken de öyle acılı bir ifade olur ki yüzünde anlatamam. acıların çocuğu resmen. üstelik yapmaya başladı mı da her şeye karışır yok neden öyle yaptın neden böyle yaptın der durur.
benim kızdığım daha çok zaten doktor yemek bile yapmayacaksın dediği halde ben yine her işe koşuyorum bi de üstüne bunu mu yaptın yemeğe diyo ya o zaman boğasım geliyo. çocuk olmasa valla lokma hazırlamıyacağım da olmuyor işte kuzumu düşünüyorum. sinir geldi gene valla :))
bende görümceyim canım ama hiç karışmam. bezen annemin kızdığı bişey olur kızım çok alındım diye konuşayım der anne boşver hatasını anlar deyip annemi de frenlerim bişey söyletmem.
aslında çok özledim canım bende eşimiama korkularım daha ağır basıyor :18::18::18:
bizde durmak yok valla benim hormonlar çok çalışıyor adamın üstüne atlıcam resmen ama o kaçıyor :))dün sanki biri paylaşmıştı ilk aylar tehlikeli ama sonraki aylarda doğumu kolaylaştırıcı etkisi oluyor diye ne kadar doğrudur bilmem ama esneme sağladığını düşünüyorum birde kolay pozisyonlar bulmalı anneleri zorlamayan görev babaların yani
canım bence çok uzak kalmayın birbirinize eğer durumunuzda bir risk yoksa. çünkü doğum sonrasında sana daha zor gelecektir. çok uzun süre birlikte olmayınca sanki ilk kez oluyormuş gibi geliyor insana. zaten doğuma yakın mecburen uzaklaşacaksınız sonrasında lohusalık, bebeğin ağlamaları vs. derken fırsat bile bulamayabilirsiniz. eşini bu kadar süre uzak tutma bence kendinden. bize doktor yasakladı yoksa çokta sık olmamak ve bebeğe zarar vermemek şartıyla devam ediyorduk. şimdiden kara kara düşünüyorum doğumdan sonra ne yapacağım diye çünkü 5 ay var doğuma üstüne de 2 ay lohusalık vs. koy. yeni gelin gibi bişey olurum ben :))
kayınvalidemlerde de net var canım. ordan da girerim. eşimde gitmek istemiyor bursaya biz her izin dönüşünde birbirimizi yiyoruz. çok tartışıyoruz. benim ailem bekliyor izindeyken ne zaman arasam annem tutamıyor kendini salya sümük ağlıyor. eşim en son tam 1 sene önce gitti annemlere. gittiğimizdede en fazla 2 gün kalıyoruz. umarım bu sene yine öyle yapmaz. izine gidicez diye hem seviniyorum hem tedirginim. kayınvalidemler sürekli plan yapıyorlar bugün bu teyze, yarın öbür amca. sizinde bir planınız var mı diyen yok. eşimle daha bir kez çıkıp ikimiz gezmemişizdir. her yere 5 kişi gidiyoruz. hastamız var bakalım nasıl olacak.Amaaa 20 gün yok musun(
Hayatım cik dolaş hosuna gideni al annende yanında daha iyi fikir verİr.
Ötekileri duymamazliktan gelmeye çalış canım.bence arabanın benzininden cok onun ciğeri yanıyor
kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
ersnilimmmm
kuzum geçmiş olsun sana bana da fitil vermişti ayy çok gıcık zar zor kullandım seni çok iyi anlıyorum =) bu arada raporunu kullansaydın keske gezerdin yatardın yerdin içerdin biraz dinlenirdin ama iş yerin rahatsa kafan rahatsa seviyorsan da iyi yapmışsın mutluysan işte ev sıkar seni
kızlar benimde oğluşum oluyor hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :)
hahaha bende utanıyorum bazen bi ara çok utandım ben istedim kocam yok bişi olur korkuom dedi nasıl döndüm uyudum bilmiom allahtan karanlıktı kızarmıştırım kesinnn =))
haklısınız kızlar aslında bi ara hormonlarım bana da çok baskı yapıyor ama sonra pişman olucam korkusu beynimi yediği için vazgeçiyorum
ayın 22sinde sonra birşey olur artık doktor oğlumun iyi olduğunu söyleyince birde şu rahim damarındaki daralma geçmişse
geçmediyse zaten dr da neye dikkat etmem gerektiğini söyler herhalde
kayınvalidemlerde de net var canım. ordan da girerim. eşimde gitmek istemiyor bursaya biz her izin dönüşünde birbirimizi yiyoruz. çok tartışıyoruz. benim ailem bekliyor izindeyken ne zaman arasam annem tutamıyor kendini salya sümük ağlıyor. eşim en son tam 1 sene önce gitti annemlere. gittiğimizdede en fazla 2 gün kalıyoruz. umarım bu sene yine öyle yapmaz. izine gidicez diye hem seviniyorum hem tedirginim. kayınvalidemler sürekli plan yapıyorlar bugün bu teyze, yarın öbür amca. sizinde bir planınız var mı diyen yok. eşimle daha bir kez çıkıp ikimiz gezmemişizdir. her yere 5 kişi gidiyoruz. hastamız var bakalım nasıl olacak.
kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
hahaha bende utanıyorum bazen bi ara çok utandım ben istedim kocam yok bişi olur korkuom dedi nasıl döndüm uyudum bilmiom allahtan karanlıktı kızarmıştırım kesinnn =))
Ben tetenoz aşımı haftaya salı vurulucam.
Bakalım nasıl olucak.İkincisi ile ilgili hiç bilgim yok malesef.
kızlar bu tetenoz aşısının ikinci dozunu ne zaman vurunaktık ilkinden sonra
çok sağolun kızlar biraz rahatlattınız beni
benim için dua edin olur mu rahim damarındaki daralma geçmiş olsun haftaya 2. düzel ulrasyona girince belli olacak.geçmediyse ne olacak bilmiyorum tek bildiğim erken doğum riskim var galiba doktorum birşey söylemedi şimdilik bunu düşünüp strese girmemem için
nettede çok fazla birşey bulamadım çokta araştırmadım kafamı yormamak için ama ister istemez aklım şimdi hep onda
Herkese selam kızlar,
Allah izin verirse bende nisan ve erkek annesi olacağım :)))))) Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Benim sormak istediğim yüzlerce soru var. Sıradan şunu sormak istiyorum. Aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? Ben İstanbul dayım ve İstanbul daki merkezleri ve fiyatları öğrenmek istiyorum.
Bizde 3 aydır hiç birlikte olmadık.. Kanamalı olduğum için .Son kontroldede soramadım yanımda eşim annem vardı . Eşşim gözümün içine bakıyor ama riske atmayalım diyoruz :))
Çok tatlısınn, Niye utanıyorsun kısss , En doğal hakkın aaaa:))) Hep onlar mı isteyecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?