2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Amaaa 20 gün yok musun (
Hayatım cik dolaş hosuna gideni al annende yanında daha iyi fikir verİr.
Ötekileri duymamazliktan gelmeye çalış canım.bence arabanın benzininden cok onun ciğeri yanıyor

Peh peh peh...
Aynı benim ki gecen birsey için çıktım 1 saatligine.nasil evden çıktıysam aynıydi üstüne acıkmış cocuklar az daha gec gelmediğime pişman oldum.elektrikte yoktu birde aman :113:

bende görümceyim canım ama hiç karışmam. bezen annemin kızdığı bişey olur kızım çok alındım diye konuşayım der anne boşver hatasını anlar deyip annemi de frenlerim bişey söyletmem.

ne güzel ya şimdi evleneceklere tavsiyede bulunuyorum taş kovuğundan çıkmış birini bulun diye :d allah daha beter dert vermesin herkesin bi sınavı var işte bu dünyada

aslında çok özledim canım bende eşimi ama korkularım daha ağır basıyor :18::18::18:

cnm artık ben saldım herşeyi rahat bıraktım çünkü bişeyin üstüne düştükçe bişeyler çıkıo o yüzden bazen hamile değilmişin gibi hayatıma devam ediorum sakınan gözeçöp batar misali o yüzden rahatım artık tabi okadarda değil dikkat etmeme gereken yerde ediorumm

haklısınız kızlar aslında bi ara hormonlarım bana da çok baskı yapıyor ama sonra pişman olucam korkusu beynimi yediği için vazgeçiyorum
ayın 22sinde sonra birşey olur artık doktor oğlumun iyi olduğunu söyleyince birde şu rahim damarındaki daralma geçmişse
geçmediyse zaten dr da neye dikkat etmem gerektiğini söyler herhalde

Amaaa 20 gün yok musun (
Hayatım cik dolaş hosuna gideni al annende yanında daha iyi fikir verİr.
Ötekileri duymamazliktan gelmeye çalış canım.bence arabanın benzininden cok onun ciğeri yanıyor
kayınvalidemlerde de net var canım. ordan da girerim. eşimde gitmek istemiyor bursaya biz her izin dönüşünde birbirimizi yiyoruz. çok tartışıyoruz. benim ailem bekliyor izindeyken ne zaman arasam annem tutamıyor kendini salya sümük ağlıyor. eşim en son tam 1 sene önce gitti annemlere. gittiğimizdede en fazla 2 gün kalıyoruz. umarım bu sene yine öyle yapmaz. izine gidicez diye hem seviniyorum hem tedirginim. kayınvalidemler sürekli plan yapıyorlar bugün bu teyze, yarın öbür amca. sizinde bir planınız var mı diyen yok. eşimle daha bir kez çıkıp ikimiz gezmemişizdir. her yere 5 kişi gidiyoruz. hastamız var bakalım nasıl olacak.

Bizde korkudan ara vermiş durumdayız canım.
Ama benim hormonlar fena çalışıyor.Arada kaçamaklar mutlaka oluyor.
Eşim sabırlıda ben pek sabırlı değilim

Saolasın tatlım.İşde oturduğum için ortamda güzel herkes yardımcı sizde varsınız ev beni sıkıyor.
O yüzden en güzeli iş yerinde olmam.

kızlar benimde oğluşum oluyor hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :)

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Bir prens daha geliyor hayırlısıyla desene

hahaha bende utanıyorum bazen bi ara çok utandım ben istedim kocam yok bişi olur korkuom dedi nasıl döndüm uyudum bilmiom allahtan karanlıktı kızarmıştırım kesinnn =))

Hahahahah çok güldüm kız.Allah iyiliğini versin :)

tabi ki söyler canım ben gittim 2 hafta önce kasık ağrılarım için baktı rahimde kasılmalar başlamış dedi 2. söylediği ilişki yasak. geçen hafta ağrılarım arttı diye gittim ilk söylediği ilişkiye girmiyorsunuz değil mi? ilk hamileliğimde de kanamam vardı acile gittim doktorun ilk söylediği buydu sonrasında kendi doktorum da sıkı sıkı tembihledi. yani sıkıntılı bir durum oldu mu ilk dikkat edilecek şey olarak bunu söylüyorlar sormana bile gerek yok yani :))

Allah sabır versin canım bizimkilerde o konuda öyleler. sürekli şu amca bu dayı bu teyze deliriyorum. eşimin arkadaşlarına gidecek oluyorz ama bilmem kimler gelecek diyor kayınpederim. ama kayınvalidem kızıyor ona Allahtan. evlendik ertesi günü bilmem kimin sünneti yok el öpme yok düğüne gelenlere iade-i ziyaret derken kafayı yedim. eşimle her gün kavga ettik. şimdi politik davranıyorum hiç sesimi çıkarmıyorum eşim söyleniyor bu sefer hiç dinlenemeden gidiyoruz bu ne böyle diye. Allahtan ki annemler bana yakın oturuyor da onlardan bağımsız görüşüyoruz

Ben tetenoz aşımı haftaya salı vurulucam.
Bakalım nasıl olucak.İkincisi ile ilgili hiç bilgim yok malesef.

Bizde 3 aydır hiç birlikte olmadık.. Kanamalı olduğum için .Son kontroldede soramadım yanımda eşim annem vardı . Eşşim gözümün içine bakıyor ama riske atmayalım diyoruz :))

hahaha bende utanıyorum bazen bi ara çok utandım ben istedim kocam yok bişi olur korkuom dedi nasıl döndüm uyudum bilmiom allahtan karanlıktı kızarmıştırım kesinnn =))

Çok tatlısınn, Niye utanıyorsun kısss , En doğal hakkın aaaa:))) Hep onlar mı isteyecek yani

kızlar benim aşı kartım yanımda ikinci dozunu ilkinden 1 ay sonra vurulmuşum kartta da yazıyor ilkinden en az 4 hafta sonra diye

Herkese selam kızlar,

Allah izin verirse bende nisan ve erkek annesi olacağım :)))))) Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Benim sormak istediğim yüzlerce soru var. Sıradan şunu sormak istiyorum. Aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? Ben İstanbul dayım ve İstanbul daki merkezleri ve fiyatları öğrenmek istiyorum.

Ben tetenoz aşımı haftaya salı vurulucam.
Bakalım nasıl olucak.İkincisi ile ilgili hiç bilgim yok malesef.

Bana da ASMden önümüzdeki hafta gel dediler. perşembe yada cuma gideyim diyorum.bir sonraki haftaya da doktor kontrolü için randevu alacağım. ikisi yakın olsun istiyorum

çok sağolun kızlar biraz rahatlattınız beni

benim için dua edin olur mu rahim damarındaki daralma geçmiş olsun haftaya 2. düzel ulrasyona girince belli olacak.geçmediyse ne olacak bilmiyorum tek bildiğim erken doğum riskim var galiba doktorum birşey söylemedi şimdilik bunu düşünüp strese girmemem için
nettede çok fazla birşey bulamadım çokta araştırmadım kafamı yormamak için ama ister istemez aklım şimdi hep onda

Allah yardımcın olsun.. evet netten ne kadar araştırırsan o kadar korku ve panik yaratıyor insanda.. bazen cehaletin mutluluk getirdiğine inanıyorum :)) doktor bile kızdı bana internet annesi oldunuz iyice diye.. herşeyi sorunca beyefendinin hoşuna gitmedi :))
şimdiden belli olur mu ki erken doğum riski acaba ? bence sen bunu düşünme.. inş yolunda gidecek herşey..

hoşgeldin canım aramıza seni hep burda görmek isterim tüp bebek topiğine artık çok yazılmıyor aklına takılan şey olunca burda çok rahat sorabilirisin
ben özel balat hastanesine gidiyorum ultrasyon fiyatıda 210 tl
muayane ücretide 57 tl ayda bir gidiyorum şimdilik

eşime düşkünlüğüm arttı ama bu düşkünlük salondan çıkıp yatak odasına varamıyor ne yazık ki. geçen gün oturduk kara kara düşündük ne yapsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…