bende öperimmm kocamannn.. ya şu simgeleri nasıl yapıyorsunuzzzzbende istiyom. ay bugün kıskanç kardeş gibiyim onu istiyom bunu istiyom :)
günaydın kızlarr; nasılsınız?
benim kasık ağrılarım çok zorluyor beni bugün ama sanırım yorulduğum zaman artıyor inşallah kasılmalardan değildir.
akşam misafirliğe gitmiştik oğluşun peşinde koşturmaktan bi sancı girdi kasığıma hala olduğu gibi duruyor valla.
tam yaramazlık çağında Allah yardım etsin bana inşallah.
bugün de telefonu evde unutmuşum sesini duyamadı kuzumun öğlen olsa da kavuşsak :))
ben bütün olumsuzluklardan sonra güzel bir haber aldım sonunda ev için krediye başvurmuştuk. banka kredimizi onaylamış çok şükür yarın tapumuzu alabileceğiz.
Allahım olmayanlara çok çok daha iyisini nasip etsin inşallahh.
bi de malum hamilelerin duası kabul olur sizde dua ederseniz sevinirim:
yakın bir arkadaşımız var işyerinden ramazan bayramından beri eşiyle ayrılar. mahkemeye falan verdiler. bi de 20 aylık oğulları var.
az önce yanımdaydı konuştuk biraz. çok üzülüyor. özellikle de oğlu için. Allah rızası için dua edelim kızlar haklarında hayırlı ise yuvaları kurtulsun diye.
laterne canım ben yeğenim için tefriciye okuyorum diye bu sefer almadım inşallah haftaya katılacağım canım.
Allah hepinizden razı olsun, dualarınız kabul olsun inşallah
kızlar arkadaşlık isteği gönderdim hepinize kabul bakayımm sonra göreceksnizi hepinizzz
seni üzmek istemedim canım çok özür dilerim.
kendimde gurbette olduğum için gurbette olanlara daha çok üzülüyorum.
allah hepimizin yardımcısı olsun bitanem.
neyse ben sana şey dicektim. senin engin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.
benim bebeğimin kız olma ihtimali var mı söyliyiver bakayım.
canım öncelikle eviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin...
arkadaşın içinde hayırlısı olur inşallah.. Rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın.. öğlen olsun da sen oğluna kavuş bende yemeklere :)) gözüm dönmüş durumda açlıktan şu an :)))
hayırlı olsun canım eviniz sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin allah
arkaşınında hakkında hayırlsı neyse o olsun inşallah herşey düzelir
yuppiiii :)) gördüm gördüm gördümmm :))) göbişin çok tatlı gözüküyor :) en çok sincaplı tulumla maviş ayakkbılarını beğendim.. insan hemen bunların içinde bebeğini görmek istiyo di mi :))
voltaj biliyon mu ben hala kaldırmadım yatağın üzerinden kızımın cicilerini.. hala bakmaya doyamadım.. çokkkk ciciler çokkkkkkkk :))
Şekerciğim sırasıyla;
Kullanıcı kontrol Paneli -> Ayarlarım(Sol tarafta) -> Seçenekleri Düzenle'den aktif hale getireceksin.
kızlar arkadaşlık isteği gönderdim hepinize kabul bakayımm sonra göreceksnizi hepinizzz
günaydın kızlarr; nasılsınız?
benim kasık ağrılarım çok zorluyor beni bugün ama sanırım yorulduğum zaman artıyor inşallah kasılmalardan değildir.
akşam misafirliğe gitmiştik oğluşun peşinde koşturmaktan bi sancı girdi kasığıma hala olduğu gibi duruyor valla.
tam yaramazlık çağında Allah yardım etsin bana inşallah.
bugün de telefonu evde unutmuşum sesini duyamadı kuzumun öğlen olsa da kavuşsak :))
ben bütün olumsuzluklardan sonra güzel bir haber aldım sonunda ev için krediye başvurmuştuk. banka kredimizi onaylamış çok şükür yarın tapumuzu alabileceğiz.
Allahım olmayanlara çok çok daha iyisini nasip etsin inşallahh.
bi de malum hamilelerin duası kabul olur sizde dua ederseniz sevinirim:
yakın bir arkadaşımız var işyerinden ramazan bayramından beri eşiyle ayrılar. mahkemeye falan verdiler. bi de 20 aylık oğulları var.
az önce yanımdaydı konuştuk biraz. çok üzülüyor. özellikle de oğlu için. Allah rızası için dua edelim kızlar haklarında hayırlı ise yuvaları kurtulsun diye.
laterne canım ben yeğenim için tefriciye okuyorum diye bu sefer almadım inşallah haftaya katılacağım canım.
Allah hepinizden razı olsun, dualarınız kabul olsun inşallah
yuppiiii :)) gördüm gördüm gördümmm :))) göbişin çok tatlı gözüküyor :) en çok sincaplı tulumla maviş ayakkbılarını beğendim.. insan hemen bunların içinde bebeğini görmek istiyo di mi :))
voltaj biliyon mu ben hala kaldırmadım yatağın üzerinden kızımın cicilerini.. hala bakmaya doyamadım.. çokkkk ciciler çokkkkkkkk :))
kız hisediyordum canım. hamile olduğumu öğrendiğimde rüyamda da kız görmüştüm. yaren diye bir kızın elinden tutmuşum kızım gel diye ona sesleniyordum. erkek deyince hiç inanasım gelmedi. %20 lik bir payımız var zaten. oğlumuzuda çok alıştım ama...Estagfirullah tatlım ne demek.
Hiç sanmıyorum gülüm , belki bundan sonra :26:Kiz mı istiyordun sen
Ya bunu demisken baktim da bende Çin takvimi hep tutmuş
çok sağol canım benimm amiin Allahım kimseyi yuvasından etmesin.. yemek konusunu hiç sorma yaa bir iştahım açıldı ki sorma. geçen hafta zorla yiyordum bu hafta gözümün önünde yemekler dönüyor. vitamin ilacını her gün kullanmaya başladım ondan mı acaba ya da oğluşumun ihtiyacı mı var bu kadar yemeye bilmem. hele hazır yemek konuyorsa önüme silip süpüresim geliyor zor frenliyorum kendimi. dikkat etmem lazım kilolarıma(
teşekkürler canım hepinizin göbeğini bende merak ediyorum sizlerde eklerseniz çok mutlu olurummm
bende çok tuhafım aklıma geldikçe gidip çekmeceyi açıp onlara bakıp oğlumu seviyorummmm
Canım geçmiş olsun,aman dikkat et kendine...Eviniz hayırlı,uğurlu olsun...Arkadaşının hakkında hayırlısı olsun inşallah,çok zor,Rabbim herkesin yuvasına dirlik,birlik,huzur versin inş.
Mezosum yatağın ustunde değilde bebisin ustunde daha tatlı duruyor biliyo musun
kız hisediyordum canım. hamile olduğumu öğrendiğimde rüyamda da kız görmüştüm. yaren diye bir kızın elinden tutmuşum kızım gel diye ona sesleniyordum. erkek deyince hiç inanasım gelmedi. %20 lik bir payımız var zaten. oğlumuzuda çok alıştım ama...
ben de arkadaş olmak istiyorum ben de resimleri görmek istiyorum
canım ballı sütte, limonlu ballı sıcak suda faydalı :) sütün içine azıcıkta zencefil rendele :) bir de arada gıcık tutarsa ve birşey içemeyecek durumdaysan ağzına şeker at pastil niyetine emsağol tatlım. artık ne duyarsam denicem inşallah bana da faydası olur.
vitamin yapar mı kiiiii !!! bende yiyorum artık. ama ben uzun süre yiyemediğim için yemek yemenin değerini biliyorum artık :) yeter ki bulanmayayım.. yaşasın yemek yemekkkkk
bende ekleyeceğim :)) hem de yeni gelen cicilerimi de ekleyeceğim :)) eşim artık kargolarımı taşımaktan bıktı.. ama çok ciciler.. yarın inş hepsini koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?