2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende öperimmm kocamannn.. ya şu simgeleri nasıl yapıyorsunuzzzz bende istiyom. ay bugün kıskanç kardeş gibiyim onu istiyom bunu istiyom :)

Şekerciğim sırasıyla;

Kullanıcı kontrol Paneli -> Ayarlarım(Sol tarafta) -> Seçenekleri Düzenle'den aktif hale getireceksin.

hayırlı olsun canım eviniz sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin allah
arkaşınında hakkında hayırlsı neyse o olsun inşallah herşey düzelir

kızlar arkadaşlık isteği gönderdim hepinize kabul bakayımm sonra göreceksnizi hepinizzz

yuppiiii :)) gördüm gördüm gördümmm :))) göbişin çok tatlı gözüküyor :) en çok sincaplı tulumla maviş ayakkbılarını beğendim.. insan hemen bunların içinde bebeğini görmek istiyo di mi :))

voltaj biliyon mu ben hala kaldırmadım yatağın üzerinden kızımın cicilerini.. hala bakmaya doyamadım.. çokkkk ciciler çokkkkkkkk :))

Estagfirullah tatlım ne demek.

Hiç sanmıyorum gülüm , belki bundan sonra :26:Kiz mı istiyordun sen
Ya bunu demisken baktim da bende Çin takvimi hep tutmuş

çok sağol canım benimm amiin Allahım kimseyi yuvasından etmesin.. yemek konusunu hiç sorma yaa bir iştahım açıldı ki sorma. geçen hafta zorla yiyordum bu hafta gözümün önünde yemekler dönüyor. vitamin ilacını her gün kullanmaya başladım ondan mı acaba ya da oğluşumun ihtiyacı mı var bu kadar yemeye bilmem. hele hazır yemek konuyorsa önüme silip süpüresim geliyor zor frenliyorum kendimi. dikkat etmem lazım kilolarıma (

teşekkürler canım hepinizin göbeğini bende merak ediyorum sizlerde eklerseniz çok mutlu olurummm
bende çok tuhafım aklıma geldikçe gidip çekmeceyi açıp onlara bakıp oğlumu seviyorummmm

Canım geçmiş olsun,aman dikkat et kendine...Eviniz hayırlı,uğurlu olsun...Arkadaşının hakkında hayırlısı olsun inşallah,çok zor,Rabbim herkesin yuvasına dirlik,birlik,huzur versin inş.

Mezosum yatağın ustunde değilde bebisin ustunde daha tatlı duruyor biliyo musun

Estagfirullah tatlım ne demek.

Hiç sanmıyorum gülüm , belki bundan sonra :26:Kiz mı istiyordun sen
Ya bunu demisken baktim da bende Çin takvimi hep tutmuş
kız hisediyordum canım. hamile olduğumu öğrendiğimde rüyamda da kız görmüştüm. yaren diye bir kızın elinden tutmuşum kızım gel diye ona sesleniyordum. erkek deyince hiç inanasım gelmedi. %20 lik bir payımız var zaten. oğlumuzuda çok alıştım ama...

umutege tatlım çok güzel bunlar yaaa rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.
senin göbüşte çok tatlı maşallah

vitamin yapar mı kiiiii !!! bende yiyorum artık. ama ben uzun süre yiyemediğim için yemek yemenin değerini biliyorum artık :) yeter ki bulanmayayım.. yaşasın yemek yemekkkkk

teşekkürler canım hepinizin göbeğini bende merak ediyorum sizlerde eklerseniz çok mutlu olurummm
bende çok tuhafım aklıma geldikçe gidip çekmeceyi açıp onlara bakıp oğlumu seviyorummmm

bende ekleyeceğim :)) hem de yeni gelen cicilerimi de ekleyeceğim :)) eşim artık kargolarımı taşımaktan bıktı.. ama çok ciciler.. yarın inş hepsini koyarım

Canım geçmiş olsun,aman dikkat et kendine...Eviniz hayırlı,uğurlu olsun...Arkadaşının hakkında hayırlısı olsun inşallah,çok zor,Rabbim herkesin yuvasına dirlik,birlik,huzur versin inş.

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum da ufaklık zorluyor bazen neyse inşallah minik bebeğimin keyfi yerindedir. amiiiin canım çok sağol

Mezosum yatağın ustunde değilde bebisin ustunde daha tatlı duruyor biliyo musun

eminim öyledir.. azcık daha dursun kaldırcam söz :)))))))

teyzesiiii YAREN benim kızımmmmmmm :))

vitamin iştah açar diye biliyorum canım ama tabi artık bebeklerin de beslenmeye ihtiyacı arttı ondan da olabilir. ben bu hamileliğimde aşırı bulantı yaşamadım daha doğrusu hep geniz akıntısından dolayı bulanıyordum. mesela yemeğimi falan hep kendim yaptım ama ilk hamileliğimde yemek yemek istiyorum diye ağladığımı biliyorum çünkü boş boş öğürmekten perişan oluyordum. ağzıma lokma koyasım gelmiyordu. mutfağa giremedim aylarca. hatta hiç unutmam bi gün eşim tost yapıp bırakmıştı da belki bi lokma yerim diye yarısını yemiştim nasıl olduysa. telefon açıp herkese müjde vermiştim yarım tost yedim diyee :))
yemek yiyebilmek bile büyük bir nimet. ayy en iyisi eve gidip makarna yapayım eski günlerin şerefine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…