- 18 Şubat 2012
- 241
- 15
- 68
ben hediyemi kargoya verdim ya, bana da bir kargo geleceğini hiç düşünmemiştim. acaba ne zaman gelir derken telefon çaldı
buyrun ben somewherecold, nasıl yardımcı olabilirim?
ne diyordum ben???
acaba bana gönderen kişi nick vermez ama telefon verir mi, arayıp teşekkür etsem yada face te arkadaşlık teklif etsem kabul eder mi?belki bebeklerimiz de aynı gün doğacak, acaba doğumdan kaç gün sonra foruma girebiliriz? ne bileyim sancılar başlayınca ilk buraya mı yazacağız
allahım neler diyorum ben ve yine telefon çaldı
buyrun ben somewherecold, nasıl yardımcı olabilirim?
itiraf ediyorum, bu cümle ile açmıyorum telefonu, efendim deyip bırakıyorum.
ama bu kadının hiç karnı yok ben oturduğum zaman kalkamıyorum ki bu gidişle sezeryen şart olacak gibi(
gulimier
http://1.bp.blogspot.com/_8wSAyPXuoiU/R4utkSjevDI/AAAAAAAAAlk/xJlBczxjts4/s400/dogum_egzersizleri.jpg için Google Görsel Sonuçları
aynı hareketler mi
ben de netten bunu buldum
ayyy ayyy ayyy çok cici bunlar yaaa,Eki Görüntüle 580491 Eki Görüntüle 580492 Eki Görüntüle 580493 Eki Görüntüle 580494 Eki Görüntüle 580495 Eki Görüntüle 580496 Eki Görüntüle 580497
işte kızımın cicileri wosgi teyzesinden geldi teyzemizin ellerine sağlık çok cici iki patik örmüş anne kız patiği ben bayıldım hediyelerime sizlerde eminim beğeniceksiniz
3 aylıkken vermişti doktorum canım, ondan heralde kadının karnı yok
b ende kiloluyum ama normal olsun istiyorum, doktorum da öyle yönlendirdi bakalım son dakka bi sıkıntı çıkmazsa inşallah
evet canım baktım aynı hareketlermiş,
ben 10 haftalıkken verdi doktorum bana, 3. aydan sonra düşük riski bitince başlarsın demişti,
yapıp yapmadığını da son ay nefes egzersizlerine geldiğinde anlıycaz dedi :18::18::18::18:çok sık yapamadım, yürüyüşleri aksatmamaya çalışıyorum sadece
canım aynı soruyu 3.4 sayfa önce bende sordum ama kimse yanıtlamadıbenim ayaklar 36 noydu olmuyor artı bugn ellerim balon gibi oldu bacaklarımda şişiyor sebebi ne nasıl geçer bilen varsa bilgi verirse ne iyi olur
ben çokkk hastayım bedemciklerim şişmiş iltihaplanmış ciğerlerimden ateş çıkıyor sanki dişimde ağrıyor allah migrenden sakınsın bunlara dayanırım ben ama o olmasın öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyorr help me!!!s.o.s
Oluyo canım ara ara seğirmeler, ama bebek olduğundan emin değilim, seğirmeler 16. haftalarda çoktu bende 3 gün önceye kadar da bir daha hiç olmadıydı, tekme gelir inş yakında..
kızlar bişi sorucam benim ayaklarım şişiyor malesef albüm mü ne diyorlar ondanmı acaba varmı sizdede 7 aylarda başlıyormuş benim biraz erken oldu sanki ayakta çok kalınca balon gibi oluyor :18:
canım aynı soruyu 3.4 sayfa önce bende sordum ama kimse yanıtlamadıcevap verrmek istedim benim ayaklarımda var şişlik özellikle ayakta kalınca cevap veren olmayınca netten araştırdım 6. aydan sonra normal olduğunu okudum eğer ayaklarında varsa yükseğe kaldırıp dinenmek gerekliymiş bide tuzdan uzak durmak gerekiyormuş tatlım
yaaa bu kadar belli oluyomu son aylarda, yoksa fotoşop mu bu?:44:
Allah'ım ya sabır ya sabır.. Bir tane veli ay başında çocuğunu okuldan aldı, alırken de 100 lira içerde parası vardı, fakat çocuğunun kullandığı melodika ve kitapların parasını da ödememişti, onlar da 155 tl tutuyor, dolayısıyla vereceğimiz değil 55 tl alacağımız var. Hala paramı gaspettiniz dio dier velilerin yanında, beni de dinlemiyor, hala dinlemicem diyor. elim ayağım titredi, başka veli içeri geçin dedi geldi odama sakinleştirdi, kurucunuzla görüşcem dio, sabaha kadar görüşsün valla çok da tın. Delirtti akşam akşam.
Oğlumun arkadaşına hediye alırken dayanamadım oğluşuma da aldım
Eki Görüntüle 580800 Eki Görüntüle 580801
ne güzel böle büyüklerinin örmesi hatıra olarak ben hep anarım işte kocişlerde bu durumu biraz olağan karşılasa ne güzel olur sizinkini bilmem ama benimki damgayı yapıştırdı hemen psikolojin bozuldu die ama bi kaç kitap dergi açıp pkusaydı bunların olabileceğini anlardı o yüzden bana öle demesi çok kırdı beni
kızlar bişi sorucam benim ayaklarım şişiyor malesef albüm mü ne diyorlar ondanmı acaba varmı sizdede 7 aylarda başlıyormuş benim biraz erken oldu sanki ayakta çok kalınca balon gibi oluyor :18:
saol tatlım cevapladığın için dün kontrolüm vardı şeker yüklemesi felan yapıldı ayakta çok kaldım eve geldim ayaklarım balon gibi olmuş inanamadım çorapların boğazı içine çökmüş uzak durmaya çalışacağımyaaa bu kadar belli oluyomu son aylarda, yoksa fotoşop mu bu?:44:
kilolu annelerde bu kadar net anlayabilecek mi merak ediyorum, dışardan babası elini koyunca şu an pek anlamıyo bişi çünkü:44:
Rabbim çirkef insanlarla karşılaştırmasın yaaa, sen kendine stras yapma şekerim , boşver kimle görüşüyosa görüşsün, aslında biliyodur fazladan vereceği olduğunu da, çirkeflik yapıp vermemek için yapıyodur
seni maymun ayaklı seniiii çok tatlısın sen amaaaaaaaaaaaaaaa
bizimkinin de pek anladığı yok canım, ilk zmanlar düşük tehlikem var diye çok ağır yürüyodum, pek hareket etmiyodum,
şimdi de bi anda ayağa kalkınca, hızlı yürüyünce,yada arabaya binip inerken sanki göbeğim aşağıya çekiyo dolgunluk oluyo, bugün karşıdan karşıya geçerken yolda hızla elimden tuttu çekti beni, aşkım yavaş yürü diyorum, sende hala telaş yapıyosun düşük tehliken geçti yaaa diyo bana, bi sinirlendim, naz yapıyorum hala sanıyo, söylendim de söylendim baya
canım tuza dikkat et, şişmeler son aylarda oluyomuş, benimde geçen hafta oldu elimde, biraz tuzlu yemiştim o sıralar, gece wc ye kalkınca sağ elim sol elimin 2 katıydı resmen, kabus görüyorum sandım, baya bi süre öylece bakakaldım,haftasonuda kardeşimin çeyiz sermesi vardı orda baya ayakta kaldım, ayaklarımda o zman şişti, hemen tuzu kestim tabi, bol su içtim, indi çok şükür dikkat ediyorum, sende çok ayakta kalmamaya çalış
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla giysin inş.
günaydın tatlım güzel haberlerle gel inş
günaydın canım
günaydın cnm çok geçmişler olsun Allah korusun bitanem dikkat etmek lazım dediğin gibi
günaydın datlımgüzel bir gün geçirelim inş.
günaaaydın bitaneeem
sana da günaydın cnmtatlı mı tatlı bebişlerimizle güzel günler olsun inş .
Hadi bakalım canım güzel bir gün seni bekliyor, iyi haberlerini duyur bize...
Bayıldım bayıldım ciciklerine prensesin, güzel günlerde kullansın inş.
Nice mutlu yaşlar eşine tatlım..
Choice1985 hoşgeldin kızın hayırlı olsun adıyla yaşasın.
ycl2012 canım düşmüşün çok üzüldüm geçmiş olsun neyseki birşey olmamış. Çok şükür.
ersnil canım ben seni tatilde izinde biliyordum hay Allah niye böyle halsiz ve yorgunsun. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
zapzup canım geçmiş olsun bacakların ağrıyormuş senin de
temmuz canım grip mi oldun sen? geçmiş olsun.
sedagg docalan calarım ben de ağlamaya yer arıyorum hele dün gece saçmasapan şeylere ağladım durdum akşamdan başladımsanırım hormonlarla ilgili.
ofelyam canım tahlillerin iyi çıkar inşallah. hayırlı haberlerle gel. Benim de doktorda hep 14-9 çıkıyor. evde normal gibi hatta düşük gibi ama tansiyon aletim mi bozuk acaba üstüste birkaç defa eşiminkini ölçtük çok farklı sonuçlar verdi iyi bir marka ama bozuk mu diye şüphelenmeye başladım.
encan canım mide problemi hepimizde var özellikle de akşamları ben de rennie şurup vermişti ondan içtim birkaç kere.
seçilce canım tansiyonun yükselmiş burnun kanamış üzüldüm aman dikkat et tuzu kes.
huysuzmelek canım geçmiş olsun sana da.
gülimer canım ben albüme bakmayı bilmiyorum güle güle giysin inşallah cicikon.
vitamin87 canım doktordan hayırlı haberlerle dön inşallah.
sağol canım amin inşallah
inşallah doya doya görürsün kızını, hasret giderirsin, büyümüştür tabi annesi maşallah bebişine
benimkide geceleri beni yatırıyo sonra kendi uyuyo, en erken 2 de yatıyorum ben, düşünsene halimi nasıl olacak bilmiyorum
amin canim inaşllah, bende nerde o beceriklilik, ablam, annem, ananem örmüştü onları
sağol canım amin inşallah hepimizn bebişlerine
hepimiz aynı durumdayız sanırım, bende dün markete gönderdim bikaç parça şey almaya eşimi, yoğurt almayı unutmuş adam, gözlerim hemen nasıl foşur foşur akıyo,
hormonlar coşmuş yanii
geçmiş olsun canım, bende en çok ondan korkuyorum yaaa, sağ salim bebişimizede bizede bişey olmadan doğuraydık hayırlısıyla:18::18:
canım fakirlik zaten büyük bi musibet ya, en hafifi fakirlik olmak üzere diyerek, böyle büyük 70 musibetlerden koruyo inşallah, küçük çaplı olanları da sadaka, felak nas sureleri ve her evden çıktığımızda ayetel kürsi, eve girdiğimizde 3 ihlas 1 fatiha okuyarak def ederiz inşallah, sürekli duada zikirde olmak lazım, çok şükür her hafta hepimiz tefriciye okuyoruz, Rabbim inşallah korur hepimizi
ayyy kzıım bi doğsun sağlıklı inşallah, çok kokoş olacak kesin
kışın çok üşümem ben, üstün yağ tabakalrım hep korur beni,
hem göbek bölgesi yağları hemde bebeğin kendi sıvısı var inşallah sağ salim doğururuz bebişlerimizi
amin canım sağol, hep beraber bebişlerimize giydirdiğimiz günleri görürüz inşallah
ayy deneyim dedim hareketleri ilkinde cuvalladim, duvardan surtunerek indiremedim belimi yuzeyi cok puturlu
Gulimiercim burda da var egzersizler, bazilari ayni gibi, denedim her ikisindende yapabildiklerimi, hemen sag kasiktan agri girdi, cok hamim yahergun hepsini yapabilsem insallah istikrarli bicimde
teşekkür ederiz teyzeleri kızımı gördüm şükürler olsun.doktor teyzesi dediki bu kız tombik yanaklı olacakbabasına benziyo keyfi yerindeydi.725 gram olmuş.bana az geldi ama gayet iyi kilosu dedi.3 kilo almışım yavaş dedi :) eşimde diyet olarak ne önerirsiniz dedi direkt 'aç gezecek' dedi dikkat et yediklerine diyor doktorumuz bizde durumlar böyle.birde kabızlık ve gaz sorunumuz var diye magnesi calsine yazdı onu içersin dedi.kan ve kalsiyum ilaçlarına devam.yarında aşım var 2. doz tetanos off ya
maşallah tombik yanaklı kızına canımteşekkür ederiz teyzeleri kızımı gördüm şükürler olsun.doktor teyzesi dediki bu kız tombik yanaklı olacakbabasına benziyo keyfi yerindeydi.725 gram olmuş.bana az geldi ama gayet iyi kilosu dedi.3 kilo almışım yavaş dedi :) eşimde diyet olarak ne önerirsiniz dedi direkt 'aç gezecek' dedi dikkat et yediklerine diyor doktorumuz bizde durumlar böyle.birde kabızlık ve gaz sorunumuz var diye magnesi calsine yazdı onu içersin dedi.kan ve kalsiyum ilaçlarına devam.yarında aşım var 2. doz tetanos off ya
sevindim güzel haberlerine, 3 kiloya mı yavaş dedi, 3 kilo nedir ki ya,ayıp etmiş walla:)
bide bu drların sorunu ne hepsi babaya benzetiyo,forumda varmı anneye benzetilen??
benim eşim bikaç gün önce bi rüya gördü, anlamına baktık, elma koparıp yiyenin kendisine benzeyen bir kızı olur diyodu, benim kızda babaya benziycek demekki
sevindim güzel haberlerine, 3 kiloya mı yavaş dedi, 3 kilo nedir ki ya,ayıp etmiş walla:)
bide bu drların sorunu ne hepsi babaya benzetiyo,forumda varmı anneye benzetilen??
maşallah tombik yanaklı kızına canım
toplamdamı 3 kilo aldın yoksa son kontrolden bu yana mı 3 kilo:44:
benim de ayın 20 sinde 2. doz ama yarın pazara gitmişken, aşımı da yaparsa hemşire yaptırıcam ben,
malesef bu ay 3 kilo almışım toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım
malesef bu ay 3 kilo almışım toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?