2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim ayaklar 36 noydu olmuyor artı bugn ellerim balon gibi oldu bacaklarımda şişiyor sebebi ne nasıl geçer bilen varsa bilgi verirse ne iyi olur

Son düzenleme:

çağrı merkezinde çalışınca böyle oluyo, insan kendi telefonunu da 'buyrun nasıl yardımcı olabilirim' diye açıyo alışkanlık,
sorunlu müşterilerle ilgilenmiyosan bence süper iş çok sevmiştim ben
ama bu kadının hiç karnı yok ben oturduğum zaman kalkamıyorum ki bu gidişle sezeryen şart olacak gibi(

3 aylıkken vermişti doktorum canım, ondan heralde kadının karnı yok
b ende kiloluyum ama normal olsun istiyorum, doktorum da öyle yönlendirdi bakalım son dakka bi sıkıntı çıkmazsa inşallah

evet canım baktım aynı hareketlermiş,
ben 10 haftalıkken verdi doktorum bana, 3. aydan sonra düşük riski bitince başlarsın demişti,
yapıp yapmadığını da son ay nefes egzersizlerine geldiğinde anlıycaz dedi :18::18::18::18:çok sık yapamadım, yürüyüşleri aksatmamaya çalışıyorum sadece

ayyy ayyy ayyy çok cici bunlar yaaa,
patikleri de çok beğendim ana kız tam takım olacaksınız maşallah, ören eller dert görmesin

ayy deneyim dedim hareketleri ilkinde cuvalladim, duvardan surtunerek indiremedim belimi yuzeyi cok puturlu

benim ayaklar 36 noydu olmuyor artı bugn ellerim balon gibi oldu bacaklarımda şişiyor sebebi ne nasıl geçer bilen varsa bilgi verirse ne iyi olur
canım aynı soruyu 3.4 sayfa önce bende sordum ama kimse yanıtlamadı cevap verrmek istedim benim ayaklarımda var şişlik özellikle ayakta kalınca cevap veren olmayınca netten araştırdım 6. aydan sonra normal olduğunu okudum eğer ayaklarında varsa yükseğe kaldırıp dinenmek gerekliymiş bide tuzdan uzak durmak gerekiyormuş tatlım

canım çok geçmiş olsun,bence git bi dra dayanmaya uğraşma,ben hiç yaşamadım da arkadaşımdan biliyorum,ilerlemesin daha fazla..

Oluyo canım ara ara seğirmeler, ama bebek olduğundan emin değilim, seğirmeler 16. haftalarda çoktu bende 3 gün önceye kadar da bir daha hiç olmadıydı, tekme gelir inş yakında..

ben 24.haftadayım,bazen benimki bile gün boyunca hareket etmeyebiliyo,bence bizimkiler keyfine düşkün olucak hanipeks, arkadaşların bebeleri avaz avaz ağlarken bizimkiler mışıl mışıl uyucak
kızlar bişi sorucam benim ayaklarım şişiyor malesef albüm mü ne diyorlar ondanmı acaba varmı sizdede 7 aylarda başlıyormuş benim biraz erken oldu sanki ayakta çok kalınca balon gibi oluyor :18:

albümin galiba demi o,annemde varmış benim, dra da söledim ama tam olarak nası bişe bilmiyorum,şu an yok galiba bende,

Tuz kullanmam normalde birde kilolar aldı başını gidiyor iyice keseyim bari sagol canım 6. ay geldi artık şişicez desene

yaaa bu kadar belli oluyomu son aylarda, yoksa fotoşop mu bu?:44:

kilolu annelerde bu kadar net anlayabilecek mi merak ediyorum, dışardan babası elini koyunca şu an pek anlamıyo bişi çünkü:44:

Rabbim çirkef insanlarla karşılaştırmasın yaaa, sen kendine stras yapma şekerim , boşver kimle görüşüyosa görüşsün, aslında biliyodur fazladan vereceği olduğunu da, çirkeflik yapıp vermemek için yapıyodur
Oğlumun arkadaşına hediye alırken dayanamadım oğluşuma da aldım

Eki Görüntüle 580800 Eki Görüntüle 580801

seni maymun ayaklı seniiii çok tatlısın sen amaaaaaaaaaaaaaaa

bizimkinin de pek anladığı yok canım, ilk zmanlar düşük tehlikem var diye çok ağır yürüyodum, pek hareket etmiyodum,
şimdi de bi anda ayağa kalkınca, hızlı yürüyünce,yada arabaya binip inerken sanki göbeğim aşağıya çekiyo dolgunluk oluyo, bugün karşıdan karşıya geçerken yolda hızla elimden tuttu çekti beni, aşkım yavaş yürü diyorum, sende hala telaş yapıyosun düşük tehliken geçti yaaa diyo bana, bi sinirlendim, naz yapıyorum hala sanıyo, söylendim de söylendim baya

kızlar bişi sorucam benim ayaklarım şişiyor malesef albüm mü ne diyorlar ondanmı acaba varmı sizdede 7 aylarda başlıyormuş benim biraz erken oldu sanki ayakta çok kalınca balon gibi oluyor :18:

canım tuza dikkat et, şişmeler son aylarda oluyomuş, benimde geçen hafta oldu elimde, biraz tuzlu yemiştim o sıralar, gece wc ye kalkınca sağ elim sol elimin 2 katıydı resmen, kabus görüyorum sandım, baya bi süre öylece bakakaldım,haftasonuda kardeşimin çeyiz sermesi vardı orda baya ayakta kaldım, ayaklarımda o zman şişti, hemen tuzu kestim tabi, bol su içtim, indi çok şükür dikkat ediyorum, sende çok ayakta kalmamaya çalış

saol tatlım cevapladığın için dün kontrolüm vardı şeker yüklemesi felan yapıldı ayakta çok kaldım eve geldim ayaklarım balon gibi olmuş inanamadım çorapların boğazı içine çökmüş uzak durmaya çalışacağım

Hadi bakalım canım güzel bir gün seni bekliyor, iyi haberlerini duyur bize...

Bayıldım bayıldım ciciklerine prensesin, güzel günlerde kullansın inş.

Nice mutlu yaşlar eşine tatlım..

teşekkür ederiz teyzeleri kızımı gördüm şükürler olsun.doktor teyzesi dediki bu kız tombik yanaklı olacak babasına benziyo keyfi yerindeydi.725 gram olmuş.bana az geldi ama gayet iyi kilosu dedi.3 kilo almışım yavaş dedi :) eşimde diyet olarak ne önerirsiniz dedi direkt 'aç gezecek' dedi dikkat et yediklerine diyor doktorumuz bizde durumlar böyle.birde kabızlık ve gaz sorunumuz var diye magnesi calsine yazdı onu içersin dedi.kan ve kalsiyum ilaçlarına devam.yarında aşım var 2. doz tetanos off ya

ayy deneyim dedim hareketleri ilkinde cuvalladim, duvardan surtunerek indiremedim belimi yuzeyi cok puturlu

bende ilk harekette aşağı inerken değil de yukarı çıkarken yapamıyorum, belimi yaslayamıyorum duvara hemen yine boşluk oluyo, sırtımı acıtıyo, diğer hareketler çok zor gelmedi bana, kedi gibi esneme hareketi zaten çok rahatlatıyo,

Gulimiercim burda da var egzersizler, bazilari ayni gibi, denedim her ikisindende yapabildiklerimi, hemen sag kasiktan agri girdi, cok hamim ya hergun hepsini yapabilsem insallah istikrarli bicimde

bakayım şimdi ekstra neler varmış,
hareketin çok faydası var canım, ben zayıflarken çok düzenli yaptığım hareketler vardı, 20 kilo vermiştim hiç sarkma olmadı kollarımda bacaklarımda göbeğimde, o yüzden yapsak doğuma çok rahat gideriz inşallah

ilk bikaç gün yapınca banada ağrı girmiştim bikaç gün yapmadım, devam et yine de 2-3 defa yap her hareketi sonra arttırırsın

sevindim güzel haberlerine, 3 kiloya mı yavaş dedi, 3 kilo nedir ki ya,ayıp etmiş walla:)

bide bu drların sorunu ne hepsi babaya benzetiyo,forumda varmı anneye benzetilen??

maşallah tombik yanaklı kızına canım
toplamdamı 3 kilo aldın yoksa son kontrolden bu yana mı 3 kilo:44:

benim de ayın 20 sinde 2. doz ama yarın pazara gitmişken, aşımı da yaparsa hemşire yaptırıcam ben,

sevindim güzel haberlerine, 3 kiloya mı yavaş dedi, 3 kilo nedir ki ya,ayıp etmiş walla:)

bide bu drların sorunu ne hepsi babaya benzetiyo,forumda varmı anneye benzetilen??

benim eşim bikaç gün önce bi rüya gördü, anlamına baktık, elma koparıp yiyenin kendisine benzeyen bir kızı olur diyodu, benim kızda babaya benziycek demekki

canlar nasılsınız? biz gittik kardeşimizin hediyesini aldık.. evimize geldik paketleri bırakıp az dinleniyoruz.. birazdan bi arkadaşa gidicez oturmaya.. gece gelip paketi hazırlıcam.. sabah da kargoya veririz.. inşallah perşembe günü ellerinde olur..
ayyy bir mağaza bulduk çıkarken, deli oldum.. mothercare satıyorlar veee mağazadaki 60 70 tllik çıtçıtlı bodylerin fiyatları 15 ila 20 tl arasında değişiyordu.. ben de tüm alışverişi tamamladım o çıtçıtlılarda.. ama artık aklımda olacak orası, on numara ürünler vardı.. bol bol takip edicem.. hatta bir bebek arabası ve ana kucağı takım vardı şimdi onu araştırıcam.. 430 tl idi ikisi birlikte. çocuk normalde mağazada tek ana kucağı 300 tl civarı dedi.. aklıma soktu.. ama araştırmadan da alamadım işte.. ellerinde de tek ürün kalmış.. eğer benimse satılmaz o diye düşünüyorum

bu arada gidip gelmem arasında geçen sürede geçmişi okuyamadım..
inşallah sıkıntılı bir durum yoktur..

bu arada hanipeks şekerim o maymunlu takıma bayıldım.. nerden aldınız ki onu? bende öyle üstü hırka gibi takımlar bakınıyorum ama hiç bulamıyorum yaaa.. çok kullanışlı gibi geliyor bana..

benim eşim bikaç gün önce bi rüya gördü, anlamına baktık, elma koparıp yiyenin kendisine benzeyen bir kızı olur diyodu, benim kızda babaya benziycek demekki

benim ablamlarda hep kocalarına benzettiler çocuklarını, ben diyodum kendime benzeticem, gerçi belli değil daha ama dr babasına benziyo diince bozuldum
benim kocamda üzülmiym die,aşkım sana benziyo onun kulak memesi benim gibi yapışık değil diyo:)
ama şaka bi tarafa bebeğini kendine benzeten hanımlara gıpta ediyom:)

malesef bu ay 3 kilo almışım toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım

malesef bu ay 3 kilo almışım toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım

her dr farklı bişe sölüyo,ben 10 kilo aldım drun yanında çok aldım ya nolucak bilmem filan dedim,dr da "yoo çok değil ki" dedi,al bide burdan yak:)
bence 7 kilo fazla değil,tamam son aylarda daha çok alınıyomuş ama napalım ya,olan olmuş artık,demi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…