Cnm bende cvp veririym :) bende puturlu veriyorum mesela 3-4tane pirinc damagiyla eziyor benim kizim meyveleride puturlu veriyorum tek pureye alismasini istemiyorum arkadasimin kizi 1.5 yasinda ve agzina pureden baska sey alinca istifra ediyor..izle ve dikkat et ufak birsey ver eger damagiyla eziyorsa devam et daha damagiyla ezemiyorsa az daha bekle..direkt yutmamalari lazim..ben eline biskuvi bile veriyorum onu emerek yiyor arada buyuk parca koparinca eziyor damagiyla..ama dedigim gibi dikkatli olmak lazim..damagina yapismiyan seyleri ver kolay eriyen..
zeytinyağı koydum sevmedi hatta patates çok katı diye anne sütü koydum onu da sevmedi ama pes etmek yok yine deneyeceğim
günde 1 kez kaka yapıyor benim kızım sen doktora götür bağırsaklarda sorun olmasın kilo alımı nasıl bu kadar kaka olunca kilo almaz sen soğuk yiyecekler yiyor musun üşüyor musun bunlar hep bebeği etkiler ishal olur bizde peynirimsi şeyler var ama ek gıda alıyor atık kızım yoğurt falan yiyor sümüksü durum ayda 1-2 oluyor sizde durumlar farklı galiba en güzeli bir an önce doktora götürüp tahlil yaptırman
ağzında eziyor çiğner gibi yapıyor sen korkma onlar ne yapacağını bilir yemek yeme de iç güdüsel birşey herşryi blendırdan geçirirsen yemek yemesi çok zor olur bir tanıdığım hep blendırdan geçiriyordu çocuk büyüdü hala daha çorbaları taneli yiyemez blendırdan geçer yada süzer annesi bırak alışsın çocuk ilkinde öğürür gibi yapar ama zamanla nasıl yiyeceğini öğrenir korkma yani
Haklısınız kızlar bana da öyle geliyor tek sorun biraz cesaret. :))
Bir de geçenlerde yasaklarla ilgili birşey paylaşılmıştı burda, ben yumurtanın tümünü de domates de kivi de verdim. Prof.'a sordum sorun yok dedi.Yavrucağıma birşey olmadı :) Herhangi bir alerjik reaksiyon yok yani. Annem bana herşey vermiş,domates de yumrta da peynirin tuzunu filan almak için suya da koymamış :))